Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

cudaczek121

#6718127 Napisano: 26.07.2020 21:41:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zlotych do Allegro z panelu badawczego Yougov.Orientuje się  ktoś czy ten bon przychodzi poczta tradycyjna czy mailem? Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6717966 Napisano: 25.07.2020 13:01:40 w SZUKAM....
Mam pierwsza grupe ze wzgledu na wzrok.Dowiedzialam sie, ze w ramach programu Aktywny samorzad moge sie ubiegac o dofinansowanie na laptopa, telefon komorkowy czy okulary.Orientuje sie ktos w jakiej kwocie jest to dofinansowanie maksymalnie? Moze ktos doradzi mi jakiegos fajnego laptopa do przegladania Internetu,poczty, przepisania od czasu do czasu czegos na komputerze?Do 31 sierpnia mam czas na zlozenie wniosku. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6717712 Napisano: 23.07.2020 16:12:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zlecony przed chwilą przelew na 20 złotych z panelu poznaj.to Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6717569 Napisano: 22.07.2020 23:09:08 w Lotto i inne
Loser9, tez akurat dzis dostalam kilkanascie kuponow lotteriady od Pani.Przy okazji muszę przyznać, ze co nie kupię zdrapki Jubileuszowy milion, to trafiam 50 lub 100 zlotych albo chociaz zwrot.Tak np. wczoraj i dzis po 50 zlotych.Ostatnio w boom 777 stowka:) Zawsze kupuje tylko po 1 sztuce. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6717222 Napisano: 21.07.2020 15:59:30 w Paragony na trwające konkursy
Kupię 2 paragony na dzisiaj kończący się Elseve.pw Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6717153 Napisano: 21.07.2020 11:41:11 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

takaja86 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurzają mnie znajomi, którzy oczekują, że wygramy np. głośnik jbl2 sprzedam im za 40 zł. Wystawiłam jbl charge 4 za 400 zł(sprzedałam w 5 min) A kumpel, który wcześniej napalony mówił, ja go od Ciebie kupię, stwierdził, że nie no za drogo... liczył na 200 zł. emotka
Wkurza mnie, że ktoś myśli, że skoro wygrane to sprzedam za pół darmo. Staram się, ustalić taka kwotę, żeby obie stronę były zadowolone. I zawsze wszystko mi dość szybko schodzi. Ale szanujmy swoją pracę, bo konkursy to czasem ciężka robota. emotka  Nie bedę sprzedawac za grosze. Wwwrrr. Wyżaliłam się emotka

Moi znajomi nie dość że liczą na wygranie dla nich konkursu to jeszcze gdy wygralam pobyt w hotelu ze spa wraz z zabiegami dla dwóch osób o wartosci 4000 zl znajomy powiedzial ze moze to ode mnie odkupić ale za 600 zl emotka  to ja juz wole tam pojechać wraz z mężem i dzieckiem niż to komuś sprzedac a jeszcze potem pretensje ze za drogo. Pobyt sprzedałam za 2000 zl i wcale ciezko to nie było. Moja siostra ktora wciągnęłam do konkursów choć teraz tego czasem zaluje, nigdy mi nie podziękowała za pierwsze nagrody które ja jej wygralam defacto oddając jej mój patent na wygrywanie, mało tego gdy jej nie ułożyłam jakiegoś tekstu na konkurs to wielkie pretensje były. Zero wdzięczności.  Ja zeby wygrac 10 000 zl w jednej agencji to grałam pol roku zeby się do nich przebić a to jest przecież praca, kup produkt, zachowaj paragon, ogarnij regulaminy wymysl teksty i tak po każdej porażce próbowałam dalej aż się udało a tu ona dostala cos gotowego na tacy i ani dziękuję. Ech musialam się wyżalić. Jedyne osoby które się szczerze cieszą z moich wygranych to rodzice mąż i corka. Corcia jak tylko dzwoni telefon od razu wola mamo moze znow cos wygralas emotka

Znam to... siostry stale coś chcą, bo przecież masz za darmo.
wygrany motor w oreo, niby 9000 zł chcą za 2000 zł kupić, bo przecież dałem 2 zł za produkt... 
jak każdemu na urodziny dałem bon 200 zł do Decathlonu to podziękowali, ale później nie dość że nawet na urodziny głupiego wszystkiego najlepszego nie usłyszałem, to potem słyszałem tylko, że mógłbyś dać jeszcze jedno takie 200 zł bo tamto już wydane i brakuje emotka teraz się nic nie odzywam, nagrody jak wpadną to od razu idą na Allegro, a do czasu sprzedania siedzą sobie cicho na strychu w zakamarku i nikt nic nie wie emotka  mam spokój emotka
kiedyś wygrałem bilety dwa na skoki w Zakopanem plus weekend w Nosalowym Dworze, całość nagrody była za ponad 4000 zł to siostra powiedziała że 200 zł mi da za niego bo przecież i tak nie wykorzystam emotka  koniec końców poszedł na Olx za 2300 zł wiec 2100 zł w kieszeni. emotka już wiem, że chwalić się nie ma czym, wie tylko mama i tata a sprzedażą dzielimy się po połowie, bo kupujemy produkty na pół zawsze emotka  

Oj, to ja tak nie mam.Nie wygrywam zbyt dużo,ale nie wyobrażam sobie brać od rodziny czy znajomych pieniędzy za coś, za co i tak sama nie musiałam płacić.10 lat temu zabrałam siostrę za friko na wygraną wycieczkę do Maroka, 3 lata temu wysłałam rodziców, gdy wygrałam spa.Najmłodsza siostra dostała głośnik jbl i rower Nivea.Oprócz tego jakieś bony, bilety do kina czy teatru.Ostatnio wysłałam na adres domowy moich sióstr 40 kartek papieru z POL, to się wkurzyły, że szastam ich danymi za kilka sztuk papieru i potem będą do nich wydzwaniać i wysyłać spam na maila,ech.Tylko,że ja podałam tam wszędzie dane ze swoich maili, he,he.  2-3 lata temu wygrała zestaw kina domowego z Lays bez tv. Mama mówi: nie sprzedawaj, przecież się przyda.Teraz gada,że to jej do zagraca i może bym to jednak wystawiła.No tak, tylko jest już zapewne dawno po gwarancji, to nikt teraz tego nie kupi ,wrr. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6716941 Napisano: 20.07.2020 15:03:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nitka310 napisał(a):

FBviola napisał(a):

Mam pytanie o loteriadę
jesli gra się online w Lotto to przychodzą wam kody do loteriady?
my zagraliśmy online na ponad 10 zł, zarejestrowaliśmy się do loteriady ale kodów brak.
Wam przychodzą te kody, czy mam do nich pisać emotka

Gram tylko online i kody przychodzą następnego dnia na stronę loteriada.

A ja mam pytanie: Czy jak kupuję stacjonarnie tudzież online kupony/zdrapki lotto, muszę koniecznie rejestrować kupon loteriady w dniu zakupu czy mogę po kilku dniach? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6716497 Napisano: 17.07.2020 18:40:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak mam na paragonie 2 opakowania wafli Familne i mnostwo innych produktow, to mam wpisac tylko laczna kwote 4.42 czy kwote laczna z calego paragonu czyli 198.86? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6716250 Napisano: 16.07.2020 14:17:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ikropka napisał(a):

Kozel emotka 20 kodów wpisanych i nawet kufli nie widać

No to miałaś ty razem pecha najwidoczniej.Mnie się udało za 3 razem kufle ustrzelić.Ale powiem szczerze że wolałabym wygrać 9 tysięcy z Żywca tak jak Ty, a nie tylko kilka zniżek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6716067 Napisano: 15.07.2020 17:25:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie dziś tyko zestaw kufli Kozel za 3 wbitym kodem o 17.16. Niby to tylko kufle, ale mam nadzieję, że wywołają kaskadę pozytywnych zdarzeń nagrodowych jeszcze w tym miesiącu emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6716006 Napisano: 15.07.2020 14:09:12 w Wkurza mnie...
Dzisiaj akurat nic mnie nie wkurza.No ale poczułam się niejako w obowiązku zrelacjonować, co dalej zadziałałam w sprawie kradzieży na blika, której dokonano na moją szkodę. W końcu kilka osób z forum mnie dość sugestywnie namawiało, bym to zgłosiła.Tak się szczęśliwe złożyło, że mogłam dziś wziąć pojedynczy, wolny dzień w pracy. Coś mnie tak więc natchnęło, aby pofatygować się na komisariat w Długołęce.Miła pani policjantka spisała moje zeznania.Nie mam w domu drukarki, w pracy zaś zapomniałam wydrukować ze swojego konta te 2 przestępcze transakcje.Na szczęście policjantka zgodziła się, abym pokazała jej w telefonie ze strony swojego banku i nawet zrobiła swoim telefonem zdjęcie- twierdziła, że ona już sobie to sama wydrukuje  niczego więcej nie muszę donosić w formie papierowej.Pouczyła mnie o konsekwencjach składania fałszywych zeznań, spisała dane z dowodu, poprosiła o numer konta w celu przelewu ewentualnie odzyskanych pieniędzy.Podałam numer swojego telefonu i adres mailowy.Jutro przekażą sprawę na komisariat policji w Dębnie. No i zobaczymy, jak się sytuacja rozwinie.Nawet jeśli nie uda się odzyskać hajsu, przynajmniej wiem, że zrobiłam wszystko, co w mojej mocy, by kasę odzyskać.Czy ktoś się orientuje, przez jaki okres czasu banki przechowują np. dane z monitoringu przy bankomacie?Albo jakieś konkretne dane o transakcji blik? Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6715609 Napisano: 13.07.2020 18:07:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dzis uzyskałam prawo do nagrody z panelu Zymetria.Do czasu przyjscia ankiety rozliczeniowej musze zastanowic sie, czy chce 27.10 zl przelewem na Paypal czy 25 zl do empiku.Oprocz tego 100 zlotych w zdrapce boom 77-kupiona 1 sztuka. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6715588 Napisano: 13.07.2020 16:40:56 w Giełda Kodów ; )
Zniżkę empik 10 złotych Żywiec (mam ja).Wymienię na coś drobnego. pw Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6715586 Napisano: 13.07.2020 16:38:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie może trochę na wyrost odnośnie loterii Kozel. Czy w poprzedniej edycji Laureaci voucherów do Czech mogli zamienić cel podróży na inny w tym biurze podróży, czy też koniecznie te Czechy musieli wybrać?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6715584 Napisano: 13.07.2020 16:35:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Chcialam oplacic karta Visa rachunek za telefon w Plusie w internecie, aby przy okazji wziac udzial w konkursie organizowanym przez Brainstorm.Niestety, wyskoczyl mi blad autoryzacji karty.Ktos wie o co chodzi? W zasadzie to nigdy nie place karta w sieci, jedynie robie przelewy ze strony banku.No ale chcialam wziac udzial w konkursie.Czy ja musze ta karte gdzies najpierw zarejestrowac,aby jej uzywac do platnosci w necie?

Ja w moim banku musiałam zarejestrować. 

Dziękuję za Twoją radę oraz osób powyżej.Zajrzałam i okazało się, że mam limit zerowy na płatności online, ha,ha. Zmieniłam na minimalne 200 złotych coby mnie znowu nie okradli za zbytnioemotka Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

cudaczek121

#6715402 Napisano: 12.07.2020 19:47:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chcialam oplacic karta Visa rachunek za telefon w Plusie w internecie, aby przy okazji wziac udzial w konkursie organizowanym przez Brainstorm.Niestety, wyskoczyl mi blad autoryzacji karty.Ktos wie o co chodzi? W zasadzie to nigdy nie place karta w sieci, jedynie robie przelewy ze strony banku.No ale chcialam wziac udzial w konkursie.Czy ja musze ta karte gdzies najpierw zarejestrowac,aby jej uzywac do platnosci w necie? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6714831 Napisano: 09.07.2020 14:16:34 w Wkurza mnie...
visserarthur napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Oni dojdą kto wypłacił i znajdą. Trochę to potrwa u siostry rok trwało razem ze sprawa. Tam było kilkanaście osób i wszystkim zwrócił co do złotówki. A wyrok i tak doatal

Tylko że jak to się w praktyce odbywa? Wzywają mnie do sądu na przesłuchanie na świadka czy jak? Nie bardzo mam czas i ochotę włóczyć się po sądach.

Kuzyn miał podobną sytuację do mnie (doładowania Allegro), tyle, że on zapłacił coś około 500 zł. Zgłosił na policję, zgłoszenia wszystkich oszukanych zostały połączone, sprzedający został zobowiązany do zwrotu środków z odsetkami (nie wiem, czy sprawa trafiła do sądu, czy było to na zasadzie "dogadania" z prokuratorem), kuzyn dostał zwrot od tego sprzedawcy z informacją, że odsetki odda za jakiś czas, ale zadowolony był, że chociaż kasę swoją dostał, więc o odsetki się nie upominał. Do żadnego sądu jechać nie musiał- wystarczyły zeznania na policji, także chyba nikt Cię nie będzie ciągał po sądach. 100 złotych może bym darował, ale nie 2800...

No bo chodzi o to,że ja się nawet w domu nie przyznałam,że zostałam okradziona i gdybym musiała brać np. urlop w pracy w celu dajmy na to pójścia na rozprawę, to kiepsko.A skąd policja będzie wiedzieć właściwie,że mnie faktycznie okradli.Przecież mogłabym być np. jakaś wredna, pożyczyć komuś dobrowolnie tę kasę- np. jakiejś znajomej czy znajomemu z Dębna, a potem się z tym kimś pokłócić i uparcie twierdzić, że to była kradzież?Oni tak po prostu mi uwierzą,że doszło do przestępstwa? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6714808 Napisano: 09.07.2020 12:40:36 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Oni dojdą kto wypłacił i znajdą. Trochę to potrwa u siostry rok trwało razem ze sprawa. Tam było kilkanaście osób i wszystkim zwrócił co do złotówki. A wyrok i tak doatal

Tylko że jak to się w praktyce odbywa? Wzywają mnie do sądu na przesłuchanie na świadka czy jak? Nie bardzo mam czas i ochotę włóczyć się po sądach. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6714781 Napisano: 09.07.2020 11:06:41 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Sks900, nie zglosilam.Spedzilabym 3 godziny na policji skladajac zeznania,a na koncu i tak by mi powiedzieli,ze nic nie moga zrobic-,trzeba bylo byc bardziej ostroznym.

Powinnas to chociaz do banku zglosic. Wiesz, ze ta kasa przeciez fizycznie do kieszeni złodzieja nie wskoczyła. A bank slabo zabezpieczył emotka

Ktoś wypłacił z bankomatu PKO w Dębnie przy Mickiewicza 32 najpierw 800, a potem 2000 złotych. Wyświetl w wątku >>
0 0