Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6606842 Napisano: 05.06.2019 14:59:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
e-e napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

e-e napisał(a):

Red bull, który paragon wysłać, wysłałam 2 zgłoszenia jedno w 7 drugie w 8 etapie. Mam @ z wygraną, ale żadnych informacji ktory etap heeeelp mozna to gdzieś sprawdzić?  Agencja nie odpisuje na @ emotka

mi odpisali bardzo szybko na prośbę o wskazanie który paragon emotka nie było problemu. Pisałem w odpowiedzi na maila o wygranej emotka Fajny, szybki i miły kontakt

U mnie niestety bez odzewu w ostateczności wyślę dwa i może sami sobie dopasują....bo nie chciałabym żeby mi nagroda przepadła

No, to chyba żaden problem wysłać tylko 2.Jeśli ktoś miałby kilkadziesiąt paragonów i chciałby skany ich wszystkich wysyłać na maila, to rzeczywiście byłby kłopot emotka Wyświetl w wątku >>
1 e-e 0

cudaczek121

#6606832 Napisano: 05.06.2019 14:43:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

monmoon napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

monmoon napisał(a):

Agnes napisał(a):

bingo9842 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Czy ktoś z was został dopisany do listy laureatów loterii Visa? Nagrody już wysyłają, a mnie na liście dalej nie ma.  emotka

no własnie tez mnie nie ma

Mnie też niestety nie ma Może warto by się było z nimi skontaktować

mnie, ani mojej mamy też nie ma, ale wydaje mi się, że wszystko będzie ok, bo weryfikowali dwa paragony

a jak kontaktowali się z tobą w sprawie weryfikacji?

email, i to raz ja z nimi (bo omyłkowo wysłałam paragon zamiast potwierdzenia)
a drugi raz oni sami, bo podobno złe potwierdzenie

myśle, że jakby coś było nie tak to daliby znać

spokojnie, Pani z agencji twierdzi że uzupełniają po woli listę emotka

Jeśli Katarzyna L., Wrocław to, ja to jestem na liście emotka

Najwidoczniej to byłam jednak ja, bo już dziś dotarła piłka Adidas z 4 maja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6606818 Napisano: 05.06.2019 14:28:23 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Piłka z Visy wygrana 4 maja, DPD emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6606771 Napisano: 05.06.2019 13:08:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

monmoon napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

monmoon napisał(a):

Agnes napisał(a):

bingo9842 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Czy ktoś z was został dopisany do listy laureatów loterii Visa? Nagrody już wysyłają, a mnie na liście dalej nie ma.  emotka

no własnie tez mnie nie ma

Mnie też niestety nie ma Może warto by się było z nimi skontaktować

mnie, ani mojej mamy też nie ma, ale wydaje mi się, że wszystko będzie ok, bo weryfikowali dwa paragony

a jak kontaktowali się z tobą w sprawie weryfikacji?

email, i to raz ja z nimi (bo omyłkowo wysłałam paragon zamiast potwierdzenia)
a drugi raz oni sami, bo podobno złe potwierdzenie

myśle, że jakby coś było nie tak to daliby znać

spokojnie, Pani z agencji twierdzi że uzupełniają po woli listę emotka

Jeśli Katarzyna L., Wrocław to, ja to jestem na liście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6606676 Napisano: 05.06.2019 10:46:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przelew na 20 zł z panelu Pentagononline emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6606186 Napisano: 04.06.2019 00:06:58 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj ładowałam swojego smartfona wieczorem, a dzisiaj już mam 15 procent i muszę znowu ładować.Nie używam go w końcu non stop, w pracy przecież siedzę.Smartfon wygrany w kwietniu, dotarł do mnie przed Wielkanocą, więc nie jest stary.

Nie wiem, jaki to model, ale w moim telefonie jest funkcja Menedżera i tam sobie sprawdzasz, czy jakaś aplikacja działająca w tle nie zżera energii; można też jednym kliknięciem zoptymalizować aktualny stan telefonu. Poszukaj, posprawdzaj.

Dziękuję, już coś tam poszperałam i znalazłam jakąś funkcję dzięki której nawet przy 7 procentach naładowania telefon działał jeszcze jakieś półtorej godziny.No nic czas zainwestować w powerbank albo nosić przy sobie zawsze własną ładowarkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6606000 Napisano: 03.06.2019 16:36:02 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że wczoraj ładowałam swojego smartfona wieczorem, a dzisiaj już mam 15 procent i muszę znowu ładować.Nie używam go w końcu non stop, w pracy przecież siedzę.Smartfon wygrany w kwietniu, dotarł do mnie przed Wielkanocą, więc nie jest stary. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6605996 Napisano: 03.06.2019 16:28:26 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

krystyna32 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

asia575 napisał(a):

Ale się wkurzyłam na kobietę z olx  emotka
Niby już tyle lat coś sprzedaję i coś kupuję i jak do teraz nikt na kasę mnie nie naciągnął.W końcu musi być ten pierwszy raz  emotka
Zapłaciłam za kurtkę 45 zł,facetka mnie zwlekała że wyśle wtedy,to wtedy a dzisiaj usunęła konto na olx (miała tam kilkanaście ogłoszeń) i żadnego kontaktu do niej emotka  tylko numer konta mi został

ja się z inną w styczniu tak "zamieniłam" fotelem dmuchanym na kurtkę... "Tak, tak już wysyła" i nie wysłała a ja głupia wysłałam... Po czym przestała się odzywać, kurtkę nadal miała wystawioną, stwierdziłam że to sram, przeboleje te 10 zł na przesyłkę i produkt... Ale chamówa na maksa.

Ja robię teraz tak, bo oczywiście też mnie oszukali. Oprócz numeru konta do przelewu proszę o adres i numer telefonu. Jeśli ktoś nie ma nic do ukrycia i nie zamierza oszukiwać to poda. Chociaż te dane też można zmyślić. Nie kupuję też u sprzedawców gdzie nie ma podanego numeru telefonu.

To też żadne zabezpieczenie. Córka kupiła na vinted ze 2 lata temu sukienkę wieczorową za 180 zł. Dziewczyna miała 6 opinii, wszystkie pozytywne. Podała swój nr tel, pełny adres, numer konta. Nie chciała za pobraniem bo podobno ludzie nie odbierali jej przesyłek... Sukienka nie przychodziła przez miesiąc, ponaglaliśmy ją w końcu skierowaliśmy zapytanie do Vinted. Okazało się, że wszystkie dane fikcyjne, a konto założone "na kartę prepaid. Miała kilka kont założonych i między sobą robiła fikcyjne transakcje a potem naciągała inne dziewczyny. Zgłosiłam sprawę na policji ale że córka była niepełnoletnia to miała ze mną chodzić po komisariatach- odpuściłam bo za dużo moich i córki nerwów. A i tak nic byśmy wg funkcjonariusza nie zyskały. W tym samym czasie było głośno w Tv, że dziewczyna, która siedziała w więzieniu(za takie naciąganie) dalej naciągała kupujące zza krat. Może to nawet była ona, bo ta z więzienia ciągle zmieniała swoje miejsca zamieszkania i dane. Teraz nikomu nie wierzę, nawet tu na forum po tym jak jeden konkursowicz po którejś tam już wymianie ulotnił się z moimi 300 zł po ostatniej transakcji. Nigdy się już nie logował albo po prostu założył nowe konto emotka Ludzie potrafią być wredni emotka

Bardzo jest mi przykro, że zostałaś oszukana- to jest ohydne, że tak ludzie oszukują innych.Jednak myślę, że nie należy generalizować.Ja święta nie jestem, też czasami okłamuję swoich najbliższych i znajomych, gdy prawda może być zbyt bolesna albo gdy mówiąc ją komuś, mogę narazić się na nieprzyjemności.Jednak jeśli chodzi o pieniądze, transakcje forumowe, to 100 procent mojej  uczciwości- nigdy nikomu niczego nie ukradłam.Ja od ludzi raczej pieniędzy zresztą nie pożyczam.Jeśli idę ze znajomymi np. do knajpki i raz czy dwa zdarzyło mi się zapomnieć portfela i karty do bankomatu, oni mi zawsze mówią,że mam się nie przejmować- wiedzą,że następnym razem ja postawię im.Ale zazwyczaj to ja jestem stroną pożyczającą komuś kasę.Jeszcze mi się nie zdarzyło,aby mi ktoś nie oddał,ale droga do tego oddania moich należności bywa długa i wyboista,niestety. Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

cudaczek121

#6605986 Napisano: 03.06.2019 15:52:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

andii napisał(a):

trojan napisał(a):

delvitto napisał(a):

jakie to są e-kody do Multikina, w coca cola? Ja myślałam, że nagrodą jest voucher/kod na wybrany seans, a teraz czytam, że kod uprawnia do zakupu 2 biletów w cenie 15 zł. Czyli, to żadna nagroda, skoro za bilety trzeba zapłacić? A tak w ogóle, to po ile są bilety 2D w Multikinie, w sensie, że te 15 zł to okazja? Pytam, bo mam trochę kodów z coca coli, i nie wiem w co "zainwestować", bo tego kina u mnie nie ma, nie wiem, czy się opłaca te kody jakoś sprzedać?

od 3 czerwca będzie można odebrać darmowego 2 for U z Mc donalds za 3 kody (1 zestaw na 2 tygodnie)

już działa  emotka

na tej samej loterii co duka i Multikino? 

we wrocławskim multikinie są w każdy dzień tygodnia dla dzieci i dorosłych po 15 zł bilety, zdaje się jest 14.90 zł za bilet na jakąś tam kartę Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6605482 Napisano: 01.06.2019 19:53:47 w Wkurza mnie...
ameryka napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

ale się wkurzyłam... Kupiłam płatki Lion na loterię, wbijam i zonk... Kod już został przez Ciebie zgłoszony? Jak? Telepatycznie?
Porażka emotka

jednak tak mają wszyscy. Pisałem do nich przed chwilą reklamacje w tej sprawie.

no to się nie popisali z tą loterią emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cudaczek121

#6605285 Napisano: 31.05.2019 20:47:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

joan napisał(a):

anaesth napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/konkursy/show/254620

Te ręczniki muszą mieć bardzo małą wartość, skoro nawet nie piszą o tym w regulaminie  emotka

Wydaj 10 zł na nabiał z cukrem w plastikowym śmieciu.
Poczuj się copywriterem w czasie darmowych praktyk.
Oddaj swoje hasło za friko.
Ewentualnie zeświruj z radości, jeśli to Ty-właśnie-Ty dostaniesz plastikowy ręcznik.
emotka

Kto o coś takiego zagra? Błagam, powiedzcie, że nikt... Nawet jakby dawali gratis do zakupów w sklepie to bym tego nie wzięła.., Nawet jakby dawali bez zakupów, to też bym nie wzięła emotka A tu masz wydać kasę, wysilić się, potem bujać się z robieniem zdjęcia i wysyłaniem paragonu, żeby otrzymać reklamową ścierkę. Mam nadzieję, że organizator zostanie z 600 ręcznikami w magazynie. Proszę, zmobilizujmy się i nie grajmy o taki chłam... Trochę szacunku do siebie i do świata....

Moim skromnym zdaniem, to powinien być bezwzględny zakaz rozdawania w konkursach promocyjnych nagród, których wartość jest niższa niż kwota, jaką należy wydać na zakupy na dany konkurs/loterię.Drodzy Organizatorzy, no naprawdę robicie sobie kpiny ze zwykłych śmiertelników, jak również z konkursowiczów, którzy często- gęsto nabijają Wam kabzę. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6605283 Napisano: 31.05.2019 20:38:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Poproszę zestaw rowerów z Milki z okazji Dnia Dzieckaemotka Kilka lat temu pamiętam, wygrałam 1 czerwca rower z Nivea, ale zorientowałam się o tym dopiero 2 czerwca, bo pierwszego jak zobaczyłam maila, myślałam,że to reklama jest tego konkursuemotka Nawet nie pamiętam,ale to chyba loteria była. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6604897 Napisano: 30.05.2019 21:45:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

W formularzu Redds po wysłaniu zgłoszenia ukazał mi się komunikat z wysłanymi do nich danymi.Miałam formularzu na sto procent wpisaną literkę W przed moim numerem paragonu, a na potwierdzeniu tego W nie ma emotka Zawsze w każdym konkursie mi pokazuje wszystkie cyfry i litery,dziwne to.Próbowałam się "naprawić" i chciałam ponownie przesłać formularz, już na milion procent wpisując W, to mi napisali,że nie można zgłosić dwa razy tego samego paragonu,ech.Czyli teoretycznie to " W " jednak wpisałam,ech.

U mnie identycznie. W zniknęło.

Dzięki, czyli jak zwykle niepotrzebnie panikuję i martwię się na zapas, a nawet nic tam nie wygrałam jeszcze emotka Wyświetl w wątku >>
1 marzanna 0

cudaczek121

#6604892 Napisano: 30.05.2019 21:35:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

W formularzu Redds po wysłaniu zgłoszenia ukazał mi się komunikat z wysłanymi do nich danymi.Miałam formularzu na sto procent wpisaną literkę W przed moim numerem paragonu, a na potwierdzeniu tego W nie ma emotka Zawsze w każdym konkursie mi pokazuje wszystkie cyfry i litery,dziwne to.Próbowałam się "naprawić" i chciałam ponownie przesłać formularz, już na milion procent wpisując W, to mi napisali,że nie można zgłosić dwa razy tego samego paragonu,ech.Czyli teoretycznie to " W " jednak wpisałam,ech.

pamiętam Kasiu że miałam kiedyś tak w jakimś konkursie że "W" znikało po wysłaniu formularza i wygrałam wtedy (konkurs organizował Smolar). Wysłałam paragon i nagroda dotarła, więc nie martw się na zapas

Bardzo dziękuję za odpowiedź, Kasieńko, bo już zaczęłam się zastanawiać, co sknociłam.Pewnie i tak nic nie wygram,ale jednak wolę mieć chociaż dobry paragon, a nie W jak wybrakowanyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6604888 Napisano: 30.05.2019 21:25:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W formularzu Redds po wysłaniu zgłoszenia ukazał mi się komunikat z wysłanymi do nich danymi.Miałam formularzu na sto procent wpisaną literkę W przed moim numerem paragonu, a na potwierdzeniu tego W nie ma emotka Zawsze w każdym konkursie mi pokazuje wszystkie cyfry i litery,dziwne to.Próbowałam się "naprawić" i chciałam ponownie przesłać formularz, już na milion procent wpisując W, to mi napisali,że nie można zgłosić dwa razy tego samego paragonu,ech.Czyli teoretycznie to " W " jednak wpisałam,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6604759 Napisano: 30.05.2019 13:57:10 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

Wygrane typu OKULARY SPAR ...i co z tym badziewiem zrobic ? Ani to założyć ani wyrzucić: kolejny plastik , który środowisko degraduje:( wolałabym nic nie ugrać , niz czekać w domu 2 godziny na kuriera i dostać taki badziew.....no wnerw mam straszny . SMOLAR to naprawdę wie , co ma mi podarować emotka  jak co fajnego do ugrania to sie pieron nie odezwie ....a jak szmelc to podaruje .....ech szkida mówić

Najlepiej bojkotować tego typu konkursyemotka Ludki grają "aby tylko coś wreszcie wygrać" i tym samym dają organizatorom milczące przyzwolenie. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cudaczek121

#6604730 Napisano: 30.05.2019 12:26:15 w Paragony na trwające konkursy
cudaczek121 napisał(a):

Kupię paragon Redds weekenduj emotka

Dziękuję wszystkim za odzew.Już nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6604728 Napisano: 30.05.2019 12:22:15 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Redds weekenduj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6604555 Napisano: 29.05.2019 21:40:39 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Szukam podpowiedzi jak trafić coś w żywcu. Już ze 30kodów i 0 wygranych  emotka

ja 34 kody wbiłam i póki co wygrałam 30 zł i jedną zniżkę, 2 zniżki dostałam w prezencie od znajomych z forum.Tak, wiem,że to już jest beznadziejny hazard i uzależnienie.Ale walczym dalej, a nuż 10 tysięcy trafię zanim trafi mnie szlag jasnyemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6604551 Napisano: 29.05.2019 21:30:08 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się sama na siebieemotka Przed chwilą wysłałam na loterię Luksja zgłoszenie i zorientowałam się,że wysłałam im nie ten paragon co trzebaemotka Niby napisałam do nich maila,aby mi anulowali,ale nie wiem,czy oni to zrobią. Po kilku minutach wysłałam już właściwy paragon,ale nie wiem,czy to przejdzie.Mam tylko nadzieję,że oni jak tylko dostają w zgłoszeniu paragon, to od razu sprawdzają czy jest zgodny z regulaminem, jeszcze zanim wyślą info o ewentualnej nagrodzie. Jeśli oni mi tego nie cofną, a dajmy na to wygram auto i agencja mi raczy napisać,że wygrałam samochód, to się chyba zapłaczęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0