Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5173106 Napisano: 07.05.2012 08:59:41 w Carrefour konkursy
Czy w promocji mistrzowskiej Wedla biorą udział tylko te duże Carrefoury czy express też emotka Mam na myśli konkurs, gdzie trzeba dokończyć zdanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5171982 Napisano: 05.05.2012 08:18:21 w Kupię...
Kupię bilety na Opener festival.pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5170285 Napisano: 04.05.2012 09:22:08 w Paragony
ewka656 napisał(a):

Czy na Kamis- grile śle się sam KAMIS czy także numer paragonu?

samo słowo grill emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5170283 Napisano: 04.05.2012 09:20:49 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

jak takie babcie będą nas promować, to na pewno z grupy wyjdziemy nogami do przodu

Dziwię się... emotka Dotąd sadziłem, że o wyjściu z grupy decyduje poziom gry piłkarzy, a nie kapel muzycznych. No, chyba ktoś szuka na siłę kozła ofiarnego, by usprawiedliwiać porażki polskiej reprezentacji emotka

W sumie ta piosenka jest adekwatna do poziomu gry naszych piłkarzy.Kopać piłkę też należy z głową emotka Ja ze swojej strony mogę zaśpiewać Koko, koko, euro w ... mam głęboko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5170211 Napisano: 04.05.2012 08:33:54 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

maro napisał(a):

ref: Koko, koko Euro spoko,
piłka leci hen wysoko,
wszyscy razem zaśpiewajmy,
naszym doping dajmy.

aż chce się iść na stadion i kibicować emotka

to przedszkolak pisał czy w bazie rymów zabrakło emotka emotka

Mojej mamie się podoba ta piosenka, a dla mnie to żenada emotka Ale co tu się dziwić,taka ta cała pioseneczka jak i to całe Euro.Nawet z grupy nie uda się wyjść tym pożal się Boże naszym piłkarzykom.Euro wcale nie jest spoko, z czym do ludzi w ogóle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5164985 Napisano: 28.04.2012 08:45:55 w Reklamacje wyników konkursów
nocti napisał(a):

ja również nie zarzucałabym oszustwa . Jest to złamanie postanowień regulaminu, nie trzymanie się zasad regulaminu, ale oszustwo podczas obrad to zarzucenie komuś, że celowo wybrano to hasło i tego zwycięzcę czyli konkurs byłby ustawiony - na to nikt nie ma dowodów więc oszustwo to chyba za mocne słowo.

I druga uwaga:
Regulamin, który do końca konkursu nie był zmieniony, stwierdza, że ważne odpowiedzi to te, które mają 160 znaków.

Jeśli konkretnie to konkretnie. Regulamin stwierdza, że ważne odpowiedzi nie mogą przekraczać 160 znaków.
W tym zdaniu sugerujesz, że muszą mieć dokładnie 160 znaków.

dobrze gada,dać jej piwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5164940 Napisano: 28.04.2012 07:43:29 w Wkurza mnie...
wkurza mnie,że na mobilnym necie z play strasznie mulą e-konki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5164821 Napisano: 28.04.2012 05:54:44 w Reklamacje wyników konkursów
cc_investigator napisał(a):

milioner napisał(a):

Po co im dokuczać...? To jakiś żart prawda?

Albo żyjemy w państwie prawa, gdzie obowiązują jakieś regulaminy, albo ogłaszamy konkursy - gdzie regulaminy są niepotrzebne. Ot konkurs, brak regulaminu, wszystkie chwyty dozwolone, wygrywa szwagier prezesa, bo wysłał elaborat na 10 stron A4 i dodatkowo zrobił laurkę z wodotryskami, ze zdjęciem z dziećmi sprzed Urzędu Pracy, w tle z chorym psem i nałogowo bezrobotnym kotem.

Tysiące osób wysłało SMSy krótkie chcąc zmieścić się w 160 znakach i to naprawdę dobre, duuuuużo lepsze niż to coś, bez rymu i składu na 287 znaków co wygrało Nissana.

Równie dobrze możemy powiedzieć, zlikwidujmy Kodeks Karny aby nie dokuczać Ministerstwu Sprawiedliwości. Niechaj wydają wyroki śmierci i ułaskawienia dowolnie według widzimisię, humoru, biorytmu danego dnia i horoskopu w teletygodniu.

Prawo, regulaminy i kodeksy to jest to co spaja i daje szansę na równe, uczciwe traktowanie, bo inaczej wszystko od razu szlak trafia i wpadamy w totalną anarchię.

Może napisałabym to innymi słowami, ale generalnie zgadza się z przesłaniem. Regulamin to regulamin koniec kropka. Zgłoszenie to mi się mocno nie podoba, ani to po polsku, ani kreatywne, ani śmieszne. Ale to moja subiektywna opinia. Mogło by być mistrzostwem świata, ale jeżeli miałoby więcej niż 160 znaków nie powinno dostać żadnej nagrody.
I naprawdę nie jest to kwestia zazdrości. Tylko (przepraszam za górnolotność) sprawiedliwości.

Idąc tym tropem, to powinno się też odebrać laptopy i biżuterię kilku innym osobom, bo z tego co czytałam na forum, to oprócz tego, które wygrało auto, jest ponoć kilka innych dłuższych wypowiedzi.Jestem trochę zniesmaczona tym konkursem, bo gdybym wiedziała,że można wysłać hasło powyżej 160 znaków,to bym tak zrobiła.Nie przemawia za mną zazdrość tylko po prostu zwykłe trzymanie się zasad regulaminu.Jeśli wygrała dłuższa wypowiedź niż to wynika z WCZEŚNIEJSZYCH USTALEÑ,to może jakby ktoś wysłał im paragon np. z farbą do włosów Garnier czy Londa,to też by zaakceptowali emotka W końcu i to farba i to farba-co za różnica emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5156273 Napisano: 23.04.2012 09:05:38 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że kolega informatyk naprawiał mi komp stacjonarny przez dwa tygodnie, po 2 dniach od powrotu z naprawy mam komunikat,że coś nie tak z systemem Windows emotka Kolega kompletnie załamany. Podejrzewam,że czeka mnie poważny wydatek w postaci kupna nowego kompa,bo tamten to już z 8 lat ma, więc chyba padł ze starości.Nawet wymiana dysku nie pomogła emotka Z neta korzystam tylko w pracy, a tu nie bardzo mogę grać w konki, więc nic nie wygrywam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5156252 Napisano: 23.04.2012 08:55:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
annaszura napisał(a):

od tygodnia żadnych wygrany, kwiecień niestety nie będzie dobrym miesiącem.

u mnie cały kwiecień do kitu,gdyby nie złocisze ze zdrapek i multi multi, to nic bym nie wygrywała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5143920 Napisano: 16.04.2012 02:23:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nocti napisał(a):

marta85 napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

2012 koszulek z ING Bank Sląski było do wygrania, a ja i mąż nie trafiliśmy ani jednej emotka to się nazywa mieć szczęście w losowaniu emotka emotka emotka

u mnie tez nic, a myslalam ze to raczej formalnosc, ehh czyli o wyjezdzie na olimpiade moge zapomniec przy takiej konkurencji emotka

W ogóle sobie o tym konkursie zapomniałam. Tez lipa. Jestem w szoku bo często płacimy kartą i przy tylu nagrodach myślałam, że wygrana pewna. Ale jaja
emotka

kurde,niby w wynikach jest jedna Katarzyna L czyli teoretycznie mogę to być ja,ale posiałam gdzieś kartkę z tym kodem i nie wiem
emotka Nie wie ktoś,czy jak pójdę do oddziału banku,to mi powiedzą,czy to ja emotka I czy będą wymagali potwierdzenia transakcji-wysłałam tylko 2 zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5142936 Napisano: 16.04.2012 09:10:33 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że Młody siostry ma wiatrówkę.W dzieciństwie przechodziłam świnkę i różyczkę,mam nadzieję,że się nie zarażę emotka Jak to dobrze,że nie jestem matką,bo chyba bym dostała fioła-syn siostry 2 dni w żłobku, po czym conajmniej tydzień w domu chory emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5142904 Napisano: 16.04.2012 09:02:10 w Dziś cieszę się z.....
yuliya25 napisał(a):

Cieszę się, że w końcu skończyłam robić stolik do kawy emotka i muszę się nim pochwalić http://pokazywarka.pl/c65zkg/ emotka Prawie 3 miechy klęczenia emotka

Julka,fantastyczny
emotka Zrób mi też taki emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5138528 Napisano: 13.04.2012 12:59:13 w GFK
kosmetyki- przekroczona liczba responedentów-wywalili mnie po 3 pytaniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5114454 Napisano: 01.04.2012 12:31:30 w Wkurza mnie...
gracet napisał(a):

wkurzyłam się na sponsora konkursu!!!!!

wygrałam zabieg w klinice urody na likwidację cieni i zmarszczek w okolicach oczu (wart podobno 6 stówek)
i własnie wczoraj miałam okazję być totalnie zignorowaną, zabieg trwał 2 minuty, preparat został mi wstrzyknięty tylko w dolną powiekę ( a miało być dookoła oka), dziś nie widać żadnych efektów, a kurze łapki - wprawdzie delikatne, ale jak były tak są.
na kij mi było jechac tyle kilometrów
na kij mi się denerwować

skoro jest sponsor, decyduje sie dać na nagrodę zabieg, to niech go do cholery wykona jak nalezy

ot, pożaliłam się
ulga jest niewielka ale dobre i to:)

a tak nawiasem to nie pierwszy raz sie zawiodłam,niestety wiem, że Wy pewno tez nie raz

Byłam kiedyś na wygranym za voucher zabiegu oczyszczania twarzy w Instytucie Eris i u fryzjera Jean Luis David na podcięcie i modelowanie i na szczęście zostałam w obu miejscach potraktowana jakbym sama za to zapłaciła a nie,że mnie gorzej potraktują,bo to wygrana jest. Wkurza mnie takie podejście.Oni powinni się właśnie postarać, abyś chciała jako klientka przyjechać do nich drugi raz, a nie takie cyrki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5108564 Napisano: 29.03.2012 05:48:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

biokoo napisał(a):

kotmarian napisał(a):

aurorcia napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

po waszych problemach sprawdziłem numery moich ostatnich wysłanych poleconych i powiem szczerze że czas doręczeń jest znakomity, na kilkanaście wysłanych tylko jeden był dłższy niż dwa dni emotka

U mnie podobnie,najgorszy czas to był 4 dni!
devaja pamiętam jak w jednym konkursie pani zadzwoniła na mój telefon a następnie zadzwoniła na mój drugi telefon,który też ja odebrałam i była bardzo zdezorientowana,po czym zapytała,czy ona przed chwilą do mnie już nie dzwoniła emotka emotka a ja jej na to,że NIE!powiedziała przepraszam i kontynuowała dalej emotka emotka emotka Dodam,że były to bony za 100zł do Carrefour a takie ceregiele z 1 nagrodą na 1 gospodarstwo domowe emotka

hehehe kapitalny unik:P

hehe ja myślę, że oni jednak wiedzą że to ta sama osoba.. a nie było Ci głupio>? emotka

Nie,tylko starałam się myśleć o smutnych rzeczach,bo już prawie parsknęłam śmiechem a koło mnie był trzeci telefon i stwierdziłam,że jak zadzwoni to nie odbieram,bo głupawki dostanę emotka

mnie to by się tak trząsł głos, że babka by od razu rozpoznała,że to ja emotka Dlatego wolę brać udział w konkursach,gdzie odsyła się dane mailem lub smsem emotka Kiedyś jak wygrałam w Almie bony za 750 zł, zaraz potem zadzwoniła pani z tego samego konka,że wygrałam książkę-nagrodę pocieszenia,to na migi pokazywałam mamie,żeby odebrała i podała swoje dane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5100148 Napisano: 26.03.2012 01:54:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kotmarian napisał(a):

no dobra, czy już do kogoś info było?

chyba do nikogo jeszcze.Może jutro do mnie zadzwonią i z okazji 18 urodzin kuzyna skapnie na mnie trochę szczęścia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5095276 Napisano: 23.03.2012 10:13:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mahuska napisał(a):

dobra co tam ,wygram lapka z colgate emotka

przecież wyniki dopiero 30 marca niby

no wiem... ale jak nie mogę z przyczyn technicznych wygrac w wodzie to biore sie za hasła na colgate i wygram tam emotka

jejku, coś mi się na oczy rzuciło i przeczytałam,że napisałaś wygrałam.Ok czas do łóżka w takim razie, a Tobie tak czy owak życzę powodzenia w tym konku
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5095268 Napisano: 23.03.2012 10:11:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
pelka11 napisał(a):

100 prymat luty

do mnie też.Dzięki Tobie sprawdziłam konto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5095256 Napisano: 23.03.2012 10:04:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

dobra co tam ,wygram lapka z colgate emotka

przecież wyniki dopiero 30 marca niby Wyświetl w wątku >>
0 0