Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5046473 Napisano: 29.02.2012 12:59:49 w Wkurza mnie...
biokoo napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

biokoo napisał(a):

A mnie wkurza dove - 6 zgloszen i nawet bilet nie wpadl emotka

ale przecież jeszcze dziś losują 40 biletów,a jutro 200 emotka

no to może w końcu się uda... bo kurczę trzeba mieć naprawdę pecha..

ja na 11 zgłoszeń póki co tylko 1 bilety.Wkurza mnie to,że kilka dni temu kupiłam bakalie Gellwe na 3 osobne paragony,za 2 płaciłam gotówką,a za 1 kartą i babka w sklepie dała mi 2normalne paragony i 1 wydruk z karty bez paragonu emotka Teraz muszę specjalnie jechać do jakiegoś większego sklepu,bo w małych pytałam-nie mają ani bakalii Gellwe ani kakao królewskiego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5046304 Napisano: 29.02.2012 11:23:20 w Wkurza mnie...
biokoo napisał(a):

A mnie wkurza dove - 6 zgloszen i nawet bilet nie wpadl emotka

ale przecież jeszcze dziś losują 40 biletów,a jutro 200 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5045147 Napisano: 28.02.2012 06:57:53 w PODZIĘKOWANIA
avatea,dziękuję Ci Kochana za pomoc emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5045137 Napisano: 28.02.2012 06:54:33 w dziś mam urodzinki
Dziś obchodzę swoje 6-te urodziny na forum emotka W rzeczywistości jestem prawie 5 razy starsza,czyli wychodzi chyba że przez 1/5 swojego życia gram w konkursy emotka Stawiam wszystkim emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5042424 Napisano: 27.02.2012 12:18:49 w Inne mniejsze markety
monikar napisał(a):

Czy w konkursie Pasja kino w Intermarche zgłoszenie konkursowe musi mieścić się w jednym sms-ie?

obstawiam,że 1 smsie,ale nie mam pewności emotka Natomiast ja słałam samo dokończenie po wyrazie Hortex i numerze paragonu i przeszło,więc tak można skrócić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5042090 Napisano: 27.02.2012 10:11:18 w Carrefour konkursy
bartula napisał(a):

Nie jestem na bieżąco w C4 ale z jakiego dnia informowali ostatnio z pasji, może ktoś wie? emotka

22 lutego chyba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5042089 Napisano: 27.02.2012 10:10:38 w Carrefour konkursy
isiulka napisał(a):

anielka napisał(a):

Skąd będe miała pewność że wyśle moje dane a nie swoje przecież można podmienić;) ,pokazać może że są moje a do koperty wsadzi co innego a poza tym tam się podaje wszystkie dane łącznie z numerem konta

nie będziesz miała pewności, chcesz mieć pewność to idź do sklepu i zrób zakupy.

Albo poproś o zakup i wysyłkę poleconym priorytetem-wtedy zdążysz jeszcze sama wysłać paragon do organizatora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5040607 Napisano: 25.02.2012 10:20:11 w dziś mam urodzinki
Wszystkiego najlepszego:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5037411 Napisano: 24.02.2012 10:59:01 w Wkurza mnie...
aneczka155 napisał(a):

kursykon napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka emotka emotka WKURZA MNIE.. TO MAŁO POWIEDZIANE!! wq..wia mnie fakt, iż jakaś menda zbolała zamieściła se w necie jakieś ogłoszenie o sprzedaży albo wynajmie mieszkania i pomyliła numer kontaktowy, wpisując mój numer!! MÓJ PRYWATNY NUMER TELEFONU, którego nie podaję publicznie!! emotka po godz. 16 rozdzwoniły się telefony, najpierw mówiłam, że to pomyłka ale przy 5 próbie juz zapytałam o co chodzi i jakie to ogłoszenie.. emotka gościu się zaczął rzucać i rozłączył się.. przy każdej następnej rozmowie też pytałam skąd to ogłoszenie i tylko mi odpowiadali, że w necie jest ale się szybko rozłączali.. no tak, połączenie na komórke kosztuje!! emotka próbowałam oddzwonić na 3 numery ale nikt nie odbierał!! ZABIÆ TO MAŁO tego co taki błąd popełnił!! pfff.. emotka

szukałam w necie tego ogłoszenia, swojego numeru ale znaleść nie mogę.. więc nie wiem co jest grane!! Jeśli więc jest tu ktoś na forum, kto próbował się dodzwonić dziś gdzieś w sprawie mieszkania i ktoś (czyli ja) odpowiedział, że to pomyłka to .. proszę o kontakt na PW!! emotka

A swoją drogą gdyby agencje tak chciały dzwonić z wygranymi.. emotka ech.. 46 połączeń.. i zapewnie jeszcze drugie tyle będzie do wieczora.. emotka ładną mam bazę danych.. tyle komórek.. emotka

Po co szukać w necie, zadzwoń na numer z ogłoszenia to wyjaśnisz sobie wszystko z kimś kto Ci wyciął taki numer emotka

czyli co ma sama do siebie zadzwonić?Bo nie rozumiem emotka

Rozumiem Twoje wkurzenie-też bym się wkurzyła emotka Ostatnio do mojej siostry z kolei zadzwoniła jakaś babka z firmy windykacyjnej,że jakiś kuzyn mojego ojca z Chorzowa, z którym wcale nie utrzymujemy kontaktów ma jakieś długi i niby numer mojej siostry został podany jako numer kontaktowy do tego kuzyna emotka A jak się siostra pytała,skąd ta babka dzwoni,odpowiedziała,że instytucja finansowa,ale nie chciała podać nazwy emotka I tak kilka razy do niej dzwoni w ciągu dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5034257 Napisano: 22.02.2012 09:31:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
asia670 napisał(a):

Wiecie co?czy nie sądzicie,że kiedyś konkursy lub krzyżówki to była fajna zabawa?wysyłało sie jedną karteczkę i jak szczęscie dopisało,to nagroda wpadła,a teraz? jakies hurtowe smsy?Ja wysyłam po 1 sms i to nie codzień i udaje sie wygrywać.Z liona kiedys 6 sms/6 kupionych batonów/ i 500 trafiłam,z łaciatego też kilka i gotuję w Philipiaku i to jest fajne,a nie jak czytam i setkach sms-to ile te osoby inwestują???bez sensu.Pozdrawiam i zyczę wszystkim wielu wygranych za niewiele.... emotka

mi też zdarza się wygrać tylko 1 smsem:) Ostatnio w Pani domu był do wygrania w sondzie filmbox z 3 filmami na dvd i je wygrałam jednym zgłoszeniem.Natomiast ani w batonach ani w łaciatym nic nie trafiłam mimo że wysłałam jakieś 14 smsów,bo akurat kupujemy te produkty.Jak komuś jest pisana jakaś nagroda,to ją wygra nawet 1 zgłoszeniem:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5034134 Napisano: 22.02.2012 08:36:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
ziolko napisał(a):

lizzie napisał(a):

W myśl zasady Głupi ma zawsze szczęście - dwoma smsami udało się wygrać 5 tysięcy emotka Bez prezentacji emotka
http://www.raffaello.pl/#/zwyciezcy/

oooo emotka gratulacje emotka

gratulacje lizzie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5033707 Napisano: 22.02.2012 05:56:30 w Gratulacje! Dla wygranych!
frezja napisał(a):

gratuluje ilonar 2301 samochodu emotka emotka

także gratuluję Ilonko kolejnego autka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5033685 Napisano: 22.02.2012 05:50:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
melissa napisał(a):

darekgryko napisał(a):

nocti napisał(a):

LOGITECH

http://www.poland.logitech.com/mini/

Tematem było hasło... a zwycięskie w postaci wizualizacji ...
Straciłam wiarę w kolejną firmę...

moim zdaniem to jest MONIAU kiedys w wynikach chyba GG widziałem taka wizualizację, też auto wygrane było, wizualizacja prawie identycza jak pamietam, i charakter pracy pisanej pasuje do niej. (tak mi sie zdaje)

nie,akurat to nie jest moniau aniżaden z jej słupów emotka To praca męża naszej forumowej koleżanki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5033126 Napisano: 22.02.2012 02:14:26 w Paragony
vilemo napisał(a):

jestem okrutnym, wredny człowiekiem, który ma wszystkie paragony tylko nie ten, który potrzebuje - obiecuję, że to pierwszy i ostatni raz - poszukuję paragonu z nutelli... emotka

ale tam się podawało numer paragonu, chyba że to inny konk emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5031632 Napisano: 21.02.2012 06:24:38 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

Po co się wkurzać? I tak zawsze wina leży po obu stronach: żony i... teściowej. emotka

smsowicz w tym przypadku jest dokładnie tak jak mówisz emotka Przepraszam wszystkich,którzy się czują urażeni moimi ciągłymi wpisami,ale mnie po prostu nosi emotka Jedni wkurzają się z powodu braku nagród, niewygrania czegoś,a inni z powodów rodzinnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5031622 Napisano: 21.02.2012 06:18:20 w Wkurza mnie...
jolcia12 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzył mnie dziś mój były szwagier.Siostra odmówiła mu wzięcia dziecka na spacer,bo jest przeziębione,tylko zaproponowała,aby ten czas spędził z synkiem u nas w domu.A on na to,że nie będzie przebywał w domu,w którym nie jest lubiany emotka Po czym nasłał na siostrę policjantów emotka Ja tego nie pojmuję,że dla niego fakt przebywania w domu, w którym rzekomo obraża się jego i jego rodzinę(tak kiedyś stwierdził)jest wystarczającym powodem do nie zobaczenia się z własnym synem emotka

Założę się że sprawa w rzeczywistosci nie wyglada tak prosto jak tutaj napisałaś i winny wszystkiemu temu nie jest Twój szwagier.
To ze dziecko ma katarek nie jest zezwoleniem do ograniczania kontaktów ojca z dzieckiem. Niech Tywoja siostra się puknie w dekiel i przestanie lepiej wymyslać głupie wymówki żeby tylko odseparować ojca od dziecka. Nie dziwię się że facet się wkurza i nasyła policję, na jego miejscu zrobiła bym tak samo.

jolcia,ja też tak uważam.Ale moje siostra nie chce nikogo odseparowywać,bo przecież powiedziała byłemu,że może zostać u nas z dzieckiem w osobnym pomieszczeniu-mamy duży dom.Dlatego wkurza mnie,że szwagier nie chciał ostać u nas, bo nie lubi naszej rodziny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5031572 Napisano: 21.02.2012 05:53:05 w Wkurza mnie...
Wkurzył mnie dziś mój były szwagier.Siostra odmówiła mu wzięcia dziecka na spacer,bo jest przeziębione,tylko zaproponowała,aby ten czas spędził z synkiem u nas w domu.A on na to,że nie będzie przebywał w domu,w którym nie jest lubiany emotka Po czym nasłał na siostrę policjantów emotka Ja tego nie pojmuję,że dla niego fakt przebywania w domu, w którym rzekomo obraża się jego i jego rodzinę(tak kiedyś stwierdził)jest wystarczającym powodem do nie zobaczenia się z własnym synem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5030940 Napisano: 21.02.2012 02:01:50 w GFK
wojtekgra napisał(a):

lucynka20 napisał(a):

goralecka napisał(a):

wojtekgra napisał(a):

martalobos napisał(a):

Dostal juz ktoś z gfk karte do telefonu? Bo mialy byc do 20 i cisza emotka

też czekam

teraz pewnie bedzie dopiero 29 emotka

własnie ja tez czekam nie wiecie nic wiecej ?

Ja już mam, mail o 11 emotka

też dziś dostałam na maila 20 zł Heyah.Będzie na konki
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5030624 Napisano: 21.02.2012 12:37:45 w Czas na zmiany...
monia24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ktoś zasugerował, aby założyć temat 1% podatku 2011 na pomoc

z tegorocznych PITów, żeby wszystkie informacje dotyczące osób potrzebujących były w jednym miejscu.

Co o tym myślicie?

Jeśli chcecie założyć to jak najprędzej, część osób już się rozliczyło.

a nie mogłoby to być w waku Pomoc potrzebującym
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5029676 Napisano: 20.02.2012 08:54:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zarania napisał(a):

olmix napisał(a):

emotka specjalnie włączałam kompa, żeby zagrać w viledę emotka i co...nawet nie udało mi się kliknąć graj strasznie muliło emotka

Przeklęta vileda, za cholerę formularz mi nie idzie: na przemiennie jak gram to albo stoi w miejscu, albo ups, byli szybsi. To znak, że sprzątanie nie jest moim przeznaczeniem. emotka

Jak to napisałaś zarania,to przypomniało mi się jak moja siostra przykleiła ostatnio do lodówki kartkę z napisem: Czysty dom jest oznaką zmarnowanego życia emotka Oczywiście spotkało się to z dezaprobatą mojej mamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0