Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

cudaczek121

#5346432 Napisano: 30.08.2012 05:43:08 w Carrefour konkursy
sosna napisał(a):

kalka napisał(a):

Wolę zdecydowanie Grafa emotka

GRAF emotka

też wolę Grafa- wygrałam u nich kilka fajnych nagród, a w tym Columbicie nic nie mogę trafić
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5346165 Napisano: 30.08.2012 01:54:44 w Carrefour konkursy
asiabuczkowska napisał(a):

maria1980 napisał(a):

No cóŻ chciałam podtrzymać na duchu-dzwonił o 12:35 emotka

gratki emotka marzyłam o tym rowerze...a w zasadzie mój mąż emotka czyli pewnie wszystko już rozdane .... nie mam szczęścia do Columbit... emotka

ja też nie,ech Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5346127 Napisano: 30.08.2012 01:33:30 w Carrefour konkursy
cc_investigator napisał(a):

Jak na 22 nagrody - 3 trafy na forum to mało...

może postanowili 11 obdzwonić dziś, a drugą połowę jutro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5345298 Napisano: 29.08.2012 07:22:49 w Carrefour konkursy
barszcz napisał(a):

nie_zapominajka1 napisał(a):

Co z tym VANISHEM? W regulaminie jest napisane, że komisja dokona oceny odpowiedzi do 24 sierpnia, a powiadomi laureatow w ciagu 7 dni

Nie poganiajcie,bo wylosują emotka

a umiesz liczyć w ogóle
emotka Bo po mojeu to od 24 sierpnia plus 7 dni, to wynika,że mają czas do 31 sierpnia na powiadomienie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5345052 Napisano: 29.08.2012 04:02:00 w Paragony
kadjas123 napisał(a):

Mam 5 paragonów Syoss - niestety nie wylosowali moich haseł emotka

a nie wiesz czy z 27 były już wyniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5344747 Napisano: 29.08.2012 12:11:12 w Inne mniejsze markety
marzanna napisał(a):

maa napisał(a):

trzeba sie po prostu dostosowac do agencji i tyle

A jak dostosować się do agencji, która losuje? Wysłać 1000 smsów? emotka

nie, czasem wystarczy 1, ale skuteczny sms emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5344737 Napisano: 29.08.2012 12:07:40 w Udane wymiany - polecane nicki:)
awe napisał(a):

kolejny raz banasia - dziękuję wspaniała osoba emotka

chyba raczej benasia Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5342904 Napisano: 28.08.2012 09:10:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Columbit jeszcze nie dzwonił chyba... Zwykle wpadało parę nagród na forum. Mają czas do 31.08.

dziękuję,ostatnio nic tam nie trafiłam,ale teraz jest więcej nagród,hehe
0 0

cudaczek121

#5342891 Napisano: 28.08.2012 09:06:53 w Carrefour konkursy

zubi napisał(a):

olusia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

violka88 napisał(a):

pazdzi0h napisał(a):

co z tym vanishem? dzwonili czy nie?

dziś nie było losowania dopiera 3 września...

chyba mowicie o dwoch roznych rzeczach

Ten biały vanish to do 3.09 a różowy emotka chyba do końca tygodnia.

jaki biały vanish?

Biały - to chyba loteria,

a różowy - to rozumiem konkurs w C4, z różową siłą, organizowany przez Columbit

mnie np. chodzi o różowy vanish- czy były już wyniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5342868 Napisano: 28.08.2012 09:00:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

aurorcia napisał(a):

iva napisał(a):

Alma olimpijski jest termin do 31.08 czy już jest rozwiązany?
a Alma z herbatkami było 22.08

Alma Olimpijski rozwiązany już tydzień temu emotka

jakoś nie mam szczęścia w tych olimpijskich emotka

na Superpharm olimpijski miałam nawet od Ciebie paragon
emotka Teraz czekam na Biedronkę olimpijski, mam nawet własny paragon emotka Nie wiecie czy już dzwonili do kogoś z Vanish-agencja Columbit emotka Czy jak się np. nie odbierze fonu, to oni dzwonią kolejny raz tego samego dnia czy w dniach następnych-niby podejmują 5 prób wg. regulaminu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5342027 Napisano: 27.08.2012 02:04:46 w Carrefour konkursy
skorpik26 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

skorpik26 napisał(a):

a ja szukam kontaktu do Kiory, chodzi mi o konkurs spidermana, podałam numer telefonu który w tej chwili mam nieaktywny ;/ myslicie ze da sie cos z tym zrobic? zeby w razie W zadzwonili pod inny>?

no raczej wątpię, że organizatora konkursu to będzie obchodziło,że ktoś zmienił numer i przez to nie ma z nim kontaktu
emotka

no to lux, telefon juz mam aktywny, tylko teraz pytanie czy zadzwonią drugi raz emotka

na pewno tak
emotka Rzadko kiedy z jakiegoś konkursu dzwonią raz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5341861 Napisano: 27.08.2012 12:35:02 w Carrefour konkursy
skorpik26 napisał(a):

a ja szukam kontaktu do Kiory, chodzi mi o konkurs spidermana, podałam numer telefonu który w tej chwili mam nieaktywny ;/ myslicie ze da sie cos z tym zrobic? zeby w razie W zadzwonili pod inny>?

no raczej wątpię, że organizatora konkursu to będzie obchodziło,że ktoś zmienił numer i przez to nie ma z nim kontaktu
0 0

cudaczek121

#5341604 Napisano: 27.08.2012 10:06:52 w Konkursowiczki w ciąży
rachel napisał(a):

Dziewczyny u mnie dzisiaj megaaa stres. Ma przyjśc kobietka która miałaby się zajmować małą jak ja pójdę do pracy. Jestem normalnie tak zdenerwowana że szok...
Nie wyobrażam sobie rozłąki z małą....
Poza tym boje się tej kobiety. Jeszcze jej nie widziałam ale wiem że to kobietka na emeryturze, mieszka sama mąż jej zmarł. Całe życie pracowała w żłobku. Rozsądek mi podpowiada że ktoś taki z pewnością ma doświadczenie...ale mam masę wątpliwości... czy po tylu latach ktoś taki może mieć jeszcze cierpliwość do dzieci? czy taka starsza osoba będzie dobra??
Jak pójde do pracy mała bedzie miała 7 miesiecy...
Podpowiedzcie o co można się takiej kobietki wypytac na pierwszym spotkaniu?
Ma pilnowac małej dwa tygodnie w miesiącu

Moje 2 koleżanki zatrudniły do opieki młode nianie i po prostu zainstalowały w domu ukryte kamery.Jedna z tych niań wycziła tę kamerkę ukrytą w radiobudziku i jak rozbroiła urządzenie, to powiedziała mojej koleżance,że to jej mała córeczka zepsuła
emotka Z kolei taka starsza niania może i jest bardziej uczciwa, ale może nie nadążyć za dzieckiem, jeśli jest za bardzo ruchliwe.Jakbym ja miała kiedyś dzieci i musiała zatrudnić nianię, to pierwsze co zrobię,zainstaluję monitoring,żeby wiedzieć, co pod moją nieobecność robi z moim dzieckiem niania- czy go nie szarpie, nie krzyczy i cy przy okazji nie buszuje mi po szafkach.Drugiej mojej znajomej niania ukradła biżuterię po babci pamiątkową i sporą goówkę, więc trzeba uważać. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5340922 Napisano: 26.08.2012 04:10:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama190 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Ja się trochę wyłamię... pewnie i tak nie otrzymam odpwoiedzi, ale :

Czy wygrał ktoś kiedykolwiek COŚ w loteriadzie organizowanej przez LOTTO? Wiem, że odbywa się co roku, więc już nie zawężam do obecnej edycji.

Mam 70 kuponów i nie chce mi się ich wbijać emotka

ja też dużo wysyłam ,no jeszcze się nie udało ale wpisz może akurat się uda
emotka

ja tam nic nie wygrałam w tej loteriadzie, ale widziałam na liście z poprzedniej edycji,że jakiś pan Henryk z Długołęki wygrał- szkoda,że to nikt z mojej rodziny ani znajomych, he he. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5340914 Napisano: 26.08.2012 04:00:07 w Wkurza mnie...
kamila10001 napisał(a):

gracet napisał(a):

w moich stronach chrzty są w każdą III niedzielę miesiąca o 15.30. - sprawa rozwiązana od wielu wielu lat, a o 6.30 jest największy spokój i to chyba nie tylko w moich stronach

cały świat jest pełen dzieci, śmiejących sie, krzyczących, płaczących, wołających...w Kościele dla nich też jest miejsce!

Daruj sobie, bo ty chyba nie rozumiesz sedna sprawy

Tak mi się teraz przypomniało,że jak mój siostrzeniec był chrzczony jakieś półtora roku temu, to ksiądz w naszej parafii powiedział,że mój siostrzeniec nie zasługuje sobie na to,żeby być ochrzczony z innymi dziećmi i żeby inni parafianie patrzyli na tę uroczystość chrztu podczas mszy, ponieważ jego rodzice nie mają ślubu kościelnego emotka Dla naszej rodziny i gości to akurat był przywilej a nie żadna kara no i przy okazji mieliśmy komfort,że nikomu nie będzie przeszkadzał ewentualny płacz dziecka emotka Też jestem zdania,że chrzest to jest jednak kameralna uroczystość i powinna być w miarę możliwości organizowana bez udziału osób, które nie mają z maluszkiem więzi emocjonalnej i po prostu nie obchodzi ich chrzest jakiegoś obcego dziecka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5340890 Napisano: 26.08.2012 03:38:10 w Wkurza mnie...
kamila10001 napisał(a):

gracet napisał(a):

kamila10001 napisał(a):

gracet napisał(a):

kamila10001 napisał(a):

Poszłam do Kościoła, rozłupała mnie głowa, zrobiło mi się niedobrze i przyszłam do domu i nie wiem dlaczego chrzest musi być o tej samej porze co zwykła msza, jeden wrzask, pisk i migrena gotowa emotka

to musisz sobie zamówić prywatne msze

Jak nic mądrego nie masz do powiedzenia to się nie wypowiadaj

widać koleżanko, że nie masz dzieci

Nie jestem twoja koleżanką,a poza tym chyba nie rozumiesz sedna sprawy, życzę takiej porządnej migreny

bez przesady, wszyscy tu jesteśmy w pewnym sensie kolegami i koleżankami- dobrymi znajomymi z forum emotka A co do migreny, to naprawdę wcale nie trzeba mieć dzieci,aby dostać migreny tudzież silny bóli głowy- wiem z własnego doświadczenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5340729 Napisano: 26.08.2012 11:36:24 w Carrefour konkursy
aurorcia napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy konkurs Vanisha z różową siłą... zostałjuż rozwiązany ?

Też czekam na rozwiązanie emotka W tym tygodniu zapewne będą, więc czekamy na odzew na forum emotka
Ja tam nie liczę na wygraną, bo Columbit mnie totalnie zlewa emotka

W ich poprzednim konku też nic nie wygrałam,ale tam było mniej nagród emotka A nie wiecie czy jak w regulaminie mają, że jeśli się nie odbierze za 1 razem, to kolejny raz dzwonią tego samego dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5340468 Napisano: 25.08.2012 08:09:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
jolcia1984 napisał(a):

Dax ważny do 11.2012,teraz wycieczkę zagraniczną muszę wygrać:)

u mnie wczoraj z tą samą data,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5340465 Napisano: 25.08.2012 08:04:50 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się dziś z udanego popołudnia z najmłodszą siostrą: najpierw poszłyśmy na świetny film Zakochani w Rzymie, a potem na pyszną pizzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0