Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6625472 Napisano: 30.07.2019 22:29:00 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

pikawka napisał(a):

as32572 napisał(a):

jokan napisał(a):

joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

Ktoś jest ciekawy wyników brecka? No to hop: https://m.faceboo...438232756852/?type=3

/edit: wkurzają mnie agencje, które swój regulamin maja gdzieś 

Co za żenada - twierdzą, że odpowiedź została przesłana bez spacji - kto w ogóle czyta gnioty bez spacji? O nagradzaniu tekstu, co nie posiada spacji czy znaków interpunkcyjnych nawet nie wspomnę emotka

chronią tylko swoją doopę nic innego...ja nie grałam, ale czy w regulaminie było określone, czy ma być 300 ze spacją czy bez spacji?

Przecież to stara praktyka konkursowa. Nikt nigdy nie wysyłał zgłoszenia bez spacji? emotka Wierszyk mi się nie podoba, bo wyniki z niego, że to Włosi są na szczycie. Ale skoro nagradzają takie zgłoszenie to może w kolejnym konkursie jednak wezmę udział emotka

Kiedy już myślisz, że umiesz w konkursy, a tu taka niepodzianka. To ja się źle czuje jak nie mam spacji po kropce  emotka

Lata w konkursach robią swoje emotka Ale nie rób sobie wyrzutów emotka na szczęście większość osób nie korzysta z tego sposobu i dbają o spacje po kropkach emotka

Uważacie, że to ma aż takie znaczenie czy kropka czy spacja a nie sama treść..? 

Dla mnie ma znaczenie. Dla agencji niestety różnie. Czasami zdarza się, że w regulaminie jednym z kryteriów jest poprawność językowa a i tak nagradzają zgłoszenia z błędami. Na wysłanie zgłoszenia jest sporo czasu, więc warto zadbać o kropki, przecinki i sprawdzić pisownię. Dbajmy o czystość języka:) gdybym ja była w komisji to bym odrzucała zgłoszenia z błędami. Zakładam, że w komisji może się trafić ktoś taki jak ja;) a głupio byłoby stracić nagrodę przez takie coś. 

Aha, nie twierdzę że przez brak spacji po kropce czy brak przecinka odrzucałabym zgłoszenie;) ale już za błędy ortograficzne tak;)

Nie brałam udziału w tym konkursie Breck, ale uważam, że to już jest ostre przegięcie nagrodzenie zgłoszenia pisanego ciurkiem, bez zachowania jakichkolwiek zasad interpunkcji.

NiebrałamudziałuwtymkonkursieBreckaleuważamżetojużjestostreprzegięcienagrodzeniezgłoszeniapisanegociurkiembez zachowaniajakichkolwiekzasadinterpunkcji

Naprawdę nie widać różnicy pomiędzy powyższymi dwoma zdaniami?Mnie aż oczy rozbolały od czytania tego pisanego jednym ciągiem. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6624815 Napisano: 29.07.2019 16:10:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
Karta 100 zł biedronka z 24 lipca jednym zgloszeniem Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6624673 Napisano: 29.07.2019 12:04:32 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że co jakiś czas dzwonią do mnie z firmy zapraszając mnie na pokaz jakichś garnków do Trzebnicyemotka Oczywiście mnie nie interesują takie rzeczy, ale nawet jeślibym bardzo chciała, to i tak mieszkam pod Wrocławiem i do Trzebnicy mi jakoś nie po drodze. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6624420 Napisano: 28.07.2019 00:16:44 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

to się wkurzyłam bo zgubiła się karta pamięci ze zdjęciami i filmikami od czerwca 2018 do czerwca 2019  emotka  rok z naszego życia - wszystkie ważne i mniej ważne momenty poszły..
brak mi sił - mam porządek w kartach, zimą w wolnych chwilach zrzucam na dysk zewnętrzny a akurat tej jednej nie zgrałam i jej nie ma w pudełku  emotka

wczoraj też nagrałam filmik na konkurs w formacie MPS i nie umiem go teraz przerobić na MP4 ale to jest pikuś w porówaniu  ze stratą karty i tymi zdjęciami dzieci emotka
aż ryczę z nerwów - wiem jeszcze będzie wiele pięknych zdjęc ale nie będę mieć pamiątki jak córka pierwszy raz powiedziała mama, jak chlopaki ją podnoszą kiedy stawiała pierwsze kroki.. pare mam na komputerze ale to tylko kilka  ie

Ty to się naprawdę nie przejmuj.Przecież na pewno musisz ją mieć na terenie domu.Po paru dniach na spokojnie wróć do szukania i tym razem przeszukaj najmniej spodziewane miejsca.
A propos tematu poszukiwania, pod koniec czerwca dostałam 300 zł premii w pracy.W głowę zachodziłam, gdzie ja tę  kopertę z pieniędzmi wsadziłam.Dopuszczałam nawet myśl, że mi z torebki wypadła albo zwyczajnie tą kasę wydałam.Dziś w trakcie sprzątania zaglądam do szuflady biurka, patrzę i 300 zł leży grzecznie i czeka na wydanie Doprawdy nie wiem jakim cudem ta koperta tam wylądowała, tym bardziej ,że  już ostatnio tam szperałam i jej wcale nie znalazłam emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6624419 Napisano: 28.07.2019 00:14:15 w Wkurza mnie...
mama-l-k-m napisał(a):

to się wkurzyłam bo zgubiła się karta pamięci ze zdjęciami i filmikami od czerwca 2018 do czerwca 2019  emotka  rok z naszego życia - wszystkie ważne i mniej ważne momenty poszły..
brak mi sił - mam porządek w kartach, zimą w wolnych chwilach zrzucam na dysk zewnętrzny a akurat tej jednej nie zgrałam i jej nie ma w pudełku  emotka

wczoraj też nagrałam filmik na konkurs w formacie MPS i nie umiem go teraz przerobić na MP4 ale to jest pikuś w porówaniu  ze stratą karty i tymi zdjęciami dzieci emotka
aż ryczę z nerwów - wiem jeszcze będzie wiele pięknych zdjęc ale nie będę mieć pamiątki jak córka pierwszy raz powiedziała mama, jak chlopaki ją podnoszą kiedy stawiała pierwsze kroki.. pare mam na komputerze ale to tylko kilka 

Ty to się naprawdę nie przejmuj.Przecież na pewno musisz ją mieć na terenie domu.Po paru dniach na spokojnie wróć do szukania i tym razem przeszukaj najmniej spodziewane miejsca.
A propos tematu poszukiwania, pod koniec czerwca dostałam 300 zł premii w pracy.W głowę zachodziłam, gdzie ja tę  kopertę z pieniędzmi wsadziłam.Dopuszczałam nawet myśl, że mi ta koperta z torebki wypadła albo zwyczajnie tą kasę wydałam.Dziś w trakcie sprzątania zaglądam do szuflady biurka, patrzę i 300 zł leży grzecznie i czeka na wydanie emotka Doprawdy nie wiem jakim cudem ta koperta tam wylądowała, tym bardziej ,że  już ostatnio tam szperałam i jej wcale nie znalazłamemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6624080 Napisano: 26.07.2019 13:04:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zniżka empik 10 zł. Przyda się Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6623713 Napisano: 25.07.2019 14:15:28 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że podczas podróży do pracy, rozpruł mi się zamek sukienki w okolicach pupy.Zwróciła mi na to uwagę pani stojąca na przystanku mówiąc,żebym się nie przejmowała," bo tragedii nie ma". Nie mogłam już wrócić do domu, więc dojechałam do biura.Siostra, z którą pracuję twierdzi,że majtek nie widać i wracać do domu nie muszęemotka Byłam w międzyczasie już nawet na poczcie i niczego nieświadomi ludzie,że kilka innych osób mi zdążyło już zwrócić na to uwagę, a piać od nowa mi gadają o tej dziurce i przez to czuję się niekompletnie ubrana emotka Rano tę sukienkę prasowałam i niczego nie zauważyłam,ech. Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

cudaczek121

#6623605 Napisano: 25.07.2019 10:46:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

reniii napisał(a):

Nie zauważyliście jeszcze o co się bijemy? O sygnowane leżaki, bluzy i koszulki, piłki, okulary, rowery, szklanki, termosy, stoliki......... i te wygrane są takie piękne i pożądane i równocześnie stają się darmową reklamą konkretnego producenta. Nie widzicie tego naprawdę? Dlaczego wygrane nie są zwyczajne, a prawie zawsze z logo? A ile kosztuje reklama w tv i prasie? A my szczęściarze reklamujemy za free i jeszcze suszymy zęby w uśmiechu z tego szczęścia.

Dlatego ja nie gram o takie rzeczy. Nie lubię kiedy logo jest widoczne bez względu na to czy to Oreo czy Armani emotka Niestety teraz jest dużo badziewia w nagrodach. Ale zastanawiam się, kto i jak wybiera nagrody, bo można zobaczyć takie "fale" w konkursach. Teraz w konkursach można wygrać instaxy, głośniki jbl, eventimy i bilety do energylandii, a jak wakacje to na Bali emotka I to bez względu na organizatora są takie same nagrody, Parę lat temu pamiętam falę "zakupy ze stylistką", coolpixy, ipody i ipady emotka Rozmawiałam z babeczką z jednej z agencji o tym, to powiedziała, że to różnie. Zazwyczaj oni jako agencja przedstawiają koncepcję klientowi sugerując, co mogłoby być nagrodą, a on to akceptuje. Ale czasami to wychodzi już od klienta i oni się muszą dostosować. I nie wiem czy np. energylandia rozdaje te swoje bilety na lewo i prawo w ramach promocji różnym firmom, a one organizują z tym konkursy czy to jest na zasadzie, że jakaś firma robi konkurs z tymi biletami i inni to podłapują, żeby nie być gorszym? emotka

W swojej konkursowej "karierze" wygrałam 2 rowery.Jeden w konkursie muffinek Zaskocz, drugi z Nivea.Obydwa są z logo sponsora.Jako że jestem taka "asportowa" raczej, więc dałam siostrze na przechowanie. Moja druga siostra także pożycza sobie jeden z tych rowerów, gdy przyjeżdża do tamtej, czasami też ich znajomi korzystają.Na pytanie, czy im nie przeszkadza logo organizatora konkursu na tych rowerach, jedna z moich sióstr powiedziała,że może jakby tam widniało logo Durex na tych rowerach, to by się zastanowiła, czy chce na nich jeździć emotka Jeśli rower jest z logo, to chyba da się nałożyć na to jakąś opaskę albo czymś zakleić/zamalować. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6623053 Napisano: 23.07.2019 20:45:14 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, gdy ludzie w wątku mdw piszą, że wygrali coś tam,ale i tak im ta rzecz przepadnie, bo wyrzucili/zgubili paragon albo w ogóle nie posiadali nigdy dowodu zakupu emotka Przecież to jasne,że nagrody nie otrzymają,więc po co się w ogóle wpisywaćemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6622841 Napisano: 23.07.2019 12:28:21 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

isiulka napisał(a):

Może w tym, że mondelez robi tez inne batoniko/wafle. A może w tym, ze regulamin pisze o tym w conajmniej 4 punktach, ze jeśli na paragonie nie widnieje nazwa to należy odesłać zdjęcie z adnotacja sklepu. Nie rozumiem, ktos bierze konkursowy paragon, widzi ze nie ma nazwy i pomimo informacji co należy zrobić w tej sytuacji, odsyła paragon bez nazwy produktu i bez adnotacji sklepu a potem ma pretensje do organizatora? O ile dobrze pamietam to  nawet w formularzu było dodatkowe okienko na zdjęcie adnotacji.

Nie wysyłałam adnotacji, ponieważ  sugerowałam się tym, że na paragonie jest napisane "Wafelek KRAFT  P " i  to wystarczy.
Kij im w oko, było minęło i przepadło emotka
Człowiek zawsze uczy się na błędach emotka

Przeginają.Pamiętam, bodajże w 2017 roku był konkurs BIC w Biedronce, do wygrania tablety. Na paragonie miałam opis typu: "flamastry", "długopis", bez adnotacji,że to BIC. Zadzwoniłam do Organizatora, czy mam lecieć po pieczątkę.Miła pani z agencji mi powiedziała,że  nie ma takiej potrzeby, bo oni wiedzą, jakie tam w Biedronce mają opisy produktów.Swoją drogą fajna loteria była, tablet wpadł 2 zgłoszeniami. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6622263 Napisano: 21.07.2019 14:13:43 w Lotto i inne
cala-ja napisał(a):

as32572 napisał(a):

Wczorajsza piątka w Mini Lotto to aż 11tyś złotych - 28 wygranych, czyli jak mieć nieszczęście w szczęściu  emotka
U mnie i tak tylko dwójka  emotka

Serio 28??? emotka

Ostatnio coś podejrzanie dużo "piątek" w tym mini lotto pada albo mnie się tak tylko wydaje emotka Jeśli mi będzie dane trafić kiedyś tą piątkę, poproszę tak ok. 300 tysięcy złotychemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6622120 Napisano: 20.07.2019 14:42:42 w Wkurza mnie...
thebest napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Chciałam przed chwilą wysłać sms premium z sieci Heyah, to dostałam sms,że przekroczyłam jakieś tam limity sms premium i w celu ich zwiększenia, muszę wysłać stosownego smsa np limit 500 pod numer 80450.Tak też zrobiłam, to mi odpisali,że podany numer nie jest zarejestrowany w T-mobile emotka Starter heyah stary jak świat, a oni mówią,że niezarejestrowany.Co lepsze, chwilę wcześniej normalnie mogłam wysłać sms premmium z tego startera emotka

nr bezpłatny?Ten 80450.

tak napisali Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6622115 Napisano: 20.07.2019 14:36:30 w Wkurza mnie...
Chciałam przed chwilą wysłać sms premium z sieci Heyah, to dostałam sms,że przekroczyłam jakieś tam limity sms premium i w celu ich zwiększenia, muszę wysłać stosownego smsa np limit 500 pod numer 80450.Tak też zrobiłam, to mi odpisali,że podany numer nie jest zarejestrowany w T-mobileemotka Starter heyah stary jak świat, a oni mówią,że niezarejestrowany.Co lepsze, chwilę wcześniej normalnie mogłam wysłać sms premmium z tego startera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6621921 Napisano: 19.07.2019 17:25:25 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

joan napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Oj,oj,okropnie wkurzyłam się.Po ful  próbach wygrałam jedną, jedyną sofę z Prince Polo i na dodatek przepadła, ponieważ nie spełniłam warunków emotka emotka emotka
Na paragonie nie było konkretnie napisane "prince polo",tylko "WAFLE KRAFT P"  emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Gdybym wiedziała,że to nie przejdzie, poszłabym do sklepu po adnotację emotka emotka emotka emotka

Hmm, moim zdaniem na pierwszy rzut oka widać, że nie przejdzie. To tak, jakby należało kupić proszek do prania Persil, a na paragonie wydrukowana byłaby informacja "proszek Ariel".

Inna sprawa, że akurat w Twoim przypadku:
wafelek Prince Polo został stworzony przez firmę Olza, którą wykupiła firma Kraft, która to zmieniła w 2013 nazwę na Mondelez. Podsumowując: Kraft = Mondelez. Zatem wafelek Prince Polo to wafelek firmy Kraft. Jeśli zależy Ci na tej nagrodzie, możesz złożyć reklamację.

Złożyłam reklamację , dołączając skan adnotacji z pieczątka sklepu i niestety otrzymałam odpowiedź negatywną  -reklamacji nie uznali emotka emotka emotka emotka emotka Miałam cichą nadzieję, że uznają emotka

A to patafiany jedneemotka Ja tam żadnej sofy nie wygrałam,ale zazwyczaj miałam na paragonie: WAF PP CL, to ciekawe czy by zajarzyli, o co kaman. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6621028 Napisano: 17.07.2019 10:29:37 w SZUKAM....
Dziś dostałam na maila kod Netflix z Dan Cake o wartości 150 złotych. Widzę tylko datę początkową od kiedy jest ważny- 16 lipca 2019 roku, natomiast nie mogę znaleźć info DO kiedy on jest ważny.Może ktoś z Was się orientuje, jaka jest data końcowa użycia tego kodu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6621021 Napisano: 17.07.2019 10:04:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kod netflix z Dan cake o wartości 150 zł dotarł na maila emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6620309 Napisano: 15.07.2019 15:03:58 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Pożyczyłam znajomej kasę jakiś czas temu.Jeszcze tamtej należności nie oddała, a już prosi o kolejną pożyczkę.Na mój wyraźny sprzeciw i stwierdzenie,że więcej nie dam,bo jak tak dalej pójdzie, sama znajdę się w niedostatku, stwierdziła: "No to dla mnie wyczaruj" emotka emotka emotka

Może przypomnij jej iż nadal jest Ci winna..powiedz że jak ci odda to będzie to wyczarowane..

Ale ona o tym doskonale wie, że jest mi dłużna, ale jak widać, nic sobie z tego nie robi,wrr. Bezczelność niektórych ludzi mnie zdumiewa,naprawdę.

Jak ona do Ciebie "no to dla mnie wyczaruj" to jej powiedz "no to sobie zarób" 
Ile jej pożyczyłaś? i ile znowu chciała wysępić?

590 zł chciała pożyczyć i zapewniała,że to już naprawdę ostatni raz,ech. Ja to bym się wstydziła pożyczać od kogoś, gdy poprzedniego długu nie spłaciłam. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6620288 Napisano: 15.07.2019 14:28:46 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Pożyczyłam znajomej kasę jakiś czas temu.Jeszcze tamtej należności nie oddała, a już prosi o kolejną pożyczkę.Na mój wyraźny sprzeciw i stwierdzenie,że więcej nie dam,bo jak tak dalej pójdzie, sama znajdę się w niedostatku, stwierdziła: "No to dla mnie wyczaruj" emotka emotka emotka

Może przypomnij jej iż nadal jest Ci winna..powiedz że jak ci odda to będzie to wyczarowane..

Ale ona o tym doskonale wie, że jest mi dłużna, ale jak widać, nic sobie z tego nie robi,wrr. Bezczelność niektórych ludzi mnie zdumiewa,naprawdę. Wyświetl w wątku >>
2 joan, onmyown 0

cudaczek121

#6620159 Napisano: 15.07.2019 09:59:59 w Wkurza mnie...
Pożyczyłam znajomej kasę jakiś czas temu.Jeszcze tamtej należności nie oddała, a już prosi o kolejną pożyczkę.Na mój wyraźny sprzeciw i stwierdzenie,że więcej nie dam,bo jak tak dalej pójdzie, sama znajdę się w niedostatku, stwierdziła: "No to dla mnie wyczaruj"emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6620148 Napisano: 15.07.2019 09:25:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grappa25 napisał(a):

Czy wysyłacie ten sam tekst (oczywiście własnego autorstwa) na kilka konkursów? Dużo jest teraz tematów wakacyjnych i piwnych, a te jak wiadomo się ze sobą łączą... Co jakby wygrały te same teksty (oby...) ? W większości konkursów i tak nie publikują co wygrało.

Myślę,że wysyłanie na różne konkursy WŁASNYCH testów jest dopuszczalne, ale na pewno nigdy nie wysłałabym cudzego utworu jako swojego- tym się po prostu brzydzę. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0