Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

cudaczek121

#3785833 Napisano: 16.10.2010 05:52:45 w Popraw sobie humor...
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wiesz, ludzie niby wysyłają na konk wielkiej kumulacji, ale jak przyjdzie co do czego to może po prostu im głupio odebrać słowami Rmf fm najlepsza muzyka, bo się boją kompromitacji, jeśli to będzie ktoś inny emotka

Kasieńko, to wszystko, co piszesz to może być prawda - rzecz w tym, że ja nie widzę niczego kompromitującego w takim odezwaniu emotka
W końcu jest do licha wolność, każdy ma prawo odbierać telefon tak, jak chce! No i biorąc udział, zgadza się na warunki określone przez organizatora!
Użyłaś jednego trafnego słowa: NIBY.
To takie granie na niby.
...więc i wygrane będą mieć na niby emotka
Taka jest prawda.
Nadal się z takich ludzi będę śmiać!

Janusz,mój ojciec czasem wysyła smsy na wielką kumulację.A kiedy go pytam,czy wierzy,że wygra,to mówi,że nie emotka No to ja go pytam,po co w takim razie gra emotka Gdybym ja zagrała,to gdyby do mnie ktoś zadzwonił z zastrzeżonego,odebrałabym tymi słowami fon w zaciszu własnego pokoju-bez świadków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3785803 Napisano: 16.10.2010 05:33:37 w Popraw sobie humor...
cb656 napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

Dziś za namową mężusia wysłałam 2 smsy do RMF-u, no bo 80 tysiaczków by się przydało... długi popłacić, remont zrobić... No ale wiadomo, nadzei wielkiej nie miałam. Siedzę i nagle TELEFON dzwoni z nieznajomego numeru!!! Na 603...!!! Patrzę na ten telefon, jak baran na nowe wrota, już miałam się drzeć RMF FM najlepsza muzyka!!!!!!!, ale na wszelki wypadek nic się nie odezwałam i słucham... a tu:
- Halo, halo, dzwonie w sprawie konkursu Kubuś w Netto, czy plecak do Pani dotarł???
emotka emotka emotka

tak... dotarł... emotka

No, to już jest głupota dużego kalibru
emotka
Jak się decydujesz na grę o 80 tysięcy, to trzeba KAŻDY nieznany telefon tak odbierać!
Zawsze, gdy słucham, jak RMF dzwoni, a jakiś dureń (który przecież podobno chciał wygrać dużą kasę) rzuca do słuchawki Halo? albo Noooo co? to mnie krew zalewa! Po co zgłaszał się do gry?!

P.S. Pracuję za pomocą telefonu. Wiele razy zdarzyło się, że dzwoniąc do Klienta słyszałem hasło RMF FM, najlepsza muzyka! - w takich sytuacjach mówię zwykle, że jeszcze nie tym razem emotka
A zdarzyło się też, że sam odebrałem tym hasłem i okazało się, że to też z INNEGO konkursu - gość tylko się roześmiał i obiecał, że dużo czasu nie zabierze, bo widzę, że walczy pan o wysoką stawkę, zaraz się rozłączymy, tylko chcę potwierdzić udział w konkursie...

Ech, ludzie, ludzie..... czego wy właściwie chcecie?! Jak nie wygra taki, to płacz i lament, ale dałby jeden z drugim szansę sobie samemu - to nie. na wszelki wypadek się nie odezwałam
Ręce opadają emotka

Wiesz,ludzie niby wysyłają na konk wielkiej kumulacji,ale jak przyjdzie co do czego to może po prostu im głupio odebrać słowami Rmf fm najlepsza muzyka,bo się boją kompromitacji,jeśli to będzie ktoś inny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3785675 Napisano: 16.10.2010 04:25:48 w Carrefour konkursy
Posiadam paragon nestle carrefour z 5.10 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3785658 Napisano: 16.10.2010 04:17:43 w Paragony
posiadam paragon z nestle z 5 października-pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3785384 Napisano: 16.10.2010 01:46:35 w GFK
andzia21 napisał(a):

doładowania przychodzą na meila?

tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3783951 Napisano: 15.10.2010 06:06:26 w Wkurza mnie...
iwa1116 napisał(a):

wkurzają mnie wszystkie konkursy - mój mąż siedzi tu godzinami - od paru lat. Nie interesuje go nic tylko konkursy i wygrane, cały wolny czas poświęca konkursom. Przegląda forum, odklikuje WSZYSTKIM absolutnie wszystkim. Ma czas na to a ja i nasz synek siedzimy sobie sami i czekamy aż na chwilę przyjdzie do nas i powie choć słowo. Mąż wygrywa bardzo dużo i szczyci się wśród znajomych i rodziny tymi wygranymi. Mam w domu sterty starych batoników, koszulek, napojów kosmetyków i wogóle wszystkiego Z KONKURSÓW - niepotrzebnych mi do szczęścia przedmiotów, nie mam jednak męża.
To nie żart, straciłam męża przez konkursy i chcę ostrzec innych, że tak może być. Patrzę na niego codziennie jak siedzi i klika w tych konkursach - nawet po 10 godzin dziennie. Mój mąż był kiedyś cudownym mężem i ojcem. Teraz nie mam już siły nawet do domu po pracy wracać bo nie mam do kogo - nawet jak wchodzę do domu to nie wstaje od kompa.Jestem tak nieszczęśliwa, że słowo konkursy doprowadza mnie do rozpaczy.

Może spróbuj go namówić na terapię.Bo może jemu się wydaje,że kiedy gra i wygrywa,a potem sprzedaje te nagrody,to stara się zapewnić Wam lepszy byt.A może on po prostu uważa, że problem tkwi w Tobie,a nie w nim emotka Porozmawiaj z nim,tak nie może być dalej,bo żadna nagroda nie jest warta rozpadu Rodziny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3781140 Napisano: 14.10.2010 06:48:13 w Inne mniejsze markety
dysia napisał(a):

mariwanna napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

buka napisał(a):

Dzięki za pomoc wsciekly ale wolała bym odnaleźć swój własny, zapłacony i uświęcony długą drogą do Leclerc emotka

rozumiem, bo z reguły nie gram w ciemno i nie lubię gubić takich skarbów jak paragony emotka

a z jakiego konka szukacie-tego gdzie trzeba bylo kupić za 15 zł produkty-jeśli tak,to mam taki paragon emotka

chyba vizir 4,4kg w leclercu

dokładnie

a to nie grałam tam Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3780951 Napisano: 14.10.2010 06:05:12 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

buka napisał(a):

Dzięki za pomoc wsciekly ale wolała bym odnaleźć swój własny, zapłacony i uświęcony długą drogą do Leclerc emotka

rozumiem, bo z reguły nie gram w ciemno i nie lubię gubić takich skarbów jak paragony emotka

a z jakiego konka szukacie-tego gdzie trzeba bylo kupić za 15 zł produkty-jeśli tak,to mam taki paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3768727 Napisano: 10.10.2010 01:32:07 w Połączenia nieodebrane
madzia34 napisał(a):

agicho napisał(a):

kaczord napisał(a):

Dzisiaj o 12:13 i 14:13 zastrzeżone, może ktoś wie?

u mnie z ankietą kawy i ekspresów - ponad 15 min- zmarnowane! emotka

u mnie to samo emotka

to nic nie wygraliście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3768704 Napisano: 10.10.2010 01:16:35 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że do wygrania doładowania na Otineo brakuje mi jeszcze 132 otinek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3767229 Napisano: 09.10.2010 05:14:26 w GFK
U mnie wczoraj ankieta Codzinne zwyczaje.Niestety tylko 10 punktów z powodu przekroczonej liczby respondentów.Ale i tak się cieszę,bo to pierwsza ankieta na tym koncie od 5 miesięcy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3766837 Napisano: 09.10.2010 02:18:06 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się,bo dziś o 5.55 obudził mnie sms o wygranej z Gorączki doładowań emotka A przecież doładowanie z tego konka 10 zł już mi zrobili kilka dni temu,to po co mnie dziś informują bladym świtem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3762793 Napisano: 07.10.2010 07:17:33 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

joan napisał(a):

Hmmm, ja tam się cieszę z moich SPA - traktuję je, jak papiery wartościowe. Będzie potrzeba, to sprzedam emotka

Ja moje wykorzystuję z lubością... emotka
Jednak czasem coś bardziej przyziemnego też mogłabym wygrać i to mam na myśli... emotka

to ja się chętnie z Tobą zamienię na to spa,bo ja z kolei wygrywam prawie same przyziemne rzeczy emotka Wycieczkę wygraną co prawda w tym roku już zaliczyłam,ale spa nie mogę trafić za Chiny Ludowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3762553 Napisano: 07.10.2010 06:06:53 w GFK
ankieta zakupy-61 punktów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3756670 Napisano: 05.10.2010 05:23:15 w Paragony
posiadam paragon z 30 sierpnia Always-Wrocław Borek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3754237 Napisano: 04.10.2010 08:17:47 w Paragony
Posiadam paragon Tchibo Real z 3.10 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3751444 Napisano: 03.10.2010 09:21:38 w Dziś cieszę się z.....
delfinka101 napisał(a):

Własnie wyszła mama Natana kolegi.Przyniosła grę jaka jej syn ukradł mojemu.Kobieta byłą roztrzesiona i widac,ze przezyął abrdzo fakt,ze jej smyk ukradł mojemu PSP.Jakiś czas temu był u nas i zobaczył,ze gra się ładuje.Kolega popłakał się rpzyznał się i mówił,ze niewie czemu ją zabrał.Kiedys Natan obiecał mu ja pożyczyc a ze niemógł sie doczekac sam ja wziął.Potem chciał oddac ale sie wstydził.Widac ulżyło mu,ze jego mama znalazła grę.Ciesze się ze sa jeszcze rodzice którzy zwracaja uwage co przynoszą ich pociechy do domu.Natan odzyskał swoje PSp a zdazył juz wygrać PSP go:)Będzie miał 2:)

a to nie zorientowaliście się od razu,że tamten kolega ukradł to PSP emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3749545 Napisano: 02.10.2010 09:41:26 w Wkurza mnie...
plocia napisał(a):

plocia napisał(a):

wkurza mnie osoba z forum -> erikakr
z którą zrobiła wymianę, wysłałam jej paczkę i na bank ją dostała bo polecony piorytet a na moje pw czy GG nawet nie odpowiada. Nie raczy nawet odpisać choć bywa na forum i na gg jest aktywna.

Przedstrzegam przed tą użytkowniczką !!

emotka emotka

tak się nie robi a renomę to Ci dopiero wystawię !!

jeszcze chwila i Twoje dane podam i z nikim więcej transakcji nie zrobisz

ale co-nie podziękowała Ci za paczkę czy nie wysłała nic w zamian emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3738957 Napisano: 29.09.2010 04:17:45 w Połączenia nieodebrane
zastrzeżony dziś o 10.12-ale tylko jeden sygnał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0