Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5354757 Napisano: 07.09.2012 08:34:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

jackk76 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Media Contact nowy konkurs wrzuciła...
http://www.media-...ate/regulaminy-8.htm

Warto w ogóle próbować. Ktokolwiek stąd coś wygrał u nich kiedyś ?

Jeśli nagrody nie są wartościowe to możesz wygrać. Jestem ciekawy czy ktoś wogóle wygrał u nich nagrodę o wartości większej niż 1000zł

Ja wygrałam jednym sms-em kino domowe emotka Oczywiście jestem zdania, że hasło było świetne i zasługiwało na nagrodę, ale wiem, że rzeczywistość skrzeczy... emotka

a ja wygrałam u nich raz kiedyś identyczny zestaw, jaki jest w tym regulaminie
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5354057 Napisano: 06.09.2012 12:43:05 w GFK
cudaczek121 napisał(a):

emilka211288 napisał(a):

perlshine napisał(a):

+45 za marki. dzisiaj rzeczywiście szybko poszło. około 7 min tak jak w mailu pisali, ale wczoraj siedziałam godzinę i jeszcze mi błąd wyskoczył. bez kolejnego maila do gfk sie nie obędzie. nie lubie jak ktoś marnuje mój czas emotka

ja wczoraj 3 razy podchodziłam do tej ankiety i ciągle błąd wyskakiwał,napisałam im co o tym myslę,a dzisiaj przyszedł od nich mail:
Szanowna Pani,

Chciałbym przeprosić za uciążliwe i sprawiające mnóstwo kłopotów badanie dotyczące marek różnych produktów. Żeby choć w części zrekompensować te kłopoty postanowiliśmy przyznać bonus w postaci 100 punktów.

Właśnie zapisaliśmy je na Pani konto.

Pozdrawiam
Kierownik Klubu GfK

ja akurat z tą ankietą nie miałam problemu i dziś 45 punktów dostałam.Natomiast na drugim koncie w ankiecie Badania multimedialne wyskakuje mi na wstępie taki komunikat: Podczas wypełniania ankiety wystąpił błąd numer 26
emotka Czy ktoś wie o co chodzi emotka Pisałam do nich, może coś odpiszą.

no i mi odpisali,że podczas tworzenia ankiety wystąpił niby jakiś błąd techniczny i że przepraszają za zaistniałą sytuację.Szkoda tylko,że mi żadnych punktów nie doliczyli w ramach rekompensaty
0 0

cudaczek121

#5353739 Napisano: 06.09.2012 09:31:48 w GFK
emilka211288 napisał(a):

perlshine napisał(a):

+45 za marki. dzisiaj rzeczywiście szybko poszło. około 7 min tak jak w mailu pisali, ale wczoraj siedziałam godzinę i jeszcze mi błąd wyskoczył. bez kolejnego maila do gfk sie nie obędzie. nie lubie jak ktoś marnuje mój czas emotka

ja wczoraj 3 razy podchodziłam do tej ankiety i ciągle błąd wyskakiwał,napisałam im co o tym myslę,a dzisiaj przyszedł od nich mail:
Szanowna Pani,

Chciałbym przeprosić za uciążliwe i sprawiające mnóstwo kłopotów badanie dotyczące marek różnych produktów. Żeby choć w części zrekompensować te kłopoty postanowiliśmy przyznać bonus w postaci 100 punktów.

Właśnie zapisaliśmy je na Pani konto.

Pozdrawiam
Kierownik Klubu GfK

ja akurat z tą ankietą nie miałam problemu i dziś 45 punktów dostałam.Natomiast na drugim koncie w ankiecie Badania multimedialne wyskakuje mi na wstępie taki komunikat: Podczas wypełniania ankiety wystąpił błąd numer 26
emotka Czy ktoś wie o co chodzi emotka Pisałam do nich, może coś odpiszą. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5352465 Napisano: 05.09.2012 09:13:23 w Paragony
cudaczek121 napisał(a):

gocha542 napisał(a):

szukam 2 paragonów z piotra i pawła na viziriade...mam pecha paragonowego w ostatnim czasie emotka synek mi kupił na wakacjach i zgubił-po cichu liczyłam,ze nie dostanę esków,nie pamietam,kiedy puszczałam eski,ale ja zawsze zostawiam na ostatnia chwilę,więc pewnie to bedzie z dwóch ostatnich dni.... emotka

a ja chętnie odstąpię szansę na bycie potencjalnym z tego konkursu,Zwycięski numer oddam za darmo,bo z tqg to nigdy nic nie wiadomo.Tylko trzeba mieć własny paragon sprzed 28 sierpnia
emotka

nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5351889 Napisano: 04.09.2012 05:02:55 w Paragony
gocha542 napisał(a):

szukam 2 paragonów z piotra i pawła na viziriade...mam pecha paragonowego w ostatnim czasie emotka synek mi kupił na wakacjach i zgubił-po cichu liczyłam,ze nie dostanę esków,nie pamietam,kiedy puszczałam eski,ale ja zawsze zostawiam na ostatnia chwilę,więc pewnie to bedzie z dwóch ostatnich dni.... emotka

a ja chętnie odstąpię szansę na bycie potencjalnym z tego konkursu,Zwycięski numer oddam za darmo,bo z tqg to nigdy nic nie wiadomo.Tylko trzeba mieć własny paragon sprzed 28 sierpnia
0 0

cudaczek121

#5351782 Napisano: 04.09.2012 03:00:59 w Inne mniejsze markety
jarko44 napisał(a):

powinni się przebranżowić na agencję detektywistyczną emotka

dokładnie emotka A co ich to w ogóle obchodzi,że ktoś brał udział kilka lat wstecz w ich konkursach i miał inny numer emotka Moim zdaniem zaraz po ogłoszeniu wyników i wysyłce nagród powinni usunąć dane z bazy albo przynajmniej ich nie wykorzystywać przeciwko nam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5351360 Napisano: 04.09.2012 09:22:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
kammaro napisał(a):

Dowiadywał się ktoś w sprawie wyników konkursu RAID? Wg regulaminu powinna być lista, a na stronie nadal aplikacja konkursowa emotka

pisałam do nich maila, info masz w tym drugim topie odnośnie dyskusji o wynikach konkursów. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5351353 Napisano: 04.09.2012 09:13:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaki76 napisał(a):

to w super pharm olimpijski proszki maja byc a ja myslalam ze kosmetyki emotka

produkty p&g czyli np. podpaski, proszki,a to raczej nie są kosmetyki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5351053 Napisano: 03.09.2012 08:57:55 w Paragony
Posiadam Stoczek z 27 lipca Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5351025 Napisano: 03.09.2012 08:40:41 w Paragony
Kupię paragon na Tesco Olimpijski sprzed 21 lub sprzed 28 sierpnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5350821 Napisano: 03.09.2012 05:48:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dla zainteresowanych wklejam odpowiedź, jaką dostałam na maila w sprawie konkursu Faceci w czerni-tam, gdzie trzeba było kupić Raid, Off lub Autan:

Witam,

Wyniki już spłynęły, komisja zakończyła posiedzenie i w najbliższym czasie ( bieżący tydzień) osoba od nas będzie się kontaktować ze zwycięzcami przez telefon. Mamy niewielkie kłopoty techniczne jeśli chodzi o publikację nazwisk w Internecie za co przepraszam . Jak tylko uporamy się z problemem zostanie ogłoszona pełna lista. Dziekujemy za udział w konkursie : )

Pozdrawiam
Pawel Sliwowski Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5350812 Napisano: 03.09.2012 05:40:10 w Paragony
Mam 2 wygrane z Tesco Olimpijski- smsy słane 21 i 28 sierpnia.Odstąpię jedną wygraną za drugi paragon dla mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5350682 Napisano: 03.09.2012 03:42:48 w Wkurza mnie...
sarsaparilla napisał(a):

A ja nawet nie wiem czy jestem bardziej wkur...rzona czy wystraszona.

Po drodze ze szkoły, przy księgarni, obok naszego domu do Mai trzymającej mnie za rękę i oglądającej wystawę, podszedł wysoki i spory facet koło trzydziestki, podał jej rękę i powiedział dzień dobry. Trochę zbaraniałam ale nic nie powiedziałam.

Potem spojrzał jej w oczy i takim specyficznym, głębokim głosem jakim mówi się coś kobiecie powiedział NIGDY CIÊ NIE ZAPOMNÊ.

Odebrało mi mowę na sekundę, za chwilę wrócił mi rozum i zaczęłam krzyczeć pedofil itp, a ten po prostu się odwrócił i przeszedł na drugą stronę ulicy bo akurat miał zielone.

Małż wyłożył mi jak to powinnam nie krzyczeć a iść za nim, zrobić zdjęcie sylwetki chociaż z tyłu, natychmiast dzwonić na policję.

Idę na pocztę, chyba sobie pistolet kupię i od razu do takich będę strzelać emotka

Powinnaś teraz na świeżo sporządzić własny portret pamięciowy tego faceta i iść z nim na policję, a także pokazać go nauczycielkom w szkole córki.Skoro ten człowiek stwierdził,że nigdy nie zapomni Twojej córki może próbować wejść na teren szkoły i jej szukać
emotka Wyczul córkę na podobne sytuacje, powiedz,że pod żadnym pozorem nie wolno jej z nikim obcym pod żadnym pretekstem nigdzie iść ani brać żadnych słodyczy czy innych rzeczy od osób, których nie zna emotka Mój dwuletni siostrzeniec jest aż za bardzo ufny do ludzi.Kilka miesięcy temu byłam świadkiem jak pani, od której siostra kupowała pieska spytała się go, czy pójdzie do niej na rączki,a on się zgodził i nawet się nie bał.Ale aż strach pomyśleć,że on się tak samo zachowa w stosunku do obcych,kiedy nikogo bliskiego nie będzie w pobliżu-a ten ktoś niekoniecznie będzie miał czyste intencje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5349875 Napisano: 02.09.2012 09:49:12 w Inne mniejsze markety
miriam napisał(a):

Na konk Lidla JOJO zamiast szkolny dzień napisałam szkolny rok, zwrotka przyszła dobra,jak myślicie?uwzględnią mi? czy jak?

myślę,że nawet nie zauważą pomyłki
0 0

cudaczek121

#5349559 Napisano: 02.09.2012 04:54:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
U mnie sierpień był absolutnie beznadziejny-poza drobną kasą ze zdrapek i zestawu produktów P&G nic większego nie wpadło.No i jeszcze ten pobyt w szpitalu, ech.Mam nadzieję,że wrzesień będzie lepszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5349039 Napisano: 01.09.2012 09:44:22 w Konkurs na forum2?
mia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ja tam w Twoim profilu widzę punkty karne: 0/5. a żadnych odnośników nie dostrzegłam i nie wiem o co chodzi emotka

Trzeba najechać na nick, profil i zobacz punkty karne. emotka

faktycznie, już zajarzyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5349032 Napisano: 01.09.2012 09:40:56 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

ale jestem wściekła emotka zaraz chyba wybuchnę emotka

a co się stało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5349030 Napisano: 01.09.2012 09:39:54 w Konkurs na forum2?
ja tam w Twoim profilu widzę punkty karne: 0/5. a żadnych odnośników nie dostrzegłam i nie wiem o co chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5348723 Napisano: 01.09.2012 05:30:52 w Wkurza mnie...
aniabania napisał(a):

A mnie wkurza, że wszyscy fajni faceci, których poznam są albo zajęci albo młodsi albo jedno i drugie emotka

dołączam się,ale dodałabym do tego jeszcze,że mną niestety niechętni się zainteresować
emotka emotka A ja przecież taka fajna jestem i niczego mi nie brakuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5347971 Napisano: 31.08.2012 08:20:15 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

tadziowa napisał(a):

gratulacje, to znaczy że w poniedziałek zadzwonią z wycieczką emotka

Cha cha, nie ma to jak pozytywne myślenie; masz rację, tak właśnie będzie emotka

obawiam się,że w poniedziałek już będą dzwonić do tych, do których dziś się nie dodzwonili.No,ale moje przypuszczenie,że nie obdzwonią wszystkiego w 1 dzień się sprawdziło
0 0