Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6656140 Napisano: 11.11.2019 22:34:41 w Dziś cieszę się z.....
Dzis cieszę się, że mam urodziny:) Chociaz skończyłam 35 lat, czuje się na co najmniej 10 lat mniej.Co roku dzień moich urodzin jest dla mnie ze wszech miar wyjątkowy,gdziekolwiek i z kimkolwiek bym go nie spędzała! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6655298 Napisano: 07.11.2019 21:36:08 w SZUKAM....
Serdecznie zapraszam wszystkie Osoby,które zechcialyby zarejestrować się w panelu Norstat- ankiety o zgłoszenie się na priv.Trwa akcja rekrutacyjną i mogę zaprosić Znajomych! Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6654419 Napisano: 05.11.2019 13:19:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

encepence napisał(a):

darog napisał(a):

Banders obradował ekspresem.
Wybór, wyniki do 30.11 //
ale już wczoraj po świątecznym weekendzie jest?!

I ten dziwny regulamin

"4. Uczestnictwo w Konkursie jest bezpłatne i dobrowolne."

- To po co paragon? za ponad 100zł 

--------------------------
i...
"W skład Komisji Konkursowej wchodzić będą: 3 przedstawicieli Sirowa Poland sp. z o.o. – wyłącznego
dystrybutora marki Antonio Banderas Fragrances na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej"
- czyli sponsor dokonuje wyboru na podstawie zgłoszeń - które przekaże  Organizator. 
- a organizator nie musi wszystkiego przekazywać- w szczególności zgłoszeń tak dobrych - które mogą zagrozić "znajomym" przed ew. nagrodzeniem?? 

coś tu nie tak....................................zawsze mnie wkurza ekspresowe obradowanie. I jeszcze to że faktycznie organizator musiał przekazać wszystkie zgłoszenia
1.11 - święto/
2.11 - sob - Zaduszki,
3.11 - niedziela i 
W PONIEDZIAŁEK organizator leci z materiałem zgłoszeniami do sponsora  i natychmiast 4.11 WYNIKI??

listy 40 nagród z perfumami nie opublikowali.

mogliby opublikować zwycięskie pracę, ale fakt podejrzane tempo bo zgłoszeń było na pewno bardzo dużo, nie byli w stanie wszystkiego przeczytać a co jeszcze wybrać najlepszych

też mnie zdziwiło to ekspresowe tempo, szczególnie, że regulaminowo czas na powiadamianie mieli do końca listopada....

Pewnie losowali.A zestawy perfum też już poinformowali? Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

cudaczek121

#6653675 Napisano: 02.11.2019 19:44:01 w Lotto i inne
nitka310 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nitka310 napisał(a):

Takie miłe odkrycie z rana. emotka
P.s A już myślałam, ze to będzie pierwszy rok od 5 lat zakończony bez trafienia 4;)

jak jest z taką wypłata wygranej na konto?

Jak zlecisz wypłatę to chyba po 2 dniach masz na koncie z tego co pamietam 

Kilka miesięcy temu wypłacalam wygraną z mini, coś ponad 100 zł, i po kilku godzinach miałam już na koncie:)

Gratulacje!Jakiś czas temu chciałam się zarejestrować na tej ich stronce,aby móc grywać online,ale niestety nawet mi nie przysłali maila aktywacyjnego,ech.Folder spam też sprawdzałam, oczywiście. Chciałam się zarejestrować ze swojego innego maila,ale nie wiem, czy to przejdzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6653108 Napisano: 31.10.2019 11:36:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
zubi napisał(a):

wczoraj bon 100 zł Wawel Auchan emotka

u mnie także emotka Jednym zgłoszeniem Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6652819 Napisano: 30.10.2019 14:36:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
chicaaa napisał(a):

O kurcze... nie zdawałam sobie sprawy, że można tak kombinować  emotka  Chyba zbyt naiwna jestem... Aż odechciewa się brać udział w loteriach...  emotka

Nasza kochana, forumowa mariolakal wygrała w Lindt wycieczkę,a nie podejrzewam Jej o hurtowe wysyłanie zgłoszeń.Mariola nie mieszka też w Aleksandrowie Łódzkim, więc jednym/kilkoma zgłoszeniami też jest możliwa wygrana. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6652745 Napisano: 30.10.2019 12:53:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
chicaaa napisał(a):

Sprawdziłam właśnie wyniki losowania z Lindor i rzuciła mi się w oczy jednak kwestia... Otóż, znaczna część rozlosowanych zgłoszeń pochodzi z jednego miasta, a konkretnie z Aleksandrowa Łódzkiego  emotka Nie żeby mi to oczywiście przeszkadzało, zastanawiam się tylko, czy to nasze polskie zagłębie konkursowe, czy może czysty przypadek i zrządzenie losu?  emotka   emotka

W Aleksandrowie Łódzkim, to zdaje się jest "mafia konkursowa"emotka Wyświetl w wątku >>
1 chicaaa 0

cudaczek121

#6651693 Napisano: 26.10.2019 00:30:14 w Wkurza mnie...
Każda strata Dzieciątka boli i to jest fakt niezaprzeczalny.Sama mam taką wrażliwość, że też bym długo przeżywała zalobe. Moja koleżanka miała córeczkę i ta Maleńka w wieku 5 miesięcy zmarła  z powodu śmierci lozeczkowej.Tego to już tym bardziej bym nie zniosła.Odczekala 3 lata i teraz ma znowu corke.Pozwol siostrze przeżyć żałobę po swojemu i po prostu bądź blisko w razie potrzeby.Az tyle co możesz dla niej zrobić. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6651498 Napisano: 25.10.2019 12:13:02 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Czuje się taka bezsilna,zła ,bo nie wiem jak pomoc siostrze. Właśnie teraz w 16 tygodniu dowiedziała się, ze serduszko jej dziecka przestało bic. Czeka na tzw łyżeczkowanie , a ja nie nogę jej w niczym pomoc. Siostra jest załamana , a ja nie znam słów, które mogły by ukoić jej ból 

Marne to pocieszenie,ale nienarodzone dzieci nie umierają, a jedynie zmieniają datę swego urodzenia emotka  Dużo siły dla Siostry,ech. Wyświetl w wątku >>
2 nkba, pikawka 0

cudaczek121

#6651456 Napisano: 25.10.2019 10:44:57 w Wkurza mnie...
Dzisiaj mija 2 lata odkad moj ojciec po 35 latach uciekl do kochanki, a moja Mama nadal chce, aby on wrocil i na niego czekaemotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6650997 Napisano: 23.10.2019 18:03:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś mi jest w stanie autorytatywnie napisać, który numer/koď należy podać w konkursie Antonio Banderas w Rossmann? Odpisali Wam coś z agencji? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6650971 Napisano: 23.10.2019 16:27:03 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Banderas Rossmann Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6650555 Napisano: 22.10.2019 14:43:48 w SZUKAM....
Jakim kurierem najtaniej można wysłać dziecięcą spacerówkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6650146 Napisano: 20.10.2019 21:25:58 w Paragony na trwające konkursy
wiitch napisał(a):

Kupię paragon Auchan Wawel  emotka

Ja też Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6650141 Napisano: 20.10.2019 20:51:11 w Pomoc potrzebującym!
barszcz napisał(a):

https://www.siepomaga.pl/kasia 
Bardzo proszę o pomoc wojowniczce z mojej Łodzi.Jeśli nie moźesz wpłacić, to udostępnij
Kochani!Może zalegają Wam jakieś nagrody?Zapraszam do grupy licutacji dla Kasi-można wystawić, licytować, udostępnić..po prostu można uratować Kasi życie
https://www.faceb...ups/334120407421928/

Apeluję o pomoc mojej imienniczce!To draństwo,aby tak podrażać koszty operacji!Skandal! Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#6650133 Napisano: 20.10.2019 20:33:52 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

superloser napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Teściowa (tak, teściowa, a nie rodzice dziecka) prosiła nas o kupno zimowej kurtki dla chrześniaczki mojego męża. Obydwoje robimy zakupy na zasadzie "wejdź do sklepu, weź co potrzebujesz, zapłać, wyjdź" poprosiliśmy i rodziców, i teściową o wskazanie fasonu, koloru i rozmiaru dzisiaj do południa, bo wraz z rozpoczęciem nowego tygodnia zacznie się życiowy rollercoaster. Mamy 15:34 szanowni rodzice się nie odezwali ni słowem. Trudno, kupimy tak, jakbyśmy swojemu dziecku kupili z rozmiarówka taka jak nam się wydaje (bo potem smutno patrzy się na dziecko, które w wieku 6 lat i będąc drobnej budowy, nosi ubrania na 14latke bo matka jest przekonana, że dziecko jest super wysokie). Jednocześnie obiecuję na forum, że jeśli ukochana bratowa znów będzie nas krytykować za zakupy to jest to ostatnia rzecz, którą to dziecko od nas dostanie.

... tylko, ze dziecko nic nie zrobiło...

Dziecko niestety wdało się w mamusie "nie będę tego nosić, jest ładne-ale mamie się nie podoba" i wyrzucanie ubrań. Mój mąż próbował coś zdziałać-bez skutku.
Niestety bardzo nie lubię rodziny mojego męża, ich roszczeniowego podejścia do życia. Sama wielokrotnie byłam przez nich krytykowana, nazywana "dziwadlem". Ale jak się nie wygadam to spać nie mogę po nocach.

To sie daje kase, by mamusia kupila wedle gustu... nawet jesli dostanie 30-50% wartosci to babcia ma czyste sumienie, ze wszystkie wnuki równo obdarowała.
A Ty spokojnie sie wyspisz, bo nie musisz kupowac.

Skoro to Twoja teściowa prosiła o zakup tej kurtki, a nie rodzice dziecka, to może oni wcale tego od Ciebie nie oczekują- w sensie zakupu odzieży. Moim zdaniem albo kup według własnego uznania albo daj kasę i tyle. Wyświetl w wątku >>
1 barszcz 0

cudaczek121

cudaczek121

#6649848 Napisano: 18.10.2019 19:11:04 w Dziś cieszę się z.....
asia670 napisał(a):

Długo tu nie byłam.Cieszę się dziś,że usiadłam i znowu mogę BYĆ.Pisałam kilka miesięcy temu o odejściu mojego taty-dostałam od Was wtedy tyle wsparcia emotka Los jednak zsyła mi cały czas "niespodzianki" od dłuższego czasu-już nie płaczę,obróciłam to w śmiech,że dostałam pakiet all inclusive - w krótkim czasie wypadek i lezenie prawie pół roku w gipsie,krótko po tym podejrzenie raka u syna,kilka miesiecy później dachowanie syna na autostradzie w UK,  bo zasnął z przemęczenia-auto do kasacji,wzięli go helikopterem do szpitala.Policja powiedziała,że cud że żyje.Miał tylko uszkodzone kręgi szyjne.Nie minęły dwa miesiące- ja dowiaduje sie,ze mam raka-szybka operacja,ale jest narazie ok.Po kilku miesiacach utrata pracy/bo firma zakończyła dzialalnośc po ponad 30 latach/.Odejście taty.A teraz jestem po wylewie.3 tygodnie-schyliłam się tylko,żeby schować naczynia i szast-prast-ból w głowie nie do opisania.Szybki tel.po karetkę i do szpitala...Wyszłam kilka dni temu I CIESZĘ SIĘ ŻE MÓWIĘ,ŻE JESTEM NA CHODZIE.ŻE ZWYCZAJNIE ŻYJĘ MOI DRODZY!To cudowne widzieć swoich najbliższych,słońce,piękną jesień tylko za oknem.Byłam juz wtedy na "zjęździe" i powiem Wam,że pożegnałam się już z dziećmi i mężem.Widocznie jednak to nie był jeszcze mój czas.Mam moze cos do zrobienia jeszcze??? Może mam dalej grać w konki i siedzieć sobie na tym wspaniałym forum emotka -bo to prawie moje drugie życie tutaj!!!Pozdrawiam Was ciepło i życze wszystkim przede wszystkim zdrowia,zdrowia,zdrowia i oczywiście wspaniałych wygranych.

To fantastycznie, że do nas wróciłaś. Po takich przykrych doświadczeniach, człowiek potrafi dostrzec jak kruche i ulotne jest żyć i cieszyć się każdą chwilą! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6649779 Napisano: 18.10.2019 15:14:40 w SZUKAM....
malenka89 napisał(a):

Szukam z czego najbardziej się cieszycie będąc na jakiś targach, gdzie wręczają gratisy? Smyczki, jakieś magnesy, czapeczki, kubeczki? Będę zamawiać dla wujka, który ma firmę budowlaną i zastanawiam się co wybrać, chciałam coś z takich lepszych kubeczków  http://regalo.pl/kategoria-produktu/do-picia/kubki-ceramiczne/  ? I do tego wiadomo jakieś mniejsze rzeczy typu długopisy i smyczki.

Ja kiedyś z Tauron dostałam takie coś kształtem i wielkością przypominające kartę płatniczą i w tym jest wbudowany taki cieniutki pendrive. Ojca mojego wspólniczka kiedyś musiała pojechać na umowę poza biuro i potrzebowała pendrive. Gdy jej zaproponowałam, aby wzięła tenże pendrive, to się mnie spytała, czy to w ogóle zadziała emotka  Działało. Ostatnio w kolekturze lotto dostałam ściereczkę do wycierania okularów, innym razem etui na patrzałki.Innym razem w kolekturze pan mi dał mały notesik z maleńkim długopisem. Wyświetl w wątku >>
0 0