Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5637883 Napisano: 18.04.2013 22:43:25 w Hochland
Wczoraj o o 23.56 dostałam sms o piłce.Teraz nie wiem czy się wstrzymać z wysłaniem im skanu paragonu,bo mam już jedną piłkę na innym numerze i liczę na torbę emotka Czy jest szansa,że na ten sam numer,jeśli nie odeślę im skanu paragonu, to mogą mnie brać pod uwagę przy torbach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5637879 Napisano: 18.04.2013 22:32:17 w Wkurza mnie...
a mi się eciepecie kojarzy z klonem cb656 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5637627 Napisano: 18.04.2013 15:53:58 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

A mnie wkurzają wpisy w MDW, jak nie "kulka Grycana", to "PIłka Hochland"
Ledwo się "Cetaphil" skończył emotka

no ale w końcu definicja wygranej czy też nagrody to coś, co delikwent dostał za darmo emotka To nie jest ważne czy nagroda warta jest złotówkę czy też 100 tysięcy emotka Skoro jeden ktoś pochwali się cethapilem czy piłką hochland, to niby czemu inna osoba już nie może się pochwalić emotka Ja się chwalę nawet taką drobnicą w zdrapkach, bo jestem zdesperowana i smutno mi, że od pewnego czasu nie wygrywam niczego większej i wartości i muszę się jakoś podbudować emotka emotka
Wkurza mnie,że w budynku w którym pracuję nie działa klimatyzacja,administracja nic sobie z tego nie robi,a my czujemy się jak sardynki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5637453 Napisano: 18.04.2013 11:51:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kachakacha napisał(a):

Spokojnie z Hochlandem, oni sami chyba nie ogarniają tego, co robią.

Wczoraj dostałam maila o wygranej, ale przesiałam gdzieś paragon, żeby im odesłać. Stwierdziłam, że zaryzykuję i poleciałam do sklepu - w kauflandzie nabili mi SerTopSzczypio 1,99 oraz SerekTopZioła 1,99. Zeskanowałam i wysłałam. A teraz dostałam maila, że wyślą mi piłkę.

Albo zdarzył się im wypadek przy pracy, albo nie trzeba mieć wcześniejszego paragonu i przechodzą takie nazwy produktów.

ja to w ogóle wysłałam im kilka dni temu paragon,gdzie nie było widać nazwy sklepu i jego adresu, tylko same produkty, numer paragonu, godzinę zakupu, numer systemowy i przeszedł on pozytywną weryfikację na piłkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5636224 Napisano: 16.04.2013 17:53:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ja mam na paragonie: ser topiony sorte-D i ser? cztery ser-D i mi kilka dni temu przyjęli jako odpowiedni na piłkę- tzn. dostałam smsa,że dziękują i mam czekać na piłkę.Myślicie,że jak ewentualnie na tak oznaczony paragon wygram ten plecak piknikowy to też uznają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#5631134 Napisano: 09.04.2013 15:21:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

W Hochlandzie chba wszyscy wygrywają? Czy komuś się nie udało ? Bo zastanawia mnie poziom trudności emotka

to ja jestem chyba jakimś ewenementem, bo grałam 2 kwietnia przez sms i nie udało mi się wygrać nawet nędznej piłki emotka No chyba że czekają, aby mi na to hasło dać plecak piknikowy albo wycieczkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5631132 Napisano: 09.04.2013 15:17:32 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie niekompetencja kierowców autobusów na trasie Wrocław- Oleśnica emotka Mam pierwszą grupę inwalidzką ze względu na wzrok, po wejściu do autobusu zawsze okazuję kierowcy dokument uprawniający do ulgi i raz u tego samego przewoźnika na identycznym odcinnku drogi płacę w pksie 2.30, innym razem 99 groszy, a dziś np. kierowca obejrzawszy legitymację stwierdził, że powinnam zapłacić tylko 32 grosze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5631034 Napisano: 09.04.2013 13:59:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

No to ok, ale co z nagrodami tygodniowymi???

może będą około środy-czwartku, bo muszą się zastanowić nad wyborem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5629760 Napisano: 07.04.2013 20:52:47 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że średnio co 2 tygodnie jak loguję się na forum, to okazuje się,że mam błędne hasło i muszę wpisywać swój nick,aby mi system wygenerował nowe hasło emotka Zawsze sprawdzam wielkość liter, a hasło znam na pamięć- zawsze po zmianie i tak daję takie samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5629696 Napisano: 07.04.2013 18:36:43 w Wkurza mnie...
awen6 napisał(a):

wkurza mnie ten pus mają promocję doładowanie w weekend 40 % a dodają tylko 20%

ale ta promocja na 40 procent doładowania była tylko w jeden konkretny weekend bodajże 2 tygodnie temu i ja się załapałam nawet na 2 fony, a w ten weekend jest już tylko bonus 20% emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5628896 Napisano: 05.04.2013 19:37:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

ej , a dostał ktoś już kartę 100 zł z loreala? czy tylko tysiaki na razie wysyłają?>

ja dostałam dziś kartę 100 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5628832 Napisano: 05.04.2013 17:51:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

aurorcia napisał(a):

A logicznie myśląc, to czy myślisz, że ktoś kto nie wygrał tygodniowej wygra potem główną tym zgłoszeniem???Nie wydaje mi się, chyba że to zwykłe losowanko będzie, a wtedy to już takie rozważania nie mają kompletnego sensu emotka

Jest to możliwe, nie raz się o tym przekonałam.

ja nawet piłki nie trafiłam,ech.W zeszłym roku jak był konkurs Soraya Men Adventure- do wygrania wycieczka, kosmetyki Soraya Men i 10 nagród dodatkowych pod koniec konkursu- latarka i koszulka National Geographic, to swój paragon zdążyłam już sprzedać komuś na kosmetyki, a pod koniec okazało się,że mam nagrodę dodatkową, większej wartości niż te kosmetyki, których nie wygrałam wcale emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5628477 Napisano: 05.04.2013 11:53:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
skarb888 napisał(a):

karta WBK z Loreala - wozi DPD

u mnie też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5627625 Napisano: 04.04.2013 14:55:46 w Inne mniejsze markety
assal napisał(a):

Wysłałam 30 zgłoszeń na Princessę i nie mam ani jednego błyszczyku, a tych dają dziennie 300.
Do loterii, gdzie jedna nagroda na dzień, nawet nie podchodzę emotka
Ekspres mam zresztą z konkursu Jacobsa emotka

ja to nawet już nie liczę ile wysłałam zgłoszeń na Princessę i nie mam żadnego błyszczyka.Natomiast na loterię Volume Milion Lashes posłałam tylko 1 smsa i wygrałam kartę 100 zł, czyli jakieś tam szczęście do loterii mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5627334 Napisano: 04.04.2013 11:22:20 w Wkurza mnie...
Wkurzyła mnie wczoraj moja mamuśka.Kuzyn z narzeczoną przyjechali z zaproszeniami na swój ślub.Tak sobie gadamy, w pewnym momencie zapytałam żony kuzyna,jakie nazwisko będzie nosiła po ślubie.Na co moja mama w obecności gości, odparowała do mnie: a co cię to obchodzi emotka Nie wiem, co jest niestosownego w tym pytaniu, bo przyszła żona kuzyna powiedziała mojej mamie,że jest normalne i chętnie na nie odpowie emotka W podobny sposób Mama skrytykowała pytania ojca i mojej siostry emotka No tak, bo zawsze tylko to, co ona robi i mówi jest jedynie słuszne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5626755 Napisano: 03.04.2013 15:29:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

b) oraz d), Organizator podejmie pięć
p
rób połączenia telefonicznego z Laureatem
w odstępach czasowych, co
najmniej 2 godz. między połączeniami (od godz.
8:00 do godz. 17:00). Przez
nieudaną próbę połączenia z Laureatem rozumie się: nieodebranie połączenia
przez co najmniej 5 sygnałów, włączenie się poczty głosowej, brak możliwości
połączenia z użytkownikiem telefonu (np. przebywanie poza zasięgiem,
wyłączo
ny aparat telefoniczny)

no to może jeszcze dziś ok 16.30 do Ciebie zadzwonią emotka Ja na razie nie wygrałam,ale Ty pilnuj telefonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5626751 Napisano: 03.04.2013 15:25:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

izana napisał(a):

marta85 napisał(a):

masza napisał(a):

nieodebrane z 602426......chyba grzeski emotka

a nie Palette?

Grześki, nr się zgadza i czas, do mnie dzwoniły o 14:24. Gratuluję emotka

emotka teraz niech zadzwonią, bo jak ja dzwonie nieodbierają emotka

ciekawe ile razy dzwonią Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5626724 Napisano: 03.04.2013 15:00:35 w Wkurza mnie...
ilonaxx5 napisał(a):

skarb888 napisał(a):

merkana napisał(a):

A mnie może nic nie wkurzyło, ale raczej "zmieszało". Kupiłam sobie buty na allegro, wysokie szpile (14cm), rozmiar 42. No i zasuwam sobie w nich po pokoju, dumna, bo są przepiękne (nieważne, że mam w nich 197cm). I nagle dostaję maila od sprzedawcy. "Cieszę się, że buty już dotarły. Na pewno pięknie wyglądają na pani nóżkach, ja niestety nie potrafiłem w nich chodzić. Zbigniew XYZ"
:D Nie, żeby mi to robiło jakąś wielką różnicę, ale wpędziłam się teraz w zadumę nad rozmiarem mojej stopy i zerkam na buty pełna nieufności.

OMG emotka Sorry, ale nie potrafię się przestać śmiać emotka Dzięki za poprawę humoru w ten śnieżny, wiosenny dzionek emotka

ale się ubwaiłam emotka

facet pewnie wcale ich nie nosił tylko sobie jaja z Ciebie robił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5626719 Napisano: 03.04.2013 14:58:31 w Wkurza mnie...
edytka301 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś po raz 4 z rzędu nie odebrałam zastrzeżonego- tym razem o 8.33.Poprzednio 2 razy dzwonił wczoraj o 14.28 i raz po 16 w piątek przed świętami.I to nieważne czy trzymam telefon w kieszeni spodni czy w torebce-nie mogę go usłyszeć emotka Powinni zakazać telefonów zastrzeżonych albo ja powinnam udać się do laryngologa, bo nawet ustawienie maksymalnej głośności dzwonka nie pomaga emotka

Być może masz w ustawieniach automatyczne odrzucanie połączeń z numeru zastrzeżonego. Wtedy właśnie w niektórych aparatach jest informacja, że ktoś próbował dzwonić, jako połączenie nieodebrane, ale połączenia nie słyszysz, bo jest od razu odrzucone. Ja przynajmniej właśnie dokładnie tak miałam jakiś czas temu na jakimś telefonie.

aż sobie to sprawdziłam,ale w ustawieniach fonu mam blokowanie-nieznany-wył. więc chyba nie dość,że jestem ślepa to jeszcze głucha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0