Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6562406 Napisano: 10.01.2019 10:44:58 w Wkurza mnie...
jofe8484 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Wkurza mnie, że czekam na telefon od Milki, jakby to miała być sprawa życia i śmierci. Serce mi wali, ręce się trzęsą, mózg podpowiada "na pewno nie zadzwonią", serce mówi "zadzwonią, nie trać nadziei" - i czuję jakieś takie nieuchwytne wewnętrzne rozdarcie emotka

No to witaj w klubie! W pracy nagle dzwoni moja komórka.Lecę odebrać, mało nóg nie połamałam i nie poślizgnęłam się na kafelkach w biurze, a tu Nationale Nederlanden zapraszają mnie na spotkanie emotka Boże, co te konkursy robią z człowieka emotka Swoją drogą, nie wiem,co ci Ludzie piszą w tych konkursach kreatywnych,że praktycznie wygrywają coś w każdym emotka

Też tak dziś mam ;- ( choć z moim jednym zgłoszeniem to szanse minimalne,   to chyba  "nerwica konkursowa" .....   emotka  

Skoro w ogóle wysłałeś jakiekolwiek zgłoszenie na konkurs, zawsze jakaś szansa jest. Wyświetl w wątku >>
1 jofe8484 0

cudaczek121

#6562400 Napisano: 10.01.2019 10:36:37 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

Wkurza mnie, że czekam na telefon od Milki, jakby to miała być sprawa życia i śmierci. Serce mi wali, ręce się trzęsą, mózg podpowiada "na pewno nie zadzwonią", serce mówi "zadzwonią, nie trać nadziei" - i czuję jakieś takie nieuchwytne wewnętrzne rozdarcie emotka

No to witaj w klubie! W pracy nagle dzwoni moja komórka.Lecę odebrać, mało nóg nie połamałam i nie poślizgnęłam się na kafelkach w biurze, a tu Nationale Nederlanden zapraszają mnie na spotkanieemotka Boże, co te konkursy robią z człowiekaemotka Swoją drogą, nie wiem,co ci Ludzie piszą w tych konkursach kreatywnych,że praktycznie wygrywają coś w każdym emotka Wyświetl w wątku >>
1 jofe8484 0

cudaczek121

#6562270 Napisano: 09.01.2019 19:26:46 w Wkurza mnie...
Zapewne niektórzy z Was pamiętają moje wkurzenie sprzed kilku dni dotyczące przesyłki pocztowej, która szła z Wrocka do Długołęki od 18 grudnia minionego już roku.Kilkukrotne wizyty na poczcie u mnie nie przyniosły rezultatu.Tak się złożyło,że dziś ojciec mnie podwoził do domu,więc poprosiłam go,aby mnie zawiózł na pocztę do sąsiedniego Mirkowa. Pani szuka i szuka mojego listu i nie ma,niestety. Mówi mi, że listonosze się buntują, bo za mało zarabiają, więc nie ma kto listów nosić i muszę niby czekać kilka kolejnych dni na tego listonosza.Bardzo ją poprosiłam grzecznie,że zostawię swój adres i numer telefonu, niech do mnie zadzwoni, gdy sprawa się wyjaśni. O godzinie 18.36 Pani z poczty dzwoni do mnie na komórkę i mnie informuje,żebym pojechała jutro do Urzędu Wojewódzkiego, w którym składałam odwołanie od decyzji (tego dotyczył list) i poprosiła o numer nadania przesyłki, to się dowiem, gdzie list utknął. Po czym o 18:49 ta sama kobieta dzwoni do mnie ponownie z info,że "oni mnie bardzo przepraszają, list faktycznie utknął w Mirkowie, tylko koleżanka włożyła go do innego rewiru"emotka emotka Ta babeczka pracowała kiedyś u mnie w Długołęce, może dlatego mnie tak zupełnie nie olała.Mam przyjechać sobie jutro na pocztę Mirków, bo u mnie ten list będzie dopiero w poniedziałek- tak mi pani powiedziała.Jak Boga kocham, gdybym wiedziała,że takie cyrki będą z tym listem, to bym wzięła urlop godzinowy w pracy i osobiście pojechała odebrać tą decyzję z urzędu.Ale w grudniu akurat mieliśmy w pracy masakrycznie zmasakrowaną masakrę i bezwzględny zakaz urlopów,ech.No,ale z drugiej strony jakby przesyłka jakaś szła do mnie np. z Krakowa i gdzieś tam na ichniejszej poczcie się zawieruszyła, to co- oznaczałoby to,że musiałabym do Krakowa zrobić sobie przymusową, nieplanowaną wycieczkęemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6562138 Napisano: 09.01.2019 13:55:03 w Lotto i inne
Wczoraj kupłam 2 zdrapki Super Linie po 5 zł.W jednej miałam wygrane 30 zł, w drugiej 15. Wyświetl w wątku >>
2 andii, yreks 0

cudaczek121

#6562048 Napisano: 09.01.2019 11:15:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kto ma Milkę z 8 styczniaemotka Ja niestety nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6561760 Napisano: 08.01.2019 12:05:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Milka mnie olała.Dobrze,że puściłam tylko 1 zgłoszenie,wrremotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6561497 Napisano: 07.01.2019 14:19:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasiaj110 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

magie1982 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Z ciekawości, ile zgłoszeń na Milkę wysyłacie dziennie? emotka

jedno, tzn. do tej pory dwa, każdego z dni po jednym. domyślam się, że jestem w mniejszości i że ludzie grają na całe powiaty. dlatego na wygraną nie liczę. 

Ja wysyłam po dwa, także tez niewiele

Proszę napiszcie, czy w tym konkursie Milki (o skoczkach) wyświetla się jakieś potwierdzenie? U mnie wszystko zniknęło i nie było żadnego potwierdzenia, to moje jedynie zgłoszenie i chyba paragon zmarnowany.

Przepraszam, jednak przyszło na maila emotka Gapcio ze mnie.

u mnie poszedł jeden paragon  emotka więcej nie planuję

U mnie też jeden paragon w piątek.Czy powiadamiali już z 4 stycznia z Milki? Pewnie tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6561471 Napisano: 07.01.2019 13:04:41 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

nikos napisał(a):

bruce napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Szukam info, czy teraz panuje jakaś grypa żołądkowa?

Ja nie słyszałam, na razie u nas raczej cicho na ten temat, u dzieci w placówkach też raczej nie; niedawno sporo było w moim Zagłębiu mowy tylko o infekcyjnych schorzeniach gardła, ale kto wie... Pogoda strasznie zmienna, nie można być teraz nigdy pewnym, czy będzie typowa zima, czy raczej jesień/przedwiośnie, każdy tydzień przynosi diametralne zmiany, zatem takich gryp pewnie jeszcze wiele nas czeka. 

U nas synek z przedszkola przyniósł 22 grudnia, a skończyła się w domu 1 stycznia.

emotka emotka Przykro mi bardzo; dobrze, że już po. emotka  Czyli jednak w niektórych regionach pojawiła się.  emotka

U mnie w domu siostrzeniec tuż przed świętami przyniósł ze szkoły to dziadostwo-wszyscy mieliśmy przez to zafajdane święta i mało co zjedliśmy oprócz sucharówemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6561469 Napisano: 07.01.2019 13:00:31 w Dziś cieszę się z.....
Nie ma to jak zrobić sobie noworoczne porządki we własnej torebce i w wyniku tego znaleźć tam 100 złotowy banknot oraz kilka innych, jakże przydatnych monetekemotka Boże, kiedy ja się w końcu nauczę,że pieniądze to się trzyma w portfelu,a nie we wszystkich możliwych zakamarkach damskiej torebki.
P.S. A propos postanowienia o niejedzeniu słodyczy wraz z nowym rokiem, nikt nigdy mnie do czegoś takiego nie namówi emotka Wspólniczka ojca kilka dni temu przyniosła nam czekoladę i mówi,żebyśmy sobie zjadły.Dziewczyny w pracy mówią,że w takim razie padło na mnie, bo jako jedyna się nie odchudzam.Cóż było robić, otworzyłam sobie tą czekoladkę i tak podjadamemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6560952 Napisano: 04.01.2019 13:51:31 w Wkurza mnie...
Mam telefon LG Mini.Nie ściągam na niego żadnych aplikacji, usunęłam już wszystkie pliki, zdjęcia przerzuciłam na laptopa, pousuwałam wszystkie smsy.Mimo to nadal mam komunikat,że pamięć sim pełna i nie mogę odebrać wiadomości. Od czasu do czasu wyjmuję baterię z tego telefonu,ale to nic nie pomagaemotka Obawiam się,że czeka mnie wymiana telefonu na nowy,wrr. Umowę w Plusie na abonament mam do 2020 roku,ale i tak teraz już zdaje się nie ma tak fajnie,że nowy telefon za złotówkę, tylko trzeba dodatkowo ze 30 parę złotych płacić do abonamentu.Polecacie może jakiś fajny telefon, bez zbędnych udziwnień tak do 700 złotychemotka No może jedynie,żeby aparat miał przyzwoity w miarę emotka Wyświetl w wątku >>
1 myla 0

cudaczek121

#6560916 Napisano: 04.01.2019 13:00:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj całe 9.25 na konto bankowe z panelu Opinie.pl, a dziś na maila kod do empiku na 20 zł z panel Norstat emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6560912 Napisano: 04.01.2019 12:58:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy jeśli się wygra, to oni tę kartę na 2 tysiące złotych dają dopiero na miejscu w Zakopcu emotka

To byłaby żenada emotka  jak ktoś dowie się o wygranej 14... to mała jest szansa, że będzie mógł sobie jechać 20 do Zakopanego na skoki emotka  

Pytam z ciekawości, bo wiem,że ktoś kiedyś pisał,że jak np. są wyjazdy wygrywane na jakieś zagraniczne mecze, to ludzie dostawali 8 tysięcy na karcie przedpłaconej na miejscu w hotelu.Gdyby w tym przypadku było inaczej, to można by te bilety komuś oddać/ sprzedać, a 2 tysiące na karcie przeznaczyć na coś innegoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6560902 Napisano: 04.01.2019 12:43:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Do osób, które wygrały w Milce.Czy pisaliście na całe 400 znaków- wierszem czy prozą? Czy jeśli się wygra, to oni tę kartę na 2 tysiące złotych dają dopiero na miejscu w Zakopcuemotka Wyświetl w wątku >>
1 tadziuuu 0

cudaczek121

#6560856 Napisano: 04.01.2019 11:48:34 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

cudaczek121 - nie wiem, nie znam się na zasiłkach. 
Zawsze możesz złożyć reklamację. Jeśli masz numer nadania... 

Spoko, dzięki.Ojciec ze swoją wspólniczką już się niepokoili, bo nie wiadomo było, jak księgowy ma za mnie naliczać dofinansowanie z PFRONemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6560851 Napisano: 04.01.2019 11:44:19 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że list polecony wysłany do mnie 18 grudnia 2018 roku z Urzędu Wojewódzkiego we Wrocławiu do Długołęki (jakieś 17 kilometrów) tak idzie do mnie już od tego dnia i do tej pory nie dotarł emotka Byłam u siebie na poczcie już kilka razy i panie mówią,że na pewno nic nie przyszło.Dopiero dzisiaj miałam możliwość rano podjechać osobiście do tego urzędu i uzyskałam kopię interesującego mnie dokumentu (odwoływałam się z umiarkowanego stopnia niepełnosprawności i tu akurat na szczęście czekała na mnie pozytywna decyzja).To jest skandal po prostu,co ta Poczta Polska wyczynia.

Jak minęło 14 dni od wysłania (liczone od dnia następnego po wysłaniu) to można składać reklamację na nieterminowe dostarczenie przesyłki. 
Niestety nie dotyczy to dni ustawowo wolnych od pracy, a przecież w międzyczasie były Święta i Nowy Rok.. Czyli dziś jest chyba 9 czy 10 dzień roboczy... O ile dobrze policzyłam.
https://www.poczt.../przesylka-polecona/

No mam nadzieję,że na dniach mi przyślą już to oryginalne pismo, bo chciałam złożyć wniosek o zasiłek pielęgnacyjny.Wątpię, czy na podstawie kserokopii orzeczenia mi przyznają zasiłek. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6560844 Napisano: 04.01.2019 11:28:34 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że list polecony wysłany do mnie 18 grudnia 2018 roku z Urzędu Wojewódzkiego we Wrocławiu do Długołęki (jakieś 17 kilometrów) tak idzie do mnie już od tego dnia i do tej pory nie dotarłemotka Byłam u siebie na poczcie już kilka razy i panie mówią,że na pewno nic nie przyszło.Dopiero dzisiaj miałam możliwość rano podjechać osobiście do tego urzędu i uzyskałam kopię interesującego mnie dokumentu (odwoływałam się z umiarkowanego stopnia niepełnosprawności i tu akurat na szczęście czekała na mnie pozytywna decyzja).To jest skandal po prostu,co ta Poczta Polska wyczynia. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6560840 Napisano: 04.01.2019 11:18:12 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

widzialam wczoraj te zdjecia i wideo....masakra....lodowisko , dzisiaj juz jest spoko z tego co maz mowil

Tak, dzisiaj już było normalnie.Wczoraj moja mama także rano jechała z Długołęki do Wrocławia swoim autem dwie i pół godziny i mówiła, że tak jej autem zarzucało na wszystkie strony,że aż się bała. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6560604 Napisano: 03.01.2019 12:08:11 w Wkurza mnie...
Dwie godziny dzisiaj jechałam do pracy zamiast ok 45 minutemotka O 9 jeszcze stał autobus w korku i moja siostra, która ze mną pracuje,łaskawie mnie informuje,że mogę dziś nie przychodzić do pracy,bo na drodze jest jakiś dramat normalnie.Kurczę, minus 1 na termometrze, trochę śniegu napadało i Wrocław kuźwa cały sparaliżowany,ech.Gdybym nie pracowała w firmie rodzinnej, to zapewne musiałabym wziąć urlop na żądanie. Wyświetl w wątku >>
2 androm, brucee 0

cudaczek121

#6560026 Napisano: 01.01.2019 12:13:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
W związku ze zmianą obowiązującego od 2 lat regulaminu serwisu ankietowego Opinie.pl po 31 grudnia 2018 roku musiałam do 31 marca tego roku wybrać dotychczas zgromadzone środki i w ten sposób pierwszą nagrodą 2019 roku jest 9.25 zł z Opinie.pl.Dwa lata temu dzięki tej "akcji" wygrałam tylko 3.50, więc jest postęp emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6559981 Napisano: 31.12.2018 19:40:36 w Nasze wygrane w minionym roku
Skleroza jednak nie boli.Jako że nie chcę robić piramidek, do powyższych swoich wygranych dodam także 200 zł z orzeszków Nic Nacs- konkurs hasłowy, wysłane zaledwie parę zgłoszeń.Być może mam zbyt śmiałe i nazbyt wygórowane oczekiwania konkursowe odnośnie moich potencjalnych wygranych.Ale z ogromną chęcią zrezygnuję z tych wszystkich dóbr materialnych na rzecz spełnienia jednego, jakże osobistego marzenia-aby w przyszłym roku pewna zbłąkana Owieczka ponownie odnalazła drogę do Domu i w końcu zrozumiała,że nie zrównuje się z błotem pewnych naczelnych wartości w imię chwilowej fascynacji emotka Wyświetl w wątku >>