Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5603863 Napisano: 06.03.2013 15:59:31 w Wkurza mnie...
wkurza mnie,że po kolei psują mi się wszystkie 4 telefony,które miałam od 6 lat.Jeden mam w Plusie na abonament,więc,aby go wymienić muszę iść z ojcem do salonu Plusa,a on ciągle nie ma czasu emotka Od ponad 6 lat nie wymieniałam fonu, bo ciągle jakieś wygrywałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5603727 Napisano: 06.03.2013 14:13:36 w TESCO konkursy
a 6 cały już poszedł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5603404 Napisano: 06.03.2013 11:02:02 w Inne mniejsze markety
deva napisał(a):

bethan napisał(a):

radosna napisał(a):

benon69 napisał(a):

czy byly juz wynniki z wedla wg regulaminu dzis mialy byc

Organizator, w terminie do 7 dni od dnia rozstrzygnięcia każdej tury Konkursu poinformuje laureatów telefonicznie o wygraniu Konkursu.

Dodam, że rozstrzygnięcie I tury dzisiaj emotka

jasny gwint, kupiłam tego wedla i zapomniałam zagrać
mogliby juz zacząć emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5603388 Napisano: 06.03.2013 10:53:47 w TESCO konkursy
ktosiu napisał(a):

expres z 5 emotka Albo coś pomyliłam, albo nie dzwonią po kolei

a może kilka pań naraz dzwoni z różnych dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5603383 Napisano: 06.03.2013 10:52:24 w TESCO konkursy
ktosiu napisał(a):

expres z 5 emotka Albo coś pomyliłam, albo nie dzwonią po kolei

co taki rozrzut,he,he.Koleżanka kilka postów wyżej pisała,że z 1 lutego, a tu już 5.A czy z 6 lutego pozamiatane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5602788 Napisano: 05.03.2013 16:00:22 w TESCO konkursy
staszek napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

staszek napisał(a):

a pierwszy dzień to który był?

31,01

thx emotka to dajcie znak jak dojdą do 03.02 emotka

ja czekam na 6 luty Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5602751 Napisano: 05.03.2013 15:38:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wkurzają mnie Grześki-zero bujdy emotka To kolejny konk z nagrodą 1000 zł, w którym nie mogę wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5602612 Napisano: 05.03.2013 13:41:57 w Wkurza mnie...
hittmanka napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Chcialam sob ie troche ciuszkow kupic,jak zobaczylam rozmiary to wymieklam emotka
Fajna kiecka...70 cm w biodrach,
Jescze fajniejsza kiecka....60 w pasie i.....60 w biuscie!
No,zesz to,wiem ze powinnam schudnac ale KTO takie wymiary ma emotka

może to były gejowskie sukienki ? emotka emotka

ja mam 60 cm w pasie, w biuście pewnie jeszcze mniej,a nie jestem gejem ani lesbijką też nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5601698 Napisano: 04.03.2013 15:32:21 w Wkurza mnie...
dochaaa napisał(a):

frodo napisał(a):

dochaaa napisał(a):

facet "narzeczony" mojej dobrej znajomej juz po raz n-ty emotka palantowi sie wydaje ze skoro ona jest pod jego dyktandem mnie rowiez moze "do pionu" postawic emotka ja juz nie wiem za kogo on sie uwaza... emotka

No cóż... moja znajoma poweidziłaby: "stary, zgorzkniały psychol" emotka

najlepsze jest to ze on nie jest stary... ja wraz z ta znajoma mamy po 21 lat, on ma 20 ... mowie Wam gorszej osoby w moim zyciu jeszcze nie mialam okazji poznac... od samego poczatku byly z nim problemy, wieczie mial o cos pretensje do kazdego emotka a jako ze ja sobie nie dam w kasze dmuchac i mowie to co mysle to sie zaczelo... ze jestem ta zla i niedobra ze kazda klotnia jaka sie miedzy nimi odbywa to moja wina i zeby ona najlepeij ze mna kontakt zerwala bo on sobie tego nie zyczy abysmy sie dalej przyjaznily emotka (gdzie odkad ona z nim jest mamy bardzo rzadki bo on go utrudnia, mam wrecz wrazenie ze izoluje ja od wszystikego) emotka generalnie co on powie ona robi.. az rece opadaja... Ona oczywiscie zaslepiona miloscia do niego nie wiele widzi... sa ze soba dopiero rok a juz od kilku miesiecy zareczeni (dla niej to pierwszy powazny facet) slub ma byc w przyszlym roku, domyslam sie ze z powodu jego widzi mi sie nie zostane na niego zaproszona, no coz trudno, szlak mnie tylko trafia ze znamy sie ok 8 lat i przez jakiegos becwala ta znajomosc sie rozpada... ale co tam to nie moje zycie, jesli za kilka lat beda sie rozwodzic bo ona nagle zauwazy jaki on jest to nikt mi nie zarzuci ze jej nie probowalam oczu otworzyc emotka

Może Twojej przyjaciółce się wydaje,że już nigdy w życiu nikogo lepszego nie pozna.Postaraj się skutecznie odwieść ją od ślubu z takim patafianem nim będzie za późno emotka Ja skutecznie "rozwiodłam" swoją siostrę i przyjaciółkę i obie są mi bardzo wdzięczne emotka ( z tą koleżanką utrzymuję kontakt do teraz,chociaż eks mąż robił problemy-nawet się dziś spotykamy emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5601403 Napisano: 04.03.2013 11:28:05 w GFK
jkkp napisał(a):

eevaa88 napisał(a):

bisbalka napisał(a):

no nie!To jest szczyt wszystkiego Dostałam dziś ankietę Badanie kosmetyków za 231 punktów.Ankieta nagle przerwana prawie pod koniec.W profilu mam jako nieukończoną, a jak wchodzę w link do ankiety wprost z maila, to mnie po angielsku przepraszają,ale już rzekomo ukończyłam to badanie
------------------

mam dokladnie te sama sytuacje a punktow nie doliczylo, co teraz zrobic?

Jest ktos komu zaliczyli ta ankiete? Tez ja dostalam, ucieszylam sie ze kolejna ankieta w ciagu kilku dni a teraz nie wiem czy jest sens czas tracic na wypelnianie jej. emotka

ja miałam ją jakieś 2 tyg temu, też tak samo wyskoczył error na końcu, napisałam do nich, opisałam sytuację,a oni poprosili o przesłanie zaproszenia do ankiety i chyba po 3 dniach miałam od nich wiadomość o przyznaniu punktów emotka

napisałam do nicj w czwartek, a ta ankieta, ważna teoretycznie do dzisiaj, zniknęła mi z profilu- punktów za nią brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5600150 Napisano: 02.03.2013 18:04:36 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, ze "muszę" iść na imieniny do mojego byłego szefa, który mnie zwolnił 4 lata temu... Jest szwagrem mojego mena i ponoć tak "wypada" coby nie urazić teściów... emotka

Eee,Mariola nie idź tam jak nie masz ochoty emotka Powiedz,że jesteś chora, masz wirus i zarażasz emotka Ja bym się źle czuła w towarzystwie człowieka, który mnie zwolnił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5600086 Napisano: 02.03.2013 16:34:35 w Wkurza mnie...
mikki85 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyli mnie moi rodzice emotka Dziś o 13 ma być losowanie zakupów za 10 tysięcy w Sky Tower we Wrocławiu.Moja Mamuśka zrobiła zakupy i wrzuciła 20 kuponów do urny-oczywiście wszystkie na moje dane!Dziś o 11.40 byłam już gotowa do wyjścia na autobus.Mama mówi-poczekaj Kasiu, my z ojcem jedziemy do Wrocławia, to Cię podrzucimy.Po czym okazało się jak ojciec wrócił ze szkolenia z psem,że jadą w zupełnie innym kierunku, a na dodatek mają auto załadowane jakimiś gratami i nie ma tam dla mnie już miejsca emotka A nie mam teraz już żadnego autobusu,żeby zdążyć na 13 emotka

zazwyczaj losowania się przedłużają, jest jakaś część artystyczna

może zdążysz

zdolni Ci Twoi starzy emotka

jestem już teraz wkurzona trochę mniej,bo Mamie się zrobiło mnie szkoda,że sama mnie najpierw "wrobiła" w pójście na losowanie wpisując na wszystkich kuponach moje dane,a potem okazało się,że i tak nie dotrę na czas,więc wróciła się do domu i jej samochodem dotarłyśmy na czas emotka Zakupów na 10 tysięcy co prawda nie wygrałam,ale udało się zdobyć wejściówki na pewną imprezę-to już jednak nie ten top emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5599926 Napisano: 02.03.2013 12:30:02 w Wkurza mnie...
Wkurzyli mnie moi rodzice emotka Dziś o 13 ma być losowanie zakupów za 10 tysięcy w Sky Tower we Wrocławiu.Moja Mamuśka zrobiła zakupy i wrzuciła 20 kuponów do urny-oczywiście wszystkie na moje dane!Dziś o 11.40 byłam już gotowa do wyjścia na autobus.Mama mówi-poczekaj Kasiu, my z ojcem jedziemy do Wrocławia, to Cię podrzucimy.Po czym okazało się jak ojciec wrócił ze szkolenia z psem,że jadą w zupełnie innym kierunku, a na dodatek mają auto załadowane jakimiś gratami i nie ma tam dla mnie już miejsca emotka A nie mam teraz już żadnego autobusu,żeby zdążyć na 13 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5599728 Napisano: 01.03.2013 22:43:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

paryzanka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

calliope napisał(a):

Czy jest ktoś oprócz mnie kto nie wygrał nic z ankiety BPH? emotka

a emotka

a gdzie są te wyniki? może też się dopisze...

jestm ja bez nagrody i jestem zawiedziona emotka wypelnialam od razu po dodaniu na forum

ja tak samo i nawet bonu nie mam:( Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5598670 Napisano: 28.02.2013 22:31:17 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

I ja chcę Wiosnę! I mnie wkurza, że JEJ jeszcze nie ma, ale już niedługo... emotka

dla mnie wiosna mogłaby pachnieć nagrodami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5598667 Napisano: 28.02.2013 22:30:18 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyła mnie jedna z pań sprzątających nasze biuro.Opowiadała wszystkim wokół-pracownikom naszego biura,swojej koleżance, z którą na zmianę sprzątała i szefowi,że ma raka i już żegna się z życiem powoli,bo zostało jej kilka miesięcy.A dziś jej zmienniczka nam opowiada,że ta pani odeszła.No to mówimy szkoda kobiety,że tak szybko ją choroba zabrała.Na co tamta odpowiada,że jej koleżanka wszystkich oszukiwała, bo żadnego raka nie było,tylko brała lewe zwolnienia,bo była nałogową alkoholiczką emotka Ja wiem,że alkoholizm to jest ciężka choroba,ale dla mnie to niepojęte jak można ludziom mówić,że się niedługo umrze na raka emotka To trzeba mieć naprawdę nierówno pod sufitem-wszyscy się martwili i jej współczuli,a ona w tym czasie piła emotka

Na pewno byłoby dla niej lepiej, gdyby mówiła, że nałogowo pije. To po pierwsze. Po drugie jedno nie wyklucza drugiego...

Ech, wkurza mnie ostatnio "coś", czego nie potrafię sprecyzować. emotka Wiosna! Ja się pytam gdzie wiosna? emotka

W tym konkretnym przypadku okazało się,że raka nigdy nie było i pani została zwolniona z pracy.No, bo gdyby rzeczywiście miała nowotwór,to można zrozumieć,że mogła się załamać i uciec w alkohol.Jej koleżanki z korporacji sprzątających są na nią złe,bo musiały w tym czasie odwalać za nią robotę, bo była na fikcyjnym zwolnieniu,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5598631 Napisano: 28.02.2013 22:03:35 w Wkurza mnie...
Wkurzyła mnie jedna z pań sprzątających nasze biuro.Opowiadała wszystkim wokół-pracownikom naszego biura,swojej koleżance, z którą na zmianę sprzątała i szefowi,że ma raka i już żegna się z życiem powoli,bo zostało jej kilka miesięcy.A dziś jej zmienniczka nam opowiada,że ta pani odeszła.No to mówimy szkoda kobiety,że tak szybko ją choroba zabrała.Na co tamta odpowiada,że jej koleżanka wszystkich oszukiwała, bo żadnego raka nie było,tylko brała lewe zwolnienia,bo była nałogową alkoholiczką emotka Ja wiem,że alkoholizm to jest ciężka choroba,ale dla mnie to niepojęte jak można ludziom mówić,że się niedługo umrze na raka emotka To trzeba mieć naprawdę nierówno pod sufitem-wszyscy się martwili i jej współczuli,a ona w tym czasie piła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5598437 Napisano: 28.02.2013 19:17:10 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się,że mam siódme urodziny...forumowe emotka emotka emotka emotka emotka dla Was wszystkich,Kochani. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5597391 Napisano: 27.02.2013 19:49:41 w GFK
misiulka napisał(a):

a do mnie od kilku miesięcy to już żadne ankiety nie przychodzą emotka

to może i lepiej- przynajmniej nie musisz się denerwować,że ciągle albo marne 10 punktów albo błąd w ankiecie pod sam koniec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5597389 Napisano: 27.02.2013 19:47:53 w GFK
bisbalka napisał(a):

Cytat dochaaa :
Cytat cudaczek121 :
Cytat dochaaa :
"Witam i zapraszam do wypełnienia naszej ankiety.
Temat dzisiejszego badania: sprzet elektroniczny
Liczba punktów, którą Pani otrzyma na konto za wypełnienie ankiety: 63.
Jeśli okaże się, że w tym badaniu szukamy osób o innej charakterystyce, otrzyma Pani 10 punktów.
Ankieta zajmie około 10 minut i potrwa do wtorku, 23 lutego."
Pomijając fakt że tego maila dostałam wczoraj i po kliknięciu w link wyświetlił mi się komunikat że jest jakaś awaria i żebym spróbowała później. Pewnie zrobiłam to ale badanie zostało juz zamknięte

miałam podobną sytuację.Kazali wypełnić ankietę dzień później,po czym okazało się,że zamknęli ankietę
ehh no co to za podejscie do "klienta"

no nie!To jest szczyt wszystkiego Dostałam dziś ankietę Badanie kosmetyków za 231 punktów.Ankieta nagle przerwana prawie pod koniec.W profilu mam jako nieukończoną, a jak wchodzę w link do ankiety wprost z maila, to mnie po angielsku przepraszają,ale już rzekomo ukończyłam to badanie
------------------

mam dokladnie te sama sytuacje a punktow nie doliczylo, co teraz zrobic?

ja do nich napisałam przez formularz Kontakt.Zła jestem, bo brakuje mi dosłownie 13 punktów do suszarki do włosów.Gdybym pomyślnie zakończyła tą ankietę dzisiejszą, to miałabym ponad 900 punktów i po zamówieniu suszarki jeszcze by trochę punktów zostało na przyszłą nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0