Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5597303 Napisano: 27.02.2013 18:17:41 w Paragony
cudaczek121 napisał(a):

Mam 2 smsy z Bielendy.Jeśli ktoś ma 2 osobne paragony- jeden sprzed 17 lutego, a drugi sprzed 20 lutego, to oddam zwycięski numer w zamian za 1 paragon dla mnie emotka pw

Mogę też sprzedać zwycięskie numery za 5 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5597281 Napisano: 27.02.2013 17:52:15 w Paragony
Mam 2 smsy z Bielendy.Jeśli ktoś ma 2 osobne paragony- jeden sprzed 17 lutego, a drugi sprzed 20 lutego, to oddam zwycięski numer w zamian za 1 paragon dla mnie emotka pw Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5597184 Napisano: 27.02.2013 16:02:44 w GFK
dochaaa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dochaaa napisał(a):

"Witam i zapraszam do wypełnienia naszej ankiety.
Temat dzisiejszego badania: sprzet elektroniczny
Liczba punktów, którą Pani otrzyma na konto za wypełnienie ankiety: 63.
Jeśli okaże się, że w tym badaniu szukamy osób o innej charakterystyce, otrzyma Pani 10 punktów.
Ankieta zajmie około 10 minut i potrwa do wtorku, 23 lutego."
Pomijając fakt że tego maila dostałam wczoraj i po kliknięciu w link wyświetlił mi się komunikat że jest jakaś awaria i żebym spróbowała później. Pewnie zrobiłam to ale badanie zostało juz zamknięte emotka emotka

miałam podobną sytuację.Kazali wypełnić ankietę dzień później,po czym okazało się,że zamknęli ankietę emotka

ehh no co to za podejscie do "klienta" emotka

no nie!To jest szczyt wszystkiego emotka Dostałam dziś ankietę Badanie kosmetyków za 231 punktów.Ankieta nagle przerwana prawie pod koniec.W profilu mam jako nieukończoną, a jak wchodzę w link do ankiety wprost z maila, to mnie po angielsku przepraszają,ale już rzekomo ukończyłam to badanie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5597073 Napisano: 27.02.2013 14:35:25 w GFK
dochaaa napisał(a):

"Witam i zapraszam do wypełnienia naszej ankiety.
Temat dzisiejszego badania: sprzet elektroniczny
Liczba punktów, którą Pani otrzyma na konto za wypełnienie ankiety: 63.
Jeśli okaże się, że w tym badaniu szukamy osób o innej charakterystyce, otrzyma Pani 10 punktów.
Ankieta zajmie około 10 minut i potrwa do wtorku, 23 lutego."
Pomijając fakt że tego maila dostałam wczoraj i po kliknięciu w link wyświetlił mi się komunikat że jest jakaś awaria i żebym spróbowała później. Pewnie zrobiłam to ale badanie zostało juz zamknięte emotka emotka

miałam podobną sytuację.Kazali wypełnić ankietę dzień później,po czym okazało się,że zamknęli ankietę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5596813 Napisano: 27.02.2013 10:20:06 w TESCO konkursy
79magda napisał(a):

asante napisał(a):

Mają czas więc dajcie im spokojnie wybrać najfajniejsze hasła emotka
No chyba że tęsknicie za loteriami.

Dokładnie, zgadzam się z tym. Naprawdę dwa dni Was zbawią... te maile i telefony są po prostu śmieszne, a potem się dziwicie, że w agencjach nikt nie chce rozmawiać i wszyscy są na chorobowym albo na zebraniu... Wcale się nie dziwię emotka

No ja też się wcale im nie dziwię emotka Ciekawa jestem, czy ci co tak namolnie wydzwaniają do agencji z pytaniami typu: "czy już wybrani laureaci", "czemu jeszcze nie informujecie zwycięzców?", równie sumiennie wywiązują się ze swoich obowiązków zawodowych?Bo w końcu czytanie tych naszych wypocin, a potem dzwonienie do nas,to jest ich PRACA, a jak wiadomo w pracy nie zawsze ma się ochotę robić, co szef każe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5596618 Napisano: 26.02.2013 23:38:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mgrzel napisał(a):

monikar napisał(a):

ania1234 napisał(a):

deva napisał(a):

jak informuje ing? ktoś sie chwalił w mdw

Sprawdź konto emotka

wszyscy zwycięzcy już powiadomieni?

Podejrzewam, że tak. Ja miałam informację na koncie dzisiaj koło południa, ania1234 raczej też. Nikt się więcej nie chwalił, ale może jeszcze nie zaglądali na konta.

w mdw jeszcze pewnastudentka się chwaliła,że wygrała ona i jej mąż też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5596597 Napisano: 26.02.2013 23:13:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
aka napisał(a):

tak chciałam ing emotka

ja też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5595389 Napisano: 25.02.2013 19:54:34 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że mój siostrzeniec ma teraz chorobę bostońską.Coraz to nowe choroby się pojawiają,ech emotka Wkurzam się też, bo od początku roku nic większego nie mogę wygrać, a potem się dziwić,że niektórzy grają bez paragonów.Ale jak tu grać,jak ma się paragon tak rzadko się wygrywa emotka emotka emotka

A to konkursów NIEparagonowych w Polsce nie ma? Same konkursy promocyjne w bazie czy co? emotka

są nieparagonowe joan, oczywiście,ale zazwyczaj w promocyjnych są ciekawsze i bardziej wartościowe nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5595368 Napisano: 25.02.2013 19:30:14 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że mój siostrzeniec ma teraz chorobę bostońską.Coraz to nowe choroby się pojawiają,ech emotka Wkurzam się też, bo od początku roku nic większego nie mogę wygrać, a potem się dziwić,że niektórzy grają bez paragonów.Ale jak tu grać,jak ma się paragon tak rzadko się wygrywa emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5594488 Napisano: 25.02.2013 10:18:04 w TESCO konkursy
anialistopad napisał(a):

Aj jak bym chciała dzisiaj emotka niech dzwonią , pragnę ekspress dla mamci dać w prezencie jak wróci do kraju w marcu

do mnie mogliby zadzonić jutro, bo Mama ma urodziny, a chciałaby taki ekspres emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5594197 Napisano: 24.02.2013 20:14:16 w Rossmann
Ma ktoś może wolny paragon Cholinex a nie ma weny? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5593736 Napisano: 23.02.2013 23:39:45 w co chcielibyście wygrać?
monia24 napisał(a):

Ja chciałabym wygrać tak 10 000 zł emotka emotka

a co ja się będę szczypać- od razu okrągły milion emotka emotka Tak na początek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5593725 Napisano: 23.02.2013 23:10:15 w GFK
paheli napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ika1 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

czy opłaca się zamawiać tą suszarkę z gfk emotka U mnie dziś ukończona pozytywnie ankieta papierosy i brakuje mi już tylko 13 punktów do suszarki Adler emotka

cudaczek121 napisał(a):

czy opłaca się zamawiać tą suszarkę z gfk emotka U mnie dziś ukończona pozytywnie ankieta papierosy i brakuje mi już tylko 13 punktów do suszarki Adler emotka

ja mam i jestem zadowolona

dzięki, mam nadzieję,że szybko zdobędę te brakujące 13 punktów i będę mogła zamówić tę suszarkę emotka

ja też mam już parę lat i też jestem z niej zadowolona

dzięki,ja coś nie mam szczęścia do suszarek.We wrześniu 2012 kupiłam w sklepie Philipsa i już od jakiegoś czasu się samoistnie wyłącza podczas suszenia emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5593442 Napisano: 23.02.2013 15:55:53 w Wkurza mnie...
calliope napisał(a):

mikki85 napisał(a):

asante napisał(a):

Nie przestaje mnie życie zadziwiać, ciotka ogórki kiszone musi przesłać do Anglii i jeszcze załatwia to przez innych...
Ja miałam w czwartek też ciekawą przygodę z rodziną, do tej pory nie mogę ochłonąć. Zadzwoniła moja siostra, że ciotka z rodziną będzie u mnie za godzinę (jedzie przez pół Polski), bo jechała do swojego syna, który mieszka dwa piętra nade mną, ale on nie ma czasu się z nią spotkać, bo się uczy. Tak tak, dowiedziałam się od niej, bo po co do mnie zadzwonić. W efekcie miałam w moim 30-metrowym mieszkaniu, chora, 10 niezapowiedzianych osób z rodziny. Żeby ich czymś poczęstować, musiałam z gorączką biec do sklepu, a na podłodze stała pełna torba gołąbków, krokietów itd. przygotowanych dla synka, który nie ma dla nich czasu. Oburzenie wywołał u mnie brak cukru (no nie miałam bo nie używam a akurat się skończył). Na szczęście kupiłam. Zrobiłam obiad, na który... przyszedł mój niezapowiedziany kuzyn z góry i siedział u mnie 3 godziny. Nie zaprosił ich do siebie nadal, bo przecież nie ma czasu. Zaniósł tylko torbę do góry i wypakował jedzenie do lodówki. Po ich wizycie jestem dużo bardziej chora fizycznie, do tego doszedł szok psychiczny...

skoro byłaś chora, miałaś pretekst, żeby odmówić i kuzyn rad nie rad musiałby przyjąć rodzinę

trzeba było jeszcze więcej poudawać, jak się źle czujesz, a nie biec do sklepu...

mówi się "przepraszam, ale nie chcę Was pozarażać !!!"

Ja bym absolutnie nic im nie ugotowała, jedynie może herbatę podała. Nie znoszę niezapowiedzianych gości emotka i nawet już nie udaję miłej, zwłaszcza po ostatniej takiej wizycie. Szkoda, że noclegu sobie nie zażyczyli emotka

no to jak to jest emotka Kuzyn niby taki pochłonięty nauką,że nie może mamusi zaprosić do siebie,ale siedzieć z gośćmi 3 godziny u Ciebie, to miał czas emotka emotka Niezapowiedziani goście są sami sobie "winni",że się nie zapowiedzieli i muszą liczyć się z tym,że nie każdy ma w domu codziennie idealny porządek,ciasto czy inne słodycze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5592377 Napisano: 22.02.2013 12:26:42 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się, bo wczoraj okazało się,że moja paczka z Beskidzkiego chrupania już w DPD została przeznaczona do odesłania do Organizatora z powrotem tylko dlatego,że kurier nie mógł się do mnie dodzwonić.A nie mógł tego zrobić, ponieważ roztargniony cudaczek121 nie wiedziała, że jak ma się na koncie 0,00 zł w T- mobile,to nie dało rady się dodzwonić na ten numer od zeszłego piątku, bo był nieaktywny emotka Ok, mea culpa za gapiostwo , ale kurier powinien chyba zostawić awizo ze swoim numerem-przynajmniej tak twierdzi Pani z dpd pracująca na recepcji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5591133 Napisano: 21.02.2013 11:47:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

schoczka napisał(a):

a pamiętacie taki konkurs.trzeba było wypełnić ankietę dotyczącą jakiś lokat i dla pierwszych chyba 500 osób były bony do rossmana lub empiku. Konkurs był w topie teraz. Były już wyniki?

Nie wiem czy o ten konkurs chodzi, ale jakiś z BPH chyba gdzieś mi mignął przed oczami i tam mieli rozstrzygnąć do końca lutego.

tak, na pewno do 28 lutego Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5591060 Napisano: 21.02.2013 11:08:27 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Najgorsze, że eski dostała też np. moja koleżanka, która w żadnych konkursach nie bierze udziału emotka A i tak mają jej numer w bazie, sk*!

wystarczy,że choć raz wysłała na wielką kumulację rmf albo radia zet i już ją mają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5591029 Napisano: 21.02.2013 10:46:17 w Paragony
yaagatka napisał(a):

Jakby ktoś chciał to mam kilka paragonow na Rexone z 8 lutego emotka

ja mam jeden z ósmego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5590988 Napisano: 21.02.2013 10:15:40 w Czas na zmiany...
ivanotta napisał(a):

czy tylko mi nie odziała opcja przeszukaj forum?

mi raz działa, a raz nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5590042 Napisano: 20.02.2013 10:37:12 w Mam problem...
emilka1705 napisał(a):

kursykon napisał(a):

Sam nie wiem czy mam problem czy wręcz przeciwnie już go nie mam. Otóż od jakiegoś czasu zupełnie mi się odechciało brać udział w konkursach emotka lub emotka sam już nie wiem emotka

to zwyczjane wypalenie...poczekaj troszkę i wszystko wróci do normy emotka
Też tak mam. Co jakiś czas mi sie nie chce, a potem sama wraca wena, ochota i wszystko co do wygrywania potrzebne. Tylko z fajnymi konkursami jakiś kryzys emotka

mam dokładnie to samo, niestety emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0