Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6594331 Napisano: 29.04.2019 15:51:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pini napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

tam osób dzie

chyba codziennie 10 osób wygrywa

Z opisu konka (w reg. nie sprawdzałam) - W loterii odbędzie się łącznie 56 losowań, z czego 45 losowań nagród dziennych, 9 losowań nagród tygodniowych, 1 losowanie nagród finałowych i 1 losowanie nagród specjalnych.  Acha, dopomyślałam, z tego nie wynika ile dziennych... emotka

zastanawiam się czy w DC można kupić czteropak...

Dzięki, już zczaiłam. Teraz zerknęłam w regulamin i wynika mi z niego,że codziennie, spośród wszystkich zarejestrowanych tego dnia osób o odpowiedniej dacie urodzenia, wyznaczonej przez Organizatora. losują 10 osób i te dostaną nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6594318 Napisano: 29.04.2019 15:28:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
faworek napisał(a):

Dobrze pamiętać o urodzinach teściowej emotka  10.07 emotka  

Ale tych nagród codziennych jest chyba ograniczona ilość.Ile tam osób dziennie może wygraćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6594312 Napisano: 29.04.2019 15:18:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

Widzę że chyba z 10.07 jest już nas dziesiątka emotka to data mojego męża.... ja jestem rocznik 79 więc czekam jeszcze na mój dzień haha

No to jeśli chcecie nagrodę dostać, musicie kupić DZISIAJ loda Koral i się zarejestrować na stronce emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6594311 Napisano: 29.04.2019 15:16:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

as32572 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Uwaga! Dziś w loterii zalodowani Koral wylosowano datę urodzin 10 LIPCA. Jeśli to Wasza data, zgłoście się koniecznie!

Mojego brata urodziny emotka  czy najpierw trzeba kupic loda a potem sie zglosic,czy można tez odwrotnie?

Data urodzin narzeczonego. Jak to właśnie jest. Kupić dzisiaj loda i zarejestrować się, jeżeli urodziłeś się 10.07? Nie mogę znaleźć regulaminu emotka

Może na wszelki wypadek kup jakiegoś najtańszego Korala i do nich napisz emotka

Na stronie loterii jest napisane,że jeśli się zauważy swoją datę urodzenia, należy DOKONAĆ ZAKUPU LODA TEGO SAMEGO dnia i zarejestrować zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6594304 Napisano: 29.04.2019 14:59:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewelcia753 napisał(a):

as32572 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Uwaga! Dziś w loterii zalodowani Koral wylosowano datę urodzin 10 LIPCA. Jeśli to Wasza data, zgłoście się koniecznie!

Mojego brata urodziny emotka  czy najpierw trzeba kupic loda a potem sie zglosic,czy można tez odwrotnie?

Data urodzin narzeczonego. Jak to właśnie jest. Kupić dzisiaj loda i zarejestrować się, jeżeli urodziłeś się 10.07? Nie mogę znaleźć regulaminu emotka

Może na wszelki wypadek kup jakiegoś najtańszego Korala i do nich napisz emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6594134 Napisano: 29.04.2019 10:14:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale ogólnie to kiepskie te nagrody- aparaty, których jest najwięcej emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, as32572 0

cudaczek121

#6594130 Napisano: 29.04.2019 10:08:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

martunik3 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Mojej siostry data  emotka

Analizuje regulamin, dowód osobisty potwierdzający datę urodzenia będzie potrzebny, ale nie rozumiem zapisu:
W przypadku Uczestnika, którego Zgłoszenie zostało wylosowane jako zwycięskie do nagrody specjalnej, kopia odpowiedniego dokumentu tożsamości dokumentującego datę urodzenia Uczestnika, o jakiej mowa w pkt 40 Regulaminu, poza potwierdzeniem zgodności daty urodzenia Uczestnika ze Szczęśliwą Datą Urodzenia w zakresie danych DD.MM (dzień.miesiąc) z dnia dokonywania zwycięskiego Zgłoszenia doLoterii, musi dodatkowo potwierdzać, że rok urodzenia Uczestnika przypada na rok 1979.

40 urodziny Koral więc może nagrodę specjalną mogą wygrać tylko 40-latkowie?

No tak Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6594128 Napisano: 29.04.2019 10:07:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martunik3 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Mojej siostry data  emotka

Analizuje regulamin, dowód osobisty potwierdzający datę urodzenia będzie potrzebny, ale nie rozumiem zapisu:
W przypadku Uczestnika, którego Zgłoszenie zostało wylosowane jako zwycięskie do nagrody specjalnej, kopia odpowiedniego dokumentu tożsamości dokumentującego datę urodzenia Uczestnika, o jakiej mowa w pkt 40 Regulaminu, poza potwierdzeniem zgodności daty urodzenia Uczestnika ze Szczęśliwą Datą Urodzenia w zakresie danych DD.MM (dzień.miesiąc) z dnia dokonywania zwycięskiego Zgłoszenia doLoterii, musi dodatkowo potwierdzać, że rok urodzenia Uczestnika przypada na rok 1979.

Może chodzi o to,że wtedy jest 40 lecie lodów Koral Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6594125 Napisano: 29.04.2019 10:06:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Też się zastanawiam Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6594096 Napisano: 29.04.2019 09:52:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

kropka-82 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Niech losują 20 lipca emotka   emotka   emotka

Po 20.07 prosze o datę 21.03 lub 18.09 albo 22.12. emotka  

11 listopada, 26 lipca, 1 sierpnia, 6 sierpnia, 26 lutego, 31 października uprzejmie proszę.Pamiętajcie,że tu mogą brać udział także dzieci od 7 roku życia, więc może jeśli nie jakichś dorosłych, to dzieciaczków daty się załapią. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6594087 Napisano: 29.04.2019 09:40:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Uwaga! Dziś w loterii zalodowani Koral wylosowano datę urodzin 10 LIPCA. Jeśli to Wasza data, zgłoście się koniecznie! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6594082 Napisano: 29.04.2019 09:35:11 w SZUKAM....
Szukam  osób z forum urodzonych 10 LIPCA. Jeśli są tu takie, KONIECZNIE ZGŁOŚCIE swój udział w loterii Koral Zalodowani, bo wylosowali Wasz dzień urodzin emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6593679 Napisano: 26.04.2019 22:36:15 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że pierwsze miejsce w konkursie na fb na imię dla krasnala stojącego przed jedną z wrocławskich galerii handlowych zajęło imię zgłoszone po terminie wysyłania zgłoszeń.Komisja ogłaszając wyniki stwierdziła "tak, tak wiemy,że zgłoszenie dodane po terminie,ale nam się spodobało, to je nagrodzimy"emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6591373 Napisano: 18.04.2019 16:23:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Samsung Galaxy A7 64GB z ankiet Gemius w zamian za wyrażenie zgody na monitorowanie mojej aktywności na portalach społecznościowych i w szeroko pojętej sieci emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6590428 Napisano: 16.04.2019 00:18:29 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

wkurza mnie ludzkie opętanie na punkcie wiadomej katedry. większość nie ma pojęcia, co to za budynek, kulturę na co dzień ma w pupie, bo ogląda na wspólnej i słucha sławomira, a tera: "łojezu, jaka strata, serce mi pęka".

jednocześnie te same osoby ze smakiem zjadły dziś na obiad schabowego i rosół z kury. o losie. 

Taalvikki,  to wyobraź sobie,że ja oglądam "Na wspólnej" i kilka innych seriali, których oglądanie powszechnie uznaje się za obciachowe. Nie dalej jak wczoraj byłam z mamą w teatrze na "Blaszanym bębenku" i nie była to moja pierwsza wizyta w tym kulturalnym obiekcie w 2019 roku. Książek w ciągu roku czytam bardzo dużo i na pewno nie są to harlequiny emotka Mało ambitne seriale oglądam po pracy dla odmóżdżenia. W Paryżu niestety nie dane mi było być, byłam natomiast w Barcelonie, gdzie zwiedzałam Sagrada Familia, muzeum Gaudiego i parę innych, ciekawych monumentów.Uważam,że jednak za bardzo generalizujesz, a Twoje wypowiedzi są niesprawiedliwe i krzywdzące. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6589647 Napisano: 12.04.2019 20:01:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
zamówione z panelu Opinie doładowanie heyah 20 zł- przyszło od razu emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6589378 Napisano: 11.04.2019 23:52:51 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że dziś odruchowo wyrzuciłam do miejskiego kosza opakowanie po tic-tac z kodem- mam nadzieję,że nic nie wygramemotka Może ktoś się orientuje czy oni zawsze chcą fotę opakowania z kodem czy czasem żądają jedynie skanu paragonu w razie "W'emotka Wkurza mnie też to całe zamieszanie wokół nauczycieli, a raczej stwierdzenia typu "oni to w pracy nic tylko kawkę piją, 18 godzin i wio do domu, 2 miesiące wakacji, 2 tygodnie ferii i  że czego oni jeszcze chcą.Moim skromnym zdaniem, to ten strajk pokazał w bardzo dobitny sposób, jak bardzo nauczyciele m.in. pomagają rodzicom wykonującym inne zawody, że jednak są bardzo potrzebni i przydatni, bo zajmują czas ich dzieciom i dzięki temu tamci rodzice mogą wykonywać swoją pracę- choćby takie dzieci np. po lekcjach siedziały w świetlicy i były brzydko mówiąc "przechowalnią bagażu". Moja mama pracuje w przedszkolu, zazwyczaj na 5-6 latkach i gdy potem spotyka rodziców absolwentów grupy przedszkolnej na ulicy, ci do niej podchodzą i dziękują,że ich dziecko jest w pierwszej klasie chwalone,że zna wszystkie literki i bardzo ładnie czyta-to też daje mamie wielką satysfakcję.Jednak po 37 latach pracy w zawodzie zarabia na rękę-2100. Ja jedynie po 10 latach pracy mam ok. 2400 zł. Gdy powiedziałam ostatnio mojemu koledze, że w pracy mamy sajgon i po 8 godzinach jestem wyczerpana, on mi na to odparował: "Kasia, ale czym Ty się tam tak męczysz w tym notariacie? Przecież zrobisz kopiuj-wklej, przybijesz stempelki jak na poczcie i koniec roboty- też bym tak chciał emotka Kolega zajmuje się pozycjonowaniem stron i zarabia 6 tysięcy na miesiąc.Podobnie jak ja, mieszka z "u mamusi", ale kasę lekką ręką przepuszcza jak sam określił "na jakieś tam pierdoły, sam nie wiem nawet na co tyle idzie". No z tą różnicą,że ja mu nigdy nie powiedziałam,że on się w pracy obija i dostaje kasę za nic.Niektórzy ludzie po prostu hołdują zasadzie "zawsze najlepiej tam, gdzie nas nie ma". Zatem szanujmy siebie nawzajem i swoje profesje- na pewno każdy z nas ciężko pracuje na swoje pensje. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6589036 Napisano: 10.04.2019 23:56:21 w Wkurza mnie...
marl1 napisał(a):

Rzecz w tym, że czasem Młodzi faktycznie mają powód, by zażyczyć sobie konkretnych prezentów, w tym również pieniędzy czy bonów. I
niedostosowanie się do tej prośby może stać się dla Młodych ogromnym problemem.

Taka sytuacja: Młodzi na stałe mieszkają za granicą, ale z grzeczności i ułatwienia dla rodziny ślub brali w Polsce. Na zaproszeniach wyraźnie zaznaczyli, że po ślubie zaraz wyjeżdżają z powrotem (praca) i proszą, żeby zamiast prezentów i kwiatów dać pieniądze, bo to łatwo zabrać. No i wiele osób się dostosowało. Ale oczywiście nie wszyscy, i przyszła jedna z wszechwiedzących babcio-ciotek co to "przecież kasy nie wypada" i sprezentowała im olbrzymi obraz w drewnianej złoconej ramie metr na dwa... Już ich widzę jak się z tym badziewiem pakują do samolotu...

Generalnie robię jak chcą młodzi. Chcą kasy? Dostają kasę. Chcą totki zamiast bukietów? Dostają totki. Chcą sprzętów i wyposażenia do nowego domu? Dostają sprzęt i wyposażenie. A jak nic nie piszą to pytam co chcą. I wszyscy są szczęśliwi.

Moja koleżanka miała ślub i wesele w czerwcu ubiegłego roku. Jej obecny już mąż jest z RPA, mieszkają na stałe w Londynie i kilka dni po uroczystości wylatywali z powrotem do Londynu. W tym przypadku kwiaty by się po prostu zmarnowały, więc zamiast nich poprosili o wpłaty na rzecz Szlachetnej paczki, co też ja i moi znajomi chętnie uczyniliśmy- za resztę gości nie mogę ręczyć, że tak zrobili, ale to już niech każdy według własnego sumienia.Można było też podczas wesela wrzucić kasę na rzecz Szlachetnej paczki do specjalnej puszki. Jednak parę osób, mimo próśb o nieprzynoszenie kwiatów, prośbę zignorowało, ale koleżanka zawiozła te kwiaty na cmentarz do swojej rodziny.5 lat temu byłam na weselu u innej koleżanki i oni jako prezent główny zażyczyli sobie: "coś co szeleści i się w kopercie mieści", a jako dodatek to według uznania, "tylko błagam, nie kwiaty, po co nam te wiechcie". Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6588662 Napisano: 09.04.2019 21:56:15 w SZUKAM....
Dzwoniła dziś do mnie Pani z firmy badawczej Gemius i powiedziała,że jeśli zgodzę się zainstalować na swoim komputerze stacjonarnym/laptopie aplikację do monitorowania, jakie strony odwiedzam w necie/jakie reklamy oglądam i ogólnie dotyczącą mojej aktywności w sieci, to po tygodniu o ile zakwalifikuję się do badania- czyli wchodzić na net choćby przez kilka minut, to dostanę w ramach umowy użyczenia smartfon Samsung Galaxy 7 na 2 lata.Gdy po tym czasie zechcę go zachować, Pani twierdzi,że będę musiała jedynie odprowadzić do US podatek ok. 80 zł z tytułu umowy użyczenia- przyślą mi bodajże PIT-7.Czy spotkał się ktoś z czymś takim i czy to jest w ogóle bezpieczne? Pół biedy jak mi zaczną szpiegować co i z kim piszę na fb, ale obawiam się,że jak zdobędą przez to mój login i hasło do bankowości internetowej, to stracę oszczędności życia,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121