Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5508101 Napisano: 11.12.2012 09:33:33 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

A mnie dziś wszystko wkurza , zamówienie z merlina tydzień czasu nie ma, dziwna lalka monster coś tam miała być wysłana za pobraniem nie ma, kurtka dla małego to samo , choinki na święta nie ma, sztucznej ja nie chcę , a żywej mężuś nie chce .Wkurzył mnie i powiedziałam , że ubiore palmę , a sztucznej z piwnicy nie przyniosę emotka

powiedz mężowi,że skoro już karp musi być martwy na święta, to niech chociaż choinka będzie żywa emotka Wkurza mnie,że dosłownie leje mi się z nosa woda, a od ciągłego używania chusteczek mam zaczerwienienie pod nosem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5508072 Napisano: 11.12.2012 09:22:22 w Połączenia nieodebrane
728370185 2 razy dziś Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5503965 Napisano: 10.12.2012 09:50:49 w Biedronka
calliope napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

bc14 napisał(a):

A z innej beczki do kiedy w sklepach bedzie ta gazetka moje smaki, co był konkurs? ma ktoś przeciek emotka

Moja mama kupowała w Biedronce tą gazetkę 2 dni temu, także powinna już być,o ile nie wykupili ludzie.Czy mógłby mi ktoś podać www regulaminu tego konka,bo na stronie Biedronki nie widzę emotka Nie wiem,czy na ten konk wystarczy mieć wypełniony kupon z gazetki czy dowód jej zakupu także w razie ewentualnej wygranej emotka

http://www.mojesm...klepow-biedronka.pdf
emotka

dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5503927 Napisano: 10.12.2012 09:35:01 w Biedronka
bc14 napisał(a):

A z innej beczki do kiedy w sklepach bedzie ta gazetka moje smaki, co był konkurs? ma ktoś przeciek emotka

Moja mama kupowała w Biedronce tą gazetkę 2 dni temu, także powinna już być,o ile nie wykupili ludzie.Czy mógłby mi ktoś podać www regulaminu tego konka,bo na stronie Biedronki nie widzę emotka Nie wiem,czy na ten konk wystarczy mieć wypełniony kupon z gazetki czy dowód jej zakupu także w razie ewentualnej wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5503441 Napisano: 09.12.2012 09:56:40 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie to, że zawiodłam się na niektórych domniemanych przyjaciołach... Ogłosiłam na NK zamiar sprzedaży TV z Cyfrowego Polsatu, a Oni zamiast mi ewentualnie pogratulować, pisali teksty w sensie: znowu wygrałaś > Dlaczego nie ja ? Nadmieniam, że wszystkim moim najbliższym wysyłam zawsze info o każdym konku, ale Oni twierdzą, że wygrać się nie da...
PS. To moja pierwsza cenna wygrana w tym roku, gdyż jedynie boniki do kaufa udawało mi się zgarnąć /zresztą dla rodzinki, a nie tylko dla siebie/... Zawsze się cieszę z wygranych moich znajomych, z forum tym bardziej...
A jednak zawiść ludzka nie ma granic... emotka

emotka Kij im w oko !

olej zazdrośników emotka Szczerze Ci gratuluję tv i mam nadzieję,że coś równie cennego Ci wpadnie jeszcze w tym roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5498853 Napisano: 07.12.2012 01:54:05 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie moje własne roztargnienie emotka Byłam dziś w lokalnej galerii handlowej,miałam 4 paragony z różnych sklepów,a do urny zamiast jednego z formularzy wrzuciłam paragon emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5498528 Napisano: 07.12.2012 11:58:12 w Wkurza mnie...
asia670 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a mnie wkurza ze zwlekałam z wizyta u lekarza, wziełam na własna reke agumentin z domowych zapasów zaczeło pomagać,chodziłam do pracy bo nie chciałam opuszczać, ale dzis mi sie lek skonczył,a nie chciałam przerwyac kuracji szczegolnie ze jeszcze nie hallo, na wstepie dostałam zje... od Pani dr za samodzielnie przyjety antybiotyk bo rozny jest na ucho srodkowe i a inny na zewnetrzne, no ale szczesciem trafiłam zapalenie ucha srodkowego lewego i własciwy lek, + prawego ze cos tam jest wybrzuszone i rozowe i jeszcze cos taz trabka eustachiusza- słysze troche dziwnie, z racji powtorzenia choroby w ciagu 4 msc skierowanie do laryngologa na cito i L4 na 2 dni, powiedziałam ze mogłam sobie niezły stan zapalny wychodowac jeszcze.Czy Wy tez czujecie sie nizrecznie wzgledem pracodawcy jak macie isc na L4?

kiedyś tak,dzisiaj Kochana ani trochę
emotka emotka on też od czasu do czasu choruje

Pracownica mojego ojca, która teoretycznie powinna go zastępować jak on zachoruje albo wyjedzie, nie ma i nigdy nie miała żadnych skrupułów,aby iść na zwolnienie.Kilka dni temu mój Tato trafił do szpitala z powodu zbyt wysokiego ciśnienia,a ona tylko ciągle pyta mnie lub mojej siostry, kiedy ten szef w końcu wróci,bo ona chce iść na zwolnienie,a nie może
emotka Dobrze,że w Nowym Roku już odchodzi na swoje, bo jeszcze pracując u mojego ojca składa propozycję naszym klientom,aby przeszli do jej nowego biura, o czym szef dowiaduje się od tychże klientów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5494784 Napisano: 05.12.2012 06:41:47 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wybieram się za kilka dni do koleżanki,która ma 9 miesięczną córeczkę i chciałabym kupić małej jakiś prezent-najlepiej jakąś zabawkę w granicach 50 zł.Mógłby mi ktoś coś polecić emotka Tylko że ja nie mam konta na allegro,więc zabawka musiałaby być z jakiegoś Smyka albo takiego podobnego sklepu dla dzieci emotka

Kasia w smyku są mega drogie zabawki, już lepiej w realu, tesco itp emotka
Wszystko zależy co ma, ale np wśród znajomych dzieci góruje taki młotek http://allegro.pl...hit-i2817284409.html
i to nie tylko chłopcy go lubią emotka
klocki są też fajne
http://allegro.pl...cki-i2847933714.html

albo jakieś sensoryczne kulki lub kwadraty

dzięki za link:) może faktycznie w realu spróbuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5494744 Napisano: 05.12.2012 06:27:51 w Konkursowiczki w ciąży
Wybieram się za kilka dni do koleżanki,która ma 9 miesięczną córeczkę i chciałabym kupić małej jakiś prezent-najlepiej jakąś zabawkę w granicach 50 zł.Mógłby mi ktoś coś polecić emotka Tylko że ja nie mam konta na allegro,więc zabawka musiałaby być z jakiegoś Smyka albo takiego podobnego sklepu dla dzieci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5491208 Napisano: 04.12.2012 10:53:57 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

benasia napisał(a):

u nas też katar i czasami pokasłuje choć rzadko -osluchowo czysty bo dziś byliśmy u dr, ale ma brać syropek na wirusy wstrętne bo to przez nie emotka

Teraz chyba wszędzie panuje jakiś wirus emotka Ja też zasmarkana, Dominik to samo - normalnie nadrabiam w tej ciąży wszystkie czasy bez chorób emotka

U mojego Siostrzeńca w żłobku też jakiś wirus panuje.Na 30 dzieci,obecnie 5 chodzi do żłobka,reszta chora
emotka Mają 5 opiekunek tam,więc każdy ma swoją nianię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5491142 Napisano: 04.12.2012 10:29:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj książka Ulgix z autografem Magdy Gessler x 2 (nie spodziewałam się,że dla osoby towarzyszącej mi w warsztatach też przyślą ) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5488566 Napisano: 03.12.2012 11:55:00 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

joan napisał(a):

Może Anatol? emotka

Antoni to bardzo ładne imię emotka

i bardzo popularne emotka

Krzyś też fajne
Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5488548 Napisano: 03.12.2012 11:50:11 w Konkursowiczki w ciąży
joan napisał(a):

Może Anatol? emotka

Antoni to bardzo ładne imię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5488533 Napisano: 03.12.2012 11:46:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

anava napisał(a):

luko922 napisał(a):

Zawiodłem się na Prince Polo, tyyyle kodów wysłałem i nic emotka
No cóż, trzeba mieć szczęście w loteriach emotka

oj i u mnie w PrincePolo, Alpen i 3bit pełna porażka

u mnie tez prince i alpen 0
w trampki nie grałam

no to witajcie w klubie,ech Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5485240 Napisano: 01.12.2012 10:40:56 w GFK
titinunu napisał(a):

kosmetyki cześć II 185 punktów

u mnie to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5485229 Napisano: 01.12.2012 10:34:57 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

A ja już sama nie wiem co myśleć. Każdy powrót na weekend do domu to dla mnie pewna dawka nerwów. Może niesłusznie mnie to drażni, mam wrażenie, że moja przyszła teściowa traktuje mnie bardziej jak córkę, niż moja własna mama...
Każdy weekend wygląda tak samo. Mama idzie do pracy, ojciec z niej powraca i kładzie się przed tv. Wchodzi w butach do domu, dłubie słonecznik w pokoju, wszędzie go pełno. Zostawia brudne naczynia, rzuca ubrania na podłogę. Moja siostra, choć już stara krowa, bo 16 lat ma, robi dokładnie to samo. A ja przyjeżdżam i muszę to wszystko ogarniać, bo nie mogę wysiedzieć w takim chaosie. Mama już nie reaguje, twierdzi, że nie ma sensu z nimi walczyć, bo już się nie zmienią. Ale ja mam obowiązek przyjeżdzać w każdą sobotę i sprzątać.
Nie wiem, może tylko wydaje mi się, że coś jest nie tak, ale mama w ogóle nie pomaga mi finansowo. Na każdym kroku podkreśla, że gówniara ze mnie, ale nie dorzuca mi nawet 100zł do rachunków. Inne koleżanki siedzą na utrzymaniu rodziców, którzy opłacają im i mieszkanie, i utrzymanie, a ja utrzymuję się sama (z czego jestem dumna), nie otrzymując przy tym nawet najmniejszej pomocy. Gdyby nie stypendium (dostaję 500zł miesięcznie) i pieniądze, które zarobiłam w Holandii, nie wiem co bym zrobiła. Chyba musiałabym rzucić studia emotka Owszem, mieszkam z facetem, ale mamy wspólny budżet. Ja opłacam rachunki, abonamenty i bilety miesięczne, on płaci za paliwo, szkołę i miesięczne utrzymanie, zakupy, nieprzewidziane wydatki. Oczywiście mama sądzi, że to zupełnie wystarcza, nie pomyśli nawet, że mama narzeczonego w każdą niedzielę daje nam taką wałówkę, że gdyby nie ona, to naprawdę nie wystarczyłoby nam na cały miesiąc. Od mojej mamy dostajemy tylko ziemniaki, jajka, czy kilka słoików.
Ale najgorsze jest to, że jeszcze potrafi mi powiedzieć Nie ma jedzenia rarytasów. Sos i ryż, a nie smakołyki codziennie, nie dziwię się, że wam nie wystarcza. I podkreśla ciągle, jaka ona biedna (wiem, to jej sprawa, zasługuje na to, ale skoro ma ciągle na jakieś nowe ciuszki, perfumy itd. to chyba aż tak ubogo nie jest?).
Jest mi przykro, bo powrót do domu zawsze jest taki sam. Zamiast radosny, to smucę bez przerwy, bo ani się nikt nie cieszy, a jeszcze siostra potrafi powiedzieć, że mam się wynosić bo już z nimi nie mieszkam i nikt mnie tu nie potrzebuje. Gdyby nie konkursy, bony i drobne wygrane, naprawdę nie wiem jak bym to miała ciągnąć dalej. A tak często wygrywam coś dla mamy.. Dałam jej ostatnio super wypasiony blender, mnóstwo kremów na zmarszczki. Dla mnie to normalne, lubię się z nią dzielić. Tylko coraz częściej odnoszę wrażenie, że ona mi już nie pomoże, mam sobie radzić sama. emotka

Gdybym to ja się wyprowadziła z domu,nigdy bym nawet nie oczekiwała od rodziców finansowego wsparcia.Bo to by oznaczało,że sobie nie radzę bez nich emotka Ale też nigdy po wyprowadzce z domu nie przyjeżdżałabym u nich sprzątać-niech sobie sprzątaczkę wynajmą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5485209 Napisano: 01.12.2012 10:22:53 w Biedronka
calliope napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A w tym konku zwrot kosztów za zakupy, to tą gazetkę trzeba było kupić przed wysłaniem smsa czy kiedy emotka

można najpierw wysłać smsa a potem dopiero kupić gazetkę emotka

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5484501 Napisano: 01.12.2012 05:01:01 w Biedronka
A w tym konku zwrot kosztów za zakupy, to tą gazetkę trzeba było kupić przed wysłaniem smsa czy kiedy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5478570 Napisano: 29.11.2012 11:24:02 w GFK
ziolko napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A ja dalej nie wiem co chodzi z tymi listami emotka

czego nie wiesz? emotka
kiedyś była ankieta o badaniu pocztowym i pytanie, czy wyraża się zgodę na otrzymywaniu listów

po wyrażeniu zgody dostaje się listy, w środku jest kartka z kodem, który trzeba wpisać do ankiety pocztowej

a ja nie dostałam ani jednego listu i ankiety,choć zaznaczyłam,że wyrażam zgodę na wzięcie udziału w badaniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5477809 Napisano: 28.11.2012 09:13:09 w poznajmy się BLIŻEJ
joaska81 napisał(a):

Hejka - szukałam jakiegoś powitalnego watku. Witam wszystkich konkursomaniaków. emotka

witamy:) Wyświetl w wątku >>
0 0