Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6639332 Napisano: 12.09.2019 22:55:25 w Dziś cieszę się z.....
koniczynka123 napisał(a):

A ja dziś muszę się pochwalić wiadomością od przeszczęśliwej sąsiadki. Zadzwoniła do mnie przed chwilką, że jej mama aż popłakała się z radości z prezentu urodzinowego. Ale nie, to żadna wygrana czy też wypasiony prezent. Przyszła do mnie 2 tyg temu Kasia (sąsiadka) z pytaniem co bym jej poradziła na 60te urodziny mamy bo w zasadzie to mamie niczego nie brakuje. Więc poradziłam jej, że największą radość sprawi mamie(wdowie) tylko jej bliskie towarzystwo (nie mają nigdy na nic czasu)- Zostawiła więc Kasia dzieci mężowi i z zaskoczenia wpadła do mieszkania mamy, porwała ją najpierw do kina, potem na pieszą wycieczkę w góry do schroniska, potem wycieczkę"objazdową" śladami jej młodości, etc...  Wróciły wczoraj. Mama zachwycona prezentem, a przytulaniom i wspomnieniom nie było końca. Obie nabrały chęci do życia, odpoczęły, a ja się cieszę, że uszczęśliwiłam dwie kobiety pomysłem zrealizowanym wcześniej przez mojego syna  emotka

Bo taka jest prawda, że najcenniejszym prezentem, jaki możemy podarować naszym najbliższym jest nasz czas i uwaga.
Dziś cieszę się, że poszłam do teatru na świetny spektakl " Ludzie inteligentni". Bilety na to wydarzenie były prezentem urodzinowym dla siostry ode mnie i dziewczyn z pracy,ale że syn jej się rozchorował, to wydelegowała mnie emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6639265 Napisano: 12.09.2019 18:48:50 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że siostra w ostatniej chwili powiedziała, że nie może iść że mną na Ludzi inteligentnych w Teatrze Polskim Wrocław na dziś na 20.Może ktos chętny za 50 zł? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6638787 Napisano: 11.09.2019 16:00:24 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że przegapiłam pierwszą edycję konkursu Tic tac, a tak wiele osób chwali się wygranymiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6638677 Napisano: 11.09.2019 12:55:57 w SZUKAM....
Na stronie Santander bank trzeba ustalać sobie teraz nowy login i hasło? Przed 12 robiłam przelew na starych zasadach, a teraz twierdzą, że nieprawidłowy login i hasło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6638629 Napisano: 11.09.2019 11:07:17 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Dziewczyny trzymam kciuki za Waszych bliskich - będzie dobrze zobaczycie  emotka  A wkurza mnie  znieczulica oraz to, że wokół mnie wszyscy mówią, jaki to pan Jarosław K jest dobry bo " daje " ludziom tyle pieniędzy... Ja się pytam czyje on pieniądze daje, bo na pewno nie swoje, tylko nasze wspólne....

Bo niektórzy ludzie to taki za przeproszeniem ciemnogród.Przecież powszechnie wiadomo,że rząd nie ma żadnych SWOICH pieniędzy, tylko to wszystko idzie ze wspólnej kasy ludzi, którzy płacą podatki.Dlatego każde wybory będą "pro forma", bo i tak wiadomo,że PIS wygra.
Wkurza mnie,że 9 września 2019 roku po 18-tej na wallu jednej z firm cateringowych napisali,że konkurs wygrała niejaka Katarzyna L., co by się zgadzało z moimi danymi.Napisałam do nich maila wczoraj, czy to ja czy nie ja, to nawet nie raczyli odpisać.Kolejny konkurs widmoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6638106 Napisano: 09.09.2019 22:36:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

eh, almette jak blisko bylo:(

Gram tam od pierwszej edycji i ani razu nawet tysiaczka nie wygrałam.W tej edycji puściłam na razie 1 kod, którego dwie pierwsze literki są moimi inicjałami i po raz pierwszy się cieszę, że nie wygrałam pierwszego dnia, bo zdaje się,że odruchowo wyrzuciłam wieczko ze zwycięskim kodem albo może spadło mi gdzieś na podłogę i nie mogę nigdzie znaleźć- może odkurzacz pochłonął. No,ale jak już teraz zacznę poszukiwania, to zawsze jest nadzieja,że do losowania domku znajdę przypadkiem tam, gdzie go się najmniej spodziewamemotka Mam nauczkę na przyszłość,aby zrobić fotkę jeszcze zanim jeszcze otworzę opakowanie emotka Zamierzam puścić ze 3-4 zgłoszenia, a jak nic nie wygram, to mi to almette. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6638006 Napisano: 09.09.2019 16:41:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

darog napisał(a):

HEBE Mexx
Uwaga produkty te po 35zl? 75 ml NIE biorą udziału w konkursie.
Zakupione 2 paragony od forumowiczki...kasy oddać nie chce, w konkursie udziału brać nie mogę = strata 70 zł i pol dnia konwesrsacji na PW...

Powinieneś opisać tę sytuację w wątku "Nie polecam wymiany z..." -> osoba robiąca zakupy winna jest dokonać ich w sposób zgodny z regulaminem akcji.

A to nie jest czasem tak,że osoba, która zleca komuś zrobienie zakupów konkursowych, powinna też sama wiedzieć, jakie produkty biorą udział,a jakie nie i ustalić z osobą robiącą zakupy, za jaką kwotę sobie życzy. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6637961 Napisano: 09.09.2019 15:24:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy informowali już z Almetteemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6636747 Napisano: 05.09.2019 10:44:32 w Gratulacje! Dla wygranych!
Smocyca, serdecznie gratuluję - ekstra wycieczka emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6636444 Napisano: 04.09.2019 14:25:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Ja z rezerwy wygrałam kilka lat temu TV i porządny tablet. Tablet przepadl mojej znajomej o czym dowiedzialam się klka dni później i bylo mi z tym ciężko, bo byla to wina nie odebrania przez nią telefonu  emotka   Natomiast przy odbiorze 1 z głównych nagrod w loterii dowiedzialam się, że drugi zwycięzca musial okazać 120 paragonów. Wystarczyło zgubić 1 paragon lub przeoczyć i juz nagroda przepada...   emotka   Pozdrawiam pana- mial wszystkie 120 szt paragonów  emotka   
Ps. Organizator niestety nie podał ile mamy dostarczyc paragonów. Stwierdził jedynie, ze tyle ile wysłaliśmy zgłoszeń emotka  Dobrze , ze mam w naturze zapisywanie wszystkiego. 

Mi kiedyś przepadł Ipad o wartości 2 tysięcy złotych.Konkurs był bodajże w Delikatesach Alma, 1 nagroda na sklep.Trzeba było wymyślić imię dla jakiejś tam maskotki, bodajże z Vanisha czy innego odplamiacza.Brutalnie rzecz ujmując zagrałam bez paragonuemotka i tak się złożyło,że nie udało mi się wtedy kupić paragonu na forum emotka Ale potem udało mi się trafić wiele fajnych nagród, niektóre z rezerwy, więc jakoś to przebolałamemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6636393 Napisano: 04.09.2019 12:39:05 w moje dzisiejsze wygrane :)

cudaczek121

#6636327 Napisano: 04.09.2019 10:08:04 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że na początku sierpnia kupiłam w Żabce Jaja Farmio, a wczoraj patrzę i data zupełnie wyblakła, widać tylko numer paragonuemotka Mam nadzieję,że nic nie wygram na ten dowód zakupu, bo niestety nawet nie pomyślałam, aby wcześniej zrobić jego fotkę/skan,wrr emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6636065 Napisano: 03.09.2019 15:54:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
20 zł doladowania simplus z panelu Opinie i 40 zł w zdrapce Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6636000 Napisano: 03.09.2019 12:43:59 w WC - rozmowy o wszystkim
slavek napisał(a):

Czy ktoś wie czemu od początku miesiąca nie są dodawane konkursy?

Może już zostały dodane wszystkie konkursy świata do bazy, albo Admini nie mają czasu emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6635622 Napisano: 02.09.2019 13:44:00 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ta dzisiejsza pogoda.Czuję się taka rozmemłanaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#6634184 Napisano: 28.08.2019 21:45:42 w Kupię...
Kupię maść Ilex Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6634160 Napisano: 28.08.2019 20:15:13 w SZUKAM....
Czy ma ktoś z Was może zbędne opakowanie maści na odparzenia/odleżyny Ilex? Tak, wiem,że mogę kupić na OLX czy Allegro, ale wolę forumowiczów.Ewentualnie może w jakiejś aptece w Polsce jest ta maść i ktoś by mógł dla mnie ją kupić? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6633953 Napisano: 28.08.2019 12:15:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

asiunia260 napisał(a):

Wygrałam w Misiakach hulajnogę, ale chyba sobie żartują z tymi danymi! emotka

Da się coś z tym zrobić?

Są dwa bezpieczne wyjścia:
1) opierd*lenie ich na czym świat stoi za wyłudzanie danych osobowych, postraszenie rzecznikiem, skargą do sponsora itp. - może pójdą po rozum do głowy, formularz zmienią, a w przyszłości nie będzie takich cyrków,
2) wpisanie niezgodnych z prawdą danych celem ochrony płynności finansowej swojej rodziny. Pamiętajmy, że organizator potrzebuje maksymalnie! następujących informacji: imię, nazwisko, adres wysyłkowy, ewentualnie PESEL. Cała reszta może być bajką, i tak nie mają możliwości tego sprawdzić. Niestety ta droga oznacza, że w przyszłości należy liczyć się z podobnym g*.

Smutne jest, że my tu sobie robimy burzę mózgów, a ktoś spoza forum poda im full tych danych zgodny ze stanem faktycznym emotka

Ja tam nie grałam to i nie nic nie wygrałam.Na Waszym miejscu wykreskowałabym zbędne do podania dane z adnotacją: "Odmowa podania tych danych" po prostu i ciekawe, co Organizator na to emotka Wyświetl w wątku >>