Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#3972437 Napisano: 17.12.2010 08:45:17 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

joan napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

przynajmniej ktoś pisze, co prawda nie wysila się, ale jednak emotka

Dlatego ja też się wobec takich osób nie wysilam - w Wigilię daję opis na GG o następującej treści:
Zbiorowo i w Internecie dziękuję za życzenia zbiorowe i spisane z Internetu. emotka

Ja właśnie na takie rymowanki z Neta odpowiadam emotka ja 'oceniam' tak: napisać 'Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia to nie jest zbyt oryginalne, a tak to doceniam, że ktoś miał chęci i chciało mu się poszukać w Necie ładnej rymowanki a nie tylko wysłać banał i już. emotka emotka

Mnie wkurzają takie masówki ściągnięte z Internetu.W zeszłym roku ogromną radość sprawiła mi świąteczna kartka od forumowej olunki-mam ją do dziś emotka Wkurza mnie,że po raz kolejny tej zimy wywaliłam się na chodniku emotka No i moja skleroza mnie wkurza emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3972008 Napisano: 17.12.2010 06:31:24 w Paragony
malenka89 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szukam paragonu z Vanish Intermarche Złoty interes-pw emotka

przecież ja Ci kupowałam emotka

Jejku,Aga-zapomniałam emotka Skleroza nie boli,alaram odwołany emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3971962 Napisano: 17.12.2010 06:16:13 w Paragony
Szukam paragonu z Vanish Intermarche Złoty interes-pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3969542 Napisano: 16.12.2010 09:58:45 w Wkurza mnie...
wkurza mnie lott0-już drugie losowanie z rzędu brakuje mi 1 liczby,aby wygrać trójkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3966053 Napisano: 15.12.2010 10:06:39 w Rossmann
okrysia napisał(a):

gosia16 napisał(a):

aguska7 napisał(a):

Byłam wczoraj odebrać żel i panie w Rossmannie wcisnęły mi kit, że trzeba mieć kod, żeby go odebrać. Nic mi na maila nie przyszło, ani nic takiego w regulaminie nie było, ale się nie wykłócałam. Dzisiaj dowiedziałam się na forum, że innym wydawali bez problemu emotka Macie może jakiegoś maila konkursowego do Rossmanna, gdzie piszecie w sprawie nagród emotka bo czuję, że jak pójdę znowu, to się znów ekspedientki wyprą, że kodu nie mają emotka Chyba sobie odpuszczę ten żel emotka

u mnie w rossmanie pani miała swój kod wydrukowany na takiej dużej kartce i pisała tam nazwa konkursu ... i wbijała mi dwa żele tym kodem właśnie

U mnie było dokładnie tak samo jak u gosia16

a u mnie jedna ekspedientka jak jej powiedziałam,że przyszłam odebrać wygrany żel,to mi powiedziała,że mam go sobie wziąć z półki i normalnie przy kasie za niego zapłacić emotka Na szczęście druga pani to słyszała i mi powiedziała,że tamta nie miała racji.Tylko,że i tak nie było mnie na liście w tym sklepie emotka Jednak pani ta była tak sympatyczna,że mi wydała wczoraj wygrany odświeżacz Airwick,mimo że termin odbioru był do 13 grudnia,ale na szczęście jeszcze nie odesłali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3945551 Napisano: 09.12.2010 07:02:20 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że dziś wywaliłam się na chodniku i mnie wszystko boli.Wkurzyła mnie agencja od Reginy-chciałam wysłać faxem paragon i oświadczenie,a ten fax jest nieprawidłowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3938307 Napisano: 07.12.2010 06:20:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję Katanace fantastycznej wygranej,a pozostałym także innych wspaniałych nagród emotka emotka Wiadomo,że każdy z nas ma okres nagrodowej posuchy i bywa,że miewamy chwile zwątpienia,czy to nasze granie ma sens.Ale ja Wam mówię-grajcie nadal i spełniajcie kolejne konkursowe marzenia,bo naprawdę warto emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3935660 Napisano: 06.12.2010 10:30:26 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wsciekly ale przecież oni od zawsze wysyłali takie smsy, że nikt nigdy niczego nie był pewien

i tu się mylisz - na pamiątkę w jednym fonie zachowuję sobie różne eski z gratulacjami, więc wiem, co piszę

przedtem z TQG informowali konkretnie co się wygrało - nagrodę główną lub dodatkową

dopiero przy alwaysie zaczęli kombinowaćemotka

może pomyliło Ci się ze Swiiftem, który we wszystkich tegorocznych konkursach informował tylko o wygranej a dopiero przy kurierze okazywało się, co się wygrało - bony lub proszki do prania

Swiift jednak nie informował łącznie rezerwy z listą główną a z tym jest największy problem, bo człowiek narobi sobie smaku na konkretną wygraną a tymczasem może się okazać, że był tylko w rezerwie
emotka emotka emotka

Jak wygrałam kilka dni temu laptopa w Leclerc,to dostałam od razu sms,że zostałam laureatem konkursu,a w konku Lenora w wakacje napisali mi,że jestem w gronie osób,które mają szansę.Wygrałam wtedy żelazko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3935350 Napisano: 06.12.2010 09:31:51 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się sama na siebie emotka Chciałam o 20-tej wysłać sms na konk Cyfry +,gdzie było 111 nagród i nie chciało mi wysłać smsa emotka Po czym zorientowałam się,że wysyłałam pod zły numer,bo wcześniej dokładnie nie nie sprawdziłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3920204 Napisano: 01.12.2010 10:35:38 w PODZIĘKOWANIA
Dziękuję Bethan za pomoc emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3920005 Napisano: 01.12.2010 09:35:36 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że mój ojciec,będący także moim szefem chciał odpowietrzyć kaloryfer,bo było zimno i cała woda trysnęła jak z fontanny.Syf,smród,woda po kostki w całym gabinecie i musieliśmy to wszystko sprzątać emotka Wkurza mnie,że sąsiadka w budynku,gdzie mamy biuro pozwala swojemu psu załatwiać swoje potrzeby fizjologiczne na klatce schodowej i nie widzi konieczności,aby to nawet sprzątnąć emotka A nie możemy tego nigdzie zgłosić,bo ona cały czas jakby naćpana była i jeszcze będzie się mścić jak ktoś doniesie na nią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3912006 Napisano: 29.11.2010 06:47:24 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że dziś rano 40 minut czekałam na autobus,a potem półtorej godziny pokonywał on 20 km emotka Wkurzyła mnie dziś asesor-zastępca w biurze mojego ojca-pod jego dwu dniową nieobecność go zastępuje i dziś stwierdziła,że źle,rzekomo niewyraźnie przybiłam pieczęć w akcie notarialnym,po czym go podarła emotka Nie pierwszy raz stempluję akty,które potem idą do sądu i innych instytucji i jeszcze nigdy się nie zdarzyło,żeby sąd zwrócił akt z powodu niewyraźnej pieczątki emotka A wiem,że w innych kancelariach tak się zdarzało.Na domiar złego dostałam dziś sms o wygranym laptopie z Leclerc,a paragon wysłałam na konk Kucharka,gdzie wygrałam blender,bo wygranymi z tego konka ludzie chwalili się miesiąc temu emotka Fatalny dzień emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3911891 Napisano: 29.11.2010 06:18:38 w Paragony
Szukam osoby,która ma paragon z Leclerc Wrocław z konka Ariel Proffesional z laptopami.Ja niestety myślałam,że ten konkurs jest już zakończony,bo ludzie chwalili się wygraną miesiąc temu z tego konka i wysłałam ten paragon na konk Kucharka,gdzie wygrałam blender:(Miałam na tym paragonie także odplamiacz Ariel emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3907748 Napisano: 28.11.2010 01:36:28 w Paragony
delfinka101 napisał(a):

Kolezanka wygrała 200 zł w Gerber wysłała 2 zgłoszenia a dzisiaj Pani zadzwoiła,ze musi dac az 5 paragonów,bo niby tyle zgłoszeń poszło.2 razy miałą bład,ze błędny kod czy cos ale jak 5 zgłoszen? Dlatego szuka 3 paragonów z gerbera z datą do 24 listopad.Propozycje cenowe na pw poproszę.

jak mogła mieć błędny kod,skoro tam się wysyła samo słowo gerber emotka A jakby posłała pod zły numer,to by jej w ogóle nie przyjęło. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3906765 Napisano: 27.11.2010 10:23:25 w Wkurza mnie...
monisia23 napisał(a):

swibek napisał(a):

goralecka napisał(a):

wkurzyły mnie wyniki mam talent ;/ kurcze ja rozumiem, że to słodkie bo dziecko, bo dziewczynka ale była już ta Kulawik no i ile można... emotka jest tyle ładnie śpiewających dzieci, sa dla nich festiwale, itd. a inni ludzie nie mają gdzie się pokazać ze swoimi talentami.
Nie można tak zrobić Mam talent dla dzieci?
I tak ta kaska zostanie spożytkowana przez jej rodziców ;/ i po co to? emotka

a skąd wiesz, że przez rodziców? a może właśnie jej coś opłacą.. wydaje mi się, że każdy ma równe szanse na wygranie skoro nie było przedziału wiekowego.. emotka a starsi mają większe szanse wybicia się w innych programach, właśnie tam gdzie dzieci nie mogą się zakwalifikowac.. emotka

Racja, każdy miał równie szanse, każdy z nich mógł wygrać i tak wszyscy są zwycięzcami,tyle przeszli i tyle pokazali. Tylko ja mam problem z tym, że stawiałam na kogoś innego, moim zdaniem bardziej utalentowanego.

A mnie wkurzyło,że jeden z prowadzących powiedział,że mama tej Magdy powiedziała,że zainwestowała jej rodzina dużo kasy,aby przyjechać na finał emotka Mała jest fajna i ma talent,ale na pewno żyła pod wielką presją rodziny.Wkurza mnie jak rodzice traktują dzieci jako maszynki do zarabiania pieniędzy emotka A ciekawe z czego ona podatek zapłaci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3906117 Napisano: 27.11.2010 06:24:28 w GFK
kala405 napisał(a):

nasze dzieci +91
zakupy w necie +92 emotka

u mnie wczoraj zakupy w necie i też komplet punktów emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3889660 Napisano: 22.11.2010 07:12:15 w GFK
8 listopada zamówiłam doładowanie era 25 zł i jeszcze nie dostałam go emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3885140 Napisano: 21.11.2010 12:35:06 w Paragony
Posiadam paragon z Kucharka z 18.10.Na paragonie jest kostka 60 g emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3885120 Napisano: 21.11.2010 12:18:41 w Paragony
rafal100 napisał(a):

asiasia napisał(a):

Szukam paragonu gerbera, esemes wysyłany wczoraj, czyli z data do 20.11.

Mam swoj, ale mimo że kupiłam wszystkie produkty Gerbera to na paragonie mam przy jednym produkcie napisane Bobo Frut emotka emotka

Proszę na PW.

nie martw się, o ile się nie mylę bobo frut to także produkt zaliczający się do gerbera

od kiedy bobofruit to jest to samo co gerber emotka emotka Bo moja siostra właśnie omyłkowo kupiła 2 bobofruity,a za same produkty gerber ma na paragonie tylko 12,45,więc nie wysłała zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3884929 Napisano: 21.11.2010 10:59:13 w Żegnamy zmarłych
kubas1234 napisał(a):

Wczoraj zmarła moja mama 2 dni po moich urodzinach emotka Miała tylko 50 lat emotka

Najszczersze wyrazy współczucia emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0