Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6604888 Napisano: 30.05.2019 21:25:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W formularzu Redds po wysłaniu zgłoszenia ukazał mi się komunikat z wysłanymi do nich danymi.Miałam formularzu na sto procent wpisaną literkę W przed moim numerem paragonu, a na potwierdzeniu tego W nie ma emotka Zawsze w każdym konkursie mi pokazuje wszystkie cyfry i litery,dziwne to.Próbowałam się "naprawić" i chciałam ponownie przesłać formularz, już na milion procent wpisując W, to mi napisali,że nie można zgłosić dwa razy tego samego paragonu,ech.Czyli teoretycznie to " W " jednak wpisałam,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6604759 Napisano: 30.05.2019 13:57:10 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

Wygrane typu OKULARY SPAR ...i co z tym badziewiem zrobic ? Ani to założyć ani wyrzucić: kolejny plastik , który środowisko degraduje:( wolałabym nic nie ugrać , niz czekać w domu 2 godziny na kuriera i dostać taki badziew.....no wnerw mam straszny . SMOLAR to naprawdę wie , co ma mi podarować emotka  jak co fajnego do ugrania to sie pieron nie odezwie ....a jak szmelc to podaruje .....ech szkida mówić

Najlepiej bojkotować tego typu konkursyemotka Ludki grają "aby tylko coś wreszcie wygrać" i tym samym dają organizatorom milczące przyzwolenie. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cudaczek121

#6604730 Napisano: 30.05.2019 12:26:15 w Paragony na trwające konkursy
cudaczek121 napisał(a):

Kupię paragon Redds weekenduj emotka

Dziękuję wszystkim za odzew.Już nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6604728 Napisano: 30.05.2019 12:22:15 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Redds weekenduj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6604555 Napisano: 29.05.2019 21:40:39 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Szukam podpowiedzi jak trafić coś w żywcu. Już ze 30kodów i 0 wygranych  emotka

ja 34 kody wbiłam i póki co wygrałam 30 zł i jedną zniżkę, 2 zniżki dostałam w prezencie od znajomych z forum.Tak, wiem,że to już jest beznadziejny hazard i uzależnienie.Ale walczym dalej, a nuż 10 tysięcy trafię zanim trafi mnie szlag jasnyemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6604551 Napisano: 29.05.2019 21:30:08 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się sama na siebieemotka Przed chwilą wysłałam na loterię Luksja zgłoszenie i zorientowałam się,że wysłałam im nie ten paragon co trzebaemotka Niby napisałam do nich maila,aby mi anulowali,ale nie wiem,czy oni to zrobią. Po kilku minutach wysłałam już właściwy paragon,ale nie wiem,czy to przejdzie.Mam tylko nadzieję,że oni jak tylko dostają w zgłoszeniu paragon, to od razu sprawdzają czy jest zgodny z regulaminem, jeszcze zanim wyślą info o ewentualnej nagrodzie. Jeśli oni mi tego nie cofną, a dajmy na to wygram auto i agencja mi raczy napisać,że wygrałam samochód, to się chyba zapłaczęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6603873 Napisano: 28.05.2019 09:31:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wczoraj 10 gb internetu z loterii Plusa.Dziś szłam w stronę budynku mojej pracy, patrzę a tu nagle po chodniku przed moimi nogami turla się jakiś kapsel. Odczekałam chwilę, czy ktoś go aby nie podniesie, zaglądam pod nogi i widzę promocyjny kapsel z Żywca.Pewnie nic nie wygram, bo coraz trudniej tam wygrać, ale emocje podczas pozyskiwania kapsla normalnie jak podczas zbierania grzybów emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6603220 Napisano: 25.05.2019 14:22:26 w SZUKAM....
Znalazłam na chodniku srebrna zawleczke od piwa z 6 znakami na górze i na dole.podpowie ktoś, które to piwo? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6603209 Napisano: 25.05.2019 13:05:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Gdyby ktoś był zainteresowany kodem z Oreo, zapraszam na pw.Niestety, nie mam dowodu zakupu, bo dostałam opakowanie w prezencie emotka

Nieaktualne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6603202 Napisano: 25.05.2019 12:12:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdyby ktoś był zainteresowany kodem z Oreo, zapraszam na pw.Niestety, nie mam dowodu zakupu, bo dostałam opakowanie w prezencie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6603200 Napisano: 25.05.2019 12:10:17 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

szukajacykonkursow napisał(a):

margobb napisał(a):

margobb napisał(a):

kermit napisał(a):

margobb napisał(a):

W weekend byłam na Spartan Race w Bialce Tatrzańskiej! Kazdy zawodnik, po biegu, dostawal m.in. promocyjna puszkę Żywca. Setki puszek, które wysypywaly sie z worków... tysiące osob z puszka w ręku... to byl horror emotka   minął już prawie tydzień, a ja ciągle o tym myślę. Chyba najwyzszy czas na jakąś terapię emotka

Wstrząsające, serio  emotka  I one W S Z Y S T K I E tam zostały??? Serce boli emotka

Mam wielka nadzieję, że jakiś konkursowicz się nimi zaopiekował emotka  

A ską wiesz że to były promocyjne opakowania?

Bo byly oznaczone emotka  no i 1 dostaliśmy na własność emotka

To trzebe było pomóc zbierac puszki lub zaoferować że za jedną zapłacisz 20 gr.

Mój ojciec wczoraj przed wyjazdem z kolegami na weekend wysłał mnie do sklepu po 4-pak Żywca. Mówię do niego, że ma mi przywieźć 4 zawleczki z powrotem, bo mam konkurs emotka Ciekawe, czy chłop zapamięta, bo szkoda, aby się kody zmarnowały emotka

Mam nadzieję, że kupiłaś w Intermarche? emotka

W żabce i mam talon na jakieś bezalkoholowe piwo razy 2 z loterii.We Wro nie ma Inter niestety Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6603198 Napisano: 25.05.2019 11:57:54 w Wkurza mnie...

margobb napisał(a):

margobb napisał(a):

kermit napisał(a):

margobb napisał(a):

W weekend byłam na Spartan Race w Bialce Tatrzańskiej! Kazdy zawodnik, po biegu, dostawal m.in. promocyjna puszkę Żywca. Setki puszek, które wysypywaly sie z worków... tysiące osob z puszka w ręku... to byl horror emotka   minął już prawie tydzień, a ja ciągle o tym myślę. Chyba najwyzszy czas na jakąś terapię emotka

Wstrząsające, serio  emotka  I one W S Z Y S T K I E tam zostały??? Serce boli emotka

Mam wielka nadzieję, że jakiś konkursowicz się nimi zaopiekował emotka  

A ską wiesz że to były promocyjne opakowania?

Bo byly oznaczone emotka  no i 1 dostaliśmy na własność emotka

To trzebe było pomóc zbierac puszki lub zaoferować że za jedną zapłacisz 20 gr.

Mój ojciec wczoraj przed wyjazdem z kolegami na weekend wysłał mnie do sklepu po 4-pak Żywca. Mówię do niego, że ma mi przywieźć 4 zawleczki z powrotem, bo mam konkurs emotka Ciekawe, czy chłop zapamięta, bo szkoda, aby się kody zmarnowałyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6603197 Napisano: 25.05.2019 11:53:06 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się,że wczoraj w nocy moja mama wyleciała na 2 tygodnie na rejs po morzu Jońskim.Tak sobie myślę,że zarówno mnie jak i jej taki odpoczynek od siebie dobrze zrobiemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6603180 Napisano: 25.05.2019 10:32:28 w SZUKAM....
Czy ma ktoś może przypadkiem do odsprzedania 1 bilet na koncert Chrisa Botti na jutro na 18 w Narodowym Forum Muzyki we Wrocławiu?PW Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6603112 Napisano: 24.05.2019 20:21:45 w Giełda Kodów ; )
Kod eventim 100 zł (posiadam), wymienię na kody empik lub bony do Biedronki, np. 2 razy 50 zł.pw Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6602236 Napisano: 22.05.2019 14:29:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ja dobrze zrozumiałam, że w loterii Plusa wystarczy jeden raz doładować telefon i to uprawnia do wielokrotnego zgłoszenia do loterii- w sensie do końca jej trwania nie muszę już doładowywać emotka  Trochę to dziwne, fajnie byłoby w loterii promocyjnej mieć jeden paragon i codziennie zgłaszać swój udział na podstawie tego samego dowodu zakupu z tego samego numeru, a nawet podawać każdego dnia ten sam numer paragonuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6602177 Napisano: 22.05.2019 11:44:57 w SZUKAM....
Przygarnę zniżkę empik za friko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6602168 Napisano: 22.05.2019 11:02:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

rare85 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Orientuje się ktoś może czy w loterii Plusa mogę wziąć udział w przypadku gdy wygrałam w panelu badawczym doładowanie za 10 zł, podam swój numer w simplusie na stronie tego panelu i oni mi doładują z ichniejszego systemu emotka

Dodam jeszcze, że w Loterii Plus biorą udział następujące taryfy:
  • Plus Elastyczna na Kartę
  • Prosto na Kartę
  • NOWY PLUSH
  • JA + NA KARTĘ
  • JA + NA KARTĘ I

Czyli jeśli mam taryfę Plus na kartę, to nie mogę zagrać, tak emotka

możesz, ja zagrałam i wygrałam te 10gb internetu - te taryfy podane dotyczą nowo zakupionych starterów - ale nie wiem czy możesz wziąć udział gdy wygrałaś te doładowanie

Ok, już miałam doładowane i zapłaciłam 5 zł,żeby mieć jednak taryfę Ja + na kartę. Czy to w niczym nie przeszkadza,że wcześniej miałam inną taryfę,ale zmieniłam ją po doładowaniu konta kwotą 10 zł, ale PRZED wysłaniem zgłoszenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6602075 Napisano: 22.05.2019 00:01:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Orientuje się ktoś może czy w loterii Plusa mogę wziąć udział w przypadku gdy wygrałam w panelu badawczym doładowanie za 10 zł, podam swój numer w simplusie na stronie tego panelu i oni mi doładują z ichniejszego systemu emotka

Dodam jeszcze, że w Loterii Plus biorą udział następujące taryfy:
  • Plus Elastyczna na Kartę
  • Prosto na Kartę
  • NOWY PLUSH
  • JA + NA KARTĘ
  • JA + NA KARTĘ I

Czyli jeśli mam taryfę Plus na kartę, to nie mogę zagrać, takemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6601927 Napisano: 21.05.2019 14:16:05 w moje dzisiejsze wygrane :)