Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5488533 Napisano: 03.12.2012 11:46:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

anava napisał(a):

luko922 napisał(a):

Zawiodłem się na Prince Polo, tyyyle kodów wysłałem i nic emotka
No cóż, trzeba mieć szczęście w loteriach emotka

oj i u mnie w PrincePolo, Alpen i 3bit pełna porażka

u mnie tez prince i alpen 0
w trampki nie grałam

no to witajcie w klubie,ech Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5485240 Napisano: 01.12.2012 10:40:56 w GFK
titinunu napisał(a):

kosmetyki cześć II 185 punktów

u mnie to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5485229 Napisano: 01.12.2012 10:34:57 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

A ja już sama nie wiem co myśleć. Każdy powrót na weekend do domu to dla mnie pewna dawka nerwów. Może niesłusznie mnie to drażni, mam wrażenie, że moja przyszła teściowa traktuje mnie bardziej jak córkę, niż moja własna mama...
Każdy weekend wygląda tak samo. Mama idzie do pracy, ojciec z niej powraca i kładzie się przed tv. Wchodzi w butach do domu, dłubie słonecznik w pokoju, wszędzie go pełno. Zostawia brudne naczynia, rzuca ubrania na podłogę. Moja siostra, choć już stara krowa, bo 16 lat ma, robi dokładnie to samo. A ja przyjeżdżam i muszę to wszystko ogarniać, bo nie mogę wysiedzieć w takim chaosie. Mama już nie reaguje, twierdzi, że nie ma sensu z nimi walczyć, bo już się nie zmienią. Ale ja mam obowiązek przyjeżdzać w każdą sobotę i sprzątać.
Nie wiem, może tylko wydaje mi się, że coś jest nie tak, ale mama w ogóle nie pomaga mi finansowo. Na każdym kroku podkreśla, że gówniara ze mnie, ale nie dorzuca mi nawet 100zł do rachunków. Inne koleżanki siedzą na utrzymaniu rodziców, którzy opłacają im i mieszkanie, i utrzymanie, a ja utrzymuję się sama (z czego jestem dumna), nie otrzymując przy tym nawet najmniejszej pomocy. Gdyby nie stypendium (dostaję 500zł miesięcznie) i pieniądze, które zarobiłam w Holandii, nie wiem co bym zrobiła. Chyba musiałabym rzucić studia emotka Owszem, mieszkam z facetem, ale mamy wspólny budżet. Ja opłacam rachunki, abonamenty i bilety miesięczne, on płaci za paliwo, szkołę i miesięczne utrzymanie, zakupy, nieprzewidziane wydatki. Oczywiście mama sądzi, że to zupełnie wystarcza, nie pomyśli nawet, że mama narzeczonego w każdą niedzielę daje nam taką wałówkę, że gdyby nie ona, to naprawdę nie wystarczyłoby nam na cały miesiąc. Od mojej mamy dostajemy tylko ziemniaki, jajka, czy kilka słoików.
Ale najgorsze jest to, że jeszcze potrafi mi powiedzieć Nie ma jedzenia rarytasów. Sos i ryż, a nie smakołyki codziennie, nie dziwię się, że wam nie wystarcza. I podkreśla ciągle, jaka ona biedna (wiem, to jej sprawa, zasługuje na to, ale skoro ma ciągle na jakieś nowe ciuszki, perfumy itd. to chyba aż tak ubogo nie jest?).
Jest mi przykro, bo powrót do domu zawsze jest taki sam. Zamiast radosny, to smucę bez przerwy, bo ani się nikt nie cieszy, a jeszcze siostra potrafi powiedzieć, że mam się wynosić bo już z nimi nie mieszkam i nikt mnie tu nie potrzebuje. Gdyby nie konkursy, bony i drobne wygrane, naprawdę nie wiem jak bym to miała ciągnąć dalej. A tak często wygrywam coś dla mamy.. Dałam jej ostatnio super wypasiony blender, mnóstwo kremów na zmarszczki. Dla mnie to normalne, lubię się z nią dzielić. Tylko coraz częściej odnoszę wrażenie, że ona mi już nie pomoże, mam sobie radzić sama. emotka

Gdybym to ja się wyprowadziła z domu,nigdy bym nawet nie oczekiwała od rodziców finansowego wsparcia.Bo to by oznaczało,że sobie nie radzę bez nich emotka Ale też nigdy po wyprowadzce z domu nie przyjeżdżałabym u nich sprzątać-niech sobie sprzątaczkę wynajmą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5485209 Napisano: 01.12.2012 10:22:53 w Biedronka
calliope napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A w tym konku zwrot kosztów za zakupy, to tą gazetkę trzeba było kupić przed wysłaniem smsa czy kiedy emotka

można najpierw wysłać smsa a potem dopiero kupić gazetkę emotka

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5484501 Napisano: 01.12.2012 05:01:01 w Biedronka
A w tym konku zwrot kosztów za zakupy, to tą gazetkę trzeba było kupić przed wysłaniem smsa czy kiedy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5478570 Napisano: 29.11.2012 11:24:02 w GFK
ziolko napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A ja dalej nie wiem co chodzi z tymi listami emotka

czego nie wiesz? emotka
kiedyś była ankieta o badaniu pocztowym i pytanie, czy wyraża się zgodę na otrzymywaniu listów

po wyrażeniu zgody dostaje się listy, w środku jest kartka z kodem, który trzeba wpisać do ankiety pocztowej

a ja nie dostałam ani jednego listu i ankiety,choć zaznaczyłam,że wyrażam zgodę na wzięcie udziału w badaniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5477809 Napisano: 28.11.2012 09:13:09 w poznajmy się BLIŻEJ
joaska81 napisał(a):

Hejka - szukałam jakiegoś powitalnego watku. Witam wszystkich konkursomaniaków. emotka

witamy:) Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5477393 Napisano: 28.11.2012 06:30:16 w Wkurza mnie...
osoba nie potrafiąca cieszyć się sukcesem innych osób ,zazdrosna, doszukująca się błędów,wytykająca je-renatak0 taką znalazłam definicję hejterstwa Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5477380 Napisano: 28.11.2012 06:23:48 w Wkurza mnie...
ashley878 napisał(a):

wkurza mnie hejterstwo forumowiczów którzy wysyłają mi PW z bardzo miłymi wiadomościami.
A ja w zamian się do was uśmiechnę! emotka emotka emotka emotka

Nie przejmuj się ashley-to chodzące prymitywy.Nawet mogłam też zagrać w tym konku, bo mam wygrane jeszcze 1000 zł do Intersport,ale jakoś nie chciało mi się iść na zakupy i wymyślać hasła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5477374 Napisano: 28.11.2012 06:20:35 w Wkurza mnie...
ashley878 napisał(a):

wkurza mnie hejterstwo forumowiczów którzy wysyłają mi PW z bardzo miłymi wiadomościami.
A ja w zamian się do was uśmiechnę! emotka emotka emotka emotka

a ja Ci bardzo serdecznie i szczerze gratuluję wygranego autka.Wkurza mnie natomiast zazdrość i zawiść na forum emotka Już żadną większą nagrodą nie można się pochwalić, bo zaraz jakieś donosy do organizatorów i tym podobne historie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5474495 Napisano: 27.11.2012 01:32:44 w Paragony
nataszka napisał(a):

kupię paragon na real tchibo

ja też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5453204 Napisano: 15.11.2012 02:07:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
marcellka napisał(a):

Bilet do CC Zielona Góra (sprzedam,wymienię) emotka

u mnie zaproszenie do Cinema City Wrocław na fil Gangster z rmf Classic
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5451664 Napisano: 14.11.2012 05:38:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tereniagno napisał(a):

grandprix napisał(a):

Leon mnie rozczarował emotka

a mnie olał

mnie też olał
0 0

cudaczek121

#5450720 Napisano: 14.11.2012 10:50:01 w TESCO konkursy
Ja napisałam na Leona: Kto Leona ma w swym menu, ten się w życiu dobrze ceni emotka Drugie jakieś dłuższe,ale nie pamiętam teraz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5445151 Napisano: 11.11.2012 12:18:34 w Dziś cieszę się z.....
Bardzo się cieszę z udanego wygranego pobytu w Haston City Hotel w ramach warsztatów kulinarnych z Magdą Gessler,której niestety podczas warsztatów zabrakło emotka Natomiast bardzo się cieszę,że mogłam poznać osobiście dwie przesympatyczne Forumowiczki Anavę i Askaxx oraz ich mężów i spędzić w ich towarzystwie fantastycznie czas.Pozdrawiam Dziewczyny i mam nadzieję do zobaczenia emotka Cieszę się też,że obchodzę dziś jak zawsze 18 urodziny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5439659 Napisano: 08.11.2012 10:13:38 w TESCO konkursy
marta_dorota napisał(a):

awi napisał(a):

mia napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

awi napisał(a):

Wysyłacie nr paragonów z Leona na ten nowy konkurs Hortex?

juz ktoś pisał że nie przyjmuje tych samych numerów

Swoją drogą, z tym nie przyjmowaniem numerów, to przesadzili.
Przecież na tyle Tesco, to się spokojnie numer może powtórzyć... emotka

No tak, nie przyjmowało nr bo konkurs leona trwał do wczoraj... a czy dzisiaj ktoś próbował wysłać?

Ja dzisiaj wysłałam ten sam nr paragonu co w Leonie i przyjęło. Widocznie skoro Leon się wczoraj zakończył to da radę zrobić taki manewr emotka

no dobra, a co zrobisz jak się okaże,że wygrałaś w obydwu konkursach Leona na ten sam numer paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5435777 Napisano: 06.11.2012 09:05:08 w TESCO konkursy
Ma ktoś może jeszcze wolny,zbędny paragon na kończący się konk Leona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5426761 Napisano: 30.10.2012 02:46:13 w Wkurza mnie...
aneta2208 napisał(a):

joan napisał(a):

aneta2208 napisał(a):

joan napisał(a):

poprostuanette - a Twój teść żyje? Bo mi coś do głowy przyszło...

tak zyje i żyja razem tzn nie są po rozwodzie

Bo tak mi to coś podejrzanie wygląda. Gdy ktoś się decyduje na związek/małżeństwo, partner staje się towarzyszem życia. Jeśli ktokolwiek oczekuje, że towarzystwa będzie mu dotrzymywać syn/córka (w zastępstwie męża/żony), to jest coś z nim bardzo nie-halo emotka

tak, ale ona zawsze powtarza że to syna kocha najbardziej. Że syn jest dla niego skarbem i ze ona zyje tylko dla niego. A jak sie spytałam to nie zyje dla męża? nie kocha go? To usłyszałam odpowiedź: Wiesz jak mnei rodziła to miała cesarskie cięcie i mogła umrzec i teraz sie o mnie boi.......
a teraz wychodzi że to ja jestem złośliwa i jędzowata bo nie rozumiem teściów... przeciez miała cięzki poród

Moja mama miała 2 cesarki, siostra 1 i jakoś żadna z nich nie umarła
emotka Zaborcza matka, traktująca syna jako substytut mężczyzny swojego życia nie wróży dobrze na Waszą dalszą,wspólną drogę.Widocznie w jej relacjach z własnym Mężem nie jest tak jak być powinno, skoro woli spędzać czas z synem niż z życiowym partnerem. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5426664 Napisano: 30.10.2012 01:53:07 w Wkurza mnie...
aneta2208 napisał(a):

chasia napisał(a):

Ja się zastanawiam, jak Twój maż zachowywał przed ślubem?
Długo się wcześniej znaliście?
Nie dało się wyczuć, że to taki „maminsynek”?

nie dało się. zwłaszcza ze od ponad 2 lat meiszkał poza domem w innym mieście. A dopero etraz widze jak mama jego płącze jak wyjeżdża po weekendzie z domu...

no to skoro szanowna mamuśka zezwoliła,żeby synuś mógł mieszkać w innym mieście,to może nie jest z nią jeszcze tak źle
0 0

cudaczek121

#5426600 Napisano: 30.10.2012 01:21:54 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

największym problemem jest to, że mąż to jedynak a matka nie przecięła pępowiny, jest zaborcza i nie akceptuje synowej. Chore to wszystko, ale trzeba się postawić teściowej.. jeśli mąż mimo wszystko stanie po jej stronie, a nie po stronie żony, to kiepsko widzę przyszłośc takiego małżeństwa

Małżeństwo mojej siostry też rozpadło się z powodu zaborczej teściowej,ech.
Wkurza mnie,że w ankiecie GFK Środki przczyszczające mam komunikat: The page cannot be displayed Wyświetl w wątku >>
0 0