Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6559966 Napisano: 31.12.2018 18:43:44 w Nasze wygrane w minionym roku
Moją największą wygraną w tym roku było kino domowe z Lays w czerwcu trafione na dane siostry jednym zgłoszeniem (no ale przecież wiadomo, kto pociągał za sznurki emotka ). Na swoje skromne personalia wygrałam w tejże loterii 7 zgłoszeniami pufę w kształcie piłki (czym uszczęśliwiłam ośmioletniego siostrzeńca) oraz 11 paczek Laysów, którymi podzieliłam się z rodziną i znajomymi.Miłym akcentem 2018 roku była wygrana w postaci longboarda z Ptasiego mleczka- tu poszły tylko 2 kody, przy czym wygrałam kodem podarowanym mi przez jednego ze współpracowników naszego biura emotka (osoba ta podarowała mi całe opakowanie produktu, a ja wspaniałomyślnie postanowiłam wysłać kodemotka ). Ponadto wpadło 425 zł w postaci bonów do empiku z paneli badawczych, dzięki czemu w sposób znaczny wzbogaciłam swoją płytotekę i bibliotekę.Wpadło też kilka doładowań komórkowych w tym jedno z konkursu T-mobile 25 zł, a reszta z ankiet, kilkadziesiąt złotych z ankiet, ładnych parę stówek ze zdrapek i 1 książka oraz gra z Kubusia.Więcej grzechów nie pamiętam, obiecuję poprawę i w 2019 roku postanawiam grać jeszcze więcej, wypełniać więcej ankiet i wygrywać jeszcze więcejemotka Marzy mi się,aby po 13 latach grania wygrać w końcu to upragnione auto.Mamie się marzy taki telewizor 55 cali oraz nowa pralka,lodówka.Fajnie byłoby wygrać jakiś voucher do spa i zagraniczne wakacje emotka Wiem, pomyślicie sobie, ale ta Cudaczkowa jest zachłanna gadzina,ale w sumie zgodnie ze słowami znanej pastorałki: "bo warto mieć marzenia, doczekać ich spełnienia..."- czego i Wam życzę, moi Drodzy Konkursowicze emotka Dużo zdrowia i spełnienia najskrytszych marzeń- nie tylko tych konkursowych.I wish You all the best in 2019 emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6559288 Napisano: 27.12.2018 19:18:18 w moje dzisiejsze wygrane :)

cudaczek121

#6558443 Napisano: 20.12.2018 23:31:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
20 zł  Empik z panelu norstat za ankietki emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6558433 Napisano: 20.12.2018 22:34:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pilnie szukam osób, które mają konto na SKRILL. Zdobyłam w panelu ankietowym Clixsense 10.60 dolara i chciałam sobie
przelać na konto bankowe swoje,ale oni mi piszą na tym skrill,że ja
najpierw muszę im coś zapłacić,aby potem móc wypłacać kasę ze
Skrill.Ktoś się orientuje w jakiej kwocie muszę im zrobić przelew na ten
Skrill? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6558431 Napisano: 20.12.2018 22:33:28 w SZUKAM....
Pilnie szukam osób, które mają konto na SKRILL. Zdobyłam w panelu ankietowym Clixsense 10.60 dolara i chciałam sobie przelać na konto bankowe swoje,ale oni mi piszą na tym skrill,że ja najpierw muszę im coś zapłacić,aby potem móc wypłacać kasę ze Skrill.Ktoś się orientuje w jakiej kwocie muszę im zrobić przelew na ten Skrill? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6557846 Napisano: 18.12.2018 22:19:46 w Wkurza mnie...
Zapisałam się do fajnej szkoły, w której uczą hiszpańskiego metodą Callana.Nauczycielka ekstra,koleżanki też- znamy się z poprzedniego kursu metodą tradycyjną.Już na ostatnich zajęciach nasza nauczycielka mówi nam,że jesteśmy wzywane do sekretariatu celem wyjaśnienia kwestii płatności.Gościu z sekretariatu stwierdza,że w ogóle nie dokonałam płatności za kurs, no to mu mówię,że na następne zajęcia mogę mu przynieść dowody wpłat- płaciłam w 2 ratach w październiku i w listopadzie.No i dziś tam w ich biurze siedziała jakaś inna babka i znowu ta sama śpiewka- tylko jedna z pań zapłaciła, 3 pozostałe nie.Na to pokazuje im dowody wpłaty na ich konto i jakoś dziwnym trafem moje wpłaty się nagle cudownie jednak odnalazły, a faktycznie tylko jedna koleżanka nie zapłaciła, do czego się przyznała.Jejku, dobrze nauczają, mają fajną kadrę,ale taki bajzel w księgowości.Naprawdę poczułam się nieswojo, jakbym chciała coś ugrać dla siebie emotka To mała szkoła, naprawdę tak ciężko sprawdzić kilkadziesiąt wpłatemotka A jeszcze dziś mieliśmy egzamin semestralny i tak się dodatkowo zestresowałam,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6557219 Napisano: 17.12.2018 11:19:26 w Dziś cieszę się z.....
lola.lola napisał(a):

Dziś w końcu cieszę się ze zbliżających się świąt.
Ostatnio spotkało mnie kilka przykrych rzeczy i zupełnie nie miałam na nie ochoty.
Dziś odwiedziłam sklep Flying Tiger i kupiłam dużo świątecznych papierów, wstążek, torebek itd - lubię pakować prezenty  emotka

Dodatkowo u nas na wigilijnej kolacji zawsze jest barszcz czerwony z uszkami. Tradycją jest, że gdy lepimy z mamą uszka do jednego wkładamy kawałek orzecha włoskiego i później osoba, która na niego trafi będzie miała szczęście na kolejny rok emotka  Jest przy tym dużo zabawy i emocji bo każdy chce go znaleźć na swoim talerzu emotka  
W tym roku postanowiłyśmy z mamą zrobić żart i włożyć orzecha do każdego uszka, żeby każdy miał szczęśliwy kolejny rok  emotka emotka

U mnie w domu wkłada się migdała do jednego z uszek tudzież pieroga emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6557212 Napisano: 17.12.2018 10:49:25 w Wkurza mnie...
lola.lola napisał(a):

Kilka dni temu zamówiłam prezent dla swojej siostry. Jest to poduszka wypełniona łuską gryki - moja siostra dużo o niej mówiła, myślała nad zakupem ale koszt (200 zł) wydawał jej się za duży więc sobie odpuściła. Dlatego postanowiłam podarować jej ją pod choinkę. Ku mojemu zdziwieniu kurier dostarczył przesyłkę wczoraj (sobota) i niestety to ona ją odebrała bo mnie nie było w domu. Paczka wręczona jej do rąk wygląda dokładnie tak jak na powyższym zdjęciu.
Tym oto sposobem nie będzie miała w święta żadnej niespodzianki bo pierwsze co rzuca się w oczy to wielkie logo firmy. Wkurza mnie takie pakowanie przesyłek - każdy od razu wie co jest w środku. Ponadto bezpośrednio na pudełku są naklejone informacje o adresacie + naklejka żeby paczką nie rzucać.
Próba odklejenia skończyła się fatalnie bo połowa została. Co ciekawe na stronie producenta poduszek mamy wyraźny zapis:
Produkty umieszczamy w kartonach wykonanych w 100% z makulatury. Kartony są eleganckie i świetnie nadają się jako opakowanie na prezent bez konieczności kupna dodatkowych, ozdobnych pudełek."

Jejku,zanim doczytałam Twój wpis do końca, to sobie wyobraziłam,że zamiast tej poduszki wypełnionej łuską gryki, przysłali Ci te kapcie wmawiając,że to jest właśnie ten zamówiony produktemotka Wyświetl w wątku >>
2 lola.lola, mia 0

cudaczek121

#6556883 Napisano: 15.12.2018 15:12:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Doladowanie heyah 20 zl z panelu opinie.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6556769 Napisano: 14.12.2018 20:45:52 w Wkurza mnie...
toka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że 25 listopada 2018 roku na prośbę mamy zamówiłam dla ojca skarpety narciarskie w sklepie Snowinn.pl, a dziś mi odpisują na maila,że przepraszają za niedogodności, ale nie mają tego produktu w magazynie emotka No, skoro nie mają, to powinni mieć o tym info zanim Klient złoży zamówienie, tak czy nie emotka Dajmy na to zamawiam coś w internetowym empiku i tam od razu widzę,że np. dany produkt jest niedostępny, to przynajmniej wiem,że nie mogę go zamówić, a nie czekam jak głupia emotka

i tu się mylisz.Kupiłam kiedyś kimono w empiku,zapłaciłam a po kilku dniach i moich paru telefonach dostałam info że oni nie mają tych kimon.W zadnym rozmiarze,a wystawiona była cała rozmiarówka.Pieniądze zwrócili ale straciłam chyba z tydzień czasu i mnóstwo nerwów przez nich.Co ciekawe w "międzyczasie' dzwonili do mnie z infolinii przepraszając że nie mają na stanie płyty którą kupiłam.Problem w tym,że ja żadnej płyty u nich nie kupowałam emotka  

No, ja w sumie pisałam o własnych doświadczeniach z empikiem,ale jak widać pewnie w większości sklepów internetowych są jakieś "kwasy". Szkoda,że firmy/sklepy nie wyciągają wniosków z lat ubiegłych, bo w końcu święta tudzież inne okazje do zmasowanej sprzedaży są każdego roku.Jeśli sobie nie radzą, nie ogarniają tego co mają na stanie, to może powinni zatrudniać większą liczbę lub bardziej kompetentnych pracowników.A nie tylko oszczędności kosztem nerwówki Klientów. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6556550 Napisano: 14.12.2018 12:12:51 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że 25 listopada 2018 roku na prośbę mamy zamówiłam dla ojca skarpety narciarskie w sklepie Snowinn.pl, a dziś mi odpisują na maila,że przepraszają za niedogodności, ale nie mają tego produktu w magazynieemotka No, skoro nie mają, to powinni mieć o tym info zanim Klient złoży zamówienie, tak czy nieemotka Dajmy na to zamawiam coś w internetowym empiku i tam od razu widzę,że np. dany produkt jest niedostępny, to przynajmniej wiem,że nie mogę go zamówić, a nie czekam jak głupia emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6555333 Napisano: 10.12.2018 19:44:56 w Wkurza mnie...
aniajukej napisał(a):

Brzydzę się sobą, że biorę udział w konkursach o du.perele, bo założyłam się z siostrą, która więcej konkursów w grudniu wygra i nie mam czasu na seks...
Jak już zagram o wszystkie książki, żele pod prysznic, płyty cd, lniane torby na zakupy i inne fajne nagrody, mąż śpi   emotka
Pocieszałam się, że u niej to samo, ale potem przypomniałam sobie, że ona nie ma męża  emotka

Ty uważaj,aby mąż sobie innej panny nie znalazł emotka Kolega mnie ostatnio uświadomił,że facet to potrzebuje tak ze 4 razy dziennie, a myśli o tych sprawach jeszcze częściej,O matko i córko!
Wkurza mnie,że w piątek zakupiłam sobie tabsy. Przyjeżdżam do domu i co tabsów nie mam w torebceemotka Przez weekend nie chciało mi się ruszać do Wrocka,a dziś zaszłam do tej apteki, pytam czy aby nie zostawiłam tam w piątek tabletek.Owszem,zostawiła pani na ladzie.Gdzie ja miałam głowę?! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6553896 Napisano: 05.12.2018 21:49:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dlaczego, gdy chcę wysłać zgłoszenie na loterię Coca Cola jako miasto, w którym dokonałam zgłoszenia, wyskakuje mi tylko Łódź emotka

To jest tylko przykład Po prostu wpisz w tym miejscu swoje miasto zakupu

No właśnie tam w tym miejscu z Łodzią chciałam wpisać Wrocław,ale się nie dało wpisać w tym miejscu i wpisałam pod spodem.Teraz się martwię, bo na maila mi przyszły 2 zwrotki i jak coś wygram na ten paragon z tą niby miejscem zrobienia zakupów Łódź, to się chyba zabiję emotka

W takim razie w którym miejscu/polu  wpisałaś Wrocław?

no jakoś w tym polu pod spodem.Ale nie kliknęłam w pole Dodaj kolejne zgłoszenie.Napisałam do nich maila, może mają do tego jakiś wgląd, może po prostu system omyłkowo wysłał do mnie 2 potwierdzenia na 1 zgłoszenie.Szkoda,że nie robią tak,że piszą w mailu, jaki się zgłosiło paragon, z jakim numer paragonu, datą itp.W niektórych konkursach tak postępują.

Z potwierdzeniami czasem im się coś miesza Też wczoraj dostałam 2 na jedno zgłoszenie

Dziękuję za info.Trochę spanikowałam,że może coś źle zrobiłam i dlatego przyszły dwa potwierdzenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6553881 Napisano: 05.12.2018 20:55:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dlaczego, gdy chcę wysłać zgłoszenie na loterię Coca Cola jako miasto, w którym dokonałam zgłoszenia, wyskakuje mi tylko Łódź emotka

No właśnie tam w tym miejscu z Łodzią chciałam wpisać Wrocław,ale się nie dało wpisać w tym miejscu i wpisałam pod spodem.Teraz się martwię, bo na maila mi przyszły 2 zwrotki i jak coś wygram na ten paragon z tą niby miejscem zrobienia zakupów Łódź, to się chyba zabiję emotka

W takim razie w którym miejscu/polu  wpisałaś Wrocław?

no jakoś w tym polu pod spodem.Ale nie kliknęłam w pole Dodaj kolejne zgłoszenie.Napisałam do nich maila, może mają do tego jakiś wgląd, może po prostu system omyłkowo wysłał do mnie 2 potwierdzenia na 1 zgłoszenie.Szkoda,że nie robią tak,że piszą w mailu, jaki się zgłosiło paragon, z jakim numer paragonu, datą itp.W niektórych konkursach tak postępują. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6553876 Napisano: 05.12.2018 20:36:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

No właśnie tam w tym miejscu z Łodzią chciałam wpisać Wrocław,ale się nie dało wpisać w tym miejscu i wpisałam pod spodem.Teraz się martwię, bo na maila mi przyszły 2 zwrotki i jak coś wygram na ten paragon z tą niby miejscem zrobienia zakupów Łódź, to się chyba zabijęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6553869 Napisano: 05.12.2018 20:19:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dlaczego, gdy chcę wysłać zgłoszenie na loterię Coca Cola jako miasto, w którym dokonałam zgłoszenia, wyskakuje mi tylko Łódźemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6553098 Napisano: 03.12.2018 13:52:11 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się,że w ostatnim możliwym terminie poszłam do oddziału ING Bank Śląski w sprawie rekompensaty publicznej.Ciągle o tym zapominałam albo nie miałam czasu podejść do banku,a tymczasem okazało się,że za lata 2014-2017 miałam do zwrotu 58 zł emotka Niby nie dużo, ale zawsze coś, na ulicy nie leży.Ostatnio jak zwracali opłatę za niewłaściwe naliczenia za kartę bankową w 2017 roku, to miałam do zwrotu 28 zł. Wyświetl w wątku >>
2 atyde25, danae 0

cudaczek121

#6552837 Napisano: 02.12.2018 13:08:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
10 zł doładowania heyah z ankiet na demando,.pl Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6551545 Napisano: 28.11.2018 13:41:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
20 zł do empiku z panelu Norstat emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6547243 Napisano: 14.11.2018 15:38:53 w Dziś cieszę się z.....
delfinka101 napisał(a):

Cieszy mnie wygrana w loterii  jednym, jedynym zgłoszeniem.Nie miałam wiec problemu który paragon odesłać..Jestem w szoku i radocha ogromna. Czyli jak komuś pisana nagroda to i 1 zgłoszeniem wygra

Zgadzam się z Tobą absolutnie  i z całego serca gratuluję wygranej emotka Wyświetl w wątku >>