Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5022328 Napisano: 16.02.2012 07:00:09 w GFK
Zebra napisał(a):

monique1234 napisał(a):

sasanka24 napisał(a):

alis27 napisał(a):

witam czy ktoś z was otrzymał doladowanie ktore ma byc do dzisiaj?!

ja też jeszcze czekam

16 luty a doładowania nie ma emotka a mnie na koncie 2 zł zostały...

Właśnie dostałam info:

Chciałbym przeprosić za opóźnienie w wysyłce kodu. Zamówiony kod prześlemy najpóźniej do poniedziałku, 20 lutego.

takie samo info dostałam.Dobrze,że główny fon mam na abonament,hehe.
Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5022120 Napisano: 16.02.2012 05:10:02 w Carrefour konkursy
Czy jest ktoś chętny,aby mi zrobić zakupy na Dove Carrefour emotka W tesco mi się niestety nie powiodło,ale może tu się uda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5022112 Napisano: 16.02.2012 05:06:33 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

A mnie wkurza, że rano ledwo tyłek wcisnęłam w dżinsy, a po tym jak to skonstatowałam, to wrąbałam dwa pączki w pracy, a na tym się na pewno nie skończy, bo w kuchni leży ich jeszcze sześć, z których lwią część na pewno ja pożrę... emotka

Tak, tak, wiem, tłusty czwartek i tak dalej, ale dla mnie każda okazja jest dobra, żeby dopaść słodkiego... a sadła mam już jak borsuk na zimę emotka

a mnie wkurza,że choćbym zjadła z 10 pączków, to nie jestem w stanie porządnie przytyć
emotka Bo to nie jest normalne,żeby w wieku 28 lat ważyć 41 kg i to w ubraniu emotka Póki co zjadłam w pracy 2 pączki i nie zamierzam na tym poprzestać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5020654 Napisano: 15.02.2012 10:00:58 w TESCO konkursy
tak juz mnie wpienilo to dove,ze napisalam im na odwal się,ze piekno to dla mnie cos co dostrzegam codziennie patrząc w lustro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5019924 Napisano: 15.02.2012 04:49:22 w Połączenia nieodebrane
ziolko napisał(a):

szukam informacji, skąd mogli dzwonić o 17:19 z numeru zastrzeżonego??

odebrałam i ktoś po 3 sek rozłączył się emotka

a ja o 17.23 z prywatnego odebrałam,a w słuchawce jakieś wiercenie emotka Może wie ktoś o której dziś po raz ostatni dzwonili z wielkiej kumulacji rmf fm, bo grałam i nie wiem czy to nie oni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5018423 Napisano: 14.02.2012 11:01:38 w TESCO konkursy
lavenda7 napisał(a):

bloblebla2 napisał(a):

dość częsty przypadek...:D

emotka

ja słałam najpierw na ogólnopolski i nawet biletów z Dove nie mam, o kasie już nie wspominam,więc to czysty zbieg okoliczności emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5008283 Napisano: 10.02.2012 02:26:31 w TESCO konkursy
benasia napisał(a):

a czy dove odzywało sie dzis do kogoś?

podpinam się pod pytanie.Grałam wczoraj i nie wiem czy nie zrobili sobie przerwy w informowaniu na weekend emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5000503 Napisano: 07.02.2012 02:25:40 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że już jutro muszę wracać do pracy po 4 dniach zwolnienia, a pomimo brania różnych specyfików na przeziębienie,mój stan nie ulega poprawie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4996531 Napisano: 05.02.2012 07:48:35 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

fryteczka napisał(a):

czarnygreg gdzieś ty to konto na fb wykopała ? tragedia normalnie emotka nawet nie pomyslalabym,ze takie coś mozna zrobic

http://www.facebo...koju/225336884227430

to chyba to..
ludzie to mają nawalone pod deklem emotka
jak tak można? ja też zgłosiłam

też właśnie zgłosiłam mam nadzieję że ten profil usuną a osobę która go stworzyła zabiorą na jakieś badania emotka

na nk Madzia też ma swój profil emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4995880 Napisano: 05.02.2012 02:59:02 w Wkurza mnie...
gracet napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że przed chwilą po 7 latach zginął pod kołami auta owczarek niemiecki mojego Taty,bo Mama z siostrą wyjeżdżając z domu nie zauważyły jak pies uciekł przez niedomkniętą bramę wjazdową emotka

no to ktoś ma auto do klepania po takim owczarku

Wiesz, akurat nie, tylko lampę miał lekko stłuczoną,ale nie chciał wzywać policji.Mało tego,ten pan nawet sam zaoferował się,że pojedzie z moim ojcem do weterynarza, niestety na pomoc było już za późno,eh.
Wkurza mnie,że wczoraj były mąż mojej siostry zabrał po raz pierwszy na noc do domu swoich rodziców ich półtorarocznego syna.Nic nie powiedział mojej siostrze,bo by się nie zgodziła emotka Nie dość,że młody przez to nie poszedł na basen,bo jego ojciec się na to nie zgadza,to jeszcze nie mógł mieć kontynuacji zakropienia Atropiny przed planowaną na jutro wizytą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4994558 Napisano: 04.02.2012 07:45:40 w Wkurza mnie...
ewaewa napisał(a):

Ja już się zmieszałam z tą sprawą Madzi emotka dziecko upadło po kąpieli i chwilkę później matka wyszła z wykąpanym dzieckiem na mróz? i to nikogo nie dziwiło? zwłaszcza ojca? emotka

Ktoś jeszcze pisał, że gdyby porwanie było prawdą to ktoś widziałby tego niby porywacza, że ktoś by jednak skojarzył osobę z portretu pamięciowego. A pamiętacie sprawę Iwony Wieczorek z Gdańska bodajże? Też był podany jakiś portret pamięciowy podejrzanego, nawet zdjęcie z monitoringu i też nie było świadków, nikt gościa nie znał i sprawa nie została wyjaśniona, dziewczyna się nie odnalazła do tej pory.

Ja pamiętam sprawę Iwony Wieczorek.I bardzo mnie dziwi,że nie została ona odnaleziona do tej pory mimo podobnej akcji jak z Madzią emotka
Wkurza mnie,że przed chwilą po 7 latach zginął pod kołami auta owczarek niemiecki mojego Taty,bo Mama z siostrą wyjeżdżając z domu nie zauważyły jak pies uciekł przez niedomkniętą bramę wjazdową emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4994430 Napisano: 04.02.2012 06:45:33 w Wkurza mnie...
slibeer napisał(a):

Wkurza mnie że ta matka nie mówi prawdy.Od początku jakoś dziwnie się zachowywała no i w końcu się wydało,ale wydaje mi się że znowu nie mówi prawdy.Jakby się kogoś bała była zastraszona lub nie wiem co.Ojciec w mojej ocenie nie miał raczej nic z tym wspólnego lub nie daje po sobie poznać ale raczej to pierwsze.

A Rutkowski dobrze że się reklamuje bo u niego przynajmniej większość akcji kończy się powodzeniem,czego niestety o policji nie można powiedzieć.Ale no wiadomo że policja ma jakieś ograniczenia,procedury a Rutkowski się nie przejmuje i dobrze skoro tak skonstruowane jest prawo..

A mnie wkurza,że ta dziewucha ciągle coś kręci i zapewne w imię źle pojętej miłości chroni swojego męża emotka Bo to nie do pomyślenia,że on znosząc wózek nie wiedział,że mała nie żyje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4993027 Napisano: 03.02.2012 09:16:09 w GFK
Ankieta słodycze-niestety tylko 10 punktów.Napisałam,że mam do 30 lat- widocznie za mało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4991567 Napisano: 03.02.2012 10:51:21 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

A mi w głowie powstała taka okropna myśl - a jeśli matka chroni ojca?
To uderzenie w tył głowy, jego nieświadomość co do śmierci dziecka (jeśli taka rzeczywiście była, ciągle wbrew logice mam nadzieję, że maleńka żyje)...
Może to się wydawać szokujące, ale są kobiety, które znacznie bardziej kochają męża (kochanka) niż dziecko... emotka

Po praniu mózgu jakie jej pewnie urządził Rutkowski najwyraźniej wymyśliła kolejną historię - pytanie, jaka jest prawda? emotka

no właśnie, może skoro nie znaleziono ciała, to Mała jednak żyje emotka Ta dziewczyna ciągle konfabuluje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4990014 Napisano: 02.02.2012 03:18:07 w Pomocy!!!!
efelinkaaa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

spin napisał(a):

monia24 napisał(a):

Jeśli ktoś mieszka w miejscu gdzie nie ma jeszcze plakatów a ma troszkę czasu pomóżcie!

http://a1.sphotos...042_1239494750_n.jpg

ja sie dziwie ze kobieta wiedziac ze ja ktos sledzi nie zadzwonila na policje tylko do brata i meza, troche dziwna sprawa

Pewnie zostanę zaraz zlinczowana na tym forum,ale podejrzewam,że rodzice Magdy mają coś wspólnego z jej zaginięciem.Moim zdaniem szczególnie ojciec małej jest zbyt spokojny jak na kogoś, komu właśnie porwano córkę emotka

myślałam że to wielka nagonka na rodziców(taka nasza mentalność coś się komuś złego dzieje to jeszcze mu dokopać ) to gadanie że maczali w tym paluchy - ale na wp znalazłam komentarz i postanowiłam to sprawdzić no i ...
też zaraz oberwę ale rodzice wydają mi się dziwni
http://nk.pl/#pro...9/gallery/album/2/61
to zdjęcie ojca dziecka emotka
sprawdźcie opis
ja tam nikogo nie oskarżam ale... hm.. widać odpał niezły
sprawdźcie co to ci likane emotka

mnie takie zdjęcia nie prerażają, bo obok nich są zdjęcia dzidziusia, zdjęcia z usg.. nie każdy ojciec chwali się takimi fotkami przed światem, a ten tak emotka

Mnie bardziej dziwi np. to, że matka nie chciała przebadać się wariografem (ojciec to zrobił), nie chciała skorzystać z pomocy jasnowidza.. Dziwne, że nie łapię się każdej możliwości, no ale nie mi to oceniać...
Zawsze są jakieś ale, w sumie nikt z nas nie wie jak było na prawdę.. Miejmy nadzieję, że Madzie się odnajdzie cała i zdrowa!

Nie mówię,że ma się nie myć i nie czesać dopóki się Mała nie znajdzie, ale ja bym w takiej sytuacji zapominała się umalować ani nie miała do tego głowy,a matka Madzi za każdym razem ma makijaż emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4983232 Napisano: 29.01.2012 07:25:13 w Pomocy!!!!
A może ci Likanie to jakaś sekta i jakiś przedstawiciel sekty porwał Małą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4983070 Napisano: 29.01.2012 05:44:15 w Pomocy!!!!
spin napisał(a):

monia24 napisał(a):

Jeśli ktoś mieszka w miejscu gdzie nie ma jeszcze plakatów a ma troszkę czasu pomóżcie!

http://a1.sphotos...042_1239494750_n.jpg

ja sie dziwie ze kobieta wiedziac ze ja ktos sledzi nie zadzwonila na policje tylko do brata i meza, troche dziwna sprawa

Pewnie zostanę zaraz zlinczowana na tym forum,ale podejrzewam,że rodzice Magdy mają coś wspólnego z jej zaginięciem.Moim zdaniem szczególnie ojciec małej jest zbyt spokojny jak na kogoś, komu właśnie porwano córkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4982928 Napisano: 29.01.2012 04:27:19 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się z tego,że miałam w weekend trochę spokoju, bo rodzinka wyjechała w piątek do Zieleńca.Zrobiłam sobie w domu małe spa i egoistycznie poświęciłam czas głównie sobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4979874 Napisano: 27.01.2012 04:33:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
5 zł w zdrapce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4978086 Napisano: 26.01.2012 06:15:43 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się w niedzielę,bo poszłam na zakupy,chciałam zapłacić kartą Becikowe.Do zapłaty miałam ponad 705 zł,wiedziałam,że jeszcze tyle na tej karcie mam,ale mimo to 3 razy odmowa emotka .Babka w sklepie mówi,że widocznie nie mam tyle na tej karcie,eh.Poszłam więc do bankomatu Euronet i o dziwo z tej samej karty wyjęłam po kilku minutach 500 zł,a potem już w sklepie jeszcze z karty 205,95 zł.Nie wiem,czy to możliwe,że jak płacę kartą przedpłaconą,to mogę tylko płacić do określonej kwoty nawet jeśli mam więcej na karcie emotka To trochę zdzierstwo, bo za wypłaty z bankomatu 5 zł prowizji biorą emotka Dobrze,że moja mama ostudzała moje nerwy w tym sklepie, bo inaczej musiałabym te wszystkie zakupy z powrotem odłożyć emotka emotka
p.s. Delfinka, bardzo Ci współczuję tej podwyżki.To nie do pomyślenia,że za lekarstwa dla chorych osób trzeba tyle płacić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0