Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5362246 Napisano: 13.09.2012 06:09:41 w Paragony
skorpik26 napisał(a):

szprotka napisał(a):

cudaczek121 Sprzedam za 5 zł doładowania torbę z Biedronki.Trzeba mieć swój paragon od 7 sierpnia w górę.Posiadam 3 zwycięskie numery-1 zostawiam sobie

cudaczek121 no dokładnie.Ja też niestety nie jestem święta jeśli chodzi o granie bez paragonów.Jednak uważam,że wysyłanie 10 smsów w sytuacji, gdy się nie ma ani 1 paragonu to przegięcie.Akurat posiadam paragon na Elseve,Schwarzkopf czy jojo w lidlu,ale po 1 (Schwarzkopf 2).

o widzę, że jednak grasz bez paragonów, łatwo osądzać innych a nie siebie emotka

no sorki szprotka ale tu jest duuuza roznica...

większosc z nas gra majac paragony dla zwiekszenia szans na kilka telefonów...

a Ty zagrałas z jednego tel wysyłając 10 czy wiecej zgłoszeń z pełną świadomością ze nie masz tylu paragonow

---

a zeby było w temacie oddam 1 torbę za 1 paragon z biedronki emotka

szprotka bądź uprzejma przeczytać mój post dotyczący paragonów.Napisałam tam przecież,że nie jestem także święta jeśli chodzi o granie bez paragonów.Zresztą nigdy nie wysyłam z premedytacją 10 smsów z jednego fonu nie mając ani 1 paragonu
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5362193 Napisano: 13.09.2012 05:29:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

luko922 napisał(a):

monikar napisał(a):

Informowali już zwycięzców z konkursu Schwartkopf Elite?

Dołączam się do tego pytania...
+ informowali z ELSEVE ?

Z Elseve ktoś szukał paragonów, bo wygrał, ale nie miał emotka

ale już znalazł 10 paragonów na walizkę, adziś znowu ktoś chce sprzdać torebkę Batycki osobie z 3 paragonami. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5362187 Napisano: 13.09.2012 05:20:02 w Paragony
Sprzedam za 5 zł doładowania torbę z Biedronki.Trzeba mieć swój paragon od 7 sierpnia w górę.Posiadam 3 zwycięskie numery-1 zostawiam sobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5362170 Napisano: 13.09.2012 05:07:11 w Gratulacje! Dla wygranych!
Moje gratulacje emotka Ale chyba to nie Twoje pierwsze auto w karierze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5360287 Napisano: 12.09.2012 01:14:48 w GFK
Wkurza mnie to gfk.Dostałam dziś na jedno konto 2 ankiety-Telewizja i Badanie marek.Telewizja-przysłali niby ankietę dzisiaj-ważną dziś do końca dnia-a po 3 godzinach od prysłania maila mam komunikat,że im przykro,ale musieli zamknąć to badanie emotka Z kolei Badanie marek mają napisane w wiadomości,że trwa niby do wczoraj, więc po jakiego grzyba przysyłają mi ją dzisiaj emotka I jeszcze jej nawet nie mogę otworzyć- od ponad pół godziny mam komunikat: trwa przekierowanie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5360186 Napisano: 12.09.2012 11:52:22 w Paragony
bethan napisał(a):

szprotka napisał(a):

Szukam 10 paragonów z ELSEVE z datą do 9.09

Propozycje na PW

Dostałam ponad 30 wiadomości z pytaniami jak wygrałam, itp. Odpowiadam po prostu wygrałam i już, nie będę odpowiadać jak i dlaczego.

Jeżeli ktoś chętny sprzedać mi paragoniki to proszę o PW z konkretną ceną. emotka

To nie bardzo wygrałaś, skoro nie masz paragonów
emotka

no dokładnie.Ja też niestety nie jestem święta jeśli chodzi o granie bez paragonów.Jednak uważam,że wysyłanie 10 smsów w sytuacji, gdy się nie ma ani 1 paragonu to przegięcie.Akurat posiadam paragon na Elseve,Schwarzkopf czy jojo w lidlu,ale po 1 (Schwarzkopf 2).
Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5358805 Napisano: 11.09.2012 09:38:16 w Gratulacje! Dla wygranych!
abodak napisał(a):

kochani jesteście ale ja nic nie wygrałam isiulka chciała chyba forum ożywić a wie ze mam za daleko żeby do niej pojechać i emotka

albo nic nie wygrałaś albo jeszcze o tym nie wiesz
emotka Niektórzy też wstydzą się przyznać jak wygrają coś większego w obawie przed zazdrością i licznymi pytaniami na pw emotka W każdym razie życzę Ci duuużej wygranej gotówki albo auta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5358766 Napisano: 11.09.2012 09:19:37 w Gratulacje! Dla wygranych!
isiulka napisał(a):

Gratulacje Abodaku emotka emotka emotka emotka emotka Warto było czekać, w końcu jakaś porządna wygrana emotka emotka emotka

a co abodak wygrała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5358731 Napisano: 11.09.2012 09:01:33 w Połączenia nieodebrane
ciasssteczko napisał(a):

godzinkę temu ktoś zadzwonił najpierw z 660571xxx, rozłączył się po jednym sygnale i potem dzwonił z zastrzeżonego (myślę że to w jednej sprawie, bo numer mało uczęszczany), coś dziś powiadamia? emotka

może Biedrona-4Frame z autem
0 0

cudaczek121

#5358687 Napisano: 11.09.2012 08:26:54 w Carrefour konkursy
Osobie z 2 własnymi paragonami sprzed 1 września oddam 1 potencjalny numer z Viziriady Carrefour-zestaw dla dziewczynki.Potrzebuję paragon po 1 września na zestaw dla chłopca -smsa słałam 2 września dla chłopca, a 1 września dla dziewczynki pw

Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5358225 Napisano: 10.09.2012 05:30:34 w Carrefour konkursy
Osobie z 2 własnymi paragonami sprzed 1 września oddam 1 potencjalny numer z Viziriady Carrefour-zestaw dla dziewczynki.Potrzebuję paragon po 1 września na zestaw dla chłopca -smsa słałam 2 września dla chłopca, a 1 września dla dziewczynki emotka pw Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5358120 Napisano: 10.09.2012 03:52:11 w Carrefour konkursy
olus15 napisał(a):

Mam sprzedać coś , co nie jest nawet nagrodą a nie możliwością wygranej
To byłoby nie fair

jeśli ktoś ma ochotę podjąć ryzyko, a Ty go lojalnie uprzedzisz,że może nagrody nie otrzymać, to nie jest to nie fair.Można zwycięski nuer sprzedać za 5-10 zł,a to chyba nie aż tak dużo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5358078 Napisano: 10.09.2012 03:15:44 w Carrefour konkursy
olus15 napisał(a):

strasznie zależało mi na plecakach dla córki i syna, więc wysłałam aż 6 sms, wszystkie wygrane... i co teraz? Pewnie nie dostanę żadnego emotka

ale skoro wygrałaś 6 razy jak rozumiem na 6 różnych starterów, to po prostu 2 sobie zostaw, a resztę zwycięskich numerów sprzedaj
0 0

cudaczek121

#5358063 Napisano: 10.09.2012 03:03:57 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

wkurza mnie kierowca który potrącił nam dziś naszego szczeniaka. Tobi był z nami tylko 3,5 miesiąca emotka emotka emotka

bardzo Ci współczuję emotka A mnie wkurza, a może raczej bardziej smuci fakt,że ostatnio pani sprzątająca w naszym biurze przyszła do pracy z podbitym okiem,a dziś druga pani ją zastępująca powiedziała,że jej koleżanka jest na zwolnieniu,bo spadła z drabiny.Wkuzają mnie damscy bokserzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5357994 Napisano: 10.09.2012 02:18:36 w Carrefour konkursy
kaki76 napisał(a):

moze coś innego zrobiłaś nie tak? mi pani powiedziała , ze jeśli odeślę paragon i przejdzie pozytywną weryfikację to nagroda jest moja i zawsze tak było emotka

wiem na pewno,że tak było jeszcze 2 lata temu jak wygrałam u nich laptopa i żelazko w 2010.Ale odkąd zaczęli robić jakieś cyrki z potencjalnymi, to ludzie z forum pisali,że nie zawsze dostali nagrodę mimo że spełnili wszystkie wymagania do jej otrzymania
0 0

cudaczek121

#5356841 Napisano: 09.09.2012 02:06:32 w Dziś cieszę się z.....
goralecka napisał(a):

szaleję z radości bo w najmniej spodziewanym miejscu przez zupełny przypadek znalazłam 5 tysiaków o których zapomniałam, że je kiedyś odlożyłam emotka To prawie jak wygrana z loterii Nestle, w która gram usilnie od poczatku a nic nie wygrałam. Ale teraz już mnie to nie smuci emotka emotka

niezła jesteś
emotka To Ty chyba musisz być bardzo bogata,skoro zapominasz,że gdzieś tam odłożyłaś 5 tysięcy złotych emotka Dziś cieszę się,że mam kilka godzin spokoju tylko dla siebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5356834 Napisano: 09.09.2012 01:59:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

maa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

czy wygrał ktoś z forum w 1 lub 2 edycji konkursu Energia Tauron emotka

nikt sie nie chwalil

właśnie i to mnie trochę dziwi, bo wprawdzie brałam udział dopiero w drugiej to dziwne, że na 13 nagród ani jedna osoba z forum się nie pochwaliła emotka ale może też być tak, że mają opóźnienie i jeszcze z I są nie poinformowani!

dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5356506 Napisano: 08.09.2012 10:47:02 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wiem,że miłością nie da się np. spłacić kredytu.ale w życiu są sprawy ważniejsze niż pieniądze.Jeśli kiedyś będzie mi dane być matką,to zamierzam conajmniej przez pierwszy rok życia dziecka nie pracować.Prawdziwy facet powinien umieć zarobić na rodzinę,żeby w tym czasie matka mogła być przy dziecku.

eee pieprzenie
z mężem ustaliliśmy, że pierwszego brzdąca nianczę ja, a przy drugim to on idzie na tacierzyński, a ja po 6tyg. od porodu wracam do pracy

to znaczy, że jeśli to ja pójdę do pracy, a on nie będzie zarabiał na rodzinę, to jest nieprawdziwym facetem?:P

a tak całkiem osobiście - podziwiam laski, które nie pracują i siedzą z dziećmi
ja po 5 miesiącach mam serdecznie dość
na dniach zaczynam walkę o dotację i mam nadzieje w tym roku jeszcze wystartować z własnym biznesem
a Benio dostanie na kilka godzin dziennie jakąś fajną nianie emotka

Znam osobiście przypadek,gdy żona i matka, będąc jeszcze na macierzyńskim usłyszała od swojego męża,że dzieckiem po powrocie matki dziecka do pracy najlepiej zajmie się jego mama,której żona szczerze nie znosiła.Ostatecznie dziecko poszło do opiekunki i oboje rodzice zaczęli pracować zawodowo.Kiedy dziewczyna poprosiła męża o dołożenie się do domowego budżetu,ten stwierdził,że skoro zabrakło lasce kasy na życie, to niech idzie do swoich rodziców,żeby jej dali.Facet motywował to tym,że skoro jego mama nie może opiekować się ich dzieckiem,to on odmawia dawania pieniędzy na dom, mimo,że zarabiał dwa i pół raza więcej niż ona.Dlatego pewnie mam taką alergię na facetów, którzy są sknerami i nie potrafią zadbać o dom tylko wysyłają partnerki do rodziców po kasę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5356284 Napisano: 08.09.2012 04:33:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy wygrał ktoś z forum w 1 lub 2 edycji konkursu Energia Tauron emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5355034 Napisano: 07.09.2012 12:00:00 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Doradźcie mi. Dostałam pewną propozycję udziału w pewnym projekcie Microsoft, ale wiąże się to z wieloma podróżami i to nie tylko po naszym kraju, bo to projekt ogólnoświatowy. No i nie bardzo wiem co robić, bo z jednej strony to bardzo kusząca propozycja i duża szansa na rozwój osobisty, ale z drugiej, nie chcę nigdzie wyjeżdżać nawet na jeden dzień, bo nie chcę chłopaków samych zostawiać. No i praca full time. Ale z tej trzeciej strony pieniążki bardzo by się nam przydały, bo w tej chwili bez karty kredytowej byłoby bardzo kiepsko. No i nie wiem co mam robić...

Wiem,że miłością nie da się np. spłacić kredytu.ale w życiu są sprawy ważniejsze niż pieniądze.Jeśli kiedyś będzie mi dane być matką,to zamierzam conajmniej przez pierwszy rok życia dziecka nie pracować.Prawdziwy facet powinien umieć zarobić na rodzinę,żeby w tym czasie matka mogła być przy dziecku.
Wyświetl w wątku >>
0 0