Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6839019 Napisano: 20.01.2022 19:32:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
6 zl multi i 9 zl w gierce Kurki Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6838851 Napisano: 19.01.2022 23:02:43 w Avanti
bocin napisał(a):

Czy w tym Star to trzeba najpierw zagrać, żeby mieć szansę wygrać?

Twoje pytanie jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe. To tak podobnie jak w tym kawale: Jeden gościu mówi do drugiego: No kurna nigdy nic nie wygralem w tym lotto! Na co drugi człowieczek mu odpowiada, a czy kiedykolwiek kupil i puścił Pan kupon?! Ten pierwszy ludek odpowiada: ano nie! Aby wygrać, trzeba grać, to oczywiste przecież! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6838850 Napisano: 19.01.2022 22:55:17 w Avanti
bocin napisał(a):

olivkap napisał(a):

joan napisał(a):

bocin napisał(a):

Czy w tym Star to trzeba najpierw zagrać, żeby mieć szansę wygrać?

Nawet gorzej! Najpierw trzeba chrupki kupić.

Dobrze, że nie trzeba ich otwierać, jak w Cheetos, bo groziłoby to nawet zjedzeniem.

Ja tam otwieram i zjadam. Są lepsze niż mięso z Bierdonki.

Ja akceptuję tylko Lays, jak dla mnie lepsze niż Crunchips i cala reszta Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6838475 Napisano: 18.01.2022 15:57:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ze studia REC dlugo się czeka na nagrody? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#6838271 Napisano: 17.01.2022 22:17:37 w WC - rozmowy o wszystkim
malutka456 napisał(a):

Hej, miałam kwarantannę, która przeszła w izolację (potwierdzony covid) i nie ściągałam aplikacji emotka Dzieciaki dzięki mnie były 17 dni na kwarantannie, też nic nie instalowałam...ale policja była u nas prawie codziennie  emotka jak nie byli pod bramą to dzwonili. 4 różne ekipy, nawet z innego miasta  emotka Nawet mam numer dzielnicowego zapisany emotka ps. nikt o apkę się nie pytał emotka

Mój siostrzeniec dwa razy byl na kwarantannie,bo koledzy z klasy mieli covid. Generalnie to siedzial grzecznie w domu, ale 2 razy w ciągu tego czasu byla taka sytuacja, ze musial ze swoją mama czyli moja siostra gdzieś wyjść, juz stali praktycznie w kurtkach i butach aż tu nagle policja dzwonila domofonem czy mlody w domu i żeby podszedł do okna. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6838064 Napisano: 17.01.2022 14:53:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pierwsza wygrana w tym roku, wyjątkowo niezwiązana z lotto ani zdrapkami- 300 zł na paliwo Orlen od studia REC  jednym zgłoszeniem:) Samuraj, dziękuję za szczęśliwy paragon! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6837902 Napisano: 16.01.2022 15:49:53 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Przepraszam za długi cytat (pewnie innych tym wkurze)  emotka ale ta rozmowa z fotowoltaiką mnie rozbawiła:https://www.youtu.../watch?v=Kiv0cd0KUZY

emotka "Ja nie jestem paniiiii!!! (...) Pani się cały czas myli! Ja jestem chłopak, a nie dziewczyna"". emotka emotka emotka

Do mojego ojca prawie codziennie dzwoni jakis automat z numeru zaczynającego się od 85, chcąc go zaprosić na jakieś badania profilaktyczne, przy czym usilnie zwracają się do niego per Pani, jak on jest przeciez facetem. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6837491 Napisano: 13.01.2022 19:53:39 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Najlepiej gdyby w wątku gratulacji pierwsza osoba gratulująca napisala, Iksiński, gratuluję Ci auta/wycieczii

Ale który konkretnie IKSiński wygrał tę wycieczkę, bo nie wiem? emotka I dokąd? Z jakiego konkursu? Nic nie wiem, kurczę pieczone... emotka Wkurza mnie to już... emotka

Ja się doczekać  nie mogę dnia, w którym ktoś w wątku gratulacje dla wygranych napisalby: Cudaczek, gratuluję 100 tysiecy z loterii o wlos od nagrody, 100 tysiecy z Visa, i 25 tys z Belvity:) hi hi

To takie myślenie życzeniowe, ale zapewne gdybym wygrala te wszystkie nagrody naraz, ktos życzliwy inaczej zapewne, pod nowym nickiem, zwyzywalby mnie na pw. Więc chyba wolę nie wygrac w powyższych loteriach. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6837487 Napisano: 13.01.2022 19:49:40 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Najlepiej gdyby w wątku gratulacji pierwsza osoba gratulująca napisala, Iksiński, gratuluję Ci auta/wycieczii

Ale który konkretnie IKSiński wygrał tę wycieczkę, bo nie wiem? emotka I dokąd? Z jakiego konkursu? Nic nie wiem, kurczę pieczone... emotka Wkurza mnie to już... emotka

Ja się doczekać  nie mogę dnia, w którym ktoś w wątku gratulacje dla wygranych napisalby: Cudaczek, gratuluję 100 tysiecy z loterii o wlos od nagrody, 100 tysiecy z Visa, i 25 tys z Belvity:) hi hi Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6837484 Napisano: 13.01.2022 19:38:42 w Wkurza mnie...
prosiaczek napisał(a):

Że widzę wiele gratulacji dla Wygranych w stosownym wątku, ale nie wiem co i gdzie wygrali emotka  fajnie by było jakbym wiedziała  emotka  W każdym razie dołączam się do gratulacji emotka

No dokładnie, ha,ha,ha. Nie każdy wpisuje swoje większe wygrane w mdw.Ludzie czasem poczta pantoflowa dowiadują się, że ktoś tam coś wygral- np w wiadomościach na priv czy fb, a potem szukaj wiatru w polu, he,he. Najlepiej gdyby w wątku gratulacji pierwsza osoba gratulująca napisala, Iksiński, gratuluję Ci auta/wycieczii Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6837483 Napisano: 13.01.2022 19:32:11 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

siewcazamieszania napisał(a):

Ja czekam na moją pierwsza dużą nagrodę. Przedwczoraj patrzę na status przesyłki, a tam "delivery not possible". A potem sąsiad mi mówi, że stał dostawczak, miał coś dużego, ale nie mógł się dodzwonić. Kurier nie ruszył du*y, żeby zadzwonić do drzwi i odjechał. Udało mi się skontaktować z firmą transportową, okazało się, że zleceniodawca podał zły nr telefonu. Poprawili, przekazali kurierowi i wczoraj miał być.No własnie, MIAŁ, a dzisiaj nadal czekam.Tak się cieszyłam na tą wygraną, pierwsza taka naprawdę wymarzona, a teraz boję się, że przepadła emotka

Agencja na pewno zadba o to, żeby nagroda dotarła. Zwłaszcza że podali zły numer telefonu do Ciebie. Tylko powinni być na bieżąco z problemami z kurierem, bo zrozumiałam, że jesteś w kontakcie z przewoźnikiem, a nie agencją? U mnie kurier kiedyś notorycznie jeździł pod opuszczony budynek i zaznaczał, że błędny adres, aż nagroda wróciła do organizatora. Kurier twierdził, że tak go nawigacja prowadziła. Na szczęście po wyjaśnieniu sprawy z agencją, wysłali nagrodę drugi raz innym przewoźnikiem. 

Jeśli Agencja czyli zleceniodawca sama przyznała się do błędu uniemożliwiającego kontakt z Tobą, to na pewno wysla ponownie na swój koszt. Glowa do góry! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6837432 Napisano: 13.01.2022 16:03:19 w moje dzisiejsze wygrane :)

cudaczek121

#6836904 Napisano: 11.01.2022 17:08:09 w Dziś cieszę się z.....
Dzis się cieszę, bo odebrałam kolejne orzeczenie o stopniu niepełnosprawności  Dali znaczny do 31 grudnia 2026 roku i nawet nie musiałam stawać na komisji tym razem:) Miły początek roku! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6836345 Napisano: 08.01.2022 19:36:55 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

ziolko napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

A ja mam dziś forumowe urodziny. Siedemnaste .Tyle lat! Tyle wrażeń! Tylu wspaniałych ludzi! Tyle szans na nagrody... Kiedy to minęło? 

ooo... a ja przegapiłam swoje 16 urodziny na forum  emotka

Ja swoich mnóstwo przegapiłam. emotka  Taki lajf.  emotka

Moje 16 forumowe urodziny będą 28 lutego. Tak się cieszę! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6836344 Napisano: 08.01.2022 19:26:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

Loteria „Jesteś o włos od nagrody” - jak macie opisane produkty na paragonie? U mnie akurat tylko „szampon ziołowy” i „szampon rumiankowy”… 

Kupowałam w Rossmannie i mam Schuma na paragonie  Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6836197 Napisano: 07.01.2022 21:12:28 w Dziś cieszę się z.....
ziolko napisał(a):

cb656 - w pierwszym momencie zaskoczenie, że znalazłam banknoty, zamiast typowych żółtych groszaków. Później radość, że coś sobie kupię. A jeszcze później zaczęłam się zastanawiać, czy właściwie zrobię zostawiając sobie kasę...Poszukałam też info w necie, co zrobić w takiej sytuacji i znalazłam kilka artykułów, że powyżej 100 zł trzeba zgłosić do starosty lub urzędu miasta, bo można mieć spore nieprzyjemności. 
Cóż... tak czy siak bym zgłosiła emotka  A artykuły tylko mnie umocniły w postanowieniu. 

Aha, czyli jednak przez krótką chwilę była pokusa, by ewentualnie zatrzymać kasę. Ja to bym chyba jednak spietrala i odniosła hajs na policję lub do biura rzeczy znalezionych- chociaż i w takich miejscach pracują ludzie, którzy mogą te pieniądze zabrać dla siebie. Poza tym w dobie monitoringów, kamer i telefonów komórkowych zawsze istnieje ryzyko, że ktoś mógłby mnie sfilmować i wrzucić nagranie na fejsa. Obciach na całą Polskę murowany! To ja już wolę kasę wygrać niż znajdować. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

cudaczek121

#6835995 Napisano: 06.01.2022 19:26:09 w poznajmy się BLIŻEJ
onlyrybka napisał(a):

kreo42 napisał(a):

avantanowa napisał(a):

gregory napisał(a):

cześć, czy są osoby z Wrocławia?

sa emotka

Są  emotka

Z okolicy Wrocławia, jeśli się liczy to tak  emotka

Ja mieszkam w Długołęka,20 km od Wrocławia  Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6835957 Napisano: 06.01.2022 15:07:40 w Dziś cieszę się z.....
ziolko napisał(a):

A ja dziś cieszę się, że znalazłam na parkingu kilkaset złotych  Mały minus (dla mojego portfela emotka  )  - już się umówiłam z panią w Biurze rzeczy znalezionych  Chyba, że w najbliższym czasie znajdę apel o zgubie na lokalnych portalach, to oddam bezpośrednio. 
Kusi, żeby zostawić dla siebie, ale gdybym to ja je zgubiła, to chciałabym, żeby ktoś je oddał. 
Mam nadzieję, że "zgubca" to doceni. 

Bardzo podziwiam Cię za uczciwość Pewnie zostanę tu zaraz słusznie zminusowana, ale ja bym oddala tylko w przypadku gdyby to były pieniadze w portfelu wraz z dokumentami albo gdybym wiedziała, że na tym parkingu jest monitoring umożliwiający rozpoznanie mojej tożsamości. Sama mialam kilka sytuacji, gdy ludzie biegli za mną po ulicy, bo widzieli, że wypadło mi z kieszeni płaszcza czy kurtki 50, 20 czy 100 zlotychi i za każdym razem mowilam do tych ludzi, że skoro ze mnie taka gapa, to niech będzie  moja strata:) Ale zapewne byly i sytuacje, gdy nikt za mną nie gonił i sobie przywłaszczył. Żeby nie bylo- w zyciu niczego nie ukradłam, ale wyznaję, zasadę znalezione- niekradzione. To jest mój pogląd na ten moment, ale tyle o sobie wiemy,ile nas sprawdzono, więc nie wiem co bym zrobila.Nigdy nie znalazłem żadnej kasy,jedynie kilka zdrapek z wygranymi po 2 zl czy 5, które ktos wywalil. Wyświetl w wątku >>