Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5286653 Napisano: 14.07.2012 08:26:19 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

wsciekly napisał(a):

bethan napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Nivea Superpharm urny jescze w sklepach (Warszawa) dzisiaj widziałem na własne oczy jak jedna osoba wrzucała kilka kuponów.

emotka Genialnie. Oj, coś złego się naprawdę dzieje z Versusem... Nigdy do takich sytuacji nie dopuszczali. Cóż, trzeba chyba wrzucić na luz z tą agencją.

w konkach urnowych wszyscy dają plamę emotka

Największy dramat, to chyba Wiosna pachnąca. Wiele sklepów bez urn przez miesiące promocji, bez kuponów. W Dino blisko mnie nikt nic nie wiedział, aż do ostatniego dnia konkursu. Organizator nie reagował.

Wiosna pachnąca nawet mi się podobała, bo we Wrocławiu wygrałam w tym konku bon na 750 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5282077 Napisano: 11.07.2012 07:49:08 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

baxter napisał(a):

awi napisał(a):

wkurza mnie, że uzależniłam się nie tyle od konkursów co od tego forum. w kazdej wolnej chwili tu zaglądam i czytam co napisaliście w róznych watkach jak mnie nie było. To jakiś koszmar emotka

nie jestes sama, jest nas wiecej
emotka

Dużo więcej emotka

Niestety, duuużo więcej i mówię tu np. o sobie emotka Ale ten wątek ma chyba jakąś niezwykłą moc, bo kilka minut po tym jak wczoraj napisałam,że koleżanka mnie olewa, to mi odpisała,że ma dla mnie dziś czas i w końcu się spotkałyśmy i nie mogłyśmy się nagadać, bo jak obie zaczęłyśmy nawijać,to jedna w pół słowa przerywała drugiej emotka Oprócz tego kilka dni temu wkurzałam się tu, że moją siostrę okradli na Openerze-na szczęście okazało się,że do momentu zablokowania karty bezdotykowej nikt jej nie użył i cała kasą wróci na nową kartę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5280454 Napisano: 10.07.2012 07:03:40 w Wkurza mnie...
tygrysek82bu napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj mąż zadzwonił przed rozpoczęciem pracy, że potrzebuje wziąć urlop na żądanie. Usłyszał odpowiedź : Dobrze (a więc nie było uzasadnionej odmowy) . Dzisiaj przychodzi do pracy i szef mu wyrzuca, że ma nieuzasadniona nieobecność za wczoraj, bo nie ma już nic takiego jak urlop na żądanie. Mam nadzieję, że mąż będzie umiał się postawić i powalczyć o swoje prawa. Prywatne małe firmy, a raczej ich właściciele, myślą , że wszystko im wolno, że prawo ich nie obowiązuje, nie ma mowy o dwutygodniowym nieprzerwanym urlopie wypoczynkowym (chociaż taki jest zagwarantowany kodeksem pracy) nie ma mowy o dniu wolnym na opiekę nad dzieckiem czy o urlopie na żądanie. Jest jedna wielka dyktatura. Na szczęście mąż zmienia pracę, jest na dwutygodniowym wypowiedzeniu - co jest dodatkowym powodem dla szefa do nękania go na każdym kroku. Jest zły,że mąż się zwalnia, więc na złość nabruździ mu w papierach, choć do tej pory był wzorowym pracownikiem. emotka
Może to nie złość konkursowa , ale musiałam to z siebie wyrzucić, żeby nieco obniżyć ciśnienie.

Jestem absolwentką prawa i z tego, co mi wiadomo istnieje w kodeksie pracy jak urlop na żądanie.Z tego co wiem można wziąć 4 takie dni pod rząd i poinformować o tym pracodawcę telefonicznie w dniu, w którym planuje się taki urlop, więc Twój mąż nie złamał prawa emotka

Wkurza mnie to,że moja koleżanka jest taka niesłowna emotka Najpierw deklaruje chęć spotkania ze mną, po czym nie raczy odpisać na smsa, a jej fon ciągle zajęty emotka Jak gadałyśmy kilka dni temu, to jej nawet powiedziałam dosadnie,że jeśli ma mnie gdzieś, to niech po prostu powie emotka To się oburzyła na takie stwierdzenie i nadal deklarowała spotkanie emotka Teraz to ja ją oleję jak do mnie zadzwoni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5276680 Napisano: 07.07.2012 01:01:56 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

pola731, nie dąsaj się emotka

każdy ma jakąś luźniejszą chwilę, która można owocnie zagospodarować emotka

no chyba, że jak mój jeden znajomy do konkursów podchodzi się z prawdziwym pietyzmem - on musi mieć czas i atmosferę, winko i kominek

gość godzinami obmyśla hasełka, sprawdza, poprawia i tak dopiero śle dalej

mimo tak pracochłonnej metody i fajnych tekstów, efekty i wygrane wcale nie są piorunujące

Gdybym miała tak czekać na ową atmosferę do tworzenia konkursowych haseł, to rzadko kiedy bym się doczekała emotka Ja tam mam swoje sztandarowe evergreeny i po prostu na potrzeby danego konkursu nieznacznie modyfikuję, a czasem tylko zmieniam produkt w haśle emotka W tym miesiącu wygrałam tą metodą na odczepnego w konku Winiary Torebka za torebkę i z rezerwy bony z Wiosny pachnącej emotka Do konkursów podchodzę na totalnym luzie, bo na szczęście nie mam tak,że jak czegoś nie wygram, to nie będę potem miała czego sprzedać, a w konsekwencji- za co się utrzymać emotka Najczęściej wygrywam wtedy, gdy już zdążę zapomnieć,że w danym konkursie w ogóle brałam udział.
Wkurza mnie,że od 30 czerwca jestem nad jeziorem Żarnowieckim koło Dębęk, a z powodu kiepskiej pogody i tego,że muszę pilnować pracowników, którzy robią nam remont w domku, tylko raz udało mi się pojechać na plażę
emotka No i wkurza mnie,że odwołali koncert Eltona Johna w Gdańsku, na który miałam jechać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5276197 Napisano: 06.07.2012 08:40:25 w Paragony
elhad napisał(a):

Posiadam jeszcze wolne numery z Kauflanda
i paragon z Biedronki - wszystko na piłki.

także posiadam jeszcze 2 numery wolne na piłki z Kuaflandu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5275874 Napisano: 06.07.2012 02:46:36 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Posiadanie gotówki to obciach? emotka
Ehhh,chciałabym być baaaardzo obciachowa...... emotka

Hehe, dopiero teraz to zauważyłam, widocznie taka moda wśród młodzieży emotka Eh, dzieciaki, jak pójdą do pracy, to zmienią podejście, łatwiutko się deprecjonuje pieniądze rodziców, widać to szczególnie w centrach handlowych emotka

joan, pieniądze rodziców albo starszej siostry emotka Oprócz tego ukradli jej kartę urbancard i jakieś tam karty rabatowe do sklepów.Ja się pytam po jakiego grzyba ona to wszystko brała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5275870 Napisano: 06.07.2012 02:42:27 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

Posiadanie gotówki to obciach? emotka
Ehhh,chciałabym być baaaardzo obciachowa...... emotka

posiadanie gotówki to obciach tylko według opinii mojej prawie 18 letniej siostry i jej koleżanek, a nie mojej.Wszyscy znajomi mają karty do bankomatu, to ona nie mogła być gorsza-no to teraz ma.Ostrzegałam ją przed wyjazdem,żeby wzięła gotówkę na taką masową imprezę,ale mnie nie posłuchała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5275585 Napisano: 06.07.2012 11:32:13 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że moją siostrę okradli na Openerze emotka Kupiłam jej taniej na forum bilet na tą imprezę, a moja kochana siostra wzięła tam bezdotykową kartę do bankomatu, bo posiadanie gotówki to obciach i jej ukradli emotka Oprócz tego wszystkie dokumenty, które miała przy sobie.Dobrze,że 18-tkę ma dopiero pod koniec lipca, to dowodu osobistego nie miała emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5273603 Napisano: 04.07.2012 09:53:20 w Dziś cieszę się z.....
wsciekly napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Dziś mija pierwsza rocznica mojego pobytu na tym forum emotka

Oby takich rocznic było jak najwięcej!!!

u mnie druga emotka

Gratuluję i życzę wielu sukcesów emotka
Cieszę się,że udało mi się wygrać dwie fajne nagrody i z tego,że mam do niedzieli święty spokój emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5273588 Napisano: 04.07.2012 09:37:35 w Paragony
megi3323 napisał(a):

mam wolny 1 paragon z biedronki z dnia 14 czerwca

także posiadam paragon z Biedry z tego samego dnia
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5272910 Napisano: 04.07.2012 02:26:57 w Paragony
wsciekly napisał(a):

cudaczek121, ale podobno zgłoszeń było mniej niż nagród i wszyscy maja dostać piłkę

zadzwoń sobie do Grafa - może esek nie doszedł

ok, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5272747 Napisano: 04.07.2012 01:30:06 w Paragony
A te paragony na piłki to trzeba skanem na maila odsyłać czy poleconym emotka Ja akurat w Biedronce nie wygrałam o dziwo tej piłki,ale mogę wysłać komuś fotkę paragonu na maila. Prawdopodobnie jutro lub pojutrze będę w Sopocie, to mogę ewentualnie wysłać poleconym do Agencji,bo tu, gdzie teraz jestem nie ma poczty,niestety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5272730 Napisano: 04.07.2012 01:21:40 w Paragony
cudaczek121 napisał(a):

Sprzedam zwycięskie numery na piłki z Kaufland Mistrzowskie emocje- trzeba mieć własny paragon od 17 czerwca emotka 30 zł za każdy numer- posiadam 3 emotka

Jako że sama wygrałam dziś piłkę w promocji Orange i Ing, to się namyśliłam i sprzedam zwycięski numer na 1 piłkę za 10 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5272496 Napisano: 04.07.2012 11:51:43 w Paragony
Sprzedam zwycięskie numery na piłki z Kaufland Mistrzowskie emocje- trzeba mieć własny paragon od 17 czerwca emotka 30 zł za każdy numer- posiadam 3 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5270640 Napisano: 03.07.2012 11:48:56 w TESCO konkursy
konwaliowa napisał(a):

musi przejść, nic mnie to nie obchodzi, że Tesco nie wpisu na paragonie słowa Kamis.
Wysyłacie dane zwykłym listem czy poleconym?

ja tu nie grałam,ale zawsze paragony do organizatorów wysyłam poleconym priorytetem.Jeden jedyna raz wysłałam zwykłym priorem i Brandcomm twierdził, że go nie dostał.Dobrze,że nagrodą był tylko ręcznik Bounty emotka No,ale raz zasknerzyłam i nagroda przepadła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5270607 Napisano: 03.07.2012 11:37:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

może osoba która prowadzi fb nic na ten temat nie wie tylko ściemnia żeby jej nie marudzili

a może po prostu ludzie, którzy wygrali się na forum nie udzielają,albo wolą się nie przyznawać,że wygrali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5270591 Napisano: 03.07.2012 11:34:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bartula napisał(a):

aurorcia napisał(a):

bartula napisał(a):

bloblebla2 napisał(a):

już jest lista zwycięzców z 4 tygodnia z gorącego kubka http://apps.faceb...t=0&fb_bmpos=4_0 nie załapałam się:(

wygląda na to, że się załapałam, możliwe że jeszcze nie dzwonili?

Mam nadzieję, że nie dzwonili, bo jedne z inicjałów też by do mnie pasowały emotka i do jednej koleżanki forumowej też, więc czas pokaże emotka

No to czekamy, jakby dzwonili daj znać....koleżankę forumową też znalazłam emotka

Szkoda,że pierwsze miejsce zajęła Beata L, a nie Katarzyna L., bo mogłabym się jeszcze łudzić,eh. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5264966 Napisano: 29.06.2012 04:51:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Szampon i odżywka z Garnier Fructis emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5264055 Napisano: 29.06.2012 09:43:19 w GFK
Mogliby zrezygnować z tych gadżetów na rzecz jakichś bonów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5261766 Napisano: 28.06.2012 08:36:08 w Inne mniejsze markety
pola731 napisał(a):

bethan napisał(a):

ania1234 napisał(a):

Szlag jasny! Ja dopiero teraz doczytałam, który to nr paragonu w Super Pharm trzeba było napisać emotka
Nie no, chyba mnie zaraz trafi! A takie fajne hasełko poszło... emotka emotka emotka

W ostatnim konkursie NIVEA też raz wpisałam inny nr (ten z góry) i nie było problemu.

niestety i ja wysłałam z górnym - ale mam nadzieję ,że jeśli trafię to uznają

jestem przekonana,że uznają! No bo jeśli wpisane przez Ciebie cyferki gdzieś widnieją na paragonie, a nie są zupełnie zmyślone, to po prostu jak wygrasz zaznacz na paragonie to, co uznałaś za jego numer:) Ja tak zawsze biorę w kwadracik datę i numer paragonu- szczegółnie w konkursach, gdzie podaje się numer transakcji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0