Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6619997 Napisano: 14.07.2019 11:22:16 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

superloser napisał(a):

Z banalnie prostego YESTERDAY emotka
Tribute, szum fal, 78 lat

Świat bez Coca-Cola, cigarettes, Oasis i Harry Pottera.

Film lepszy od Spiderman część enta. Moze magia Yesterday tkwi w braku agresji? Moze to muzyka? A moze Lily James? Albo 3w1 emotka

Też dziś obejrzałam. Dla mnie tylko muzyka jest plusem (uwielbiam! emotka emotka ); scenariusz - nie do przyjęcia, choć ciekawy. emotka

No to widzę, że jest tu nas więcej osób, które w piątek obejrzało "Yesterday" emotka Cieszę się,że od wtorku miałam 4 dni robocze urlopu i oddawałam się swoim małym przyjemnościom, na które normalnie nie mam zbyt wiele czasu emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6619388 Napisano: 11.07.2019 22:03:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
To był dla mnie szczęśliwy dzień jeśli chodzi o panel Opinie.pl, bo oprócz wcześniej wspomnianego doładowania heyah 20 pln, uskładałam punkciki na kolejne doładowanie 20 złotych simplus. Jeśli ktoś narzeka na brak nagród w konkursach i loteriach jako takich, polecam pobawić się w ankiety.Zawsze to jakaś alternatywa. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6619144 Napisano: 11.07.2019 11:50:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
20 zł doładowania heyah z panelu Opinie emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6617928 Napisano: 08.07.2019 14:05:50 w Wkurza mnie...
grappa25 napisał(a):

z cyklu "Podłość ludzka nie ma granic". Wystawiłam na OLX przedmiot mi niepotrzebny za darmo. Ogłoszenie wstawiłam o 12.30 w nocy. Około pierwszej w nocy dzwoni telefon- nr zastrzeżony. Myślałam, że coś się komuś z rodziny lub znajomych stało, odbieram, a tu paniusia mówi, że dzwoni w sprawie ogłoszenia ! Pytam jej dlaczego Pani dzwoni o tej godzinie, a ona na to- przecież i tak pani nie śpi , bo przed chwilą się pojawiło ogłoszenie... Rodzina postawiona na nogi -masakra jakaś !!!

Może pańcia nie chciała przegapić okazji i się bała,że nie będzie pierwsza emotka Wyświetl w wątku >>
2 pioge7, ziolko 0

cudaczek121

#6617669 Napisano: 07.07.2019 21:37:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
taalvikki napisał(a):

czy oni, w tych DC się dobrze czują, przysyłając mail z treścią: "drogi laureacie, gratulujemy kreatywności - przegrałeś"? no ku. a poza tym też pustki. najgorszy mój rok konkursowy chyba.

Bardzo rzadko się zgadzam z Twoimi poglądami i choć w tym konkursie wcale nie brałam udziału, przyznaję Ci rację w stu procentach-organizatorzy przegięli.Przegrany laureat to chyba jakiś oksymoron emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6615080 Napisano: 30.06.2019 21:59:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
kajeczka napisał(a):

Netfilx z DanCake  emotka  taka niedziela emotka

Netflix z Dan Cake i u mnie:)
Ciekawe, czy tostery też już poszły Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6614756 Napisano: 29.06.2019 12:42:18 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się,że we wczorajszym losowaniu Ekstra pensji udało mi się wygrać 80 złotych. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6614236 Napisano: 27.06.2019 20:53:40 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon grillujemy razem na swoim Knorr Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6612184 Napisano: 21.06.2019 21:23:24 w Wkurza mnie...
W środę wkurzyła mnie wspólniczka mojego ojcaemotka Weszłam do pomieszczenia kuchennego na terenie naszego biura, bo chciałam zjeść obiad, który przywiozłam sobie z domu.Po tym jak skończyłam jeść,ona z oburzeniem stwierdziła,że mam sobie jeść posiłki w domu,jeśli jest dużo roboty i się nie wyrabiam emotka Na nic nie zdały się tłumaczenia,że praca, którą wykonywałam nie była nikomu potrzebna na cito, tylko ze spokojem mogłam ją dokończyć po obiedzie.Zresztą ja nigdy nie mam z tym problemu,aby przerwać w pracy posiłek, gdy moja obecność jest absolutnie konieczna.Mam orzeczenie o niepełnosprawności, 7 - godzinny dzień pracy, w tym 2 przerwy po 15 minut na zjedzenie czegokolwiek lub chwilowy odpoczynek w pracy, które często łączę,aby w ciągu pół godziny zjeść i załatwić służbowe sprawy.Gdy mam wizytę u lekarza czy kosmetyczki, umawiam się w soboty lub po 17-tej.Mój ojciec zawsze nam w dosyć dosadny sposób powtarzał,że "koń czy inne zwierzę musi się w pewnym momencie najeść,aby dalej mógł pociągnąć", no to ja jej już kompletnie nie rozumiem.No i jeszcze tekst,że jeśli mi coś w tej kwestii nie odpowiada, to droga wolna, poszukaj sobie innej pracy emotka Potem się niby przyznała,że miała pierwszy dzień "kobiecych spraw",ale i tak poczułam niesmak.Jak dla mnie, jeśli ktoś nie odczuwa potrzeby zjedzenia czegokolwiek w ciągu dnia pracy, to jego broszka.Ja nie zamierzam się katować.Za chwilę pewnie usłyszę,że nie wolno mi skorzystać w pracy z toalety, no bo to też czas przecież zajmuje emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6611691 Napisano: 20.06.2019 17:38:53 w Dziś cieszę się z.....
Może niekoniecznie "dzisiejszy" powód do radości.Jednakże cieszę się,że w zeszłą niedzielę po raz drugi wzięłam udział we Wrocławiu na placu Solnym w akcji "Daję głowę". Za symboliczne 30 złotych dałam sobie zrobić nową fryzurę.Mało tego- tak szczęśliwie trafiłam na Panią fryzjerkę z Zabrza, która zapamiętała mnie z zeszłorocznej edycji,że także mnie strzygła emotka No i ona do mnie z tekstem: No to co, idziemy z fryzurą w tym stylu, co w zeszłym rokuemotka Ja jej na to,że spoko, właśnie tak.No i ponownie dużo osób mnie pochwaliło za tą zmianę, a ja jeszcze miałam dodatkową satysfakcję,że dołożyłam swoją cegiełkę na leczenie chorej na glejaka Amelki.Pani ta jest blondynką i pracuję w salonie Wella w Zabrzu.Na fb tej akcji jest jej fotka z innymi fryzjerami i Paniami, które zgodziły się na zmianę fryzury.Może któraś z forumowiczek ją kojarzy emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6611571 Napisano: 19.06.2019 22:33:41 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

zaczyna się wstawianie świadectw z czerwonym paskiem na FB emotka emotka emotka

Nie wiem, jak przeszłam system edukacji bez takich "fanfarów" emotka

Najsmutniejsze jest to, że ów pasek nie ma żadnego znaczenia w dorosłym życiu. Żadnego. Co więcej, osoby ze świetnymi ocenami potrafią się stoczyć (narkotyki) albo znęcać psychicznie nad rodziną. Osoby ze słabymi notami (nawet taka, co raz powtarzała klasę!) kończą studia, działają społecznie, są dobrymi ludźmi. Reguł nie ma żadnych.

Ale spoko. Jest pasek, jest lans. Wolałabym przeczytać, co dobrego dla lokalnej społeczności zrobiło jakieś dziecko albo gdzie działa, jako wolontariusz. Tego jednak (zwykle) próżno szukać na fejscie...

Ja nigdy nie uczyłam się "pod czerwony pasek"i patrzcie jaka ta cudaczkowa inteligentna wyrosłaemotka Z przedmiotów ścisłych zawsze byłam noga,ale za to z humanistycznych czy w nauce języków obcych przodująca.Też mnie irytuje ten lans na fb i jeszcze teksty w stylu "jestem z syna/córki taka dumna emotka Po co to komu.Rozumiem,że gdyby paska nie było, rodzice nie byliby dumni ze swoich dzieciemotka To tylko taka chwilowa, ulotna satysfakcja.Moi rodzice zawsze mi powtarzali, że "jeśli ktoś jest dobry ze wszystkiego, to tak naprawdę z niczego". Miałam w podstawówce kolegę, który bodajże w siódmej klasie miał z góry na dół same celujące,ale "wredna pani od matmy szóstki dać nie chciała". Mamuśka oczywiście z pretensjami do nauczycielki poszła, kumpel się popłakał,ale niczego nie wskórali. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6610943 Napisano: 17.06.2019 22:37:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
20 zł z panelu poznaj.to już na koncie Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6609963 Napisano: 14.06.2019 12:06:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kosmetyki Luksja wygrane na początku czerwca-kurier DPD.Rano było info sms o tej paczce,że ma dziś być. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6609783 Napisano: 13.06.2019 22:00:29 w Wkurza mnie...
tadziuuu napisał(a):

Moja mama kupiła Okocim Radler. Wzięła paragon wysłała mi jego zdjęcie. Ja wysłałem zgłoszenie A ona w między czasie podarła dowód zakupu i wyrzuciła do śmieci. Oczywiście już odkopany i sklejony do tego trochę od tłuszczu wyblakl.. pytanie czy smolar to przyjmie? emotka  

Ale za to wesoło:) 

Matka konkursowicza wyrzuca paragon konkursowy do kosza jeszcze przed rozwiązaniem konkursuemotka To co, ona się jeszcze nie nauczyła,że to jest rzecz święta emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6609780 Napisano: 13.06.2019 21:43:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon do empiku 25 zł z panelu Zymetria za ankiety oraz zlecony przelew na 20 złotych z panelu poznaj.to emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6608916 Napisano: 11.06.2019 21:30:02 w Wkurza mnie...
agakaz2 napisał(a):

upały bo przez nie tracę kasę  emotka
wczoraj Pani z olx miała przyjść po rower Ale zrezygnowała bo za gorąco 100 poszła się ...
dziś gościu miał przyjechać po słuchawki za gorąco 450 zł poszło szlag

Nie martw się, jeśli im zależy, przyjdą jak skończą się upały.Mnie też wkurzają te upały, czuję się jak przetrącona.Wkurzył mnie też pijany facet w tramwaju, dosłownie zesikał się na oczach ludzi, w tym małych dzieci emotka Ojciec maluchów w dość niewybrednych słowach powiedział gościowi, co o tym myśli.Tamten tylko przeprosił i stwierdził,że nie wytrzymał,wrremotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6608658 Napisano: 11.06.2019 11:09:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
30 zł do empiku po raz drugi z Żywca emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6607262 Napisano: 06.06.2019 13:52:42 w Informują
koniczynka123 napisał(a):

sms z kosmetykami z luksji ale nie wiem czy ostatni etap czy jakas rezerwa bo słałam zgloszenia w kazdym etapie

Ja dziś dostałam info za zgłoszenie wysyłane 29 maja.Jestem pewna na 100 procent, bo puściłam tylko jedno zgłoszenie emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6607248 Napisano: 06.06.2019 13:33:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
Niby zestaw produktów Luksja- przyszedł sms.Ale jeśli to przyszło na ten pomylony skan paragonu i oni nie anulowali tego w systemie, to mam po nagrodzie,ech.Orientuje się ktoś czy oni weryfikują poprawność tego paragonu przed wysłaniem info sms o nagrodzie- w końcu mieli skan dowodu zakupu od razu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6606842 Napisano: 05.06.2019 14:59:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
e-e napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

e-e napisał(a):

Red bull, który paragon wysłać, wysłałam 2 zgłoszenia jedno w 7 drugie w 8 etapie. Mam @ z wygraną, ale żadnych informacji ktory etap heeeelp mozna to gdzieś sprawdzić?  Agencja nie odpisuje na @ emotka

mi odpisali bardzo szybko na prośbę o wskazanie który paragon emotka nie było problemu. Pisałem w odpowiedzi na maila o wygranej emotka Fajny, szybki i miły kontakt

U mnie niestety bez odzewu w ostateczności wyślę dwa i może sami sobie dopasują....bo nie chciałabym żeby mi nagroda przepadła

No, to chyba żaden problem wysłać tylko 2.Jeśli ktoś miałby kilkadziesiąt paragonów i chciałby skany ich wszystkich wysyłać na maila, to rzeczywiście byłby kłopot emotka Wyświetl w wątku >>
1 e-e 0