Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6632882 Napisano: 23.08.2019 23:07:52 w WC - rozmowy o wszystkim
miketyson napisał(a):

https://www.polsa...-wygral-100-zlotych/

Poza oczywistym faktem,że kradzież czegokolwiek jest czynem moralnie nieetycznym (poza skradnięciem czyjegoś serca), to jeśli ten gościu rzeczywiście ukradł tysiąc zdrapek, to miał wyjątkowego pecha,że było tam tylko sto złotych.Zdarza mi się kupić jedną i mam tyleemotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, joan 0

cudaczek121

#6632646 Napisano: 23.08.2019 09:50:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Szanowni Państwo, w nawiązaniu do dzisiejszej rozmowy telefonicznej oraz Państwa
udziału w loterii promocyjnej „Loteria Lay’s Music” raz jeszcze mamy
przyjemność poinformować, iż w wyniku losowania, które odbyło się dnia
2019-08-22 zostali Państwo Zwycięzcami Nagrody I Stopnia w IV Etapie
Loterii w postaci Vouchera ebilet.pl o wartości 500 zł brutto.

19 zgłoszeń poszło,ale i tak przecież uwielbiam Laysemotka Miła Pani dzwoniła z numeru 22 3782512 o 9.03 Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6632282 Napisano: 22.08.2019 01:07:18 w Wkurza mnie...
[quote=
margobb napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Do białej gorączki doprowadziła mnie aplikacja Tchibo, cały czas wyskakiwał mi błąd captcha i nic nie dało się zrobić, jak spróbowałam wysłać z innej przeglądarki to paragon już wykorzystany, co za k... aplikacja! I teraz mam iść po kolejny paragon?!

Zrób tak jak ktoś tu radził - dodaj przed numerem paragonu 0 i wyślij zgłoszenie jeszcze raz, ai m wyślij info z opisem sytuacji. Ktoś tak zrobił i nawet wygrał tym zgłoszeniem. Nie wiem czy potem przeszedł weryfikację ale wydaje mi się, że powinno być ok;)możesz poszukać tego wpisu i spytać u źródła;)

Wysylalam zgloszenie kolo godziny 23 w niedzielę i odświeżyla mi sie strona w momencie odpowiedzi na pytanie, gdy chcialam jeszcze raz sie zgłosić, to wyskoczył komunikat, żeparagon został użyty. Z racji dnia i godziny, wyslalam zgloszenie jeszcze raz z 0 przed nr paragonu. Od razu napisalam im @ z opisem sytuacji. Wygrałam, a oni w między czasie odpisali, ze biorą pod uwagę moje zgloszenie emotka

margobb]

asantesana napisał(a):

Do białej gorączki doprowadziła mnie aplikacja Tchibo, cały czas wyskakiwał mi błąd captcha i nic nie dało się zrobić, jak spróbowałam wysłać z innej przeglądarki to paragon już wykorzystany, co za k... aplikacja! I teraz mam iść po kolejny paragon?!

Zrób tak jak ktoś tu radził - dodaj przed numerem paragonu 0 i wyślij zgłoszenie jeszcze raz, ai m wyślij info z opisem sytuacji. Ktoś tak zrobił i nawet wygrał tym zgłoszeniem. Nie wiem czy potem przeszedł weryfikację ale wydaje mi się, że powinno być ok;)możesz poszukać tego wpisu i spytać u źródła;)

Wysylalam zgloszenie kolo godziny 23 w niedzielę i odświeżyla mi sie strona w momencie odpowiedzi na pytanie, gdy chcialam jeszcze raz sie zgłosić, to wyskoczył komunikat, żeparagon został użyty. Z racji dnia i godziny, wyslalam zgloszenie jeszcze raz z 0 przed nr paragonu. Od razu napisalam im @ z opisem sytuacji. Wygrałam, a oni w między czasie odpisali, ze biorą pod uwagę moje zgloszenie emotka Też tak zrobiłam potem z tym zerem na początku, jak mi radziłyście,ale i tak nie wygrałam.Widocznie zgłoszenie za słabe miałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6632280 Napisano: 22.08.2019 01:00:33 w Wkurza mnie...
Czy na empik.com mają jakąś awarięemotka Dwa dni temu chciałam zamówić książkę, wybrałam płatność "moje środki" i normalnie mi kod autoryzacji płatności przyszedł smsem i mailem.Oczywiście go wpisałam, zawsze tak robię przecież.Po czym po dwóch dniach mi przychodzi mail,że zamówienie nieopłaconeemotka Środki na konto wróciły,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6632277 Napisano: 22.08.2019 00:35:37 w moje dzisiejsze wygrane :)

cudaczek121

#6631883 Napisano: 20.08.2019 21:30:04 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na Glade z gwarancją pożądanego przez Organizatora opisu na dowodzie zakupu- żeby mnie nie wysłali na Księżyc w razie ewentualnej wygranej. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6630559 Napisano: 15.08.2019 22:20:24 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Szukam 1 kodu Żywiec

Już nieaktualne. Dziękuję użytkownikom ela oraz chaber20 za kody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6630518 Napisano: 15.08.2019 19:36:17 w SZUKAM....
Szukam 1 kodu Żywiec Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6630128 Napisano: 14.08.2019 14:26:08 w Giełda Kodów ; )
3 Somersby wymienię na Żywiec lub inne Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6627579 Napisano: 06.08.2019 12:40:24 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się,że wczoraj spędziłam sympatyczny dzień z synem swojej siostry.Najpierw poszliśmy do GoJump, potem zabrałam Młodego na obiad do El Greco, a na koniec na pyszne lody do Przełam Lody. Przy okazji pojeździliśmy trochę tramwajami i autobusami wrocławskimi i młody miał radochę, bo zazwyczaj jeździ z rodzicami autem emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6626839 Napisano: 03.08.2019 16:30:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa Wam formularz Żywca do wprowadzenia kodu? U mnie kręci i nie chce się załadować. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6626829 Napisano: 03.08.2019 15:03:05 w Wkurza mnie...
margobb napisał(a):

kreatia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się sama na siebie! Chciałam wysłać zgłoszenie na Tchibo,wszystkie dane z paragonu i swoje namiary wpisalam, po czym niechcący odswiezylam stronę i miałam komunikat, że ten nr paragonu został już wykorzystany, czyli puściłam puste zgłoszenie, eh.

zero z przodu i dawaj jeszcze raz emotka

Mialam tak samo emotka  zrobiłam tak, jak napisala kreatia. Od razu wyslalam im info z opisem sytuacji w formularzu na dole strony. Wygralam na to zgloszenie i uznali  emotka

W tenacie: brak snu emotka

Pocieszyłaś mnie w takim razie,że nie tylko mnie się zdarzają takie dziwne "przypały"emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6626684 Napisano: 02.08.2019 21:05:29 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się sama na siebie! Chciałam wysłać zgłoszenie na Tchibo,wszystkie dane z paragonu i swoje namiary wpisalam, po czym niechcący odswiezylam stronę i miałam komunikat, że ten nr paragonu został już wykorzystany, czyli puściłam puste zgłoszenie, eh. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6626619 Napisano: 02.08.2019 16:56:21 w Dziś cieszę się z.....
dwaburekoty napisał(a):

moja gmina się streściła i 500 na moja Pierworodną wpadło na konto... Czyli naukę jazdy konnej zacznie jeszcze w sierpniu.

Moja siostra też już dostała na Syna i odkłada na komunię w restauracji w przyszłym roku. Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

cudaczek121

#6626547 Napisano: 02.08.2019 13:57:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
gizoon napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

gizoon napisał(a):

grappa25 napisał(a):

Wielkie gratulacje gizoon, to się Familia ucieszy, myślę, że od teraz będziesz wielkim fanem Familijnych i przy okazji przypomniała mi się odzywka z blokowiska
"jarzysz klimę miałki waflu?" Bardzo mi się spodobała. Cieszy mnie, że się pochwaliłaś/eś. Tylko się za mocno nie upij...   emotka

Dziękuję wszystkim za gratulację emotka  Dzisiaj będę świętować. Wczoraj w pracy po otrzymaniu informacji o wygranej moja efektywność bardzo spadła emotka  Wygraną przeznaczę na remont generalny mojej kawalerki emotka  Miałem już to w planach, nawet pożyczkę miałem brać emotka

Zdradzisz, ile kodów wysłałeś emotka

Wysłałem 9 kodów. 2 z tego co widzę był szczęśliwy.

Gratuluję serdecznie emotka Dziewięć to nie tak znowu dużo,czyli jednak można? No pewnie,że można wygrać raptem paroma zgłoszeniami w loterii wypasioną nagrodę. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6626526 Napisano: 02.08.2019 13:10:55 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na uśmiechniętą loterię. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6626523 Napisano: 02.08.2019 13:06:52 w Gratulacje! Dla wygranych!
gizoon napisał(a):

grappa25 napisał(a):

Wielkie gratulacje gizoon, to się Familia ucieszy, myślę, że od teraz będziesz wielkim fanem Familijnych i przy okazji przypomniała mi się odzywka z blokowiska
"jarzysz klimę miałki waflu?" Bardzo mi się spodobała. Cieszy mnie, że się pochwaliłaś/eś. Tylko się za mocno nie upij...   emotka

Dziękuję wszystkim za gratulację emotka  Dzisiaj będę świętować. Wczoraj w pracy po otrzymaniu informacji o wygranej moja efektywność bardzo spadła emotka  Wygraną przeznaczę na remont generalny mojej kawalerki emotka  Miałem już to w planach, nawet pożyczkę miałem brać emotka

Zdradzisz, ile kodów wysłałeśemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6625685 Napisano: 31.07.2019 15:13:23 w Giełda Kodów ; )
2 kody Heineken wymienię na... Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6625485 Napisano: 30.07.2019 23:16:30 w Wkurza mnie...
kreatia napisał(a):

Cudaczku, brak spacji to wymówka puszczona zawistnym, rozżalonym i nie znającym się na zabawie konkursowiczom.  Żeby się zgadzało. Agencja nie potrafiła przygotować formularza ogrnaiczajacego ilość znaków (co jest mega proste swoją drogą)  emotka

Myślę, że to jest wielka sztuka napisać na konkurs coś elokwentnego, jednocześnie bez "kombinacji alpejskich" zmieścić się w limicie znaków narzuconym przez Organizatora. Rozumiem, że konkursy to nie matura z języka polskiego, jednakże takie kombinowanie jak koń pod górę, zwyczajnie mnie razi. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6625472 Napisano: 30.07.2019 22:29:00 w Wkurza mnie...

pikawka napisał(a):

as32572 napisał(a):

jokan napisał(a):

joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

Ktoś jest ciekawy wyników brecka? No to hop: https://m.faceboo...438232756852/?type=3

/edit: wkurzają mnie agencje, które swój regulamin maja gdzieś 

Co za żenada - twierdzą, że odpowiedź została przesłana bez spacji - kto w ogóle czyta gnioty bez spacji? O nagradzaniu tekstu, co nie posiada spacji czy znaków interpunkcyjnych nawet nie wspomnę emotka

chronią tylko swoją doopę nic innego...ja nie grałam, ale czy w regulaminie było określone, czy ma być 300 ze spacją czy bez spacji?

Przecież to stara praktyka konkursowa. Nikt nigdy nie wysyłał zgłoszenia bez spacji? emotka Wierszyk mi się nie podoba, bo wyniki z niego, że to Włosi są na szczycie. Ale skoro nagradzają takie zgłoszenie to może w kolejnym konkursie jednak wezmę udział emotka

Kiedy już myślisz, że umiesz w konkursy, a tu taka niepodzianka. To ja się źle czuje jak nie mam spacji po kropce  emotka

Lata w konkursach robią swoje emotka Ale nie rób sobie wyrzutów emotka na szczęście większość osób nie korzysta z tego sposobu i dbają o spacje po kropkach emotka

Uważacie, że to ma aż takie znaczenie czy kropka czy spacja a nie sama treść..? 

Dla mnie ma znaczenie. Dla agencji niestety różnie. Czasami zdarza się, że w regulaminie jednym z kryteriów jest poprawność językowa a i tak nagradzają zgłoszenia z błędami. Na wysłanie zgłoszenia jest sporo czasu, więc warto zadbać o kropki, przecinki i sprawdzić pisownię. Dbajmy o czystość języka:) gdybym ja była w komisji to bym odrzucała zgłoszenia z błędami. Zakładam, że w komisji może się trafić ktoś taki jak ja;) a głupio byłoby stracić nagrodę przez takie coś. 

Aha, nie twierdzę że przez brak spacji po kropce czy brak przecinka odrzucałabym zgłoszenie;) ale już za błędy ortograficzne tak;)

Nie brałam udziału w tym konkursie Breck, ale uważam, że to już jest ostre przegięcie nagrodzenie zgłoszenia pisanego ciurkiem, bez zachowania jakichkolwiek zasad interpunkcji.

NiebrałamudziałuwtymkonkursieBreckaleuważamżetojużjestostreprzegięcienagrodzeniezgłoszeniapisanegociurkiembez zachowaniajakichkolwiekzasadinterpunkcji

Naprawdę nie widać różnicy pomiędzy powyższymi dwoma zdaniami?Mnie aż oczy rozbolały od czytania tego pisanego jednym ciągiem. Wyświetl w wątku >>