Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5260668 Napisano: 27.06.2012 05:14:15 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

kotmarian napisał(a):

kurierzy właśnie Pan na mnie nakrzyczał , że nie mieszkam tam gdzie on ma paczkę !!mówie mu: proszę puścić bączka jak Pan będzie dojeżdżał na bazę , wyjadę do Pana pod waszą bazę - mam do was 400 m. - też źle BO ON NIE BÊDZIE NA MNIE CZEKAŁ. czizessssssssssssss

tez bym się wykręcał, gdyby mi ktoś kazał... bączka puścić emotka emotka emotka

ja tam na zawołanie nie umiem
emotka Kiedyś byłam w szpitalu i jeden chłopak dosłownie bekał na zawołanie.Do dziś mam przez to traumę jak ktoś beka w moim towarzystwie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5259779 Napisano: 27.06.2012 11:39:58 w Pomocy!!!!
edith napisał(a):

Czy ma ktoś te zmywarkę??
zmywarka bosch sgs56e48eu
Chcę ją kupic i już od czytania informacji i opinii na temat zmywarek boli mnie glowa ,zastanawiam się przynajmniej jakbym kupowała auto emotka
Czy ktoś kupowal w Mix Electronic coś przez internet a placił kartą z Wiosny Pachnącej w sklepie przy odbiorze??Pan byl bardzo zdziwony gdy mu pokazałam tę kartę emotka

Ponoć są z tym jakieś problemy,ale ktoś dzwonił do centrali mixelectronics i poinformowano tą osobę,że jeśli zamówi przez internet na ich stronie, to może spokojnie tą kartą zapłacić w ich sklepie potem
emotka Niestety ja nie wygrałam żadnej karty ani nawet chemii gospodarczej w tym konku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5259760 Napisano: 27.06.2012 11:31:45 w GFK

Mogliby w GFK dać też nagrody w postaci bonów do empiku czy np. Sephory lub Smyka tak jak to ma miejsce w innych serwisach tego typu
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5259711 Napisano: 27.06.2012 11:16:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Tyskie z 20 czerwca-www emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5255545 Napisano: 25.06.2012 02:36:57 w Pomocy!!!!
iskierka napisał(a):

Pomocy.
Mam starter simplusa.Dostałam sms że jurto kończy się ważność konta .Mam jeszcze 3 zł .Czy jeśli teraz nie doładuje to numer się jeszcze na jakiś czas zachowa.I co z kasą? Przepadnie?Proszę o jakieś info bo na simplusie się nie znam a na zgrabny numer mi się natrafiło emotka i chciałabym go zachować do ewentualnych konkursów.

tak mi się obiło o oczy,że w simplusie po utracie ważności konta,jeśli w ciągu 10 dni się nie doładuje, to zżera środki na koncie.Od 1 lipca ponoć w simplusie, tak jak w innych sieciach, ma być wprowadzony rok ważności konta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5255368 Napisano: 25.06.2012 01:25:03 w Wkurza mnie...
iva napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

kasia89tn napisał(a):

Wkurza mnie to, że nie mogę sobie znaleźć normalnego faceta... Zawsze trafiam na takich, którzy są już zajęci i... w ogóle im to nie przeszkadza w szukaniu kogoś na boku emotka

generalnie faceci to zło emotka
Czasem lepiej poczekać na tego księcia z bajki, niż zadawać się z palantami, którzy nawet osła mają pożyczonego:)!

emotka emotka emotka

Popieram w całej rozciągłości
0 0

cudaczek121

#5253022 Napisano: 23.06.2012 01:09:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margo466 napisał(a):

marlenkalw napisał(a):

bloblebla2 napisał(a):

Nigdy nie było takiej dokładnej weryfikacji

Mi się wydaje, że sprawdzają tylko nr paragonów czy się zgadzają i tyle. 200 piłek co tydzień jest do wygrania więc trochę mają sprawdzania

chyba sprawdzają dokładnie bo w 5 losowaniu na liście nie ma nawet 100 osób.

na pewno sprawdzają dokładnie,bo inaczej nie byłoby takiej rezerwy.Ja wysłałam jeden jedyny paragom 9 maja, a sms o wygranej dostałam 13 czerwca.Dobrze,że trzymałam paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5251254 Napisano: 22.06.2012 09:52:20 w Wkurza mnie...
postscript napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ewachem napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ewachem, moja siostra nie pije herbaty z cytryną, bo gdzieś wyczytała, że jej picie powoduje zwiększone ryzyko zachorowalności na Alzheimera, ale nie wiem,ile w tym prawdy.

Tak to prawda, dlatego celowo dopisalam nieiwelkie ilosci cytryny. Picie mocno zakwaszonej cytryny powoduje akumulację glinu w mózgu, co jest jedną z przyczyna chorób neurodegeneracyjnych, w tym. głównie Alzheimera

aha,dzięki
emotka Czyli ja żyję absolutnie niezdrowo, bo solę, słodzę i cytrynię, wszystko, co się da emotka

solisz herbate? emotka

a czy herbatę da się solić.Napisałam,że solę słodzę i cytrynię wszystko, co się da, czyli miałam na myśli wszystkie te napoje czy potrawy, który każdy normalny, przeciętny człowiek słodzi, soli czy dodaje do nic cytryny.O dodawaniu pieprzu nic nie napisałam,bo to bym mogło zabrzmieć dwuznacznie dla niektórych
0 0

cudaczek121

#5250361 Napisano: 21.06.2012 06:11:52 w Wkurza mnie...
kasia89tn napisał(a):

Wkurza mnie nasz pies... Właśnie pożarł moje jedyne buty emotka

No to ja Ci bardzo współczuję,że masz tylko 1 parę butów emotka Mnie wkurza pies mojej siostry-nie dość,że ciągle gdzieś nosi po całym domu kapcie i buty,to jeszcze załatwia swoje potrzeby,gdzie popadnie i trudno nie natknąć się na niespodziankę. Siostra idzie z nią na długi spacer,to ona jak na złość narobi w domu drugi raz emotka A co do służby zdrowia-ja nie wiem,komu w takim razie udaje się jednak dostać na NFZ do specjalisty, skoro terminy są tak odległe? Chyba tylko starym babciom, które często-gęsto chodzą do lekarza, bo nie mają z kim pogadać i im się nudzi w domu.Do dentysty i okulisty chodzę prywatnie, bo licząc na państwową służbę zdrowia,dawno bym oślepła i straciła wszystkie zęby
0 0

cudaczek121

#5250312 Napisano: 21.06.2012 05:41:59 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Skan w konkursach alkoholowych jest dla firmy zabezpieczeniem, że nie dali alkoholu osobie niepełnoletniej emotka

no ja wiem,ale też mnie taki mail dziś wkurzył
emotka Ja rozumiem jakby w Tyskim chcieli,ale tutaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5249733 Napisano: 21.06.2012 12:26:22 w Wkurza mnie...
ewachem napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ewachem, moja siostra nie pije herbaty z cytryną, bo gdzieś wyczytała, że jej picie powoduje zwiększone ryzyko zachorowalności na Alzheimera, ale nie wiem,ile w tym prawdy.

Tak to prawda, dlatego celowo dopisalam nieiwelkie ilosci cytryny. Picie mocno zakwaszonej cytryny powoduje akumulację glinu w mózgu, co jest jedną z przyczyna chorób neurodegeneracyjnych, w tym. głównie Alzheimera

aha,dzięki
emotka Czyli ja żyję absolutnie niezdrowo, bo solę, słodzę i cytrynię, wszystko, co się da emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5249718 Napisano: 21.06.2012 12:19:58 w Wkurza mnie...
ewachem, moja siostra nie pije herbaty z cytryną, bo gdzieś wyczytała, że jej picie powoduje zwiększone ryzyko zachorowalności na Alzheimera, ale nie wiem,ile w tym prawdy. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5249700 Napisano: 21.06.2012 12:11:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

mgrzel napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szukam info, czy były już wyniki tego konkursu: https://www.e-kon...rticles-2-97719.html 2 osoby chwaliły się co prawda wycieczkami do Eurodisneylandu,ale to chyba z tego konkursu urodzinowego, gdzie trzeba było zrobić zakupy w smyku za minimum 30 zł
emotka

Telefony w sprawie wycieczek rzeczywiście były z urodzinowego konkursu Smyka - przynajmniej tak było w moim przypadku emotka Nie wiem jak druga osoba z forum.

dzięki, bo w tym, do którego podałam powyżej link,to mieli chyba informować mailowo, a w urodzinowym nie brałam udziału emotka Gratuluję wycieczki emotka

eh, niestety dziś się już jedna osoba w mdw chwaliła nagrodą pocieszenia z tego konka- niestety nie ja
0 0

cudaczek121

#5249667 Napisano: 21.06.2012 11:55:47 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

tato999 napisał(a):

79magda napisał(a):

postscript napisał(a):

79magda napisał(a):

joan polecam zakup miętowej herbatki, a jeszcze lepiej mięty w doniczce emotka Najlepsza na upały, a do tego nie trzeba słodzić emotka

jak mozna pic slodzona herbate??? emotka

Ja również tego nie rozumiem, ale są tacy, co słodzą
emotka

a co jest dziwnego w słodzonej herbacie?

to samo, co w kawie rozpuszczalnej
emotka

ja słodzę i herbatę i kawę rozpuszczalną.W ogóle nie wyobrażam sobie pić natomiast czegokolwiek z fusami,he,he Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5249505 Napisano: 21.06.2012 10:37:03 w Połączenia nieodebrane
mirek2oo6 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ktoś mnie próbuje chyba zadręczyć emotka 2 dni temu 4 sekundowe połączenie z zastrzeżonego i cisza w słuchawce, a dziś jednosekundowe i to samo emotka Da się jakoś to ustalić, kto dzwoni z zastrzeżonego emotka

Straszne! emotka emotka
może ktoś Cie śledzi, porozglądaj sie czy nikt nie czai sie za latarnią jak wychodzisz ze sklepu, niedługo zaczną się takie jednosekundowe połączenia w nocy i będą budzić wszystkich domowników emotka
najlepiej myk myk na policje, bo nic z tego nie będzie!

Naprawdę, bardzo śmieszne,eh. Może jestem przewrażliwiona,ale od takich głuchych telefonów, to się stalking zaczyna
0 0

cudaczek121

#5249469 Napisano: 21.06.2012 10:26:13 w Połączenia nieodebrane
Ktoś mnie próbuje chyba zadręczyć emotka 2 dni temu 4 sekundowe połączenie z zastrzeżonego i cisza w słuchawce, a dziś jednosekundowe i to samo emotka Da się jakoś to ustalić, kto dzwoni z zastrzeżonego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5247177 Napisano: 20.06.2012 08:12:54 w GFK
Ankieta Papierosy- odpadłam przy pytaniu o wiek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5246436 Napisano: 19.06.2012 04:05:17 w Połączenia nieodebrane
iwonkam napisał(a):

Z czego mógł dzwonić zastrzeżony po 16?

a z zastrzeżonego o 15.56 emotka Połączenie trwało 4 sekundy, po czym ktoś się rozłączył. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5245748 Napisano: 19.06.2012 09:30:15 w Inne mniejsze markety
mstelmas11 napisał(a):

Poszłam do MIX Elektronics zrobiłam zakupy, i chciałam zapłacić wygrana kartą, no i przykra niespodzianka, karta NIEOBSŁUGIWANA, obciach jak chole...a, czułam się jak złodziej, który chce zapłacić fałszywką! zakupy trzeba było oddać, i teraz mam czekać.....być może w tym tygodniu coś się wyjaśni i będzie można zapłacić tą kartą!!!!
Czy nikt nie miał problemów z płatnością???

Ja jak mam zapłacić jakimiś bonami czy kartami wygranymi z konkursów, to przed zrobieniem zakupów podchodzę do punktu obsługi klienta albo sprzedawcy i pytam, czy mogę zapłacić taką kartą.Kiedyś wygrałam kartę z becikowego na 1000 zł, chciałam zapłacić ok 700 zł w tk max i mi tą kartę odrzucało w ich systemie. Na co sprzedawczyni próbowała mi wmówić,że pewnie wszystko już wydałam emotka Dobrze,że na zewnątrz był bankomat,to normalnie wyjęłam potrzebną kwotę z tej niby zużytej karty i wróciłam po swoje zakupy emotka Widocznie mieli popsuty terminal, eh. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5245556 Napisano: 19.06.2012 08:08:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mgrzel napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szukam info, czy były już wyniki tego konkursu: https://www.e-kon...rticles-2-97719.html 2 osoby chwaliły się co prawda wycieczkami do Eurodisneylandu,ale to chyba z tego konkursu urodzinowego, gdzie trzeba było zrobić zakupy w smyku za minimum 30 zł
emotka

Telefony w sprawie wycieczek rzeczywiście były z urodzinowego konkursu Smyka - przynajmniej tak było w moim przypadku emotka Nie wiem jak druga osoba z forum.

dzięki, bo w tym, do którego podałam powyżej link,to mieli chyba informować mailowo, a w urodzinowym nie brałam udziału emotka Gratuluję wycieczki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0