Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6646553 Napisano: 08.10.2019 10:52:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewelina13 napisał(a):

A ja wpisałam swoje miasto może jeszcze raz muszę wysłać zgłoszenie? 

No chyba że u Ciebie miasto zakupu Woseby jest identyczne jak miasto zamieszkania.Jeśli nie, to koniecznie powinnaś wysłać zgłoszenie ponownie, bo Ci nie uznają Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6646538 Napisano: 08.10.2019 10:33:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W tym konkursie Woseba, to w polu miasto, mam wpisać swoje miasto zamieszkania czy miasto zakupu Wosebaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6646441 Napisano: 07.10.2019 19:50:58 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
agakaz2 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

gdzie najtaniej kupić:
-fererro Roche
-velvet
-proszek e

velvet w żabce 99gr

dobrze opisana? w kazdej zabce?

opis chusteczki velvet więc idealnie

w mojej żabce są jakieś chusteczki do mycia auta czy coś takiego, zwykłych chusteczek nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#6643861 Napisano: 28.09.2019 17:24:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mam pytanie do osób co wygrały w loterii selgros.dziwne to jest formularz co przyszedł na SMS do wypełnienia (regulamin podaje by dołączył skan)a tam nie ma jak.
a wogóle mąż i ja mamy takie same formularze a niby na główna trzeba podać PESEL i numer dowodu Ale miejsca nie ma na te dane

Ten brak możliwości dołączenia skanu to raczej ich błąd . Zrób sreena i może dzwoń w pn .  Ja na ręcznik też nie miałam i założyłam , że tym razem nie chcą.  Ale z główną to nie ma co gdybać, wyjaśniaj zanim Ci przepadnie termin. 

tyle że termin jest do jutra 

Masz na stronie loterii email to wyslij wymagane dane tam - paragon, Pesel ...  to ci nie powiedza, ze nie odeslałaś.

e-mail: promocje@fortis.pl

już wszystkie opcje zrobiłam łącznie z zdjęciem paragonu wysłanym na maila

No i bardzo dobrze! Przy nagrodzie za 8 tysięcy, to nie ma co ryzykować,że się czegoś nie odesłało. Najlepiej też mailowo wyjaśnić, że wobec braku możliwości wysłania skanu poprzez formularz, podajesz dane na tradycyjnego maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6643741 Napisano: 27.09.2019 19:37:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
Krówka Milka przed chwilą raptem kilkoma zgłoszeniami- dziś puściłam tylko jedno emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6643637 Napisano: 27.09.2019 13:01:50 w SZUKAM....
Gdy płaci się kartą płatniczą w Rossmannie, to numer paragonu na tym świstku z terminala jest jedną cyfrę wyżej niż na paragonie z normalnej transakcji czy przeskakuje o 2 cyfryemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6642998 Napisano: 25.09.2019 14:52:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

Właśnie zamówiłam okulary przeciwsłoneczne RAY-BAN za voucher tic tac,  niby jest napisane że wysyłka od 200 zl za darmo ale i tak naliczyło mi 14 zł za wysyłkęl, trudno jakoś przeboleje te 14 zł, bo Mąż w grudniu na 10 tą rocznicę dostanie okulary za 449 zł emotka  

Ale to może warto do nich napisać, czemu naliczyli to 14 złotych.Chyba że jak się kupuje za bon podarunkowy, to naliczają mimo wszystko.Tak czy siak, jesteś kilka stówek do przodu. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

cudaczek121

#6642944 Napisano: 25.09.2019 12:44:55 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Domestos Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6640460 Napisano: 17.09.2019 09:19:35 w moje dzisiejsze wygrane :)

cudaczek121

#6640272 Napisano: 16.09.2019 15:51:22 w Wkurza mnie...
malenka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

ale mnie mąż wkurzył! kupiłam dzisiaj sobie spodnie ciążowe w lumpku- nowe z metką za 15pln. W domu już się pokłóciliśmy, że co ludzie powiedzą, że powinno mi być wstyd, że chodze w używanych rzeczach... Pewnie, powinnam tak jak jego bratowa kupić sobie spodnie za pół wypłaty, a potem płakać i pożyczać pieniądze na chleb.
a moja Mama mówiła- nie przyznawaj się.

Po co się przyznawałaś emotka Zdarza mi się kupować w lumpeksach, swoją najlepszą, jeansową katanę kupiłam tam za 30 zł. Mam też ekstra granatowe buty sygnowane logo Badura, kupione w lumpach za 10 złotych, wyglądają jak nowe. Ktoś mi zaraz napisze,że butów nie powinno się kupować w szmateksie, bo można dostać grzybicy- ja akurat nie miałam takich problemów.

Kurcze, ale dlaczego ma się nie przyznawać? Jest przecież dorosłą, niezależną, decydującą o sobie osobą i ma prawo się ubierać w to co chce.  Ma prawo podejmować własne decyzje, nawet jeśli są one nie po myśli najbliższych i oni się z tymi decyzjami nie zgadzają. A już argument "bo co ludzie powiedzą" sprawia, że całą się jeżę! Jak "ludzie" będę Cię utrzymywać i łożyć na Ciebie to ewentualnie można brać ich zdanie pod uwagę. Zakładam jednak, że tak nie jest, więc niech sobie "ludzie" mówią co chcą. 

Czasem jak np. ktoś coś kupi w lumpach i się "nie przyzna", ludzie pochwalą za ładną stylizację. Jednak, gdy się powie, że kupione w szmateksie za kilka złotych, nagle ludzie się krzywo patrzą.Póki co większość ciuszków kupuję jednak w sklepach tradycyjnych,ale nie wiem, co przyniesie przyszłość.Jednak nawet w szmaciarni można znaleźć prawdziwe perełki. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

cudaczek121

#6640264 Napisano: 16.09.2019 15:25:22 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

ale mnie mąż wkurzył! kupiłam dzisiaj sobie spodnie ciążowe w lumpku- nowe z metką za 15pln. W domu już się pokłóciliśmy, że co ludzie powiedzą, że powinno mi być wstyd, że chodze w używanych rzeczach... Pewnie, powinnam tak jak jego bratowa kupić sobie spodnie za pół wypłaty, a potem płakać i pożyczać pieniądze na chleb.
a moja Mama mówiła- nie przyznawaj się.

Po co się przyznawałaśemotka Zdarza mi się kupować w lumpeksach, swoją najlepszą, jeansową katanę kupiłam tam za 30 zł. Mam też ekstra granatowe buty sygnowane logo Badura, kupione w lumpach za 10 złotych, wyglądają jak nowe. Ktoś mi zaraz napisze,że butów nie powinno się kupować w szmateksie, bo można dostać grzybicy- ja akurat nie miałam takich problemów. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6639393 Napisano: 13.09.2019 10:01:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
5- dniowy zestaw diety pudelkowej od Gofit24 na fb Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6639332 Napisano: 12.09.2019 22:55:25 w Dziś cieszę się z.....
koniczynka123 napisał(a):

A ja dziś muszę się pochwalić wiadomością od przeszczęśliwej sąsiadki. Zadzwoniła do mnie przed chwilką, że jej mama aż popłakała się z radości z prezentu urodzinowego. Ale nie, to żadna wygrana czy też wypasiony prezent. Przyszła do mnie 2 tyg temu Kasia (sąsiadka) z pytaniem co bym jej poradziła na 60te urodziny mamy bo w zasadzie to mamie niczego nie brakuje. Więc poradziłam jej, że największą radość sprawi mamie(wdowie) tylko jej bliskie towarzystwo (nie mają nigdy na nic czasu)- Zostawiła więc Kasia dzieci mężowi i z zaskoczenia wpadła do mieszkania mamy, porwała ją najpierw do kina, potem na pieszą wycieczkę w góry do schroniska, potem wycieczkę"objazdową" śladami jej młodości, etc...  Wróciły wczoraj. Mama zachwycona prezentem, a przytulaniom i wspomnieniom nie było końca. Obie nabrały chęci do życia, odpoczęły, a ja się cieszę, że uszczęśliwiłam dwie kobiety pomysłem zrealizowanym wcześniej przez mojego syna  emotka

Bo taka jest prawda, że najcenniejszym prezentem, jaki możemy podarować naszym najbliższym jest nasz czas i uwaga.
Dziś cieszę się, że poszłam do teatru na świetny spektakl " Ludzie inteligentni". Bilety na to wydarzenie były prezentem urodzinowym dla siostry ode mnie i dziewczyn z pracy,ale że syn jej się rozchorował, to wydelegowała mnie emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6639265 Napisano: 12.09.2019 18:48:50 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że siostra w ostatniej chwili powiedziała, że nie może iść że mną na Ludzi inteligentnych w Teatrze Polskim Wrocław na dziś na 20.Może ktos chętny za 50 zł? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6638787 Napisano: 11.09.2019 16:00:24 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że przegapiłam pierwszą edycję konkursu Tic tac, a tak wiele osób chwali się wygranymiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6638677 Napisano: 11.09.2019 12:55:57 w SZUKAM....
Na stronie Santander bank trzeba ustalać sobie teraz nowy login i hasło? Przed 12 robiłam przelew na starych zasadach, a teraz twierdzą, że nieprawidłowy login i hasło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6638629 Napisano: 11.09.2019 11:07:17 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Dziewczyny trzymam kciuki za Waszych bliskich - będzie dobrze zobaczycie  emotka  A wkurza mnie  znieczulica oraz to, że wokół mnie wszyscy mówią, jaki to pan Jarosław K jest dobry bo " daje " ludziom tyle pieniędzy... Ja się pytam czyje on pieniądze daje, bo na pewno nie swoje, tylko nasze wspólne....

Bo niektórzy ludzie to taki za przeproszeniem ciemnogród.Przecież powszechnie wiadomo,że rząd nie ma żadnych SWOICH pieniędzy, tylko to wszystko idzie ze wspólnej kasy ludzi, którzy płacą podatki.Dlatego każde wybory będą "pro forma", bo i tak wiadomo,że PIS wygra.
Wkurza mnie,że 9 września 2019 roku po 18-tej na wallu jednej z firm cateringowych napisali,że konkurs wygrała niejaka Katarzyna L., co by się zgadzało z moimi danymi.Napisałam do nich maila wczoraj, czy to ja czy nie ja, to nawet nie raczyli odpisać.Kolejny konkurs widmoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6638106 Napisano: 09.09.2019 22:36:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

eh, almette jak blisko bylo:(

Gram tam od pierwszej edycji i ani razu nawet tysiaczka nie wygrałam.W tej edycji puściłam na razie 1 kod, którego dwie pierwsze literki są moimi inicjałami i po raz pierwszy się cieszę, że nie wygrałam pierwszego dnia, bo zdaje się,że odruchowo wyrzuciłam wieczko ze zwycięskim kodem albo może spadło mi gdzieś na podłogę i nie mogę nigdzie znaleźć- może odkurzacz pochłonął. No,ale jak już teraz zacznę poszukiwania, to zawsze jest nadzieja,że do losowania domku znajdę przypadkiem tam, gdzie go się najmniej spodziewamemotka Mam nauczkę na przyszłość,aby zrobić fotkę jeszcze zanim jeszcze otworzę opakowanie emotka Zamierzam puścić ze 3-4 zgłoszenia, a jak nic nie wygram, to mi to almette. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6638006 Napisano: 09.09.2019 16:41:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

darog napisał(a):

HEBE Mexx
Uwaga produkty te po 35zl? 75 ml NIE biorą udziału w konkursie.
Zakupione 2 paragony od forumowiczki...kasy oddać nie chce, w konkursie udziału brać nie mogę = strata 70 zł i pol dnia konwesrsacji na PW...

Powinieneś opisać tę sytuację w wątku "Nie polecam wymiany z..." -> osoba robiąca zakupy winna jest dokonać ich w sposób zgodny z regulaminem akcji.

A to nie jest czasem tak,że osoba, która zleca komuś zrobienie zakupów konkursowych, powinna też sama wiedzieć, jakie produkty biorą udział,a jakie nie i ustalić z osobą robiącą zakupy, za jaką kwotę sobie życzy. Wyświetl w wątku >>