Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5644588 Napisano: 30.04.2013 13:53:51 w GFK
koki napisał(a):

chochliczka napisał(a):

koki napisał(a):

doszły Wam już zamówione doładowania z tego miesiąca?

w zalezności do kiedy zamówisz dochodza- było wałkowane sto razy emotka
jesli zamawialas przed 15tym tego miesiąca powinnas dostac do konca miesiaca,jesli po 15tym to dostaniesz do 15ego przyszlego miesiaca.

tak wiem jak to jest, tylko że już w tamtym miesiącu nie dotarło a w tym też zamawiałam przed 15 i trochę się martwię że ani jedno ani drugie nie dojdzie emotka

No to może do nich napisz w tej sprawie albo poszukaj w spamie emotka U mnie wczoraj komplet punktów za kosmetyki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5643792 Napisano: 29.04.2013 10:26:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamilara84 napisał(a):

jak to jest z tymi Hallsami? niby jak oni mogą sprawdzić kiedy były kupione?

oni nie mają jak tego sprawdzić emotka Widocznie wychodzą z założenia,że przesyłanie im dowodu zakupu nie jest konieczne, bo aby uzyskać prawo do ipoda i mieć opakowania tak czy siak delikwent musi nabyć produkty.No chyba że ktoś dostanie od kogoś Hallsy w prezencie albo ukradnie ze sklepu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#5642871 Napisano: 26.04.2013 23:23:30 w Paragony
Szukam kogoś kto mógłby mi sprzedać taniej paragon z Monnari na konkurs, bo np. zrobił zakupy a nie ma weny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5642617 Napisano: 26.04.2013 14:20:33 w Hochland
bethan napisał(a):

asante napisał(a):

Ciekawy konkurs... u mnie też wczoraj drugi raz posłany wiersz, który nie wygrał piłki 21.04 i dziś jest piłka. I niech ktoś mi powie, że 18-21.04 wysłali maile o wygranych...

Ja też wygrałam wysłanymi między 18 a 21 emotka Tzn. wtedy nie wygrały, ale wczoraj już tak.

ech, szkoda,że już nie pamiętam co wysyłałam miedzy 18-21 kwietnia, bo bym ponownie wysłała to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5641684 Napisano: 24.04.2013 22:50:32 w Hochland
edith napisał(a):

mahuska napisał(a):

Wygrał ktoś z Was torbę z odmienionym słowem pyszny?? może być pw emotka

Ja miałam pyszną i wygrałam emotka

edith napisał(a):

mahuska napisał(a):

Wygrał ktoś z Was torbę z odmienionym słowem pyszny?? może być pw emotka

Ja wprawdzie nie wygrałam torby tylko piłkę i freesbee ze słowem odmienionym "pysznym" Ja tam się nie znam, ale mnie byłoby jakoś głupio wysłać ten sam tekst, którym wcześniej nie wygrałam emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5641399 Napisano: 24.04.2013 16:16:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koza.k90 napisał(a):

do grzegorzy

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5641349 Napisano: 24.04.2013 15:18:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koza.k90 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Zmieniając temat emotka

Czy ktoś wie może jak Grzegorze? Na jakim dniu skończyli? emotka

No właśnie! A do tego jak tam Visa???Na którym dniu stanęła?

tak

koza, a to Twoje "tak", to do czego się odnosi-do Grześków czy visy, bo się pogubiłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5641297 Napisano: 24.04.2013 14:22:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

http://www.tesco....sy/02-magazyn-tesco/ wyniki Tesco magazynu ... PERSIL co oni do kuuuurrrki mają z tym Starogardem Gdańskim.. zapas na 3 lata, porażka. A człwoiek się zastanawia, czemu nie wygral, skoro blyskawicznie wysłał.
emotka emotka emotka

Trzeba przyjąć, że każdy konkursowicz w czymś się specjalizuje. Jeden robi świetne fotografie, drugi wymiata w grach, trzeci ćwiczy w czasówkach. I jeśli ktoś tylko odnajdzie "miejsce dla siebie", jest w coraz lepszy w tym, co robi. Zwykle po prostu nie widzimy list laureatów emotka

to chyba lepiej, że nie widzimy, bo jak się widzi takie wały to się nóż otwiera. Życzę tej osobie żeby się udławiła tymi kapsłukami, albo zeby jej sie pralka popsuła, jesli to czyta! emotka i tyle

edzia,no ale żeby zazdrościć komuś kapsułek do prania emotka świat (konkursowy) zwariował emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5640701 Napisano: 23.04.2013 19:11:03 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

(...) dowiedziałam się,że panie pracujące na kasie w Rossmannie zarabiają tylko 1150 zł, to ja im się trochę nie dziwię,że im się nie chce robić za taką kaskę no,ale swoją drogą niezły bajzel tam muszą mieć na tym zapleczu, skoro głupiego formularza nie mogły znaleźć emotka

emotka emotka wiesz co Cudaczek, czasami jak coś "walniesz" to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać

dolly, nie na darmo mam taki nick a nie inny emotka Bo ja to w ogóle takie dziwadło jestem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5640699 Napisano: 23.04.2013 19:06:45 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

(...) dowiedziałam się,że panie pracujące na kasie w Rossmannie zarabiają tylko 1150 zł, to ja im się trochę nie dziwię,że im się nie chce robić za taką kaskę no,ale swoją drogą niezły bajzel tam muszą mieć na tym zapleczu, skoro głupiego formularza nie mogły znaleźć emotka

emotka emotka wiesz co Cudaczek, czasami jak coś "walniesz" to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać

Dokładnie emotka emotka Cudaczku, z tego co wiem, pracujesz u taty, więc pewnie nie do końca zdajesz sobie sprawę jakie mamy realia emotka Pracy- brak, kasa- minimalna, zwolnienia- są, przyjęć- brak. W dzisiejszych czasach i 1150 zł to dużo emotka

Ilonka,rzeczywiście pracuję u ojca,ale to nie oznacza,że nie znam realiów.Mam znajomych, którzy zarabiają znacznie poniżej swoich oczekiwań/szukają pracy/właśnie ją stracili i szukają jakiejkolwiek.Mój znajomy prowadzi z żoną agencję pocztową-mają 2 punkty we Wrocławiu i teraz szukają kogoś, kto zechciałby przyjść na pięć dni w tygodniu/8 godzin za 1500 zł na rękę.I on do mnie mówi,że albo ludzie się nie nadają albo jak już ktoś by ewentualnie był bardziej kumaty w sprawach pocztowych,to mówi,że dla niego 1500 zł to za mało i że jak mój znajomy podniósłby pensję, to może ktoś będzie chętny emotka Nie ma dnia,żebym nie martwiła się o swoją przyszłość, bo przecież moi rodzice nie będą żyli wiecznie i kiedyś mogę stracić pracę "u tatusia",ale nie zamierzam wybrzydzać, bo wiadomo,że lepiej mieć załóżmy tysiąc złotych niż okrągłe zero emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5640512 Napisano: 23.04.2013 15:16:57 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyły mnie dziś babki w Rossmannie.Byłam odebrać wygrany tusz.Okazałam kod odbioru, swój dowód osobisty,dałam też w rozliczeniu stary, zużyty tusz.Jena pani poszła na zaplecze i przyniosła mi nagrodę.No to się pytam czy mam gdzię pokwitować odbiór.Ona na to-momencik spytam koleżanki.Tamta potwierdziła,że faktycznie jest formularz odbioru nagrody.Po czym poszły obie na zaplecze i jedna z nich wróciła do mnie po ok. 20 minutach twierdząc,że nie może znaleźć formularza, więc mam się podpisać na normalnej kartce z pieczątką sklepu emotka Wkurzyło mnie takie coś, bo jak ja wczoraj zapomniałam kodu odbioru, to mi po prostu nie wydały nagrody,a dziś myślałam, że szybko załatwię, bo mi się spieszyło,to z kolei musiałam czekać tyle czasu emotka

a ta normalna kartka z pieczątką nie była przypadkiem żółta, jak kiedyś sławetna teczka emotka )

w temacie piekące oczy...

nie, akurat była biała,he,he. Wkurzam się na te babki może już trochę mniej, bo jakiś czas potem z innego dobrze poinformowanego źródła dowiedziałam się,że panie pracujące na kasie w Rossmannie zarabiają tylko 1150 zł, to ja im się trochę nie dziwię,że im się nie chce robić za taką kaskę no,ale swoją drogą niezły bajzel tam muszą mieć na tym zapleczu, skoro głupiego formularza nie mogły znaleźć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5640364 Napisano: 23.04.2013 12:54:26 w Wkurza mnie...
Wkurzyły mnie dziś babki w Rossmannie.Byłam odebrać wygrany tusz.Okazałam kod odbioru, swój dowód osobisty,dałam też w rozliczeniu stary, zużyty tusz.Jena pani poszła na zaplecze i przyniosła mi nagrodę.No to się pytam czy mam gdzię pokwitować odbiór.Ona na to-momencik spytam koleżanki.Tamta potwierdziła,że faktycznie jest formularz odbioru nagrody.Po czym poszły obie na zaplecze i jedna z nich wróciła do mnie po ok. 20 minutach twierdząc,że nie może znaleźć formularza, więc mam się podpisać na normalnej kartce z pieczątką sklepu emotka Wkurzyło mnie takie coś, bo jak ja wczoraj zapomniałam kodu odbioru, to mi po prostu nie wydały nagrody,a dziś myślałam, że szybko załatwię, bo mi się spieszyło,to z kolei musiałam czekać tyle czasu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5639816 Napisano: 22.04.2013 18:54:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
tereniagno napisał(a):

Dotarły 2 piłeczki emotka

u mnie jedna z 10 kwietnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5639811 Napisano: 22.04.2013 18:51:44 w Hochland
dziś dostałam piłkę wygraną 10 kwietnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5639004 Napisano: 21.04.2013 13:27:24 w Hochland
martunik3 napisał(a):

infernalia napisał(a):

ja dostałam takiego maila od organizatora:
Szanowna Pani,
za tydzień od 15 do 21 losowane nagrody II stopnia będą w poniedziałek 22.04

no ok, ale na jakiej podstawie będą losować, skoro od kilku dni nawet nie losują na piłki. Już nic nie kapuje emotka emotka
Może wszystko naraz jutro wylosują?

To nie było jeszcze smsów/maili za piłki wygrane 18 kwietnia emotka Bo ja słałam tego dnia zgłoszenie i myślałam,że już po ptokach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5638652 Napisano: 20.04.2013 15:04:24 w Hochland
staszek napisał(a):

rymowanki wysyłacie najczęściej przez stronę czy smsami?

ja wysyłam sms,ale mailem jest taniej emotka Tylko że wysyłając przez www trzeba chyba podać od razu swoje dane, a jak się wygra smsem, to można ewentualnie potem komuś oddać/sprzedać zwycięski numer np. na torbę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5638614 Napisano: 20.04.2013 13:08:38 w GFK
martusia70 napisał(a):

leki 10;/

u mnie wczoraj na jednym koncie za leki 121, a na drugim tylko 10 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5638084 Napisano: 19.04.2013 11:48:14 w Hochland
izka2086 napisał(a):

marines27 napisał(a):

izka2086 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wczoraj o o 23.56 dostałam sms o piłce.Teraz nie wiem czy się wstrzymać z wysłaniem im skanu paragonu,bo mam już jedną piłkę na innym numerze i liczę na torbę emotka Czy jest szansa,że na ten sam numer,jeśli nie odeślę im skanu paragonu, to mogą mnie brać pod uwagę przy torbach emotka

Czyli wyniki za 17.04. już są? Ehhh...

nie emotka Na szczęście

cudaczek napisał o godzinie 22:43(18.04) czyli tylko do 16.04 były

Ehh sorrki przeoczenie... Tak czekam i czekam....

tak,tak potwierdzam- sms wysłałam 16 kwietnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5637992 Napisano: 19.04.2013 09:18:30 w Hochland
aneczka128 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wczoraj o o 23.56 dostałam sms o piłce.Teraz nie wiem czy się wstrzymać z wysłaniem im skanu paragonu,bo mam już jedną piłkę na innym numerze i liczę na torbę emotka Czy jest szansa,że na ten sam numer,jeśli nie odeślę im skanu paragonu, to mogą mnie brać pod uwagę przy torbach emotka

ja wysłałam dwie rymowanki wygrałam dwie piłki odesłałam dwa paragony i wygrałam dwie torby emotka
może jeszcze wygram dwie wycieczki emotka

dziękuję emotka

kachakacha, na odesłanie paragonu jest 14 dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0