Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6527143 Napisano: 10.09.2018 14:37:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

bruce napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

bruce napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

dostałam info że jestem w rezerwie zwrotu z Winiar... a wczoraj wywaliłam ten paragon

Miałam identyczną sytuację: najpierw powiadomili podczas zgłaszania, że się nie udało, duuużo później, że jednak jest się rezerwowym.  emotka

ja właśnie też dostałam maila, że jestem na rezerwie...

Automat powinien od razu generować taką odpowiedź, np. - w rodzaju: "Niestety tym razem się nie udało, ale nadal jeszcze masz szansę jako gracz rezerwowy, zatem koniecznie zachowaj zgłoszony paragon!".  emotka

dokładnie. a wczoraj przegląd robiłam i mówię po co mi to, wywaliłam emotka

Ja nie rozumiem, a co Wam te paragony przeszkadzająemotka Ja mam założone specjalne, blaszane pudełko na dowody zakupu-konkursowe i nie tylko i wywalam dopiero tak gdzie po 4 miesiącach od zakończenia loterii/konkursu. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6526674 Napisano: 07.09.2018 22:50:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Dziewczyny ja z pytaniem. W Zottoaktywnych w rodzinie wygrali 3 karty do Dehatlonu i jedna znajoma też. I każda karta ma ten sam kod pin i numer. Też tak macie? Co jak ktoś zrobi zakupy na 200 zł mając karty tylko na wartość 100 zł? Bo się pogubiłam, przecież wystaczy wydrukować więcej skoro mają takie same numery....

To jest jakieś niemożliwe emotka  Przecież do zakupów online wystarczy właśnie tylko numer i pin...Tak jakby była to jedna karta. Sprawdzaliście saldo tych kart?

Diana02, ja tam nie grałam, ale na bank muszą się różnić chociaż jedną cyferką te bony.Jeśli jednak nie, to podaj może na forum te rzekomo tożsame kody i piny, to całe forum porobi zakupy w Decathlonemotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

cudaczek121

#6526670 Napisano: 07.09.2018 22:40:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

nkba napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy były już wyniki z loterii Schauma emotka

Z jakiej loterii Schauma?

Cudaczkowi chyba chodziło o Schwarzkopf emotka

No tak, lato jest przygodą

Nikt nie pisał jeszcze emotka

Dzięki, bo tak trochę zaryzykowałam i jak kupiłam Schaumę na konkurs Albedo- Kross z rowerami, gdzie nie wygrałam, to teraz jest nadzieja,że chociaż w tej loterii trafię, zanim trafi mnie szlagemotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

cudaczek121

#6526667 Napisano: 07.09.2018 22:34:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy były już wyniki z loterii Schauma emotka

Z jakiej loterii Schauma?

Cudaczkowi chyba chodziło o Schwarzkopf emotka

No tak, lato jest przygodą Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

cudaczek121

#6526662 Napisano: 07.09.2018 22:27:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy były już wyniki z loterii Schaumaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6526659 Napisano: 07.09.2018 22:22:52 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dziś cieszę się,że wygrałam 200 zł w zdrapce 500000 w banku 

Jakie Ty masz szczęście w tych zdrapkach, to niesamowite!  emotka emotka Naprawdę, kolejny raz czytam i podziwiam.  emotka U mnie pojawia się dzika radość nawet przy (bardzo rzadkim) zwrocie złotówki.  emotka emotka

Według mnie to w zdrapki za złotówkę w ogóle nie opłaca się grać Wyświetl w wątku >>
2 brucee, andii 0

cudaczek121

#6526643 Napisano: 07.09.2018 21:40:06 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się,że wygrałam 200 zł w zdrapce 500000 w banku oraz z faktu, iż już 3 osoby zarejestrowały się z mojego linku do panelu ankietowego poznaj.to emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, olunka 0

cudaczek121

#6526095 Napisano: 06.09.2018 09:24:10 w Dziś cieszę się z.....
edzia21 napisał(a):

bruce napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wczoraj moja ulubiona kawiarnia Green Caffe Nero we wrocławskiej Galerii Dominikańskiej obchodziła pierwszą rocznicę istnienia w tejże galerii.(…)

To jest chyba klucz do sukcesu i prawdziwej przyjemności: zadowoleni pracownicy, zadowoleni klienci, każdy z sympatią myśli o tych drugich.  emotka

Po ostatnim, poważnym kryzysie (zatrucie salmonellą kilkudziesięciu osób) Green`ek staje na nogi, co mnie bardzo cieszy emotka

Tak, tak, czytałam o tym paskudnym zatruciu w Warszawie w GCN, ale mimo wszystko mnie to wcale nie zniechęciło do odwiedzania tej kawiarni.Wypiłam tam już niejedną kawę, zjadłam niejeden kawałek ciastka- moja ulubiona beza (pychotka) i nie miałam żadnych problemów z tego powodu.Jestem daleka od krytykowania jakiegokolwiek lokalu po jednorazowym przykrym incydencie, nawet będącym udziałem kilkudziesięciu osób- zapewne do mojego pierwszego tam zatruciaemotka .Edzia21, fajnie,że też lubisz tę kawiarnię emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6525840 Napisano: 05.09.2018 15:10:29 w Żegnamy zmarłych
nariam napisał(a):

wczoraj  zmarła moja Siostra,nick na naszym forum miała stasiak50

Doskonale pamiętam Twoją siostrę z moich początków na forum.Zawsze życzliwa i chętna do pomocy, po prostu Dusza Człowiek.Najszczersze wyrazy współczucia,ech. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6525438 Napisano: 04.09.2018 13:41:34 w Wkurza mnie...
kinzao napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Rok temu cieszyłam się, ale dziś wkurza mnie. Ten bon do Itaki na 8000. Oferta, która mnie interesuje kosztuje 6500 (plus jeszcze muszę dołożyć sporo ze swojej kieszeni, jeśli chcę coś zobaczyć). Czuję się jakbym marnowała 1500 zł. Albo na siłę mogę upchać jakąś inną wyprawę. I tak i tak będę niezadowolona emotka Żebym wcześniej wiedziała iż tak wyjdzie, sprzedałabym go.

Myślę, że wiele osób by Ci ten 'problem' chętnie zabrało emotka My jak wygraliśmy bon do Itaki na 10tysi to zdecydowaliśmy się na Tajlandię, do której suma sumarum jeszcze 5 tysięcy dołożyliśmy od siebie - i nadal byliśmy mega zadowoleni bo bez tego bonu pewnie jeszcze długo byśmy takiego wyjazdu nie przeżyli emotka  

Wygrałam w 2010 roku wycieczkę do Maroka dla dwóch osób, według regulaminu niby wartą 10 tysięcy złotych.Pani z biura podróży powiedziała mi,że zdaje sobie sprawę,że  wartość vouchera jest zawyżona, więc dostałyśmy z siostrą jeszcze w pakiecie wycieczkę do Marrakeszu oraz przejażdżkę na wielbłądach, ale i tak byłyśmy szczęśliwe,że w ogóle trafił nam się gratisowy wyjazd.Pamiętam jak dziś, siostra przywiozła stamtąd piękną opaleniznę,a ja przegięłam ze słońcem emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6525201 Napisano: 03.09.2018 20:08:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
20 zł do empiku z panel Norstat Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6525057 Napisano: 03.09.2018 14:50:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bukioko napisał(a):

Zapewne padło już to pytanie na tym forum, ale ciężko to znaleźć za pomocą wyszukiwarki. Zastanawiam się ile średnio wysyłacie zgłoszeń na loterie rożnego rodzaju? Nigdy nie brałem udziału w loterii i zastanawiam się, czy warto spróbować. Inwestujecie większe pieniądze (kilkaset złotych) na produkty promocyjne, czy raczej wysyłacie mało zgłoszeń zdając się raczej na szczęście? emotka  

W tym roku wygrałam kino domowe z loterii Lays 1 zgłoszeniem- wszystko się da jak ma się SZCZĘŚCIE-kluczowy czynniik emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6524649 Napisano: 01.09.2018 19:33:42 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się,  że jest 1 września. Nowy miesiąc po okresie wakacyjno- urlopowym daje nadzieję na lepsze jutro po dwumiesiecznej posłuszeństwa nagrodowej. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6524624 Napisano: 01.09.2018 14:51:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odnośnie disney l,to myślę, że im się po prostu szybciej zamknął niechcący system przyjmowania zgłoszeń i trzęba do nich koniecznie napisać, że mieli błąd. Może też ktoś tam sobie ubzdural, że konkurs trwał do 3 1 sierpnia i przedwcześnie zamknął system sms Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6524621 Napisano: 01.09.2018 14:45:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

awe napisał(a):

Miła26 napisał(a):

awe napisał(a):

superloser napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Mam ten sam problem z Lidlem, przychodzi zwrotka, że błędna treść lub zły numer.

A oni w weekend siedzą? Czy już po ptakach  emotka

u mnie to samo emotka

może można w jakiś sposób skontaktować się w tej sprawie z organizatorem? 

kontakt bez szans- procują od poniedziałku do piątku, ale warto pisać do nich - niech sprawdzą - może te smsy czekają "przed bramką" emotka

to co w takim razie zrobić?

Wyświetl w wątku >>
1 koper 0

cudaczek121

#6523969 Napisano: 30.08.2018 16:17:52 w Dziś cieszę się z.....
Wczoraj moja ulubiona kawiarnia Green Caffe Nero we wrocławskiej Galerii Dominikańskiej obchodziła pierwszą rocznicę istnienia w tejże galerii.Byłam tam we wtorek i zaprosili mnie,abym przyszła w środę (wczoraj) o 12-tej,bo będą rozdawali kawałek tortu za darmo i kupony na darmową kawę.Ja im na to,że dziękuję za zaproszenie,ale będę wtedy w pracy o tej porze, a nie mogę przecież zwolnić się,aby pójść do kawiarni na darmowy kawałek tortu- no bez przesady emotka Przyszłam tam więc dopiero po 18-tej, bo mi powiedziano,że jak wpadnę i wpiszę się do księgi pamiątkowej- urodzinowej, to dostanę kupon na darmową kawę chociażemotka Przychodzę i jeden z pracujących tam chłopaków mówi do mnie,że:" no niestety, na tort się pani tym razem nie załapała". Na to drugi się na niego patrzy i mówi: "ale jak to przecież nasza koleżanka specjalnie dla pani Kasi zostawiła kawałek tortu w pudełeczku" emotka Pal licho już ten tort, pomyślałam sobie.Może się odchudza po prostu dziewczyna/nie lubi takiego tortu (chociaż mi akurat smakował). Mogła przeznaczyć ten kawałek dla innego klienta, który był tam przede mną wcześniej.Bardzo mi się spodobało,że ktoś w ogóle pomyślał,aby zostawić dla mnie jakiś upominek emotka Oczywiście kupon na darmową kawusię też dostałam.W ogóle pracują tam sympatyczni, młodzi ludzie- od razu widać,że praca jest dla nich pasją.Kiedy tam przychodzę, to często na karcie lojalnościowej na pieczątki przybijają mi 2 zamiast jednej za zakup kawy:"aby pani szybciej do nas przyszła" (9 pieczątek, a 10 kawa wtedy teoretycznie "gratis"). Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6523566 Napisano: 29.08.2018 13:57:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ogólnie rzecz ujmując okres lipcowo- sierpniowy totalnie konkursowo do luftu.Mam nadzieję,że po okresie "wakacyjnym" nagrody będą napływać szerokim strumieniem. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6523289 Napisano: 28.08.2018 22:40:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chciałam się upewnić czy w loterii Fa mogłam kupić 2 mydłaemotka Z regulaminu wynika,że tak,ale mogłam coś przeoczyć, bo często w konkursach zakup mydełek Fa jest wykluczony. Wyświetl w wątku >>
2 brucee, darog 0

cudaczek121

#6523284 Napisano: 28.08.2018 22:37:20 w Smolar
anialistopad napisał(a):

Z jakiego dnia dove zwroty?

Podpinam się, bo ja wysyłałam o zwrot 14 sierpnia,ale nie wiem,czy nie za późno i czy aby się załapię Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121