Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5651597 Napisano: 12.05.2013 13:47:32 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

elhad napisał(a):

Wkurza mnie, że coraz mniej jest ludzi, którzy zrobią coś dla kogoś, pomogą innym - ale tak naprawdę bezinteresownie, tak od siebie, z dobroci serca.
Czytając posty o wygraniu kulki lodów "za niewielką kwotę" - po prostu opadają ręce, włos się jeży na głowie - czy naprawdę ta złotówka jest najważniejsza???????- bo nieraz czyjeś dziękuję ma większą wartość niż niejedno 10 zł. Jeżeli oferujesz oferuje pomoc, to zrób to za darmo - po to, żeby zrobić komuś przyjemność, pokaż, że życie to nie tylko pieniądze, ale i trochę człowieczeństwa. emotka

zgadza się.. jakiś czas temu widziałam, że ktoś oferuje pomoc w wygraniu koszulki tigera, więc zapytałam jedną osobę na pw, za ile lub za co pomaga wygrać (sama chciałam, żeby była większa satysfakcja), albo czy udziela wskazówek za "dziękuję"... osoba ta NIE odpisała mi w ogóle, bo po co?? sama chciałam wygrać, więc potrzebowałam wskazówek a nie płaciłam od razu xx zł za wygranie.
Koszulka warta 10 zł... zero pomocy

a pamiętam jak były koszulki PZU emocje, to ludzie, którzy mieli po kilka postów na forum i nie znałam ich, pisali do mnie, wygrywałam im za dziękuję, a czasami nawet tego brakło.
Jak mogłam to pomagałam, jeśli nie mogłam, bo nie wiedziałam jak grać, to pisałam o tym szczerze.
A teraz?? tylko interesowność i pazerność emotka emotka i to przy rzeczach wartych kilka-kilkanaście złotych

Pamiętam,że ktoś mi kiedyś wygrał za darmo koszulki z konka Oswoić emocje-PZU. Ja z kolei za darmo i bezinteresownie wygrałam kilku osobom z forum gadżety ze Shreka.No,ale wtedy jeszcze nie pracowałam, to miałam więcej czasu,aby gapić się w monitor aż się shrekowy sezam otworzy emotka Prawda jest taka,że gdyby oferujący wiedzieli,że nie znajdą chętnych na swoje usługi wygrywania za pieniądze, to by po prostu nie oferowali emotka Ostatnio sprzedałam zwycięski numer z suszarką za 25 zł doładowania, bo osoba,która się do mnie zgłosiła sama zaoferowała taką kwotę.Ale uważam,że płacenie komuś choćby 5 zł za wygranie 3 gałek lodów to przegięcie emotka Potrafiłam sobie sama wygrać tylko 1 gałkę,to tylko jedną dostałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5651484 Napisano: 12.05.2013 00:14:46 w Wkurza mnie...
Wkurzyła mnie dziś jedna babka, która zadzwoniła do mnie do domu na stacjonarny i chciała mi wcisnąć jakiś suplement diety za jedyne 9.95 koszty przesyłki.Kiedy grzecznie podziękowałam,ona poprosiła,abym jakoś umotywowała powód swojej odmowy emotka Naprawdę wkurzające są tego typu pytania,bo niby czemu ja mam jakiejś obcej babie albo facetowi tłumaczyć,dlaczego nie chcę wydać swoich pieniędzy na ich emotka suplementy diety,maszynki, bieliznę czy inne takie emotka Już nie chciałam jej mówić,że wolę 5 groszy dołożyć i kupić nowe doładowanie do komórki albo zjeść obiad w barze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5651281 Napisano: 11.05.2013 15:42:09 w Paragony
Czy jest ktoś chętny zrobić mi zakupy na Hellenę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5651054 Napisano: 10.05.2013 20:40:19 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ania, Paulina, moje najserdeczniejsze gratulacje emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5650824 Napisano: 10.05.2013 13:58:22 w Biedronka
ksantypa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Jeśli wysłałam wczoraj zgłoszenie na Hortex, to kiedy ewentualnie mogę się spodziewać smsa o wygranej emotka

oni tak roznie powiadamiaja-raz co dwa dni innym razem na drugi dzien

dzięki, w ogółe coś mi się ubzdurało,że oni dzwonią a nie smsem info Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5650795 Napisano: 10.05.2013 13:06:40 w Biedronka
Jeśli wysłałam wczoraj zgłoszenie na Hortex, to kiedy ewentualnie mogę się spodziewać smsa o wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5649763 Napisano: 08.05.2013 21:59:14 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

Przed chwilą dzwoniła synowa z wiadomością, że Dawidek nie dostał się do przedszkola... Kurde, oboje pracują i spełniają wszystkie wymogi, a tutaj taki zonk... emotka
Oczywiście, ja z przyjemnością do Niego chodzę, gdyż kocham Go nad życie, ale w końcu musiałabym zająć się jakąś robotą... Ileż można być na utrzymaniu rodziców skoro u mnie w domu trzech lokatorów i w tym: trzech bezrobotnych... emotka
emotka emotka emotka

Mariola, obawiam się,że właśnie Twój wnuczek ma za "dobrą" sytuację społeczną i dlatego miał mało punktów przy rekrutacji.Bo w naszym kochanym kraju,żeby dziecko miało większe szanse się dostać do żłobka czy przedszkola, to najlepiej być samotną matką z dzieckiem, matką niepełnosprawną lub rozwiedzioną emotka We Wrocławiu właśnie trwa nabór do przedszkoli.Moja siostra i nasza koleżanka z biura mają dzieci w tym samym wieku-3 lata i od września dzieciaki mają iść do przedszkola.Nasza koleżanka z pracy powiedziała mojej siostrze,że czym ona się martwi- Krzyś to na pewno się dostanie,bo przecież samotna matka- rozwódka to więcej punktów na wstępie przy przyjęciu do przedszkola emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5649628 Napisano: 08.05.2013 18:56:18 w Paragony
cudaczek121 napisał(a):

mamanys napisał(a):

SZUKAM PARAGONU WELLAFLEX z przed 07.04 kontakt pw emotka

także szukam takiego paragonu dla forumowej koleżanki, gdyż namówiłam ją, aby wysłała smsa, bo mam paragon.Ja wygrałam na 2 fony, ona raz i nie chce zostawiać jej na lodzie emotka

nieaktualne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5649221 Napisano: 08.05.2013 10:11:29 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

mia napisał(a):

Najbardziej wkurza mnie to, że plączę się po chałupie i nic nie robię - zamiast zabrać się do czegoś sensownego, ja tylko liczę minuty, kiedy zobaczę zadania w necie.
Dzisiaj dla mojej najgorszy hardcor - matematyka. emotka
Żeby choć jakieś sensowne te zadania dali, a nie odwaliło im kompletnie... emotka

Mam już za sobą maturę u syna, ale tam to była kwestia ile procent wyciągnie - czy powyżej 90, i jakie szanse na dostanie się na wymarzony kierunek. Też stres, ale zupełnie innego rodzaju. Dzisiejszy dzień to jest kwestia "żeby zdała"... emotka emotka

P.S. Dobrze, że przynajmniej tu wygadać się można.

emotka

mam to samo - młody zdolny , ale leń - nie czuł presji "dobra średnia" , uczył się tak ,żeby bez problemów zdawać

ja też zamiast pisać swoją pracę to zaklinam zegar i wciąz tu zaglądam - wysłali mnie w pracy na przymusowy urlop - bo albo teraz w maju albo w październiku - no i mam 4 dni i z tego szczęścia zamiast pracy ubywać to mi przybywa ...

może z tych nerwów zagraj w jakiś konkurs emotka W Halls jest dość łatwo wygrać ipoda i info o wygranej dają e-mailem, więc nawet jak wrócisz do pracy po wolnym, to spokojnie odbierzesz maila po pracy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5649215 Napisano: 08.05.2013 10:03:53 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Najbardziej wkurza mnie to, że plączę się po chałupie i nic nie robię - zamiast zabrać się do czegoś sensownego, ja tylko liczę minuty, kiedy zobaczę zadania w necie.
Dzisiaj dla mojej najgorszy hardcor - matematyka. emotka
Żeby choć jakieś sensowne te zadania dali, a nie odwaliło im kompletnie... emotka

Mam już za sobą maturę u syna, ale tam to była kwestia ile procent wyciągnie - czy powyżej 90, i jakie szanse na dostanie się na wymarzony kierunek. Też stres, ale zupełnie innego rodzaju. Dzisiejszy dzień to jest kwestia "żeby zdała"... emotka emotka

u mojej siostry tak samo.Z wczorajszego polskiego jest bardzo zadowolona,ale z matmy w liceum zawsze miała dwóję mimo korepetycji u naprawdę dobrej nauczycielki emotka Ja zdawałam maturę w 2003 roku tą starą jeszcze i jak usłyszałam w radio info,że jednak mój rocznik 84' nie musi zdawać obowiązkowej matury z matematyki, to z radości zaczęłam skakać po łóżku mimo choroby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5649134 Napisano: 08.05.2013 00:26:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

mia napisał(a):

edith napisał(a):

Wlaśnie weszlam i poczytałam komentarze,nigdy bym nie chciała być znienawidzona przez ludzi jak pewna osoba,komentarze są straszne ale to chyba dlatego,że ludzie mają już dość nie przestrzegania regulaminów i chęci ogromnego zysku za wszelką cenę emotka

Masz świętą rację, komentarze są okropne. Ale dla mnie w ogóle Facebook jest okropny. 50% komentarzy jest poniżej jakiegokolwiek poziomu, 30% to lizodupne pochwały dla danej marki, a dopiero reszta nadaje się do przeczytania... emotka

Co nie zmienia w niczym mojego zdania na temat desek/laurek/koronkowych gaci i innych prac wysyłanych na konkursy hasłowe. emotka

takie komenatarze są pod praktycznie wszystkimi wynikami konkursów na Fb: a bo to ktoś nieuczciwie wygrał, a bo to grał na mamę/babcię, a bo to moja praca przecież była lepsza wiec jak komisja mogła wybrać tą gorszą, a bo zdjęcie było niepolubione/nieudostępnione itp. aż się grać odechciewa...
fakt faktem nie popieram nagradzania laurek tam gdzie mają być smsy itp emotka

otóż to- wyślij hasło smsem to nie jest to samo co wykonaj pracę plastyczną, makietę,deseczkę itp.No ale faktycznie sposób w jaki ludzie wyrażają swoje niezadowolenie jest niezbyt grzeczny. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5649106 Napisano: 07.05.2013 23:38:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Halls.Dziś dostałam maila o wygranej z 3 maja.Ogólnie słałam tylko na swoje dane z jednego maila zgłoszenia.Nie kasowałam żadnego potwierdzenia udziału w loterii i stąd wiem,że słałam 3 zgłoszenia w kwietniu i jedno w maju i oni mi mówią,że mam wysłać tylko 1 papierek emotka A ja myślałam,że wszystkie emotka Nie wiem więc czy mam rzeczywiscie wysłać jeden czy jednak wszystkie( 2 opakowania mi gdzieś wcięło, więc będę musiała ewentualnie dokupić)

Masz wysłać tyle papierków, ile zgłosiłaś danego dnia konkursu, czyli najwidoczniej wysłałaś tego dnia tylko 1 zgloszenie.

dziękuję bardzo, bo coś mi się ubzdurało,że muszę wszystkie świstki wysłać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5648951 Napisano: 07.05.2013 20:00:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie odnośnie Halls.Dziś dostałam maila o wygranej z 3 maja.Ogólnie słałam tylko na swoje dane z jednego maila zgłoszenia.Nie kasowałam żadnego potwierdzenia udziału w loterii i stąd wiem,że słałam 3 zgłoszenia w kwietniu i jedno w maju i oni mi mówią,że mam wysłać tylko 1 papierek emotka A ja myślałam,że wszystkie emotka Nie wiem więc czy mam rzeczywiscie wysłać jeden czy jednak wszystkie( 2 opakowania mi gdzieś wcięło, więc będę musiała ewentualnie dokupić) Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5648922 Napisano: 07.05.2013 19:38:39 w Paragony
mamanys napisał(a):

SZUKAM PARAGONU WELLAFLEX z przed 07.04 kontakt pw emotka

także szukam takiego paragonu dla forumowej koleżanki, gdyż namówiłam ją, aby wysłała smsa, bo mam paragon.Ja wygrałam na 2 fony, ona raz i nie chce zostawiać jej na lodzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5648883 Napisano: 07.05.2013 19:09:36 w Paragony
Szukam dla koleżanki paragonu Wellaflex emotka pw Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5648880 Napisano: 07.05.2013 19:08:31 w Paragony
sprzedam wygrany numer z suszarką osobie z własnym paragonem sprzed 7 lub sprzed 9 kwietnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5648215 Napisano: 06.05.2013 23:22:14 w Wkurza mnie...
rosik93 napisał(a):

Jutro maturka a ja nawet książek nie otworzyłem emotka

pozdrawiam tegorocznego maturzystę.Moja siostra łączy się z Tobą w bólu, bo też jutro zdaje emotka A ja się czuje jakby to moja matura była i nocka z głowy,ech.
Wkurza mnie powrót po pięciodniowej przerwie do pracy.Zawsze tuż przed wolnymi dniami i tuż po nich robota jakby się rozmnożyła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5646317 Napisano: 03.05.2013 15:36:51 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

Agusia uwierz mi bardziej leniwej osoby ode mnie nie znajdziesz emotka a przy wielo nie ma ŻADNEJ dodatkowej roboty, bo gdyby trzeba było poświęcić im czas, to też grubo bym się zastanowiła.
A dodatkowo przekonała mnie ostatnia rozmowa z moją położną - młoda babka, która sama powiedziała,że w pampersach jest tak wielki syf,że wszystko wyjdzie po latach. Zresztą nawet nie zdziwiły ją wielo, bo spotyka je coraz częściej emotka
To nie jest stara tetra, którą trzeba za każdym razem gotować, prasować i nie wiem co jeszcze emotka

ja chyba jestem bardziej leniwa niż Ty więc dobrze,że póki co nie mam dzieci emotka W ogóle nie wyobrażam sobie pieluch wielorazowych,a tym bardziej oddawania ich/sprzedawania dla innych dzieci.Ja rozumiem,że to się pierze bardzo dokładnie i w ogóle,ale dla mnie to trochę tak jakbym przez rok chodziła w majtkach,a potem je nagle sprzedała, bo mi się przestały podobać emotka No ale ja nie mam dzieci, to może się nie znam,ale podczytuję Was, co by się dokształcić na "zaś" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5645295 Napisano: 01.05.2013 20:49:20 w Oddam za darmo
kajeczka napisał(a):

kod z Mlekołaków oddam w dobre ręce emotka

poproszę kodzik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5644790 Napisano: 30.04.2013 19:49:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

darog napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Cudaczek, rozbawiło mnie, skąd możemy wziąć papierkiemotka
Kiedy jest ostatnie losowanie Halls? Konkurs trwa do 11.08, ale sprzedaż jest do 12.05.

Prawdziwy CUDAK ten nasz cudny Cudaczek emotka emotka

Wiem coś o tym... emotka Pamiętasz, cudaczku, jakie cuda się działy ??? Pozdrawiam cudnie !!! emotka
A w temacie... Chwilowo nie mam nic do powiedzenia... emotka

prywatnie jestem równie cudacznie cudowna emotka Dużo z Was bierze udział w kończącym się dziś konku Monnari emotka Ile zgłoszeń puściliście emotka Dla zapominalskich jeszcze galerie handlowe są czynne to pewnie uda się zrobić zakupy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0