Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5663919 Napisano: 28.05.2013 19:15:19 w Paragony

cudaczek121

#5662409 Napisano: 27.05.2013 12:20:52 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

merkana napisał(a):

Wkurzające jest podejście mojego narzeczonego do "jego rodzinnego" psa. Spoko- sama kocham zwierzęta, żadnemu krzywdy nie dałabym zrobić i rozumiem traktowanie psa jako członka rodziny, ale zupełnie nie rozumiem traktowania psa lepiej, niż ludzi...
Tak się ostatnio wkurzyłam. Moja mama przyszła do domu rodziców narzeczonego i był tam ów piesek- wielki mieszaniec labradora z owczarkiem. Zaczął na nią warczeć i prawie się na nią rzucił (już raz złapał ją za nogę), więc mama się wystraszyła, spanikowała i uciekła do salonu. No i poprosiłam grzecznie narzeczonego, żeby na czas odwiedzin mojej mamy (dosłownie pół godziny) zamknął drzwi do salonu, żeby pies do niej nie podszedł bo naprawdę nie wiadomo co mu może strzelić do głowy. A on do mnie, że nie będzie go ograniczał, bo "pies jest u siebie", a moja mama nie... Nosz kurczę, jakiś szacunek dla gościa chyba się należy, nie? emotka Tym bardziej, że to wielkie i agresywne psisko.
Inna równie wkurzająca sytuacja. Poszedł raz z nim tż do parku. Czas cieczki, psy latają wolno i gdzieś tam jakiś pies podbiegł do niego i lekko go poszarpał. Ja naprawdę nie jestem konfliktowym człowiekiem i rozumiem takie sytuacje- siła wyższa, natura. Pewnie komuś uciekł, poczuł zagrożenie ( a w powietrzu cieczka) no i ugryzł. Oczywiście zawołano policję, straż miejską, pies u weterynarza- ok, jeszcze spoko. Ale jak mój facet powiedział, że zamierza "dać w pysk" właścicielowi tego psa, to się przelękłam. Ok, może i wina leży po stronie właściciela, któremu ten pies uciekł, ale przecież trzeba być człowiekiem, takie sytuacje się zdarzają. A nie żeby, jak to powiedział, "dla zasady" bić jakiegoś obcego faceta za psa. A i jeszcze sprawa powędruje do sądu.
Nie rozumiem tego. Przecież to samo mogło się wydarzyć w drugą stronę. A ich wspaniały pies też kiedyś im zwiał... emotka

Myślę, że takie zachowanie w stosunku do Twojej mamy i psa wynika z tego, że po prostu Twój mężczyzna i Twoja mama nie przepadają za sobą, a on w ten sposób chce wyrazić swoją niechęć do teściowej. Tak niestety bywa, że zięciowie i teściowe często nie pałają do siebie sympatia. Pies tu raczej nie jest winny, ani nie ma za bardzo związku z sytuacją. Myślę, że sama wiesz najlepiej co jest przyczyną tego zdarzenia, i znajdziesz wkrótce rozwiązanie dla tego problemu emotka

Wiesz co, fakt- nie pałają do siebie jakąś niezwykłą sympatią. Mój facet ciągle marudzi, że mama nie pomaga mi finansowo. No i nie podoba mu się, że nie jest zbyt wylewna. Ale nigdy żadnej spiny między nimi nie było, a mama zawsze bardzo pozytywnie się o nim wypowiada i nawet broni go, kiedy się na niego żalę.
Tylko, że ten pies... dla mnie to chore, żeby otaczać zwierzę taką czcią. Kroić na pół ostatni kawałek ciasta, żeby piesek mógł sobie polizać ( i zaraz wypluć). Wiecie co, kiedyś mój narzeczony miał na tapecie nasze zdjęcie- teraz ma zdjęcie psa. Kiedyś to ze mną chodził na spacery- teraz mu się nie chce, za to z nim może włóczyć się godzinami. Siedzimy wszyscy w ścisku na kanapie, oglądamy film z jego rodzicami i nagle piesek wciska się między nas, a mama tż żeby zrobić mu miejsce, przenosi się na fotel. No matko z córką! Nie ogarniam! emotka emotka

to może niech on ożeni się z tym psem a nie z Tobą emotka Moja śp. babcia mówiła,że kto nie kocha zwierąt, ten nie kocha ludzi.Mieliśmy kiedyś psa,który często chorował albo miał różne przygody, bo wiecznie uciekał na panienki i moja mama do dziś ze śmiechem wspomina,że z nami tak często nie chodziła po lekarzach jak z tym psem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5662252 Napisano: 27.05.2013 10:04:24 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że przez tą migrację kont z DnBnord do GetinBanku nie mogę dostać się na swoje konto oszczędnościowe. a na koncie w ING mam 7 groszy i nie mam jak przelać pieniędzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#5660450 Napisano: 24.05.2013 09:49:40 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

cudaczku, a po co było przez Internet zamawiać, jak można było osobiście we Wrocku kupić? emotka

a to już pytanie raczej nie do mnie tylko do mojego ojca emotka Tato po prostu stwierdził,że on nie ma czasu latać po sklepach i wybierać.Pan w sklepie stwierdził, że do nich nigdy nie przyszły potłuczne przedmioty, a przecież kurierzy zawsze dostarczają im przesyłki z towarem.
Sambolera, chyba każdy by się wkurzył jakby na 2 dni przed planowaną uroczystością nie miał prezentu w komplecie, tylko po raz kolejny w kawałkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5660138 Napisano: 23.05.2013 19:44:56 w Wkurza mnie...
Kilka dni temu ojciec zamówił serwis obiadowy w internecie, bo rodzice idą w tą sobotę na wesele córki znajomych i miał go dostarczyć kurier dpd. Wcześniej pouczyłam ojca,żeby koniecznie otworzył paczkę w obecności kuriera i sprawdził,czy aby nic się nie stłukło.Na co mój kochany tatuś całkiem serio się spytał,czy to tak można, bo chyba nie wypada emotka Akurat miał czas w pracy, to otworzył przesyłkę i okazało się,że chyba wykrakałam, bo jeden jedyny talerzyk był potłuczony emotka Za dwa dni kurier przywozi paczkę z tym jednym jedynym, który był do wymiany i znowu był w kawałkach emotka Ojciec się wkurzył i zadzwonił do firny z której ten serwis sprowadzili i pani mu podała adres sklepu we Wrocławiu, w którym może odebrać brakujący talerzyk.Pojechałam tam z nim,a sprzedawca stwierdził,że on nic nie wie i prosił przyjść jutro jak będzie szefowa emotka No więc grzecznie spytałam, czy pan nie mógłby po prostu zadzwonić teraz do szefowej,żebyśmy nie musieli przychodzić jutro emotka Z oporami, ale na szczęście się zgodził i szefowa mimo że nie miała żadnego info z firmy w Katowicach, to bez problemu poleciła wydać nam nowy talerzyk z kompletu.Swoją drogą jak ci kurierzy DPD traktują przesyłki emotka Aż boję się pomyśleć, co by było gdyby ojciec nie rozpakował tego wtedy w obecności kuriera tylko np. w piątek wieczorem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5659529 Napisano: 23.05.2013 09:58:18 w Paragony
cudaczek121 napisał(a):

Szukam paragonu Hebe z datą do 15 maja na zestaw Fa emotka pw

Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5659347 Napisano: 22.05.2013 22:13:17 w Paragony
Szukam paragonu Hebe z datą do 15 maja na zestaw Fa emotka pw Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5658989 Napisano: 22.05.2013 14:35:31 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

nie wiem czy się wkurzać czy co..

pisze do mnie dziewczyna z portalu ogłoszeniowego najpierw o zamianę zestawu kosmetyków na coś z jej rzeczy, ale ja się nie wymieniam

sugeruję sprzedaż czegoś tańszego, ale ona podobno nie ma kasy i pisze czy... za darmo nie dostałaby czegoś na ten prezent

sprawdzam jej ogłoszenia - sama sprzedaje sporo ubrań i kosmetyków

a dalej inwigilowana przeze mnie (wypada wiedzieć komu się pomaga), pisze, że ma 15 lat a mama 30

i jeszcze ma upośledzoną adoptowaną siostrę

za dużo znaków zapytania

doradźcie coś - co tłum głów, to nie jedna

Ściema jak nic emotka Niektóre małolaty jak nie mają co robić z nudów wypisują różne brednie,aby naciągać ludzi.Czytałam na jednym blogu,że dziewczyna nawet uśmierciła rodziców i babcię oraz udawała chorą na raka-nawet zamieściła na blogu swoje zdjęcia po odpowiednim ucharakteryzowaniu, gdzie faktycznie wyglądała na chorą emotka I naiwni ludzi wysyłali jej pieniądze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5656336 Napisano: 18.05.2013 23:06:07 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

A mnie dziś wkurzyła siostra i to mocno. Moja siostra jest osobą niepełnosprawną jeździ na wózku , ale się zastanawiam czy ona ma chore nogi czy głowę . Dziś rano potrącił ją samochód , był wypadek i samochód odbił się od samochodu i udeżył w nią , spadła z wózka i zamiast zadzwonić na policje i pogotowie , to powiedziała że nic jej się nie stało i nie ma czasu bo na uczelnie się spieszy . A przed chwilką dzwoni że się źle czuje i wszystko ją boli i jeszcze ma pretensje do mnie .A co ja mam zrobić mieszkam daleko od niej nie mam prawo jazdy , i trójkę dzieci , a mąż w pracy .

A ci kierowcy, którzy się zderzyli nie zauważyli,że przy okazji potrącili niepełnosprawną,że aż spadła z wózka i wypadałoby jakoś pomóc emotka Ja mam pierwszą grupę ze względu na wzrok i na pewno wolałabym,żeby mnie ktoś jednak zbadał, bo konsekwencje uderzenia mogą być różne i nie od razu widoczne.
Mnie też wkurza moja siostra,ale zupełnie innego powodu. Jakiś ponad miesiąc temu poprosiła mnie,abym pożyczyła jej pieniądze na komplet garnków indukcyjnych do nowego mieszkania.Pieniądze miała oddać przy kolejnej wypłacie-oddała tylko zaliczkę-50 zł, bo mówi,że więcej nie ma.Tymczasem kilka dni temu w mojej obecności kupiła sobie okulary przeciwsłoneczne za 135 zł emotka Kiedy zwróciłam jej uwagę,że chyba najpierw powinna oddać mi dług,a potem kupować te okulary, bo chyba nie jest to produkt pierwszej potrzeby, to tak mnie zrypała,że aż się poczułam głupio,że się o własną kasę upomniałam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5654732 Napisano: 16.05.2013 12:57:03 w Kamis
mahuska napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

benasia napisał(a):

Teraz zapewne i tak bedzie trudno trafic bo jak duzo ludzi wie w teorii jak trafic to i tak co pół godz tylko 1 os moze wygrac a nie wszyscy...

ale przecież to loteria to skąd wiadomo jak trafiać emotka

ja wygrałam"kilka" i nie widzę żadnego powiązania w raportach itd

bo to jest loteria, losowanie.Jedynym sposobem jest po prostu szczęscie- tak jak np. przy Loreal, Princessie czy Halls emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5654679 Napisano: 16.05.2013 12:02:15 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

dziewczyny mam wyniki amniopunkcji "ZDROWY CHŁOPIEC" emotka ulga wielka:)

gratulacje Kasiu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5654614 Napisano: 16.05.2013 11:11:12 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

Zwykle dbam o paragony. Jeden miałam bardzo pomięty (bo dostałam go od kuzynki). Chciałam uprasować. Położyłam go wydrukiem na dół, cieniutka bawełniana ściereczka, żelazko i ... Od strony wydruku paragon zrobił się czarny! Już po nagrodzie, niestety emotka Wzięłam dwa inne niepotrzebne paragony. Zrobiło się to samo! Dlatego bardzo Was proszę, byście nie prasowali paragonów. Wysyłajcie pomięte, ale nie prasujcie!

a tam się w Twoim konkursie wpisywało numer paragonu emotka Może od kogoś odkupisz. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5654563 Napisano: 16.05.2013 10:27:01 w Wkurza mnie...
bethan napisał(a):

Kaśka, zastanów się 29 razy (czemu 29? Bo tak!) nad tym, co tu piszesz. Dziewczyno, lata lecą, czas najwyższy wskoczyć na jakiś poziom, helo!
(Camorra nie będzie ze mnie dumna za ten wpis emotka )

Ja już dobrze wiem dlaczego 29. Dziś dla odmiany wkurzyło mnie coś bardziej "konkursowego". Poszłam odebrać jeden jedyny błyszczyk z Princessy w Galerii Sky Tower, bo było mi tam najbliżej, a okazało się,że ich jeszcze nie przysłali im do sklepu chociaż pani wie,że już dawno powinni emotka A promocja kończy się już 31 maja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5654373 Napisano: 15.05.2013 22:49:21 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

79magda napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś zamiast ok. pół godziny, to wracałam autobusem z pracy ponad półtorej godziny, bo jakiś samobójca postanowił skoczyć z mostu emotka

Bezczelny, dobrze, że nie przyszło mu do głowy rzucić się pod ów autobus, bo jeszcze musiałabyś się przesiadać!!! emotka

No jak On śmiał.... emotka

W temacie: Wkurza mnie ból głowy emotka

wiem, że Wy jak zwykle robicie sobie pośmiechujki z tego, co piszę,ale ja bym gada zaprowadziła do hospicjum, to może jakby się zetknął z prawdziwymi problemami, to by mu się odechciało skakania z mostu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5654364 Napisano: 15.05.2013 22:41:34 w Wkurza mnie...
pecia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś zamiast ok. pół godziny, to wracałam autobusem z pracy ponad półtorej godziny, bo jakiś samobójca postanowił skoczyć z mostu emotka Moim skromnym zdaniem, to z takiej wysokości jakby skoczył, to co najwyżej mógłby się połamać, więc pewnie bardziej mu chodziło o zwrócenie na siebie uwagi, ech emotka Ale to nie znaczy,że musiał paraliżować miasto emotka

smutne, że porównujesz "jakiegoś samobójce" z Twoim godzinnym opóźnieniem, trudno pewnie narażę się na "bęcki"

wiesz,np. ja, gdybym chciała popełnić samobójstwo, to zrobiłabym to raczej w zaciszu domowym-np. nałykałabym się jakichś tabletek czy środków nasennych, a nie uskuteczniałabym cyrków na moście w nadziei,że w miejscu publicznym ktoś mnie jednak uratuje emotka To już człowiek naprawdę musi być doprowadzony do ostateczności,aby chcieć odebrać sobie życie emotka Ale często młodzi ludzie robią takie rzeczy z powodu niespełnionej miłości, co jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5654174 Napisano: 15.05.2013 19:05:40 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że dziś zamiast ok. pół godziny, to wracałam autobusem z pracy ponad półtorej godziny, bo jakiś samobójca postanowił skoczyć z mostu emotka Moim skromnym zdaniem, to z takiej wysokości jakby skoczył, to co najwyżej mógłby się połamać, więc pewnie bardziej mu chodziło o zwrócenie na siebie uwagi, ech emotka Ale to nie znaczy,że musiał paraliżować miasto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5653901 Napisano: 15.05.2013 14:46:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy informowali już z Monnari emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5653545 Napisano: 14.05.2013 22:52:41 w Biedronka
slavek napisał(a):

długim, z reszta mam niewrażenie, że każdy wygrywa

oj Sławuś nie każdy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5653230 Napisano: 14.05.2013 17:01:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

regulaminów staram się przestrzegać i nie miałabym zadnych pretensji gdyby organizator zauważył, że nie udostępniłam na fb. Ok, mój błąd. Ale takie coś denerwuje bo jestem tu od początku istnienia forum i była tu KONKURSOWA RODZINA
osobiście nikogo nigdy nie podkablowałam i nie mam zamiaru tego zmieniać bo czułabym się z tym bardzo źle emotka

byłam w szoku jak przecztałam ten wpis o podkablowaniu Ciebie emotka 7 lat temu jak zaczynałam swoją przygodę z konkursami, była tu inna atmosfera. Wyświetl w wątku >>
0 0