Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#3475284 Napisano: 19.06.2010 09:37:23 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

krynia napisał(a):

a żadna ANIA, której pada bateria w komórce, do Was nie SMS-uje ?

skoro jej padła bateria,to jak może smsy słać emotka

... i każe sobie dzwonić na stacjonarny emotka

a to cwana bestia,już lecę zadzwonić do niej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3475259 Napisano: 19.06.2010 09:25:47 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

a żadna ANIA, której pada bateria w komórce, do Was nie SMS-uje ?

skoro jej padła bateria,to jak może smsy słać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3475255 Napisano: 19.06.2010 09:24:54 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

Wkurza mnie plaga smsów z numerów zaczynających się od 74.. emotka Tu Przyjaciółka...,za chwilę Tu Mamo to ja.. taaaa i co jeszcze??? emotka

mnie dzisiaj gnębiły telefony z play, normalnie jestem krok od wygranej emotka szkoda że o 7 rano emotka emotka

Mnie też to wkurza,ale takie są uroki brania udziału w konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3475045 Napisano: 19.06.2010 08:13:03 w Wkurza mnie...
Wkurzył mnie dziś młody chłopak,który przebiegał przez jezdnię na czerwonym świetle,dosłownie tak jakby chciał być przejechany emotka Gdyby moja siostra jechała z większą prędkością,to by mogło dojść do tragedii emotka Ona jest w 7 miesiącu ciąży i ze zdenerwowania omal nie urodziła za kierownicą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3470526 Napisano: 18.06.2010 02:44:24 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie fakt,że nie dostałam jeszcze blendera z Fairy z 9 maja!, a jestem na liście emotka Dzwonili do mnie 12 maja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3438625 Napisano: 07.06.2010 11:12:34 w Połączenia nieodebrane
kasiaj110 napisał(a):

a ja tak z innej beczki bo nie kumata w temacie Fairy. Czy w tym konkursie jest potrzebny paragon? Bo czytał regulamin i nic na ten temat nie widzę emotka

niepotrzebny paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3436777 Napisano: 06.06.2010 03:14:23 w Wkurza mnie...
kasiul napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

agava napisał(a):

kasiul napisał(a):

Wkurza mnie, że mam tak głupią koleżankę. Właściwie pustą. Wróciła z upojnych (miały być spokojne) wakacji i cieszyła się, opowiadała mi o swoich podbojach miłosnych (łóżkowych raczej?!) i coś tam, a tu nagle, że ona musi sobie ciążowy kupić, bo wydaje jej się, że jest w ciąży. emotka

Śmiać się.
Płakać.
?

współczuć raczej emotka też mnie wkurzają takie osoby, zwłaszcza jak faktycznie zajdą w ciążę, a później nie umieją dzieckiem się zająć.

A mnie wkurzają osoby,które chwalą się swoimi intymnymi przeżyciami przed innymi ludźmi,często pewnie koloryzując rzeczywistość emotka Myślę,że opowiadanie o takich sprawach świadczy o niedojrzałości i braku taktu.

Wkurza mnie to! No, ale wiesz, koleżanka, to koleżanka, wysłuchać można. Nie wiem jak można łapać się wszystkiego co chodzi na wczasach w ciepłych krajach... Oni mają dziennie z 10, 20 panienek w jednym dniu, a w sezonie, to na pewno już kilka HIV, AIDS itp... Masakra emotka Wkurza mnie też, że... generalnie zarywają wszystkich, człowiek sobie leży spokojnie, chce odpocząć, ale ciągle jakieś teksty idą - muszę sobie koszulkę załatwić z napisem I don't want you, you and youu too.. xD

No to ja muszę w tym Maroku uważać na natrętnych Marokańców emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3436634 Napisano: 06.06.2010 01:56:37 w Wkurza mnie...
agava napisał(a):

kasiul napisał(a):

Wkurza mnie, że mam tak głupią koleżankę. Właściwie pustą. Wróciła z upojnych (miały być spokojne) wakacji i cieszyła się, opowiadała mi o swoich podbojach miłosnych (łóżkowych raczej?!) i coś tam, a tu nagle, że ona musi sobie ciążowy kupić, bo wydaje jej się, że jest w ciąży. emotka

Śmiać się.
Płakać.
?

współczuć raczej emotka też mnie wkurzają takie osoby, zwłaszcza jak faktycznie zajdą w ciążę, a później nie umieją dzieckiem się zająć.

A mnie wkurzają osoby,które chwalą się swoimi intymnymi przeżyciami przed innymi ludźmi,często pewnie koloryzując rzeczywistość emotka Myślę,że opowiadanie o takich sprawach świadczy o niedojrzałości i braku taktu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3436597 Napisano: 06.06.2010 01:34:01 w Wkurza mnie...
tato999 napisał(a):

kasiul napisał(a):

Śmiać się.
Płakać.
?

coraz więcej takich pustych niestety

żal niestety

ja nie jestem pustakiem ani lachonem-mam nadzieję,że po powrocie z urlopu nie będę musiała robić testu ciążowego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3433971 Napisano: 04.06.2010 08:27:17 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

moniaainom napisał(a):

cobra176 napisał(a):

Moja obrona, która czeka mnie za dni 6 i nauka, która się z tym wiąże emotka

Oj tam, obrona to nic strasznego emotka Ja też się bałam, a nie było czego.

Spoko - obrona to już tylko formalność emotka
Moja była nawet bardzo przyjemna.
Poza tym, osobiście nie zam nikogo, komu się to nie udało.

Jeśli ktoś sam pisał pracę i ją zna,obrona to pikuś emotka Ja się obroniłam na 5,a samą obronę wspominam bardzo miło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3433203 Napisano: 04.06.2010 02:24:58 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

krynia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

moje dziecko!!!!!
najpierw zadzwonił do mnie do pracy ze na konkursowym tel nieodebrane wiadomości i wiadomość głosowa a jak przypędziłam do domu to się okazało że...usunął wszystko!!!
Masakra jakaś, normalnie, wszystkiego mi się odechciało...

...a dzisiaj ABC szalało !

wiem, więc uprzejmie proszę zdobywców głownyvh nagród zeby sie pochwalili-szlag mnie wtedy nie trafi

w jakiej sieci masz telefon ? jeśli w play to na stronie mozesz sprawdzić z jakiego nr był sms i chyba połączenia też a jak nie moze zadzwon do BOK może mogą wyciągnąć już historie połączeń emotka

telefon mam w orange, nie mam pojęcia jak to sprawdzić, ale jestem w takim dole ze tego nie zrobię-widocznie tak miało być. A może to żadna nagroda tylko coś innego, maszynki, reklama it
Idę na konkursowy odwyk.

Jakim prawem dziecko kasuje jakiekolwiek wiadomości w Twoim telefonie emotka Następnym razem poucz go/ją,że może co najwyżej odebrać telefon jak dzwoni i jak to jakaś nagroda,to podać ewentualnie swoje dane emotka A jak go denerwował dźwięki smsa,mógł wyciszyć telefon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3430589 Napisano: 03.06.2010 11:54:29 w TESCO konkursy
czarnygreg napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Do mnie dzwonili z grillem z Tesco 1 czerwca emotka A jak wysyłacie na ten konkurs na dokończenie zdania: Jem smacznie i zdrowo,bo...-to wysyłacie całe zdanie czy tylko tą część ze swoim dokończeniem emotka

myślę że spokojnie możesz wysłać samo zakończnie jak masz długie hasło, ja w takich przypadkach robię różnie, czasem wysyłam całe bo w takiej postaci wydaje mi sie bardziej czytelne,na pewno jest to regulaminowo dozwolone

dziękuję bardzo Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3430564 Napisano: 03.06.2010 11:39:37 w TESCO konkursy
Do mnie dzwonili z grillem z Tesco 1 czerwca emotka A jak wysyłacie na ten konkurs na dokończenie zdania: Jem smacznie i zdrowo,bo...-to wysyłacie całe zdanie czy tylko tą część ze swoim dokończeniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3423942 Napisano: 31.05.2010 05:47:27 w Carrefour konkursy
toner5 napisał(a):

Uuu, 2 esy z Olaya, a paragon jeden - tak, wiem, mam za swoje emotka Czy ta agencja zawsze weryfikuje paragony?

możesz mi oddać jedną wygraną,bo mam paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3420918 Napisano: 30.05.2010 03:53:41 w Pomocy!!!!
dorota19791 napisał(a):

pomocy!!!
jak juz wczesniej pisalam jestem uzalezniona od konkursow klikanych (chodze na terapie) ale nie dziala emotka
potrzebuje glosikow
http://tiny.pl/htf6t
jezeli ktos rozumie moja chorobe to prosze niech pomoze emotka

dziekuje

Dorotko,skoro jak twierdzisz,chodzisz na terapię,to wchodząc na forum wcale sobie nie pomagasz w walce z uzależnieniem i cała terapia wzięła w łeb emotka Szkoda Twojego czasu i pieniędzy. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3420809 Napisano: 30.05.2010 02:23:07 w Pomocy!!!!
ksyntia napisał(a):

Delikatesy Centrum w mojej miejscowości zrobiły lokalny konek, nalezy dokończyć zdanie

W moich Delikatesach Centrum najbardziej lubię...

Wiem , że na forum sa osoby o duzym talencie do pisania róznych wierszyków, powiedzonek czy rymowanek.
Ja zas pewnie napiszę cos bardzo zwyczajnie, bez tego wow ...
Proszę o pomoc w ułożeniu czegos ładnego. emotka emotka

napisz,jaka to miejscowość-może inni też skorzystają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3418481 Napisano: 29.05.2010 10:41:46 w Dziś cieszę się z.....
Monika11 napisał(a):

beciala napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Cieszę się z tego, że każda klasa na dzień dziecka musiała wylosować kolor, na jaki ma przyjść ubrana do szkoły. Moja wylosowała różowy emotka emotka

emotka emotka emotka emotka

chłopaki też emotka

no jak cała klasa to chłopaki też emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3412519 Napisano: 26.05.2010 08:59:26 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że dopadło mnie dziś potworne przeziębienie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3412440 Napisano: 26.05.2010 08:22:04 w Pomocy!!!!
Nie wiecie o której jest dziś losowanie Los Milionos emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#3407557 Napisano: 24.05.2010 07:38:49 w TESCO konkursy
jak wygrałam Maroko z Tesco,nikt nie miał wątpliwości,że to ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0