Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#4252841 Napisano: 29.03.2011 10:18:10 w TESCO konkursy
ksantypa napisał(a):

wpadlo drugoie 300 a nie mam drugiego paragonu-no i w zwiazku z tym
szukam paragonu z 07.03 słodkie duety z wloclawka -wpadla nieoczekiwanie druga nagroda

ile razy oni dzwonią,bo zostawiłam drugi strter w domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4239970 Napisano: 23.03.2011 04:52:27 w TESCO konkursy
No to widzę,że mam konkurencję.Powodzenia dziewczyny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4239914 Napisano: 23.03.2011 04:36:29 w TESCO konkursy
agamaty napisał(a):

ze Słodkich Duetów tylko jedna osoba powiadomiona? Grałam w pierwszym dniu i mam jeszcze nadzieję, ale pewnie już pozamiatane?

ja grałam 7 marca-mam nadzieję,że jeszcze nie dzwonili z tego dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4238153 Napisano: 22.03.2011 09:48:28 w Wkurza mnie...
myszkaa1989 napisał(a):

Zrobiłam mamie raz w życiu przysługę i zagrałam za nią w konkursie ! I co? Dzwonili do niej wczoraj z pytaniem , czy brała udział itp. A ona powiedziała , że nie ( bo stwerdziła , że ktoś ją chce na coś naciągnąć) i nagroda poszła się...
Nigdy w życiu nie pomagaj innym w szczęściu pilnuj swojego

Gdyby zadzwonili do mojej mamy,w ciemno by powiedziała,że brała udział-to nic,że nie wiedziałaby,o co chodzi
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4229932 Napisano: 19.03.2011 09:41:12 w PODZIĘKOWANIA
79magda napisał(a):

Dziewczyny, apartament jest czteroosobowy, po prostu wpadnijcie na rybkę emotka daleko nie macie, jedna i druga emotka

Zazdroszczę,bo fajnie jest w Kołobrzegu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4229894 Napisano: 19.03.2011 09:32:34 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

są niektóre, bardzo nieliczne dzieci które mogą bez szkody dla siebie iść wcześniej do szkoły ale to naprawdę wyjątki, z reguły takie wcześniejsze rozpoczęcie nauki kończy się nie najlepiej,możecie mi wierzyć bo z racji swojej pracy mam na to dowody,
w ogóle to co się teraz dzieje w oświacie napełnia mnie przerażeniem, decyzję podejmują ludzie którzy nie mają nie tylko żadnej wiedzy ale nawet zdrowego rozsądku, nie ma się co łudzić ze ktoś tu myśli o korzyściach dla dzieci, korzyści nie ma żadnych, co niby ma dziecko zyskać na tym ze wcześniej rozpocznie naukę? ile dzieci jest naprawdę zainteresowanych tym żeby się uczyć, pisać, czytać, systematycznie odrabiać lekcje? znikomy procent!
co ciekawe podstawa programowa szkoły podstawowej nie jest ruszona, dzieci mają opanować te same wiadomości, co prawda dokonano istotnych zmian w podręcznikach dla klasy I, jednak w klasach I-III ilość materiału jest niezmieniona, a częstokroć panie nauczycielki mając w klasie mieszankę 6 i 7 latków pracują na starszych podręcznikach,
bardzo dużo jest teraz dzieci mających znaczne problemy z opanowaniem techniki czytania i pisania, co z nimi?
tak naprawdę pomocy nie dostaną bo nawet jak po diagnozie w poradni zlecę zajęcia w szkole to tych zajęć nie ma bo nie ma na nie pieniędzy!

Moja mama,nauczycielka w przedszkolu z 28 letnim stażem,pracuje obecnie w grupie z dziećmi 5-letnimi i uważa,że zdecydowana większość tych dzieci absolutnie nie nadaje się,aby w przyszłym roku posłać je do pierwszej klasy. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4229802 Napisano: 19.03.2011 09:10:38 w Wkurza mnie...
avatea napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

avatea napisał(a):

wkurza mnie że jest sobota a jutro znowu zwłoki będę oglądać...
znowu sama (nie licząc dzieci) i mam depresję i jestem gruba i brzydka i nie umiem ściągnąć zdjęć z telefonu i tak smętnie śpiewają w bitwie na głosy i.........tysiąc innych rzeczy mnie wkurza!

jestem jednym wielkim wkurzeniem.............................................................

przełącz na polsat emotka jest lepszy program muzyczny emotka pozdrawiam

mam n emotka znalazłam film o wampirach na płycie... akurat pełnia więc na czasie...

Moja siostra po roku małżeństwa miała dość oglądania takich zwłok w każdy weekend i tego,że mąż nic w domu nie robił,przy dziecku nie pomagał,a zapytany o pieniądze,twierdził zawsze,że nie ma i kazał mojej siostrze iść po kasę do naszych rodziców emotka Nie można dać się tak wykorzystywać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4229010 Napisano: 19.03.2011 03:01:46 w Konkursowiczki w ciąży
kotek11 napisał(a):

grusia napisał(a):

Benasia , Anava to się będziemy męczyc mniej wiecej w tym samym czasie emotka Ja mam termin na 11.11.11 emotka

hihi.... będziesz rodzila w moje urodziny emotka

i w moje też emotka Gratuluję Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4223395 Napisano: 16.03.2011 10:37:38 w Wkurza mnie...
mał
monia24 napisał(a):

frezja napisał(a):

anava napisał(a):

leona napisał(a):

anava napisał(a):

a mnie wkurzają moi teściowie!!
Dziś jeździli nam domu szukać do kupienia! Co im do tego gdzie mamy mieszkać!

A dorzucą się chociaż do tego planowanego przez nich zakupu?
emotka

gdzieś mam to czy sie dorzucą- nie chcę by się wtrącali !!

nie chciałabym cię za synową
ani w przyszłości za teściową emotka

a ja tam sądzę że Anava ma rację. Młodzi powinni sobie sami wybrać mieszkanie, wiem ile radości mieliśmy w oglądania i wybierania. Rodzice/teściowie mieli już czas na swoje wybory, powinni dać żyć Młodym swoim życiem.

małżeństwo mojej siostry się rozpadło właśnie przez to,że teściowa się wtrącała i narzucała szwagrowi własne zdanie jako jedynie słuszne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4220252 Napisano: 15.03.2011 06:55:25 w GFK
gwiazdeczka60 napisał(a):

murzyn1991 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

u mnie tylko co chwile pyta czy ja to ja - a ankiet nie widac ;/

u mnie to samo-ani 1 ankiety

u mnie dokładnie to samo ;(

u mnie tak samo,eh.A dziś tylko 10 punktów za papierosy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4214680 Napisano: 13.03.2011 12:45:22 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się z wczorajszej udanej imprezy urodzinowej u koleżanki.Sympatyczne towarzystwo,fajna muza i nie mam syndromu dnia wczorajszego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4198031 Napisano: 06.03.2011 02:55:14 w PODZIĘKOWANIA
avatea napisał(a):

annb emotka emotka emotka emotka emotka

dołączam się do podziękowań emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4182270 Napisano: 28.02.2011 07:38:20 w PODZIĘKOWANIA
chochliczka napisał(a):

Bardzo dziekuje dla cudaczka121 emotka emotka Kasiu dzieki wielkie emotka emotka emotka

Nie ma za co.Polecam się na przyszłość emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4178786 Napisano: 27.02.2011 07:52:44 w Żegnamy zmarłych
merynosek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

(*)(*)(*) dla mojego kochanego Teścia emotka

(*) (*) emotka

Kasiu,najszczersze kondolencje emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

cudaczek121

#4178141 Napisano: 27.02.2011 03:04:31 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzył mnie mój Tato. Kupił wczoraj Raffaello,a jak się pytam,gdzie paragon,mówi,że zostawił w koszyku w Selgrosie emotka A już myślałam,że sobie zagram emotka

a u mnie na odwrót.. Wczoraj widziałam się z mamą - ma 3 wnuków (mojego Synka i Maluchy Siostry) i często kupuje Im Kinder Czekoladki. Spotkałyśmy się, Mama wyciąga czekoladki, a następnie wyciąga 3 paragony i z uśmiechem mówi przeczytałam o jakimś konkursie machina rozpieszczania, nie wiedziałam o co chodzi z tymi paragonami to wzięłam to na 3 oddzielne.. Mam nadzieję, że dobrze zrobiłam... padłam emotka Kinderki dostałam wszystkie, bo mama nie wiedziała czy opakowania są potrzebne - więc mam jakby co rozpakowac i resztę oddać siostrze.. kochana emotka

a do wkurza mnie, to.. wkurza mnie, że już niedziela.. kończy się ;( zaraz znowu monotonny tydzień..

Nawet moja mama widziała w tv tę reklamę o wycieczkach na Malediwy,więc nakazała ojcu od dzisiaj przynosić do domu wszystkie paragony i faktury jak tylko coś kupi,żebyśmy miały do wglądu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4177801 Napisano: 27.02.2011 12:26:27 w Wkurza mnie...
Wkurzył mnie mój Tato. Kupił wczoraj Raffaello,a jak się pytam,gdzie paragon,mówi,że zostawił w koszyku w Selgrosie emotka A już myślałam,że sobie zagram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4167387 Napisano: 23.02.2011 11:56:23 w Wkurza mnie...
nataszka napisał(a):

becia1973 napisał(a):

stokrotka napisał(a):

nic nie mogę wygrać od dłuższego czasu... buuu emotka

i ja również, nawet zestaw dove mnie omija szerokim łukiem emotka emotka emotka

widzę , że ten rok dla jednych jest mega hurtowy dla innych totalna posucha -i ja do tej drugiej grupy się też w tym roku zaliczam.....i wspominam 2010!!!

mnie pokarało za to,że w zeszłym roku wygrałam wycieczkę do Maroka,laptopa i wiele innych fajnych nagród- w tym roku porażka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4165205 Napisano: 22.02.2011 04:38:52 w Paragony
benasia napisał(a):

sprzedam wygrany nr od zakochania do Paryża emotka

Także sprzedam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4161736 Napisano: 21.02.2011 04:57:13 w Wkurza mnie...
Wkurzyła dziś mnie moja siostra stwierdzeniem,że coś ostatnio nie słyszy nic o moich wygranych emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#4153628 Napisano: 18.02.2011 04:28:45 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

Nie no emotka emotka emotka Szczyt wszystkiego!! Ponad pół roku temu brałam udział w konkursie, gdzie jednak nie przyznali mi nagrody (5 tys na wycieczkę) bo niby nie spełniłam warunków... Udowodniłam Pani dyrektor, że warunki spełniam, a ona mi na to że ona nie powiedziała, że moja praca była najlepsza... a właśnie tak mówiła kilka dni wcześniej emotka Więc stwierdziłam, że nie mam co pisać reklamacji... I dzisiaj przychodzi paczka, że praca nie spełniła warunków konkursu, ale była na tyle dobra, że postanowili mi przyznać nagrodę pocieszenia(nie było nagród pocieszenia w tym konkursie)... Mogli sobie to darować, bo teraz to pożałują, że mi jakąkolwiek paczkę wysłali emotka Zaraz dzwonię do głównej siedziby i załatwię papiery, że od początku miałam racje i spełniłam wszystkie warunki konkursu!!
A jestem taka zła, że niech się Pani dyrektor szykuje na niezapowiedzianą wizytę, bo odwiedzę ją osobiście i wsadzę jej tą paczkę z nagrodami pocieszenia w d... emotka emotka

To bardzo po chamsku z Tobą postąpili emotka A co to był za konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0