Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6540115 Napisano: 19.10.2018 11:26:14 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

a w zasadzie nie tyle mnie wkurza, co smuci i skłania do refleksji. Otóż - jako nauczycielka byłam wczoraj w szkole muzycznej i szłam sobie korytarzem za dwójką chłopców, takich 7-8 lat. I słyszałam fragment ich rozmowy.
- Może dzisiaj po lekcji do mnie przyjdziesz?
- Stary, nie mogę. Ja życia nie mam! Po skrzypcach jadę na angielski, a potem jeszcze szachy.
- A jutro?
- Jutro mam najpierw muzyczną, a potem piłkę nożną, pojutrze tenisa i znowu angielski. Codziennie wracam do domu wieczorem, nie mam na nic czasu... Codziennie! Nie mam życia, stary.

I wypowiedział to z takim szczerym smutkiem, że mi się go zrobiło żal. Gdzie te czasy, gdzie mały człowiek mógł się spokojnie w tym wieku bawić, a po szkole - jak już miał coś dodatkowego, to jedno a nie tyle... emotka

Mój siostrzeniec lat 8 też ma podobnie- szachy,basen tenis,angielski i chodzi do szkoły muzycznej.On to jest w ogóle taki indywidualista,sam poprosił panią,aby mógł siedzieć w ławce sam, bo mu inne dzieci przeszkadzają emotka Siostra twierdzi,że przynajmniej głupich kreskówek non stop po szkole nie ogląda.A jeśli będzie starszy i sam zdecyduje,że nie wyrabia z nauką, to najwyżej z czegoś zrezygnują. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6539893 Napisano: 18.10.2018 15:57:44 w Loterie bramkowe
ilonaxx5 napisał(a):

jusiaa napisał(a):

Może jest jakiś sposób na bramki? emotka

nawet jeśli by był to nikt nie powie a jedna osoba z forum która ma wyjątkowe szczęście zwłaszcza do milki nawet nie potrafi odpisac

Ludzie, bo tu nie ma żadnego sposobu.Szczęście, szczęście i jeszcze raz szczęście! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6539584 Napisano: 17.10.2018 22:11:04 w SZUKAM....
Może to trochę dziwne i naiwne pytanie,ale czy ktoś z Was może słyszał w ogóle o jakiejś akcji/promocji z okazji 100 lecia odzyskania przez Polskę niepodległości,że dajmy na to każda osoba urodzona 11 listopada obojętnie jakiego roku dostanie np.coś za darmo albo z dużym rabatem za okazaniem dowodu tożsamości emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6538571 Napisano: 15.10.2018 22:20:24 w Loterie bramkowe
maryam napisał(a):

U mnie 3 pudła ferrero, ale zagram jeszcze i wygram emotka

moja siostra za 4 podejściem zdała egzamin notarialny, więc do 4 razy sztuka emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6538568 Napisano: 15.10.2018 22:12:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Patrzę z przerażeniem na tak ogromne zainteresowanie loteriami z bramkami  emotka  agencje i sponsorzy zapewne zacierają ręce...a później każdy się dziwi, że same loterie i bramki - niczego dziwnego w tym nie ma emotka

Mimo, że trafiłam pińćset z Ferrero to z rozrzewnieniem wspominam konkurs Ferrero sprzed dwóch lat, gdzie do wygrania było Spa do Poziom 511. Szkoda, ze już takich konkursów nie ma emotka

Ja też z rozrzewnieniem wspominam tamten konkurs Ferrero- wygrany voucher podarowałam rodzicom.To był bodajże 2015 rok emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

cudaczek121

#6538381 Napisano: 15.10.2018 15:10:40 w Loterie bramkowe
alea napisał(a):

Loterie bramkowe źle , losowanie źle , na hasła źle , fotograficzne źle jak trudno dogodzić konkursowiczom. Ja jestem tego zdania że jak mi nagroda pisana wygram tak czy siak nawet jednym zgłoszeniem . 

Najlepiej to w ogóle przestać grać w konkursyemotka Jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6538361 Napisano: 15.10.2018 14:28:54 w Loterie bramkowe
staszek napisał(a):

Napisałam do IQ z pytaniem co robić z kodem z mleka Łaciatego, który ma 15 znaków, a nie 16. Zobaczymy co odpiszą. Ktoś próbował zgłaszać z 0 na początku?

Sprawdź, może jednak przeoczyłaś jedną cyferkę, to się zdarza emotka U mnie szef-ojciec kupił do biura mleko Łaciate,ale niestety paragon mam sprzed 15.10, wrr emotka Wyświetl w wątku >>
1 melissa 0

cudaczek121

#6538139 Napisano: 14.10.2018 20:06:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magalan83 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

superloser napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Ostatni drugi dziś kod wpisałam w Crunchips! Jestem zła, ze nie udało mi sie chociaż raz trafić w bramkę. Szkoda, ze inni traktują loterie jako zarobek na życie i nie dadzą szansy innym  emotka

A gdzie tam kody? Przegrywasz, bo źle wpisujesz.
Loteria oraz konkursy to EWIDENTNY zarobek - wystarczy jak wejdziesz "wygrane na sprzedaż".
A po co Ty grasz?  Nałóg - musisz wygrać dla samego wygrania? Czy by zarobić?
Zwyczajnie masz pecha. Jak masz wygrać, to wygrasz jednym zgłoszeniem. emotka   Zapytaj Cudaczka  emotka  

Poczułam się wywołana do tablicy- jak w szkole, normalnie emotka Ale fakt, w tym roku w czerwcu wygrałam w loterii Lays kino domowe z Lays 1 zgłoszeniem, a longboard z Ptasiego mleczka jedynie dwoma emotka
Można? Można!Liczy się szczęście emotka

wow! Gratuluję! Ja osobiście wole losowania a nie bramki minutowe w które trzeba wiedzieć kiedy wycelować... 

Jak dla mnie bramki i zwykłe losowania to jeden pies.I tu, i tu, trzeba mieć farta. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6538119 Napisano: 14.10.2018 18:49:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magalan83 napisał(a):

superloser napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Ostatni drugi dziś kod wpisałam w Crunchips! Jestem zła, ze nie udało mi sie chociaż raz trafić w bramkę. Szkoda, ze inni traktują loterie jako zarobek na życie i nie dadzą szansy innym  emotka

A gdzie tam kody? Przegrywasz, bo źle wpisujesz.
Loteria oraz konkursy to EWIDENTNY zarobek - wystarczy jak wejdziesz "wygrane na sprzedaż".
A po co Ty grasz?  Nałóg - musisz wygrać dla samego wygrania? Czy by zarobić?
Zwyczajnie masz pecha. Jak masz wygrać, to wygrasz jednym zgłoszeniem. emotka   Zapytaj Cudaczka  emotka  

Poczułam się wywołana do tablicy- jak w szkole, normalnie emotka Ale fakt, w tym roku w czerwcu wygrałam w loterii Lays kino domowe z Lays 1 zgłoszeniem, a longboard z Ptasiego mleczka jedynie dwoma emotka Można? Można!Liczy się szczęście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6537609 Napisano: 12.10.2018 15:14:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dziś odczytałam wczorajszego smsa o doładowaniu 25 zł z konkursu T-mobile emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6536889 Napisano: 10.10.2018 22:08:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przed chwilą zleciłam przelew na 20 zł na moje konto bankowe z serwisu poznaj.to emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6536726 Napisano: 10.10.2018 15:06:10 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się jutro i pojutrze mam wolne, bo szefostwo jedzie na konferencję i dzięki temu mogę jutro uczestniczyć jako statystka- pacjentka w zakładzie psychiatrycznym.Prosili,aby wziąć ze sobą na plan szlafrok i klapki albo dres.Może być ciekawie emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6536659 Napisano: 10.10.2018 12:02:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
40 złotych do empiku z panelu Ibis emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6536516 Napisano: 09.10.2018 22:57:02 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się,że moja siostra w końcu zdała egzamin notarialny emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 glena, olunka 0

cudaczek121

#6536156 Napisano: 09.10.2018 00:02:27 w Dziś cieszę się z.....
prosiaczek napisał(a):

Normalnie aż sama siebie zazdroszczę mojemu bratu, Ty pewnie swojej siostrze też emotka  :D

Fajnie mieć rodzeństwo i móc dzielić się z najbliższymi tym, co ma się najlepszegoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6536080 Napisano: 08.10.2018 19:54:59 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
mariolakal napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Gdzie najtaniej kupię ferrero? Znalazlam w żabce za 12.49, czy da się taniej?

W kaufie 9,99 zł./100 g

Ktoś pisał, że w Carrefour bodajże po 9.49 czy jakoś tak,ale nie wiem, czy jeszcze aktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6536079 Napisano: 08.10.2018 19:49:00 w Dziś cieszę się z.....
prosiaczek napisał(a):

Fajnie mieć takie skarby... i taką Siostrę emotka . ja dzisiaj wygrałam bon do Decathlonu i zdecydowałam, że dam go bratu na gwiazdkę emotka ćwiczy, rowerem jeździć, coś tam sobie kupi emotka

Widzisz,jakie my jesteśmy fajne emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6536074 Napisano: 08.10.2018 19:41:57 w Dziś cieszę się z.....
Moja najmłodsza siostra kilka tygodni temu wyprowadziła się do wynajmowanego z koleżankami mieszkania i ostatnio powiedziała,że niedługo zamierza pojechać do Ikea po jakąś nową kołdrę i poduszki.Na co ja sobie przypomniałam,że mam jeszcze niewykorzystany bon do tego sklepu wygrany w sierpniu ubiegłego roku z loterii Smolara i Aquafresh (tak na marginesie 1 zgłoszeniem)emotka Oczywiście dałam siostrze talon. Dobrze,że on w ogóle był ważny bezterminowo, bo w przeciwnym razie byłaby musztarda po obiedzie emotka A tak to przynajmniej siostra mi podziękowała, że mogła sobie kupić droższą kołdrę, poduszkę i jaśka.Po raz kolejny przekonuję się,że na coś przydaje się to moje hobby emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6535481 Napisano: 06.10.2018 16:00:02 w SZUKAM....
Szukam osób chcących z mojego polecenia zarejestrować się do Panel Norstat lub innych paneli badawczych (wypełnianie ankiet) emotka pw jakby co Wyświetl w wątku >>
0 0