Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6699719 Napisano: 28.04.2020 12:24:55 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie komunikat w laptopie Non system disk or disk error.Replace and strike any key when ready.Jak to moge naprawic? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6699667 Napisano: 28.04.2020 11:03:13 w SZUKAM....
Mam na laptopie komunikat Non- system disk or disk error. Replace and strike any key when ready. Przed chwila jeszcze normalnie cos pisalam na laptopie i nagle sie zatrzymalo i nie moglam kontynuowac pisania.Co z tym fantem zrobic? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6699544 Napisano: 27.04.2020 18:04:25 w Giełda Kodów ; )
Kupię kody Żywiec  Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6699543 Napisano: 27.04.2020 18:00:50 w Kupię...
Kody żywiec kupię  Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6699168 Napisano: 25.04.2020 23:12:19 w SZUKAM....
agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy ktos wie, kiedy planuja otworzyc kina? Mam jeszcze od Smolara 2 bilety z multibiletu wazne do 30 czerwca 2020.Ewentualnie czy jest mozliwosc przedluzenia waznosci biletow?

Najlepiej zadzwonić do centrali, która wydaje takie bilety i zasugerować takie przedłużenie. Przedłużałam kilka voucherów różnego typu i nikt mi nie odmówił.

ja pisałam do kina maila czekam na odpowiedź, Aquapark miałam wygrane wejściówki do 4 maja już wiem że jak tylko otworzą się to mam mailowo przedłużyć wygrane wejściówki

Ja mam jeszcze niewykorzystany voucher Ebilet na 500 złotych z loterii Lays ważny do 1 października 2020 roku i mam nadzieję,że uda mi się go zrealizowaćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6699167 Napisano: 25.04.2020 23:08:31 w SZUKAM....
iwona0103 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy ktos wie, kiedy planuja otworzyc kina? Mam jeszcze od Smolara 2 bilety z multibiletu wazne do 30 czerwca 2020.Ewentualnie czy jest mozliwosc przedluzenia waznosci biletow?

info ze strony kina Helios

W związku z zamknięciem kin, bilety zakupione na seanse w ramach regularnego repertuaru i projektów specjalnych podlegają zwrotowi, a termin ważności kuponów i zaproszeń zostanie wydłużonyPonadto, kupony i zaproszenia, którym w trakcie zamknięcia kin mija termin ważności, zostaną przedłużone o okres, w którym kina będą nieczynne. 

Na fb Multikina ktoś zapytał o vouchery i dostał taką odpowiedź:
Multikino Polska Możemy prosić o wiadomość w tej sprawie poprzez nasz formularz https://multikino.pl/kontakt? Postaramy się pomóc.

Ok, bo właśnie mi bardziej zależy na Cinema City czy też Multikinie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6699115 Napisano: 25.04.2020 15:37:26 w SZUKAM....
Czy ktos wie, kiedy planuja otworzyc kina? Mam jeszcze od Smolara 2 bilety z multibiletu wazne do 30 czerwca 2020.Ewentualnie czy jest mozliwosc przedluzenia waznosci biletow? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#6698826 Napisano: 23.04.2020 20:07:15 w SZUKAM....
dwaburekoty napisał(a):

zarania napisał(a):

Dziękuję wszystkim za pomoc. Kołomyjki są  ukraińskie, dumy też (info z podręcznika). Obstawiłam ostatecznie romanse.
Trzymajcie kciuki! emotka

ja obstawiam nadal to
https://pl.m.wiki.../Bylina_(literatura)

ale daj znać potem co to było emotka

Człowiek się uczy przez całe życie jednak,Dotychczas słowo bylina kojarzyło mi się z roślinnością/botaniką, a tu proszę:) Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6698723 Napisano: 23.04.2020 12:04:20 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

Wkurza mnie, że moje dzieci non stop się kłócą i biją. Nie wiem już jak reagować,  co robić...... emotka  2x 4 lata....czy to minie? emotka

Znajdz im jakies najprostsze zadanie do wykonania. Niech poscieraja kurze, umyja podloge scierka kafelek po kafelku, zamiota podloge.4 letnie dzieci juz chyba cos potrafia.Najwyzej po nich poprawisz albo powiesz, ze niedokladnie umyte i trzeba poprawic:) Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6698720 Napisano: 23.04.2020 11:52:11 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Kolezanka z biedry wlasnie mi napisala, ze nie szukaja do pracy emotka  Ale i tak cv zaniosę, na pocztę tez jutro pojde. Ogolnie jutro podrukuje i będzie dzien noszenia cv emotka

Aniu, bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki! Wyświetl w wątku >>
1 takaja86 0

cudaczek121

#6698688 Napisano: 23.04.2020 10:45:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
20 zl bon empik z panel Norstat:) Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6698591 Napisano: 22.04.2020 20:49:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
12 zl w multi i 8 zl w kaskadzie Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6698538 Napisano: 22.04.2020 16:34:34 w WC - rozmowy o wszystkim
dwaburekoty napisał(a):

Słuchajcie, mam mindfuc*a. Jak spędzacie teraz czas? Siedzicie w domu? Musieliśmy w ubiegłym tygodniu jechać do lekarza. Moja ciężarna bratowa zaoferowała, że mamy dzieciaki zostawić u niej. Gdy stwierdziłam, że nie chce jej narażać odpowiedziała mi, że do nich i tak ktoś ciągle przychodzi... Moja koleżanka (dwójką małych dzieci, z czego jedno noworodek) ciągle wrzuca aktualne zdjęcia z imprez rodzinnych, albo wyjazdów. Może ja nieprawidłowo rozumiem słowo "izolacja" i jak głupia siedzę w domu i ograniczam zakupy do jednego wyjazdu do sklepu na 1.5tygodnia....
I po co te szumne nakładki na zdjęcie profilowe na FB "uratuj komuś życie i zostań w domu"?

Ja od 16 marca jestem w domu na urlopie postojowym.Mam to w tej obecnej sytuacji mozna powiedziec szczescie, ze mieszkam z mama w domu 20 km od Wroclawia i mamy swoj ogrod.Czasem wychodze do sklepu osiedlowego po zakupy no i na spacer z psem.Moze ja dziwna jestem, ale ze mnie to taka bardziej domatorka, więc stan izolacji mi w sumie odpowiada. Co do cukierkowych fotek/wpisow na fb, wiadomo, ze ludzie nie wstawia zdjecie rozwrzeszczanego, placzacego dziecka ani poobijanej twarzy, bedacej efektem przemocy domowej.Ludzie czesto publikuja zafalszowany obraz rzeczywistosci, bo tak im jest wygodnie.Poza tym piekne obrazki lepiej sie oglada:) Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6698392 Napisano: 22.04.2020 10:51:22 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie i dobija,ze na moje ogloszenie o prace odpowiedzial poki co jakis zboczeniec,ktory chce byc moim sponsorem emotka ((

Aniu, bardzo mi przykro!

Kasiu powiem Ci,ze po tym co ten koles powiedzial, bylam w takim szoku, pierwszy raz mi ktos cos takiego zaproponowal...masakraa

Aniu, moze sprobuj zatrudnic sie w Zabce? Tam ciagle kogos szukaja  Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6698322 Napisano: 21.04.2020 20:10:10 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie i dobija,ze na moje ogloszenie o prace odpowiedzial poki co jakis zboczeniec,ktory chce byc moim sponsorem emotka ((

Aniu, bardzo mi przykro! Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6698017 Napisano: 20.04.2020 20:25:23 w Pomocy!!!!
chochliczka napisał(a):

Zbiórka staneła, ale moze jeszcze ktoś zechce dołączyć i zawalczyc o bon do Intersportu?

No i o 2 bilety do Cinema city Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6697740 Napisano: 19.04.2020 22:18:51 w WC - rozmowy o wszystkim
patyk napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Teraz jest kilka zbiórek dzieciaczków chorych na SMA. Większość z nich jest przewidziana na uzbieranie 9-10 milionów złotych.Ale jedna z nich- zbiórka Marysi, zakończyła się już na etapie 5 milionów i rodzice dziewczynki dziękowali, że uzbierali już całą kwotę na leczenie córki.A jeśli w jednym szpitalu w USA jest ten lek dostępny za 5 milionów, to dlaczego pozostałe dzieci z SMA nie mogą być tam leczone? Chyba że rodzice Marysi dołożyli te 3 miliony z własnej kasy, w co szczerze wątpię.Przy okazji na zbiórce Frania Marcinkowskiego zostało już niewiele ponad 200 tysięcy do końca emotka

Ten lek ma jedną cenę. Najwidoczniej zbiórka Marysi szła równolegle na kilku fundacjach. Kacperek Ryło też zbierał na siepomaga i na innej fundacji. Cena leku jest jedna. 
Generalnie serce rośnie jak ludzie potrafią pomagać innym, szkoda tylko że aż tyle dzieci czeka na pomoc. 

No to widzisz, ja nie wiedzialam, ze to tak mozna rownolegle na kilku zbierac. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6697715 Napisano: 19.04.2020 19:09:30 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

A mnie wkurza fakt, że teraz mam tak dużo czasu wolnego, tyle chęci do konkursowego działania, a tu fajnych konkursów nie ma lub jest ich tak mało, że szkoda gadać.. BA! nawet byłby czas teraz (gdyby nie wirus) żeby zrobić konkursowe zakupy na spokojnie, wszystko dobrze zaplanować, to niestety mam od domowników zakaz poruszania się po sklepach. emotka

Wcześniej zabiegana, wiecznie spóźniona lub robiąca wszystko na ostatnią chwilę.. Teraz wielki zwrot i duże rozczarowanie. Pozostaje tylko opalanie na balkonie  emotka

Ja od 16 marca jestem w domu.Przeczytalam w tym czasie 3 ksiazki, w tym jedna po hiszpansku.Myslalam, ze sobie zakonkursuje, ale nie ma ciekawych konkursow,ech. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6697703 Napisano: 19.04.2020 17:39:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tereniagno napisał(a):

honoris napisał(a):

Wiem, że ten temat już był, ale jestem oburzona! Valbon za 100 zł chcą: imię i nazwisko, adres zamieszkania, serię i numer dowodu osobistego, miejsce urodzenia, datę urodzenia, imię ojca, pesel, no nr konta oczywiście. Ni chu*a, nie wypełniam tego, zaraz piszę do organizatora. A cwaniaki w regulaminie napisali, że warunkiem wydania wygranej jest podanie danych, o które będą prosić w e-formularzu, czyli w samym regulaminie nie wymienili tych danych. Nic dziwnego, bo by zgody na to nie dostali, przecież to na bank nie jest zgodne z prawem. Dopiero zaczynam research, ale jeśli ktoś coś wie, to proszę o info.

To już jest wielka przesada emotka Pytam- a gdzie jest RODO ?
To są wszystkie dane do podjęcia pożyczki w banku.
Były już konkursy, gdzie chcieli skan dowodu osobistego, pamiętam za soki Tymbarka wartości ok.20 zł.
Niestety, nie wysłałam, a nagrody i tak przyszły.
Tak samo było kiedyś z wygranymi apteczkami za 15zł, więc zrezygnowałam, nie wysyłając danych.
Od czasu wprowadzenia RODO, organizatorzy wymagają coraz częściej wszystkie dane łącznie ze skanem paragonu.
Kiedyś tego nie było lub sporadycznie.Za chwilę za nagrodę za 5zł, będą żądali wszystkie dane osobowe.
To jest już szczyt wszystkiego emotka emotka

Ale czym Wy się tak przejmujecie? Macie 2 wyjścia- albo napisać im w danej rubryce coś w stylu odmowa podania tych danych-dane wrażliwe. Wyjście drugie jest takie: przesłanie im wszystkich fałszywych danych, oprócz oczywiście swojego imienia, nazwiska, adresu i numeru rachunku bankowego.I po sprawie! Wyświetl w wątku >>
2 mia, rena-cz 0