Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#3881075 Napisano: 19.11.2010 08:32:47 w Połączenia nieodebrane
gocha542 napisał(a):

724554415 o 16:19 Czy to mógł byc Kucharek?

nie,bo z Kucharka dzwonią z zastrzeżonego-przynajmniej do mnie tak dzwonili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3874653 Napisano: 17.11.2010 10:13:00 w Paragony
anik01 napisał(a):

mam wolne paragony KUCHAREK,
pw emotka emotka emotka

tam się podawało konkretny kod kreskowy produktu,więc raczej kupno paragonu nic nie pomoże emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3867572 Napisano: 15.11.2010 06:40:14 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

79magda napisał(a):

Też mnie wkurza konkurs Gerbera... muszę wśród koleżanek poszukać takich z młodszymi pociechami, choć moja czterolatka pałaszuje słoiki z owocami, zupki to tylko z Hippa, taką dla dużych dzieci emotka

a mnie wkurza,że mój siostrzeniec ma dopiero 3 miesiące i jeszcze na razie tylko mleko matki pije emotka Dobrze,że ten konk trwa do lutego,bo do tego czasu już zacznie jeść normalne rzczy emotka W najgorszym razie sama dla siebie kupię te słoiczki,ale podam siostry dane jak wygram emotka

dorośnie do nich, mają długi termin przydatności emotka

Moja siostra mnie dziś pocieszyła,że już niedługo będzie mógł je jeść,więc ona na pewno zagra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3865210 Napisano: 14.11.2010 10:07:19 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

wsciekly napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

no tak ale nie wedla a ja takie kupiłam i jako dopełnienie do 20 zł batoniki princessa (były na ekspozycji i dałam sie nabrać) i przepadła szansa na ekspres emotka
ostatnim razem jak miałam juz sporo zaoszczedzonej kasy na dobry ekspres to mi sie do domu chcieli włamać, musieliśmy alarm założyc i kasa na to poszła,
chyba trzeba bedzie na tchibo poprzestać

no to klops, bo gra prince polo
konk trwa do jutra, więc skoro świt do carrefoura biegiem emotka marsz emotka

marsz 30 kilometrów????
dziękuję, już mi kawa z caffissimo bardziej smakuje emotka

tylko 30 ?
to ja po warszawie więcej robię chociażby do głupiego polomarketu czy leclerca emotka

a caffissimo podobno niezła (mój express jeszcze w pudełku) i dla portfela bezcenna emotka emotka

Mój ekspres też nierozpakowany jeszcze, haha Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3865198 Napisano: 14.11.2010 10:02:03 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Też mnie wkurza konkurs Gerbera... muszę wśród koleżanek poszukać takich z młodszymi pociechami, choć moja czterolatka pałaszuje słoiki z owocami, zupki to tylko z Hippa, taką dla dużych dzieci emotka

a mnie wkurza,że mój siostrzeniec ma dopiero 3 miesiące i jeszcze na razie tylko mleko matki pije emotka Dobrze,że ten konk trwa do lutego,bo do tego czasu już zacznie jeść normalne rzczy emotka W najgorszym razie sama dla siebie kupię te słoiczki,ale podam siostry dane jak wygram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3861270 Napisano: 13.11.2010 01:39:43 w W Social Media nazywam się...
Katarzyna Legięć:) Ale czy te informacje nie wystarczyłoby podać w dziale Konkursy na facebooku na e-konkach taki jest wątek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3856840 Napisano: 11.11.2010 08:03:48 w Udane wymiany - polecane nicki:)
sylwika76 napisał(a):

ja dziękuję:
aswiercinska
anetakor
asiasia
misiek - jak dobrze,że znów się ujawniłeś
cudaczek121

i wielu innym wspaniałym ludziom na tym Forum, których nie wymieniłam

emotka

nie przypominam sobie,żebyśmy się kiedyś wymieniały na jakąś nagrodę
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3855319 Napisano: 11.11.2010 12:35:49 w dziś mam urodzinki
endzi1984 napisał(a):

Dzis koncze 26 lat....ale ten czas leci emotka

No to widzę,że mam na tym forum astrologiczną bliźniaczkę emotka Bo ja też dziś właśnie kończę 26 lat emotka Wszystkiego najlepszego dla Ciebie endzi1984 oraz dla pozostałych jubilatów i solenizantów emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3855265 Napisano: 11.11.2010 12:25:19 w Wkurza mnie...
krzyszu napisał(a):

Dziś są urodziny mojego siostrzeńca a jego teletubiś nie dotarł na czas emotka

a mnie wkurza,że dziś są moje urodziny i załapałam jakieś potworne przeziębienie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3853755 Napisano: 10.11.2010 09:50:58 w Paragony
pang napisał(a):

grusia25 napisał(a):

Uwaga nie kupowac paragonów ani nie robic innych tranzakcji z użytkownikiem cayenne to oszust każe przesyłąc sobie pieniadze na konto a nie ma żadnych paragonów !!!! OSzust !!! Ten osobnik równiez podszywa sie jeszcz pod innym nickiem - ale ze względu na to że teraz nad nim popracuje Policja nie mogę podac szczegółów !! Ja wysłałm mu tylko 20zł dla mnie to nic - Ale teraz będzie musiał zapłacić tysiace i przy dobrych wiatrach dostanie tylko zawiasy!!

grusia25 napisał(a):

Uwaga nie kupowac paragonów ani nie robic innych tranzakcji z użytkownikiem cayenne to oszust każe przesyłąc sobie pieniadze na konto a nie ma żadnych paragonów !!!! OSzust !!! Ten osobnik równiez podszywa sie jeszcz pod innym nickiem - ale ze względu na to że teraz nad nim popracuje Policja nie mogę podac szczegółów !! Ja wysłałm mu tylko 20zł dla mnie to nic - Ale teraz będzie musiał zapłacić tysiace i przy dobrych wiatrach dostanie tylko zawiasy!!

Potwierdzam chciałem kupić paragon dla osoby spoza forum wpłaciłem 20 zł a ten skurw... nie odpisuje na moje posty i nie odpowiada od 4 dni, wyszedłem na idiotę przed samym sobą i przed znajomą ,
jeżeli ktoś ma problem to na pw mogę podać namiary na gościa ( chyba że się pod kogoś podszywa)
emotka

Mi chciał sprzedać za 10 zł jedno opakowanie cukru królewskiego wraz z wysyłką plus 5 zł za każde kolejne opakowanie,ale do transakcji nie doszło,bo się nie zgodziłam-taniej kupię ten cukier w sklepie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3853094 Napisano: 10.11.2010 06:54:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
kasia9791 napisał(a):

imelka napisał(a):

Czy ktoś się orientuje czy były już wyniki z pierwszego etapu z Kucharka?

do mnie nie dzwonili to pewnie jeszcze nie ma emotka

do 20 niby mają czas na wybranie haseł,a potem jeszcze 14 dni na info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3850395 Napisano: 09.11.2010 09:40:58 w GFK
cudaczek121 napisał(a):

baska2005 napisał(a):

Twoje mieszkanie - 74pkt emotka

u mnie dziś to samo emotka Dzięki temu miałam już w sumie 400 punktów i zamówiłam sobie doładowanie Era 25 zł. 10 punktów mi zostało emotka

a dziś na tym samym koncie ankieta Media-131 pkt wpadło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3846850 Napisano: 08.11.2010 10:04:49 w GFK
baska2005 napisał(a):

Twoje mieszkanie - 74pkt emotka

u mnie dziś to samo emotka Dzięki temu miałam już w sumie 400 punktów i zamówiłam sobie doładowanie Era 25 zł. 10 punktów mi zostało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3843151 Napisano: 07.11.2010 10:48:25 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie,ze dzis mnie wszystko doluje ;( i caly dzien mi smutno tak,ze wyc sie chce emotka (

ja tak miałam 1 listopada,dobrze,że wcześniej odwiedziłam groby bliskich,to w ten dzień nie musiałam wychodzić z domu,eh.Natomiast dziś obudziłam się rano z przekonaniem,że właściwie nie mam po co wstawać,więc leżałam w wyrku do 16 i spałam emotka No ciekawe jak ja jutro wstanę do pracy o 6.15,skoro nockę mam z głowy emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3837177 Napisano: 05.11.2010 06:02:43 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że popsuł mi się fon konkursowy i to,że wczoraj przed 16-tą jak 2 razy dzwonił zastrzeżony,to nic nie było słychać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3835741 Napisano: 05.11.2010 11:45:31 w TESCO konkursy
Czytam,że piszecie o mojej wygranej wycieczce do Maroko,więc się wypowiem emotka Ja wygrałam wyjazd z agencji reklamowej Czart-według regulaminu wart ok 10 tysięcy w hotelu 4-gwiazdkowym all inc dla 2 osób.Jako że trochę zawyżyli wartość nagrody,to mi dali w pakiecie jeszcze 3 dodatkowe wycieczki,za które nic nie zapłaciłam-jazda na wielbłądach,wypad do Marrakeszu oraz do centrum Agadiru.Hotel superowy,3 posiłki,żarełko,przelot samolotem i opieka pilota.Bardzo nam się z siostrą podobało.Gdybym nie przesadziła z opalaniem,byłoby jeszcze lepiej emotka A to co dają w tym konku to jakaś porażka emotka Nawet przelotu i transferu z i na lotnisko nie dali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3829494 Napisano: 03.11.2010 04:23:09 w TESCO konkursy
Sprzedam paragon Tchibo Tesco z 24.10 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3827010 Napisano: 02.11.2010 09:07:34 w Paragony
barti978 napisał(a):

kto ma paragon tesco tchibo

ja mam paragon z Tchibo tesco z 24.10.Mogę sprzedać Tobie albo komuś innemu,jeśli okaże się jutro,że sama nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3826502 Napisano: 02.11.2010 07:07:07 w Carrefour konkursy
agusiac87 napisał(a):

rachel napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Właśnie otrzymałam odpowiedź od P&G!A już myślałam,że sie nie doczekam. Dziękujemy bardzo za kontakt z naszym działem w sprawie konkursu „Bądź pewna siebie z Always”. Przykro nam było słyszeć o Państwa negatywnych wrażeniach związanych z akcją promocyjną jednego z naszych produktów. Dziękujemy, że zechcieli Państwo podzielić sie z nami opinia za ten temat.

Wszelkie uwagi i komentarze, jakie otrzymujemy od naszych konsumentów przyjmujemy z wielkim zainteresowaniem. To właśnie stałe kontakty z odbiorcami pozwalają nam udoskonalać wszelkie przeprowadzane akcje i zachować niezmiennie wysoką pozycję na bardzo wymagającym rynku.

Uprzejmie informujemy, że wiadomość wysłana do grona laureatów rezerwowych zawierająca prośbę o przesłanie potwierdzenia dokonania zakupu, miała na celu wyłącznie usprawnienie etapu weryfikacji zgłoszeń i wyboru laureatów. Przykro nam z powodu nieporozumienia, jakie powstało na skutek zastosowanej formy komunikacji.

Ponieważ satysfakcja konsumentów jest dla nas priorytetem, w związku z zaistniałą sytuacją, postanowiliśmy nagrodzić suszarkami marki Braun zarówno laureatów jak i osoby z listy rezerwowej, które spełniły wszystkie warunki regulaminu.

i u mnie ta sama odpowiedz;)
uwielbiam ich emotka

To sie nazywa odpowiednie podejście do sprawy P&G Super!!!!

też dostałam takiego @ emotka

opłacało się pisać licznie reklamacje emotka

Gratuluję naszym forumowiczom takiej skuteczności w walczeniu o swoje emotka Ale mogliby oni jeszcze się wytłumaczyć ze sformułowania laureat weryfikowany. A jeśli ta rzekoma weryfikacja będzie zbyt długo trwać,należałoby upomnieć się o konkretne dane zweryfikowanych.A jak nie-wylosować kolejnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3826101 Napisano: 02.11.2010 04:59:09 w Uwaga na Maszynki Courlux i program Pobieraczek !
zuzanna12 napisał(a):

Co do pobieraczka ... sama padłam ofiarą jakieś 3 miesiące temu .... nie zapłaciłam i żyję ^.^
dostałam bodajże 3 e-maile z groźbami .. a teraz cisza i spokój ; )

Kiedyś dzwonili z ofertą męskich bokserek za jedyne 9,90.Paczka przyszła listem zwykłym,więc teoretycznie mogła nie dojść wcale.Potem wysłali mi jeszcze jakieś inne,droższe niby gacie,chociaż niczego więcej nie zamawiałam emotka Przez kilka następnych miesięcy wysyłali mi także zwykłym listem rzekome ponaglenia od jakiegoś tam komornika.Więc moja siostra,podając się za moją mamę,zadzwoniła do nich z pretensjami,że skąd oni mają pewność,że ja w ogóle jestem pełnoletnia czy też nieubezwłasnowolniona całkowicie,że mi takie coś wysyłają emotka Od tego czasu mam spokój emotka Wyświetl w wątku >>
0 0