Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5581910 Napisano: 12.02.2013 17:17:14 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

A mi się podoba, przyzwyczaicie się udzie, nie narzekać emotka

do wszystkiego można się przyzwyczaić,he,he Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5581457 Napisano: 12.02.2013 08:38:54 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie moje totalne roztargnienie i to,że ciągle coś gubię-jak nie czpka, to rękawiczki albo legitymacja.Najlepsze,że te rzeczy mi się odnajdują po tygodniu bądź dwóch, kiedy już spiszę je na straty emotka Aktualnie nie mogę od kilku dni znaleźć kluczy do domu i nie wiem,czy już poinformować rodzinkę o konieczności wymiany zamków czy też się wstrzymać do czasu cudownego odnalezienia emotka W ogółe nie wiem czy nie lepiej po prostu dorobić brakujący komplet kluczy, bo nie były w żaden sposób podpisane. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5581107 Napisano: 11.02.2013 06:58:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

czy loreal dzwoni z zastrzeżonego?
czy to możliwe, że z I etapu z rezerwy?

nie, dzwonią z normalnego, warszawskiego- przynajmniej do mnie
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5581105 Napisano: 11.02.2013 06:57:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

a dezodorant z rexony ma ktoś?

ja mam

a nie, to ja myślałam,że chodzi Ci o to, czy kupiłam dezodorant Rexonay.A tam w tym konkursie można też wygrać dezodoranty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5581100 Napisano: 11.02.2013 06:53:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaki76 napisał(a):

a dezodorant z rexony ma ktoś?

ja mam Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5581089 Napisano: 11.02.2013 06:47:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

monique1234 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

szprotka napisał(a):

W takim razie Rexona wynik jest tylko z piątku, a powinno być z całego weekendu.

dzięki to jeszcze do jutra się trochę połudzę,że może coś tam wygram, bo myślałam,że już dziś dali wyniki z soboty, a ja w sobotę grałam emotka

hm... a ja myślę, że wybierają 1 laureata tylko z tych dni emotka albo się mylę

licząc ilość nagród wychodzi że na te 3 dni jest 1 nagroda

dokładnie emotka

ech, czyli gramy dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5581075 Napisano: 11.02.2013 06:35:42 w WC - rozmowy o wszystkim
pola731 napisał(a):

a ja kiedyś na komentarz , że mi samo wpada zaprosiłam towarzystwo do laptopa - na 5 minut - i pokazałam prace , które nagrodziło ostatnio biuro podróży (uciekła mi nazwa) - zaproponowałam, żeby spróbowali swoich sił i ... skończyły się komentarze

W zeszły weekend przyjechała do nas mojej mamy siostra z dziećmi.Widząc mnie siedzącą przed komputerem, poprosiła,żebym jej nie pierwszy zresztą raz pokazała stronkę z konkursami.Wyrywkowo pokazałam jej kilka konkursów z bazy, a ona na to: ee, nie, smsowy to trzeba sporo w smsy inwestować, do tego marketu mi nie po drodze, tego to u mnie nie jedzą/nie piją, więc nie kupię. A na końcu komentarz, który mnie osobiście dotknął: Kasia, wiesz co, Ty specjalnie mi pokazujesz tyko takie konkursy, w których nie mogę zagrać, bo te najlepsze nagrody chcesz zgarnąć dla siebie emotka Nie rozumiem, jak można tak w ogóle powiedzieć, skoro zdarza się,że na adres ciotki wysyłam czasem kosmetyki,płyty, coś z wyposażenia kuchni, a jak dzieciaki były młodsze,to zabawki.Skończyło się, teraz już nic im nigdy nie wyślę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5581058 Napisano: 11.02.2013 06:15:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szprotka napisał(a):

W takim razie Rexona wynik jest tylko z piątku, a powinno być z całego weekendu.

dzięki to jeszcze do jutra się trochę połudzę,że może coś tam wygram, bo myślałam,że już dziś dali wyniki z soboty, a ja w sobotę grałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5581053 Napisano: 11.02.2013 06:10:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szprotka napisał(a):

W wynikach Rexona jest tylko jedno nazwisko z weekendu (piątek, sobota, niedziela) - czy wybierają tylko jednego laureata czy trzech z każdego dnia?

jedno nazwisko jest z każdego dnia.Dziś dali z piątku czy z soboty emotka Bo już zgłupiałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5579162 Napisano: 09.02.2013 12:55:22 w WC - rozmowy o wszystkim
pola731 napisał(a):

ewachem napisał(a):

pola731 napisał(a):

dolly napisał(a):

pola731 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

pola pozostają powiadomienia mailowe i smsowe - nie opuszczaj forum emotka

całkiem forum nie opuszczę , ale przykro mi będzie czytać nie biorąc udziału

Pola, no a nie może ktoś odbierać za Ciebie, jak będzie taka konieczność?

nie ma kto - jestem ja , młody w szkole - a moja mama się wysypie , szkoda zachodu

moja mama (emertyka) doskonale poradziła sobie z konkursami i teraz jej zaplecze konkursowe jest większe od mojego
emotka emotka

ale moja mama ma problem z odebraniem swojego telefonu - próbowałam z nią poćwiczyć - dzwonił młody , przedstawiał się , pytał czy brała udział w konkursie ... nigdy nie brała ;

fajna, sprawna i kumata z niej babka, ale konkursowo do niczego

to może poproś teściową emotka Albo dyktuj mamie treść smsa konkursowego i niech własnymi rękami go wyśle,po czym powiedz Jej,żeby zawsze jak będą dzwonić z konkursu, powiedziała,że brała udział-no bo w końcu wysłała smsa, co nie emotka I niech podaje swoje dane- przecież i tak odda Ci potem nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5578722 Napisano: 08.02.2013 07:12:30 w Paragony
koper napisał(a):

skorpik26 napisał(a):

koper napisał(a):

Może ktoś ma paragon na Rexonę z 4. 5. lub 6. lutego i jeszcze nie zagrał (albo zagrał dopiero dziś?)
Ja mam paragon z 7.02 i 7 zagrałam, a dopiero teraz zobaczyłam, że paragon musi być co najmniej z poprzedniego dnia emotka
Chętnie bym się wymieniła z kimś takim paragonami (wyników z 7 jeszcze nie ma- nie mam pojęcia czy wygrałam)

nie musi być, masz dobry paragon

8. Zgłoszenie powinno być wykonane za pomocą aplikacji znajdującej się na stronie
www.badzpewnasiebie.pl, nie później niż ostatniego dnia trwania Konkursu, przy czym w żadnym
przypadku nie wcześniej niż w dniu następnym po dniu zakupu Produktu
widocznym na dowodzie
zapłaty

jejku, jak to dobrze,że dziś nie zagrałam w takim razie emotka Ale jakiś dziwny ten zapis emotka Niektóre agencje nawet życzą sobie,aby zgłoszenie było wysłane w dniu zakupu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5577656 Napisano: 07.02.2013 07:04:59 w WC - rozmowy o wszystkim
pola731 napisał(a):

dagmara napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Dagmara,wyrazy podziwu!w szoku jestem jak dajesz radę ogarnac emotka
Swoją droga w krajach arabskich robilabys furorę, tylu chlopa emotka

U nas też robię, wystarczy że wybierzemy się rodzinnie do restauracji czy nawet na spacer

a napiszesz jakich reakcji więcej ?

Pewnie wszędzie tam, gdzie pojawiają się całą rodziną we wszelkiego rodzaju miejscach publicznych.Swoją drogą pewnie wizyty w restauracji 11 osobowej rodziny w komplecie należą do rzadkości, bo rachunek byłby kosmiczny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5577627 Napisano: 07.02.2013 06:33:05 w WC - rozmowy o wszystkim
Na razie zjadłam 3 pączki,ale chyba jeszcze zjem emotka Jestem bardzo pazerna na słodycze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5577104 Napisano: 07.02.2013 11:16:53 w TESCO konkursy
marta85 napisał(a):

Duzo osob poslało wczoraj smski na ekspresowe wygrywanie?

ja grałam wczoraj- 6 lutego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5576169 Napisano: 06.02.2013 02:02:16 w Zakupy na konkursy - usługi
cudaczek121 napisał(a):

Szukam chętnego, kto chciałby mi zrobić zakupy na konkurs z ekspresami emotka

chodzi mi o kawę Jacobs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5576167 Napisano: 06.02.2013 01:59:39 w Zakupy na konkursy - usługi
Szukam chętnego, kto chciałby mi zrobić zakupy na konkurs z ekspresami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5574778 Napisano: 05.02.2013 10:34:33 w WC - rozmowy o wszystkim
kachakacha napisał(a):

Oglądaliście może film Movie43? Wygrałam bilety w RMF i byłam wczoraj. Jestem zniesmaczona. Najgorszy film, jaki widziałam w życiu.

film faktycznie dość prymitywny
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5572600 Napisano: 02.02.2013 11:13:11 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

wkurza mnie,że tak sobie poczytałam o tych Waszych znalezionych i zgubionych rzeczach i dosłownie przerzuciło się na mnie.Dziś się zorientowałam,że wczoraj jak wracałam do domu, to chyba musiała mi wypaść w autobusie legitymacja osoby niepełnosprawnej emotka Wczoraj ok 18.30 jak wsiadałam do autobusu jeszcze ją miałam, bo okazywałam kierowcy, a dziś patrzę do torebki i już nie mam emotka Odczekam z tydzień, może w pksie ktoś oddał,albo wyśle mi pocztą,bo tam wszystkie moje dane z adresem były.

ja mam siostre niepełnosprawną jeździ na wózku kiedyś zgubiła portfel a miałam tam 800 zł bo miała zapłacić za studia , była pewna że zgubiła go w sklepie napisała ogłoszenie , ale nikt go jej nie oddał

poczekam z tydzień, a potem pojadę wyrobić nową.Dobrze,że jest darmowa,ale i tak będę musiała zapłacić za wyrobienie zdjęcia do nowej, a do tego czasu płacić normalnie za pks i bilety mpk emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5572439 Napisano: 02.02.2013 08:44:28 w Wkurza mnie...
wkurza mnie,że tak sobie poczytałam o tych Waszych znalezionych i zgubionych rzeczach i dosłownie przerzuciło się na mnie.Dziś się zorientowałam,że wczoraj jak wracałam do domu, to chyba musiała mi wypaść w autobusie legitymacja osoby niepełnosprawnej emotka Wczoraj ok 18.30 jak wsiadałam do autobusu jeszcze ją miałam, bo okazywałam kierowcy, a dziś patrzę do torebki i już nie mam emotka Odczekam z tydzień, może w pksie ktoś oddał,albo wyśle mi pocztą,bo tam wszystkie moje dane z adresem były. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5572031 Napisano: 02.02.2013 02:11:52 w Wkurza mnie...
emilka1705 napisał(a):

właśnie odebrałam portfel. Oddał mi go z paragonem, że kupił sobie flaszkę za 49,90...no i zdziwiłam się bo myślalam, że będzie to gówniarz w starym bmw, a tu gość z żoną i dwójką małych dzieci podjechał.

a skąd miał Twoje pełne dane,że Cię przez nk znalazł i wiedział w jakiej miejscowości szukać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0