Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5187827 Napisano: 16.05.2012 07:59:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

kotmarian napisał(a):

wylosowane?? chyba o innym konkursie mówili.

Tak Kocie Marianie - wylosowane, na co wszyscy się zdzwiliśmy. I na pewno chodzi o Palette, chyba, że sama Paniw Albedo się machnęła, ale mówiła o nagrodach dodatkowych - więc wątpię. Miejmy nadzieję, że chcący lub niechcący wprowadziła asię w błąd.

doczytałąm nowe info z wątku reklamacje, pozwolę sobie wkleić:

Pani została wydzwoniona i podpytana. Otóż - agencja Albedo przy okazji licznych reklamacji dostała również informację o plagiatach wśród nagrodzonych haseł. Sprawdzenie i WYKLUCZENIE plagiatów musi trochę potrwać...

Podsumowując, nie wiadomo ile zajmie to im czasu, nie znamy żadnych terminów.

Po mojemu,to oni wcale nie zamierzają nikogo dodatkowo wybierać-ani dodatkowych ani ani samochodu.Tak tylko napisali,żeby zamknąć nam usta.Pewnie jakieś fikcyjne dane dopiszą do listy,zmyślone hasła i tyle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5186119 Napisano: 15.05.2012 10:01:28 w Paragony
cudaczek121 napisał(a):

Posiadam paragon Soraya Men Adventure z 27 kwietnia 2012 roku emotka

Nieaktualne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5184394 Napisano: 14.05.2012 11:25:22 w Paragony
Posiadam paragon Soraya Men Adventure z 27 kwietnia 2012 roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5180874 Napisano: 11.05.2012 06:15:14 w Wkurza mnie...

że obdarzyłam miłością bez wzajemności Wiosnę Pachnącą emotka

nie jesteś w tym osamotniona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5178175 Napisano: 10.05.2012 09:29:55 w Wkurza mnie...
rita888 napisał(a):

Nie jestem mamą, ale jeżdżę czesto do mojej 3 letniej siostrzenicy i wcalę nie zazdroszczę tego siedzenia w domu mamom. Ja po jednym dniu mam dosyć, wolałabym iść do pracy emotka Co innego mamy, które pracują, a po pracy zajmują się dziećmi, te pewnie zazdroszczą mamom siedzącym w domu.

Siostra ostatnio prawie miesiąc była na zwolnieniu z niespełna 2 letnim synem, bo był ciągle chory.Stwierdziła,że najlepiej odpoczywa w pracy emotka Dla mnie największym odpoczynkiem jest, gdy mogę chodzić po domu w swobodnym ubraniu i móc wstać najwcześniej o 9, a nie o 6.30 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5178117 Napisano: 10.05.2012 08:52:38 w Wkurza mnie...
jenny21 napisał(a):

79magda napisał(a):

jenny21 napisał(a):

Czasem zazdroszcze mamom siedzacym w domu z dziecmi!

Też bym zazdrościła, gdyby taka istniała...
emotka

Oj Magda nie wymyślam, znam takie osobiscie emotka Najpierw jedno dziecko, potem macierzynski, troche wychowawczego, nie wracaja do pracy bo nie chca i nie musza, potem drugie dziecko, dbaja o dom, nie stresuja sie probami pogodzenia opieki nad dzieckiem oraz utrzymaniem pracy...

Moze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma, ale ja tak troche dziś marudzę bo już mam dość! A pracować trzeba, dziewczynki do 67 roku życia chyba ze wygrana w totka!!!

Magdzie chyba chodziło o to,że siedzenie w domu z dzieckiem nie ma nic współnego z siedzeniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5178099 Napisano: 10.05.2012 08:45:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
inka113 dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5178084 Napisano: 10.05.2012 08:35:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ekuc2 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kotmarian napisał(a):

zlikwiduj na 2 dni przekierowania i po krzyku??

dzięki,nie wiedziałam,że można zlikwidować przekierowania na 2 dni i potem wznowić emotka No na orange jak zadzwonią, też nie mam przekierowań.Ogółnie mam 11 starterów, zym wzbudzam śmiech i niedowierzanie wśród znajomych i rodziny emotka

ja się czasem pytam na jaki numer ktoś dzwoni bo mam dwa numery na jednej karcie SIM i wolę mieć pewność więc nie przejmuj się i pytaj o numer emotka

a pro po kilku telefonów ja również spotykam się z mega zdziwieniem znajomych i rodziny emotka po co mi tyle telefonów emotka ale osoba pytająca nie wie że na każdym z nich na dodatek mam dwa numery emotka emotka emotka

Zawsze mi się wydawało,że jak się przyznam pani czy panu z konkursu,że mam przekierowanie i poproszę o podanie numeru, na który dzwoni,to każą mi podać wszystkie numery, na jakie mam przekierowania i będę nusiała wysłać im tyle paragonów,ile zgłoszeń mam ze wszystkich fonów lub też odmówią mi prawa do nagrody za stosowanie nieuczciwych praktyk emotka Ale z Palette i tak pewnie nic nie trafię, więc czym ja się łamię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5178058 Napisano: 10.05.2012 08:24:19 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie Toluna.com.W grudniu 2011 roku zamieniłam u nich za punkty z ankiet bon do Smyka za 50 zł.Na początku stycznia tego roku uzbierałam punkty na drugi bon.W połowie lutego 2012 napisałam do nich maila,że mam status zamówienia zrealiwowane, a bonów nadal nie otrzymałam.Na co babka mi odpisuje,że zmuszeni byli zareklamować moje 2 bony tylko dlatego,że w swoim profilu w adresie nie podałam numeru domu emotka Ok, moje niedopatrzenie,przyznaję,ale nie mogli mi po prostu napisać maila z prośbą o uzupełnienie danych emotka Swoją drogą to po nazwie ulicy (Szkolna) można się domyśleć,że to mała miejscowość i są tam tylko domki jednorodzinne,wpisać jakikolwiek numer domu, a mój listonosz po nazwisku i tak by wiedział,gdzie dostarczyć przesyłkę emotka

Teraz muszę czekać kolejne 8 tygodni na wysyłkę, chociaż dane dawno uzupełniłam, a od 15 lutego już prawie 8 tygodni minęło
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5178054 Napisano: 10.05.2012 08:22:04 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Toluna.com.W grudniu 2011 roku zamieniłam u nich za punkty z ankiet bon do Smyka za 50 zł.Na początku stycznia tego roku uzbierałam punkty na drugi bon.W połowie lutego 2012 napisałam do nich maila,że mam status zamówienia zrealiwowane, a bonów nadal nie otrzymałam.Na co babka mi odpisuje,że zmuszeni byli zareklamować moje 2 bony tylko dlatego,że w swoim profilu w adresie nie podałam numeru domu emotka Ok, moje niedopatrzenie,przyznaję,ale nie mogli mi po prostu napisać maila z prośbą o uzupełnienie danych emotka Swoją drogą to po nazwie ulicy (Szkolna) można się domyśleć,że to mała miejscowość i są tam tylko domki jednorodzinne,wpisać jakikolwiek numer domu, a mój listonosz po nazwisku i tak by wiedział,gdzie dostarczyć przesyłkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5176890 Napisano: 09.05.2012 01:49:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Dziewczyny, jeśli nie trafię tej dodatkowej,a ktoś będzie potrzebował, oddam za cenę przesyłki, a mam chyba 3.

dziękuję z góry, choć marne moje szanse, bo w normalnym trybie nie wygrałam nawet biżuterii,eh. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5176868 Napisano: 09.05.2012 01:39:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kotmarian napisał(a):

zlikwiduj na 2 dni przekierowania i po krzyku??

dzięki,nie wiedziałam,że można zlikwidować przekierowania na 2 dni i potem wznowić emotka No na orange jak zadzwonią, też nie mam przekierowań.Ogółnie mam 11 starterów, zym wzbudzam śmiech i niedowierzanie wśród znajomych i rodziny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5176845 Napisano: 09.05.2012 01:31:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja mam większy problem niż paragon.Bo jak nie wygrałam w 1 tygodniu z Palette, to w następnym słałam z innego numeru, na który mam przekierowanie połączeń na Play i T-mobile.A przecież jak ewentualnie zadzwonią, nie spytam ich, na który numer dzwonią emotka emotka Pozostaję mi wierzyć,że potencjalnie zadzwonią na simplusa albo heyah, bo tam nie mam przekierowań emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5176541 Napisano: 09.05.2012 11:22:53 w Reklamacje wyników konkursów
agamaty napisał(a):

grandprix napisał(a):

No nieźle. Zachowali się bardzo ok. Tylko ciekawe jak z paragonami, pewnie część osób wyrzuciła po oficjalnym zakończeniu konkursu.

albo sprzedała... ja tam zawsze czekam na rezerwę i swoje paragony magazynuję miesiącami

Ciekawe ile tych nagród przyznają i co jeśli ktoś nie ma paragonu-bo formalnie konkurs został już dawno rozstrzygnięty
0 0

cudaczek121

#5174578 Napisano: 08.05.2012 09:16:58 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy w promocji mistrzowskiej Wedla biorą udział tylko te duże Carrefoury czy express też emotka Mam na myśli konkurs, gdzie trzeba dokończyć zdanie emotka

Chodzi o Wedla emotka

Małe tez

No przecież napisałam,że o Wedla mi chodzi
emotka Dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5174543 Napisano: 08.05.2012 08:53:46 w TESCO konkursy
assal napisał(a):

PMI dzwoniła - i z kauflanda, i o konsole w tesco emotka
Z innych konkursów ich nie znam emotka

dziękuję Tobie i kotmarian za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5174533 Napisano: 08.05.2012 08:47:19 w GFK
lucja napisał(a):

marcellka napisał(a):

lily91 napisał(a):

u mnie właśnie Ankieta rejestracyjna, podajecie im swój PESEL? bo trochę się obawiam...

Ja nie podałam,ale mimo to przeszłam ankietę. Nie doliczyli mi punktów,poczekam jeszcze troche jak tego nie zrobią to do nich napiszę.

U mnie taka sama sytuacja.

to jest ta ankieta za 25 punktów
emotka Jeśli tak, to ja nie podałam Peselu, ale i tak przeszłam dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5174529 Napisano: 08.05.2012 08:45:03 w TESCO konkursy
kotmarian napisał(a):

wedel tesco- konsole ps3 pmi Combera z ostatniego konkursu mają zostać wysłane dziś:) dzwoniłam.

a ta agencja pmi combera to wysyła smsy do zwycięzców czy dzwoni emotka Pytam, bo jeśli dzwoni, to w przypadku wedlowskiej promocji w carrefourze sporą się nadzwonią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5174518 Napisano: 08.05.2012 08:42:30 w TESCO konkursy
aurorcia napisał(a):

a mogę używać polskich znaków ?? Bo bez nich wychodzą mi bzdury emotka

Można używać polskich znaków emotka Ja już wysłałam kilka zgłoszeń i wszystkie z polskimi znakami!Zresztą zawsze wysyłam z polskimi,chyba,że jest wyraźny zapis w regulaminie to wtedy nie emotka
ja zawwsze wysyłam smsy bez polskich znaków-czy to na konkursy czy do zwykłych ludzi emotka Przy czym staram się używać takich słów, aby z kontekstu zdań nie wyszły bzdury emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5173122 Napisano: 07.05.2012 09:16:11 w dziś mam urodzinki
karkocka napisał(a):

annaszura napisał(a):

Ja mam dziś urodziny emotka

emotka emotka emotka emotka

wszystkiego najlepszego annaaszura
0 0