Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

cudaczek121

#6647839 Napisano: 11.10.2019 10:02:51 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wkurza mnie że wciąż nabieram się na konkursy loteryjne i bramkowe choć wybitnie w nich szczęścia nie mam. Ja się od tego uwolnić?

Wysyłać po jednym zgłoszeniu na każdy taki konkurs- jak się ma wygrać, to się wygra jednym zgłoszeniem. I nie ma potem  kłopotu z szukaniem , który numer paragonu jest zwycięski.

święta prawda, którą będę za przeproszeniem powtarzać aż do 'zarzygania'. Gdy wysyłamy kilkanaście/kilkadziesiąt czy kilkaset zgłoszeń na loterię, to wówczas w systemie loterii jest sporo więcej zgłoszeń nie tylko naszych,ale i ogólnie wszystkich w ogóle, więc nie wiem czy aby wtedy jest łatwiej wygrać.Ja to bym chciała, aby organizator zrobił taki eksperyment,że dajmy na to każdy mógłby zgłosić z jednego maila/ numeru telefonu tylko jeden paragon.Może wtedy zwykły Kowalski miałby większe szanse na wygraną niż osoba posiadająca kilkadziesiąt kont mailowych czy starterów. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6647430 Napisano: 10.10.2019 11:18:40 w Przedszkolaki i przedszkola :)
dwaburekoty napisał(a):

Szukam znów Pani przedszkolanki lub psychologa lub doświadczonej mamy. Dzisiaj usłyszałam od Pani wychowawczyni, że moje dziecko ma problem z agresją (w tym tygodniu popchnęła już trójkę dzieci). Ubiegły nie należał do spokojniejszych. Tonąc w morzu łez w samochodzie przewertowalam strony z poradami jak sobie radzić z agresją: wszędzie jedno i to samo. Szukaj źródeł agresji u siebie. Tylko, że u nas agresji w domu ze świecą szukać: nie bijemy się, nie kłócimy, nie jesteśmy fanami sadomaso, choć mamy oboje dość dynamiczne charaktery.
Jedyne co mi przyszło do głowy, a nie zostało ujęte w poradnikach to przebodzcowanie. Czy może tak być? Córka jest bardzo popularna w przedszkolu, rano,gdy ją odprowadzam, przy drzwiach do sali tworzy się wężyk dzieci wykrzykujących imię mojej córki, ponoć dwóch chłopców pobiło się już,o to czyją dziewczyną moja córka będzie (opowieści dwóch przedszkolanek), wychowczynie nie ułatwiają sprawy,bo ledwie pojawi się moja córka już są komentarze (jakie piękne buciki, jaka cudna fryzurka, jak pięknie dziś wyglądasz itp.). W domu bawię się z nią co najmniej godzinę dziennie, angażuję ją do prac domowych, staramy się co weekend gdzieś z nią wyjeżdżać. Może to za dużo jak na dziecko, które za miesiąc kończy 3 lata?

Nie szukaj porad w Internecie, bo każde dziecko jest inne. Najlepiej jeszcze poobserwować dziecko i skonsultować się z psychologiem dziecięcym.Może psycholożka do niej jakoś dotrze, poleci jej narysować coś i sprawa się wyjaśni.A może na terenie przedszkola jest jakiś ogrodnik czy konserwator, który molestuje dzieci.Może Młoda próbuje w ten sposób zwrócić na siebie uwagę- poprzez stosowanie agresji właśnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6647095 Napisano: 09.10.2019 14:11:51 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

A mnie wkurza agitacja polityczna na fejsbuku wśród moich znajomych (każda-lewica, centrum i prawica). Dlaczego ośmiesza się ludzi, którzy idą na wybory i głosują tak jak chcą, zgodnie ze swoim sumieniem i rozsądkiem?

zgadzam się w 100%. U mnie jeden ze znajomych napisał nawet tu cytat:
"wszystkich sympatyków (tu opcja polityczna). .. Proszę o wypier.... (całe słowo) z moich znajomych...."
Do czego to doszło... Wszyscy tylko o tej demokracji mówią że jest zagrożona a jak ktoś chce zagłosować na coś innego to zaraz go oczerniają i każą głosować na SWOJEGO... Tak nie powin o chyba być emotka

No to kogoś nieźle poniosłoemotka To chyba dobrze,że jesteśmy różni i mamy odmienne poglądy- niech każdy żyje po swojemu i głosuje na kogo chce.Moja najlepsza koleżanka jest za PIS, mnie jednak bliżej do PO.Jednakże szanujemy nawzajem swoje poglądy i nie narzucamy własnego zdania jako jedynie słusznego.Abstrahując od wszystkiego, to i tak uważam,że każdej partii bez wyjątku chodzi tylko o władzę,a co za tym idzie pieniądze, a dobro Polaków to dla nich sprawa drugorzędna. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6646964 Napisano: 09.10.2019 10:18:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nanajka81 napisał(a):

kama.z napisał(a):

Przez moją naiwność produkuję stertę plastiku z tic-taców emotka

Nie tylko ty! Ja na dodatek karmię klasę córki tymi cukierkami... PS. Jedyny plus taki że moja córka jest lubiana bo jak nie nosi tic taców to nosi belriso albo oreo albo milkę albo prince polo - i dzieli się z innymi... emotka

Z tych wszystkich "słodyczy", to akurat tic tac są najmniej szkodliwe, bo mają tylko 2 kalorie emotka Wyświetl w wątku >>
1 psotka 0

cudaczek121

#6646953 Napisano: 09.10.2019 09:57:35 w SZUKAM....
toka napisał(a):

dostałam wiadomość od firmy kurierskiej że wysłana przeze mnie 2tygodnie temu paczka ważyła 900gr więcej niż zadeklarowałam i chcą żeby zapłaciła za to karę.Czy ktoś spotkał się z taką sytuację? Wysłałam w życiu kilkadziesiąt paczek i pierwszy raz się z czymś takim spotykam emotka

A czy Ty w ogóle wysyłałaś 2 tygodnie temu jakąkolwiek paczkę, zacznijmy od tegoemotka Jeśli nie, zignoruj to po prostu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6646671 Napisano: 08.10.2019 14:34:52 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ilość loterii promocyjnych, wymagających zakup słodyczyemotka  Gdybym miała to wszystko zjeść, wyglądałabym po miesiącu jak szafa trzydrzwiowa emotka  A ja się nie lubię z nikim dzielić słodyczamiemotka  Lindt, Milka, Prince Polo, Śliwka Nałęczowska, Delicje, Ferrero Rocher- no ileż można żrećemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6646553 Napisano: 08.10.2019 10:52:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewelina13 napisał(a):

A ja wpisałam swoje miasto może jeszcze raz muszę wysłać zgłoszenie? 

No chyba że u Ciebie miasto zakupu Woseby jest identyczne jak miasto zamieszkania.Jeśli nie, to koniecznie powinnaś wysłać zgłoszenie ponownie, bo Ci nie uznają Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6646538 Napisano: 08.10.2019 10:33:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W tym konkursie Woseba, to w polu miasto, mam wpisać swoje miasto zamieszkania czy miasto zakupu Wosebaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6646441 Napisano: 07.10.2019 19:50:58 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
agakaz2 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

gdzie najtaniej kupić:
-fererro Roche
-velvet
-proszek e

velvet w żabce 99gr

dobrze opisana? w kazdej zabce?

opis chusteczki velvet więc idealnie

w mojej żabce są jakieś chusteczki do mycia auta czy coś takiego, zwykłych chusteczek nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#6643861 Napisano: 28.09.2019 17:24:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mam pytanie do osób co wygrały w loterii selgros.dziwne to jest formularz co przyszedł na SMS do wypełnienia (regulamin podaje by dołączył skan)a tam nie ma jak.
a wogóle mąż i ja mamy takie same formularze a niby na główna trzeba podać PESEL i numer dowodu Ale miejsca nie ma na te dane

Ten brak możliwości dołączenia skanu to raczej ich błąd . Zrób sreena i może dzwoń w pn .  Ja na ręcznik też nie miałam i założyłam , że tym razem nie chcą.  Ale z główną to nie ma co gdybać, wyjaśniaj zanim Ci przepadnie termin. 

tyle że termin jest do jutra 

Masz na stronie loterii email to wyslij wymagane dane tam - paragon, Pesel ...  to ci nie powiedza, ze nie odeslałaś.

e-mail: promocje@fortis.pl

już wszystkie opcje zrobiłam łącznie z zdjęciem paragonu wysłanym na maila

No i bardzo dobrze! Przy nagrodzie za 8 tysięcy, to nie ma co ryzykować,że się czegoś nie odesłało. Najlepiej też mailowo wyjaśnić, że wobec braku możliwości wysłania skanu poprzez formularz, podajesz dane na tradycyjnego maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6643741 Napisano: 27.09.2019 19:37:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
Krówka Milka przed chwilą raptem kilkoma zgłoszeniami- dziś puściłam tylko jedno emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6643637 Napisano: 27.09.2019 13:01:50 w SZUKAM....
Gdy płaci się kartą płatniczą w Rossmannie, to numer paragonu na tym świstku z terminala jest jedną cyfrę wyżej niż na paragonie z normalnej transakcji czy przeskakuje o 2 cyfryemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6642998 Napisano: 25.09.2019 14:52:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

Właśnie zamówiłam okulary przeciwsłoneczne RAY-BAN za voucher tic tac,  niby jest napisane że wysyłka od 200 zl za darmo ale i tak naliczyło mi 14 zł za wysyłkęl, trudno jakoś przeboleje te 14 zł, bo Mąż w grudniu na 10 tą rocznicę dostanie okulary za 449 zł emotka  

Ale to może warto do nich napisać, czemu naliczyli to 14 złotych.Chyba że jak się kupuje za bon podarunkowy, to naliczają mimo wszystko.Tak czy siak, jesteś kilka stówek do przodu. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

cudaczek121

#6642944 Napisano: 25.09.2019 12:44:55 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Domestos Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6640460 Napisano: 17.09.2019 09:19:35 w moje dzisiejsze wygrane :)

cudaczek121

#6640272 Napisano: 16.09.2019 15:51:22 w Wkurza mnie...
malenka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

ale mnie mąż wkurzył! kupiłam dzisiaj sobie spodnie ciążowe w lumpku- nowe z metką za 15pln. W domu już się pokłóciliśmy, że co ludzie powiedzą, że powinno mi być wstyd, że chodze w używanych rzeczach... Pewnie, powinnam tak jak jego bratowa kupić sobie spodnie za pół wypłaty, a potem płakać i pożyczać pieniądze na chleb.
a moja Mama mówiła- nie przyznawaj się.

Po co się przyznawałaś emotka Zdarza mi się kupować w lumpeksach, swoją najlepszą, jeansową katanę kupiłam tam za 30 zł. Mam też ekstra granatowe buty sygnowane logo Badura, kupione w lumpach za 10 złotych, wyglądają jak nowe. Ktoś mi zaraz napisze,że butów nie powinno się kupować w szmateksie, bo można dostać grzybicy- ja akurat nie miałam takich problemów.

Kurcze, ale dlaczego ma się nie przyznawać? Jest przecież dorosłą, niezależną, decydującą o sobie osobą i ma prawo się ubierać w to co chce.  Ma prawo podejmować własne decyzje, nawet jeśli są one nie po myśli najbliższych i oni się z tymi decyzjami nie zgadzają. A już argument "bo co ludzie powiedzą" sprawia, że całą się jeżę! Jak "ludzie" będę Cię utrzymywać i łożyć na Ciebie to ewentualnie można brać ich zdanie pod uwagę. Zakładam jednak, że tak nie jest, więc niech sobie "ludzie" mówią co chcą. 

Czasem jak np. ktoś coś kupi w lumpach i się "nie przyzna", ludzie pochwalą za ładną stylizację. Jednak, gdy się powie, że kupione w szmateksie za kilka złotych, nagle ludzie się krzywo patrzą.Póki co większość ciuszków kupuję jednak w sklepach tradycyjnych,ale nie wiem, co przyniesie przyszłość.Jednak nawet w szmaciarni można znaleźć prawdziwe perełki. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

cudaczek121

#6640264 Napisano: 16.09.2019 15:25:22 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

ale mnie mąż wkurzył! kupiłam dzisiaj sobie spodnie ciążowe w lumpku- nowe z metką za 15pln. W domu już się pokłóciliśmy, że co ludzie powiedzą, że powinno mi być wstyd, że chodze w używanych rzeczach... Pewnie, powinnam tak jak jego bratowa kupić sobie spodnie za pół wypłaty, a potem płakać i pożyczać pieniądze na chleb.
a moja Mama mówiła- nie przyznawaj się.

Po co się przyznawałaśemotka Zdarza mi się kupować w lumpeksach, swoją najlepszą, jeansową katanę kupiłam tam za 30 zł. Mam też ekstra granatowe buty sygnowane logo Badura, kupione w lumpach za 10 złotych, wyglądają jak nowe. Ktoś mi zaraz napisze,że butów nie powinno się kupować w szmateksie, bo można dostać grzybicy- ja akurat nie miałam takich problemów. Wyświetl w wątku >>
0 0