Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

cudaczek121

#3671648 Napisano: 02.09.2010 08:07:36 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj podarowałam koleżance doładowanie z FB, a jej zamiast dodać to zdżarło 5 zł... Głupio mi jak byk... emotka

no co Ty mówisz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3671431 Napisano: 02.09.2010 06:29:34 w Wkurza mnie...
malgosiaw napisał(a):

malgosiaw napisał(a):

a mnie wkurza obsługa Poczty Polskiej emotka
no tak.. jest napisane, że po 17:00 można odebrać, ale.. ja mam jeszcze nieposegregowane..musi pani poczekać albo przyjść jutro
emotka emotka emotka
jakbym nie musiala sie dzisiaj pakować na wyjazd, to bym tam stała póki nie znajdzie emotka emotka emotka

Dalszy ciąg historii jest następujący:
Poszłam ponownie po godzinie 18:00 odebrać moją przesyłkę.. Tym razem spotkałam kolejnych zdenerwowanych ludzi i przekonałam się na własnej skórze, że nic tak nie łączy jak wspólny wróg - poczta!
Po kilkudziestu minutach w oczekiwaniu na swoją kolejkę - pani w okienku wygrzebała list - pismo z sądu.. serce miałam już w gardle podpisując potwierdzenie odbioru. Nie miałam pojęcia, o co może chodzić (choć po głowie chodził mi motyw z serwisem pobieraczek.pl) i pobiegłam do domu.
Bez zastanowienia otworzyłam kopertę, a w niej jakiś nakaz zapłaty na nie moje nazwisko.
Oczywiście - adresat też się nie zgadzał, gdyż widniał tam adres pewnej kancelarii radcy prawnego, czego niestety nie sprawdziłam będąc na poczcie.
Wróciłam na moją kochaną, wypasioną, nowoczesną pocztę...wkurzona na maxa. Bez kolejki rzuciłam panience z okienka ten list i mój dowód, pytając, czy jakiekolwiek dane się tu pokrywają.
- To ja to pani wydałam? - usłyszałam..
Po raz kolejny przy sąsiednich okienkach oraz za mną awanturników nie brakowało. Chyba się złożymy na konkurencyjny biznes ;/
Panienka z okienka przeszukała swoje koszyczki i stwierdziła, że listu nie ma. Zawołała kierowniczkę. Kierowniczka usiłowała mi wmówić, że to absolutnie nie ich wina, a ludzie w tym czasie robili się tacy: emotka , a ja emotka taka.
Ostatecznie: wzięli mój numer telefonu i będą się kontaktować.
Niesamowita przygoda.. mam dosyć ;/
Na pewno nie dodam Poczty Polskiej do ulubionych.

a to nie mogłaś od razu na poczcie sprawdzić czy ten list jest na pewno do Ciebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3671141 Napisano: 02.09.2010 04:10:27 w TESCO konkursy
dorfika napisał(a):

mmaddamm napisał(a):

dorfika napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu: Prosta nauka jak wygrac notebooka: czy dostawaliście normalne SMSy zwrotne? U mnie był komunikat: błędna treść SMSa lub zły numer... Czy ktos tak miał?

Ja tak miałam, przyjmowało tylko jak było na początku Tesco i Technika i dalasza część sms

Rozumiem..., szkoda, że nie było o tym mowy w regulaminie emotka

Ja się tego domyśliłam-też bym nie wiedziała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3663672 Napisano: 30.08.2010 10:33:37 w Nocna Zmiana Warty
mariolakal napisał(a):

sambolera napisał(a):

co tam u Babci Marioli słychac? emotka

Babcia ma się niby dobrze, ale... Przeczytaj w wątku wkurza mnie... emotka

wytłumacz siostrze swojego chłopa,że dał jej te buty bez Twojej wiedzy i żeby je oddała,bo nie będziesz miała za co żyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3663298 Napisano: 30.08.2010 07:52:31 w Carrefour konkursy
toudikot napisał(a):

iaziaz napisał(a):

mala1984 napisał(a):

beciala napisał(a):

mia napisał(a):

mmagd napisał(a):

Always- pewnie emotka

Always jest na stronie e-kupon... Czy tam do wszystkich konkursów wybiera hasła jedna komisja?
Bo jak tak to leżę i kwiczę - na Lenora im sie żadne moje hasło nie spodobało... emotka

czy przychodzą wam zwrotki?
ktoś teraz słał?
u mnie brak zwrotki emotka

Ja wysłałam i przeszło bez problemów - raport dostarczenia błyskawiczny i za chwile info potwierdzające udział w konkursie.

a czy ktos z play slal i ma zwrotki czy to play szfankuje emotka

akurat na always zwrotki na play mam, gorzej z innymi konkursami emotka

Słałam z Play na always kilkanaście minut temu i zwrotka przyszła praktycznie od razu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3663213 Napisano: 30.08.2010 07:27:14 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

a mnie wkurza kolejne (po cud - maszynkach do golenia i innych takich) naciągactwo telefoniczne.
UWAGA NA BIURO OBSŁUGI FUNDUSZY EMERYTALNYCH czy jakieś różne działy obsługi funduszy. emotka
Zadzwoniła do mnie dziś bardzo miła i elokwentna babeczka, wyraźnie się przedstawiając, pytając mnie po nazwisku, czy to ja. Wytłumaczyła, że ZUS przelewał zaniżone kwoty na konta w OFE i oni to teraz sprawdzają, że to taka standartowa procedura, że co 2 lata potwierdzają wszystkie dane, czy są na pewno aktualne i ze jutro przyjedzie do mnie konsultant, wyraźnie powtórzyła jego nazwisko, że z państwową licencją i tak dalej, i że mam przygotować wydruki ze składkami, które dostaję z ZUSu. Jak nie znajdę, to trudno, oni sobie odtworzą, ale lepiej żebym miała. Średnio mi się podobała perspektywa wpuszczanie do domu jakiegoś obcego gościa na podstawie telefonu nie wiadomo skąd, ale po zapewnieniu kobitki, że absolutnie żadnego III filaru nie będzie mi wciskał, już prawie się umówiłam (tylko II filar, co o ironio, akurat było prawdą emotka )
Tyle, że babka po ustaleniu godziny pyta mnie o adres. I tu mi się lampka alarmowa emotka zapaliła - no bo jak to, mój fundusz przecież ma wszystkie dane włącznie z adresem, to po cholerę mnie o adres pyta emotka Babka na to, że ochrona danych i że ona tylko ma móje nazwisko, miejscowość i telefon. No to mnie się kolejna lampka alarmowa zapaliła, bo niedawno zmnieniałam numer telefonu i na pewno żadnemu OFE ani ZUSowi nowego numeru nie dawałam. Babka niezła była w kręceniu, nawet jej głos nie zadrżał, gdy zapytałam, sjkąd właściwqie ma mój telefon, bo ona ma tu w bazie i już. emotka
Koniec końców zakończyłam rozmowę mówiąc, że jak czegoś ode mnie chcą, to niech mi wyślą pismo namój adr5es, który przecież mają, bo ja jej nie podam. emotka

A co się okazało po wygooglowaniu sprawy emotka
http://forum.gaze...E_ktos_slyszal_.html
najprawdopodobniej jakaś agencja ubezpieczeniowa (ale jakaś szersza operacja, bo wychodzi na to, że w różnych częściach Polski działają) zwala się ludziom do domów i namawia na zmianę funduszu. emotka

Kończąc ten przydługi wywód: JEŚLI KTOŚ DO WAS ZADZWONI NIBY Z JAKIEJŚ OBSŁUGI OFE, TO NIE DAJCIE SIÊ NACI¡GN¡Æ NA ZAPROSZENIE OSZUSTÓW DO DOMU emotka

A swoją drogą jestem ciekawa, skąd tak naprawdę mieli mój telefon - czy znowu z jakiegoś konkursu bądź ankiety czy jakiś mój znajomy był tak miły... emotka

Do mnie też dziś dzwoniła jakaś babka z funduszu ofe,ale ją spławiłam szybko,bo byłam akurat w pracy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3658744 Napisano: 28.08.2010 09:15:14 w Paragony
Szukam osób,które biorą udział w konkursie jelpstar i zechcą kupić dla mnie produkty lub odstąpić paragon w razie,gdyby zaszła taka potrzeba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3658242 Napisano: 28.08.2010 05:50:38 w Paragony
kochaniutka napisał(a):

Szukam paragonu na zakup 3 produktów knorr z Eko z 27.08 i z dzisiaj

a co to za konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3645562 Napisano: 23.08.2010 09:06:34 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ciągle jedna z pracownic mojego ojca,która jak ma chociaż dzień urlopu w pracy,to za każdym razem gada,że musi się napić na zapas tej pysznej kawy z ekspresu,bo w domu się takiej nie napije emotka A tak się coś z mężem wybierają po jakiś porządny ekspres,tylko się ciągle jakoś nie składa.Ileż razy można wysłuchiwać,że ją niby nie stać na kawę dobrą i ekspres emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3639369 Napisano: 20.08.2010 04:21:37 w Paragony
delfinka101 napisał(a):

mandaryna4 napisał(a):

szukam paragonów z chupa chupsa na chucky pilne oferty pw

Czyzby wieksza nagroda??

może wygrała z kilku numerów:)Szukam kodów Kubusia na Sony vaio.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3627376 Napisano: 16.08.2010 08:44:05 w TESCO konkursy
malutka456 napisał(a):

ja to czasami marze o pracy w tesco, zeby po calym dniu pozbierac wszystkie paragony emotka emotka emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3627139 Napisano: 16.08.2010 07:19:28 w Giełda Kodów ; )
kody coca cola zapunktowani zamienię na 1 kod z Kubusia Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3623037 Napisano: 14.08.2010 09:16:38 w dziś mam urodzinki
dag70 napisał(a):

Cóż. 4 dychy , ale nie wygladam na tyle. ( żal jak patrzę na moje koleżanki). Waga od liceum ta sama, szpagat tak samo robię. Tylko jakieś zmarszczki od śmiania...........

Wszystkiego najlepszego i wielu wygranych:) Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3608960 Napisano: 09.08.2010 06:29:29 w Połączenia nieodebrane
ziolko napisał(a):

kto teraz dzwoni z zastrzeżonego?? znowu miałam pół sygnału emotka

do mnie o 15.18 dzwonił dziś zastrzeżony-rozłączył się po 3 sekundach jak powiedziałam: tak,słucham emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3596990 Napisano: 05.08.2010 07:25:26 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

inga_iga napisał(a):

mnie oszołomy z krucyfiksami tez denerwują. A pierdyknąć pod pałacem las krzyży, mohery będą wniebowzięte emotka
Mnie przeraża że wśród tych bojówkarzy rydzykowych byli również młodzi ludzie.

a zmieniają temat sprawa Lidla umarła śmiercią naturalną?

oni są jak sekta
mi było wstyd za nich wszystkich - i byłam bardzo rozczarowana naszym rządem - wystarczy wydać polecenie - uroczystość była legalna (tzn miała być) a te manifestacje były nielegalne - trach jednemu mandacik za zakłócanie 2 tysiące innemu co się drze głośniej z 5 i po krzyku od razu byłaby cisza - niestety ta sytuacja pokazała jaki mamy nieudolny rząd emotka aż wstyd

swoja drogą przyglądaliście się tym ludziom ?? ja odniosłam wrażenie że 80% to taka piąta zmiana - no zresztą co się dziwić normalni ludzie pracują, wychowują dzieci a nie koczują i drą się pod pałacem emotka

Jak dla mnie to są ludzie,którzy nic w życiu nie osiągnęli i specjalnie odstawiają takie szopki,aby zaistnieć w telewizji.A ta młoda dziewczyna,która tak z krzyżem chodziła i się wydzierała,że będzie dzień w dzień krzyża pilnować,to jakaś pijana była chyba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3590615 Napisano: 02.08.2010 03:32:30 w PODZIĘKOWANIA
Dziękuję ziolko i agicho za pomoc w wysłaniu formularza z Reginy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3590036 Napisano: 02.08.2010 11:48:17 w Połączenia nieodebrane
dziś o 8.31 nieodebrane z zastrzeżonego-jeszcze spałam i omyłkowo nacisnęłam klawisz wyłączenia.Wie ktoś skąd mogli dzwonić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3589786 Napisano: 02.08.2010 10:20:18 w Wkurza mnie...
trojan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,bo wygrałam w Regina Tesco torbolodówkę,a formularz,który mam odesłać do nich otwiera mi się,ale nie mogę nic w niego wpisać emotka Babka mi każe wydrukować,wypełnić i odesłać skan na maila.Może jak komuś podam dane na pw,to zgodzi się za mnie wypełnić i wysłać mi na maila emotka

no to sobie wydrukuj, po tem wypełnij metodą tradycyjną i to zeskanuj emotka

jestem nad jeziorem-nie w domu,nie mam tu drukarki,a do najbliższej kafejki internetowej ponad 20 km emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3589733 Napisano: 02.08.2010 10:06:26 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,bo wygrałam w Regina Tesco torbolodówkę,a formularz,który mam odesłać do nich otwiera mi się,ale nie mogę nic w niego wpisać emotka Babka mi każe wydrukować,wypełnić i odesłać skan na maila.Może jak komuś podam dane na pw,to zgodzi się za mnie wypełnić i wysłać mi na maila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0