Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6694012 Napisano: 01.04.2020 12:02:12 w Wkurza mnie...
FBgabriela1 napisał(a):

Hej, ostatnio 1 raz wpisałam się na grupie, że poszukuję paragonu. . Dostalam 3 wiadomości, że sprzedane będą za taka cenę jak kupione artykuly...  emotka
Powiedzcie czy tak zawsze było, czy obecna sytuacja robi z ludzi hieny ?? Przecież te produkty zostają w domach.. A grupa chyba ma sobie pomagać, A nie żerowac na kimś.jesli jestem zbyt naiwna, to mnie po prostu oswieccie!  emotka   

Powiem Ci więcej.Niektórzy ludzie nie liczą sobie od wartości produktów z paragonu,tylko dajmy na to kilkanaście procent od wygranej nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6694004 Napisano: 01.04.2020 11:57:52 w SZUKAM....
Mam do oddania zestaw pomadek marki Vianek wygrane w konkursie na facebooku Apteka Press. Dostałam Info od organizatora konkursu, że przesyłkę mogę odebrać od 25 marca przez 7 dni w żabce we Wrocławiu przy PIŁSUDSKIEGO 66-68, więc jak wnioskuję, dziś jest ostatni dzień na odbiór. Niestety, jestem na urlopie z powodu koronawirusa i nie ma chętnych,aby mi ktoś z rodziny czy znajomych z realu to odebrał.Gdyby ktoś był chętny, podam dane na pw w celu odbioru przesyłki.To nie jest prima aprillis!Tylko prawdziwa oferta.Chętną osobę proszę o pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6693984 Napisano: 01.04.2020 11:27:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dziś dotarł przelew 20 zł od Norstat ankiety oraz 10.66 zł z panelu Ysense. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6692015 Napisano: 23.03.2020 22:36:49 w SZUKAM....
Czy jest tu jakiś nauczyciel korzystający z edumach.pl? Mama pracuje w przedszkolu, polecono jej zapisać się na 2 wybrane kursy z podanej listy.Przyszło info na maila o poprawnej weryfikacji. Wpisuję mamy maila i podane jej w pracy hasło do logowania i pomimo to nic nie działa.Na pewno nie zrobiłam żadnej literówki w mailu ani w haśle,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6691633 Napisano: 22.03.2020 14:43:28 w dziś mam urodzinki
pioge7 napisał(a):

Dziś ostatnie urodziny z 2 z przodu, za rok pierwsze z 3. To czas pewnych przemyśleń i rozważań swojego życia i dochodzę do wniosku, że pomimo tego, że nadal jestem singlem i nie osiągnąłem zbytnio w życiu nic, co by było ciekawego, jestem ze swojego życia zadowolony, niczego nie żałuję i patrzę w przyszłość w kolorowych barwach emotka  

Spóźnione, ale zawsze szczere- wszystkiego, co najlepsze dla Ciebie! Trzymaj sie!! Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

cudaczek121

#6691535 Napisano: 21.03.2020 17:40:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw pomadek ochronnych Vianek z fb oraz 6 zl ekstra pensji z premia przez net. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6691428 Napisano: 21.03.2020 06:23:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
62 zl za wczoraj z Eurojackpot przez internet:) Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6690053 Napisano: 14.03.2020 15:42:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdzie na tym prostokacie z Raffaello z napisem kod promocyjny znajduje sie ten kod? Pod ta szara warstwa? Nie wiem, jak mam to odkleic,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6689819 Napisano: 13.03.2020 12:46:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dobrze jarzę z regulaminu, że w loterii Raffaello nie wołają o paragon w razie wygranej? Dostałam praliny w prezencie i chciałam zagrać emotka

tylko kod  emotka

No i bardzo dobrze.Psim swędem zagram za darmoszkęemotka  Kiedyś dostałam w prezencie Ptasie mleczko z kodem, wysłałam i wygrałam longboard emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6689818 Napisano: 13.03.2020 12:43:58 w SZUKAM....
joan napisał(a):

kermit napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Do mojej siostry dzwoniła przed chwilą pracująca w aptece koleżanka i tamta twierdzi, że dostali odgórne zarządzenie, że od poniedziałku apteki mają być nieczynne.Czy ktoś to może potwierdzić?

Jedna z bzdur już zdementowana tak jak i ta o zamykaniu sklepów wielkopowierzchniowych i o otaczaniu miast kordonem sanitarnym.
Jeśli chodzi o apteki to jedynie chcą ograniczyć do sprzedaży przez "okienka" -w trybie nocnym (ale to zalecenie a nie nakaz).

Dokładnie - pożywka dla ludzie niemyślących, tak samo jak wszystkie "rewelacje" udostępniane na FB emotka Moja rada: absolutny zakaz powielania jakichkolwiek informacji bez jednoczesnego podania wiarygodnego źródła!!!

No, wiesz, myślałam,że pracownica apteki nie będzie ładować mojej siostrze takiej ściemy. I to jeszcze dzwoniła do niej specjalnie z takim fejkiem. Nie rozumiem, po co tak kłamać i siać fermentemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6689814 Napisano: 13.03.2020 12:39:04 w SZUKAM....
misiamarysia napisał(a):

asiatko napisał(a):

Mam pytanko odnośnie kart wygranych w ostatnim Farmio. Czy da się tą kartą zapłacić np w Rossmanie? Próbowałam w zwykłym sklepie spożywczym ale nie przeszło. Jak to działa skoro jest ograniczenie na konkretne punkty?

Mnie się nie udało w aptece, ale zapłaciłam bez problemu w Drogerii Natura, o ile Ci to w czymś pomoże.

Czy jak płaciłaś tą kartą potrzebny był PIN?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6689796 Napisano: 13.03.2020 12:17:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dobrze jarzę z regulaminu, że w loterii Raffaello nie wołają o paragon w razie wygranej? Dostałam praliny w prezencie i chciałam zagrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6689508 Napisano: 12.03.2020 14:59:09 w SZUKAM....
Do mojej siostry dzwoniła przed chwilą pracująca w aptece koleżanka i tamta twierdzi, że dostali odgórne zarządzenie, że od poniedziałku apteki mają być nieczynne.Czy ktoś to może potwierdzić? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6689433 Napisano: 12.03.2020 12:09:38 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje, defed emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

cudaczek121

#6689217 Napisano: 11.03.2020 14:33:04 w Wkurza mnie...
la-princessa napisał(a):

joan napisał(a):

Patrzę na te nowe akcje promo i jaja jakieś emotka

Wycieczki? Na konkretny kierunek / do konkretnego biura podróży, które (niezależnie od poglądu i postępowania laureata w kontekście korony) może za miesiąc upaść! & ofkoz "Uczestnikom Konkursu nie przysługuje prawo do otrzymania ekwiwalentu pieniężnego rzeczowej części nagrody." Potem takim voucherem z mnogością zer będzie można sobie jedynie tyłek podetrzeć emotka

Gdyby organizatorzy mieli za grosz przyzwoitości, to owszem - marketingowo akcja promo wiązałaby się z jakąś wycieczką - ALE nagrodą powinien być nie voucher, lecz karta (lub karty) przedpłacona na wartość nagrody. Jestem zniesmaczona...

A jak nie wycieczka to zestawy produktów, które są nic nie warte... Taki zestaw to powinien być dodatek do jakiejś normalnej nagrody. Ostatnio z Colgate przyszły trzy rzeczy - pasta, szczoteczka i płyn do płukania ust. Teraz do wygrania w Rimmel zestaw o wartości 150 zł, a tam trzy rzeczy, które można sobie samemu kupić za ok 50 zł w sklepie. Jakieś firmowe koszulki, czapki, powerbanki to często są za darmo rozdawane. A tu jako nagrody w konkursie promocyjnym... I jeszcze każdy ręce umywa, że to nie on ustala taką wartość nagród. Więc ciekawe kto tak robi ludzi w konia. 

A ja tęsknię za konkursami sms z jakimiś fajnymi nagrodami. Mam kilkanaście starterów konkursowych, które musiałam kiedyś zarejestrować, bo taki był wymóg, a teraz to rzadko wysyłam sms na jakiś konkurs.Fajne były konkursy np. w Vivie, co się trzeba było wstrzelić o północy emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6688823 Napisano: 09.03.2020 20:54:05 w SZUKAM....
Dostalam od znajomej w ramach rozliczen karte sodexho na 100 zlotych - dokladnie taka z konkursu Farmio.Mam ja tylko w formie elektronicznej na mailu. Orientuje sie ktos z Was czy ja ta karte moge wykorzystac w necie, gdy nie mam jej fizycznie w reku? A moze ktos zechce sie ze mna zamienic- dam te karte na maila w zamian za cos innego?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6688775 Napisano: 09.03.2020 17:04:31 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szukam osób, które mają wolne środki na koncie komórkowym i zechcą na mnie zagłosować w plebiscycie Gazety Wrocławskiej.
www.gazetawroclawska.pl/kobiety Katarzyna Legięć SMS O TREŚCI WTR.437 

Pod numer 72355 (2,46zl z vat)

Wyszłam na fotce koszmarnie,ale może ktoś się nad mordką pieska zlituje, jeśli nie nad moją zmęczoną, zblazowaną facjatą emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6688701 Napisano: 09.03.2020 11:07:27 w SZUKAM....
Szukam osób, które mają wolne środki na koncie komórkowym i zechcą na mnie zagłosować w plebiscycie Gazety Wrocławskiej.
www.gazetawroclawska.pl/kobiety Katarzyna Legięć SMS O TREŚCI WTR.437  Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

cudaczek121

#6688438 Napisano: 07.03.2020 01:13:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
90 zl w multi i 10 z ekstra pensji Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6688248 Napisano: 06.03.2020 09:46:28 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Coraz bardziej mnie wkurza szopka, jaką nasz rząd robi z koronawirusem. Specustawa, specjalne posiedzenia, sztaby kryzysowe, wysyłanie wszędzie instrukcji, co robić w razie zagrożenia, służby w pokazowej akcji, konferencje dzień w dzień itp.
Jak jeszcze alerty puszczą, to dopiero się zacznie  emotka  
Teraz dziwić się ludziom, że zaczynają się bać? W znajomym mi biurze podróży dwa tygodnie temu ludzie jedynie Chiny zamieniali na inny kierunek. W ciągu ostatnich trzech dni co drugi klient przyszedł lub zadzwonił, czy może zrezygnować z wakacji. 
Transport stoi, a kadry myślą już, czy nie trzeba będzie zwalniać.
Koleżanka miała zlecenia na zdjęcia do końca maja, teraz większość osób sesje chce przełożyć...
Itd.

Też już rzygam tym koronawirusem emotka  Zrobili sobie temat zastępczy dla zatajenia rzeczywistych problemów państwa. Raptem 1 osoba zarażona i wielkie hai wai. Z drugiej jednak strony, gdyby próbowali udawać,że koronawirus to nie problem dla Polski, to też niedobrze.Powinni to jakoś wypośrodkować- nie za dużo i nie nie za mało info na temet tej choroby i tyle.Obecnie media przeginają. Wyświetl w wątku >>