Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6542186 Napisano: 26.10.2018 15:29:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pozostaję w ciężkim szoku, nic nie wygram już w tym roku emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6540835 Napisano: 22.10.2018 11:19:29 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się,że rano odzyskałam w Rossmannie zgubioną tam w sobotę kartę do bankomatu.Na szczęście trafiłam na uczciwą kasjerkę tudzież klienta sklepu i z karty nie zniknęła ani złotówka emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6540482 Napisano: 20.10.2018 18:48:02 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie moje roztargnienieemotka Chciałam dziś zrobić zakupy na Kamill w Rossmannie.Kasy samoobsługowe jak na złość wszystkie zablokowane, no to nic- myślę, idę do zwykłej.Stoję w tej kolejce,ale coś wolno idzie.Za 5 minut miałam autobus,więc zostawiłam wściekła zakupy przy kasie i lecę na autobus.W domu się skapnęłam,że prawdopodobnie zostawiłam przy kasie kartę do bankomatu.Nerwowo sprawdzam stan konta- uff, jeszcze nikt nie zdążył nic opędzlować.Dzwonię do tego Rossmanna, a miła pani mi mówi,że dobrze,że dzwonię, bo zaraz miałam blokować kartę.W poniedziałek mam do obioru- takie szczęście w nieszczęściu.Kiedyś zgubiłam dowód osobisty,ale kartę w sklepie zostawiłam po raz pierwszy.Co prawda Pani mi powiedziała,że nawet jakby ktoś w międzyczasie zrobił na tą kartę zakupy (jest zbliżeniowa do 50 zł), to zawsze mogę się przecież odwołać,że to nie ja robiłam te zakupy.No tak, tylko jak to potem udowodnić,że zakupy nie były moje? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6540376 Napisano: 19.10.2018 22:38:32 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że napisałam komuś na fb komentarz pod postem o leczeniu zębów bez znieczulenia,że ja nigdy nie chcę go u dentysty,po tym jak kiedyś spuchła mi warga od znieczulenia i przez kilka dni wyglądałam jak świnka Piggy (naprawdę tak było!), to moja mama mnie ochrzaniła potem,że wypisuje ludziom w Internecie jakieś głupoty i po co to robięemotka   Powiedziałam jej,że to jest moja sprawa,co opisuję w sieci, szczególnie,że nikogo nie obrażam, nie oszukuję, nie narażam na szwank czyjegoś dobrego imienia.Oj, gdyby mamusia wlazła na nasze forum, to zaś byłaby afera,że czasem coś o rodzicach czy siostrach złego napiszę emotka Taka inwigilacja mi się nie podoba zdecydowanie. Mam dwa wyjścia-albo przestać pisać cokolwiek na fb albo jakoś zablokować mamę,aby nie obserwowała moich postówemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

cudaczek121

#6540115 Napisano: 19.10.2018 11:26:14 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

a w zasadzie nie tyle mnie wkurza, co smuci i skłania do refleksji. Otóż - jako nauczycielka byłam wczoraj w szkole muzycznej i szłam sobie korytarzem za dwójką chłopców, takich 7-8 lat. I słyszałam fragment ich rozmowy.
- Może dzisiaj po lekcji do mnie przyjdziesz?
- Stary, nie mogę. Ja życia nie mam! Po skrzypcach jadę na angielski, a potem jeszcze szachy.
- A jutro?
- Jutro mam najpierw muzyczną, a potem piłkę nożną, pojutrze tenisa i znowu angielski. Codziennie wracam do domu wieczorem, nie mam na nic czasu... Codziennie! Nie mam życia, stary.

I wypowiedział to z takim szczerym smutkiem, że mi się go zrobiło żal. Gdzie te czasy, gdzie mały człowiek mógł się spokojnie w tym wieku bawić, a po szkole - jak już miał coś dodatkowego, to jedno a nie tyle... emotka

Mój siostrzeniec lat 8 też ma podobnie- szachy,basen tenis,angielski i chodzi do szkoły muzycznej.On to jest w ogóle taki indywidualista,sam poprosił panią,aby mógł siedzieć w ławce sam, bo mu inne dzieci przeszkadzają emotka Siostra twierdzi,że przynajmniej głupich kreskówek non stop po szkole nie ogląda.A jeśli będzie starszy i sam zdecyduje,że nie wyrabia z nauką, to najwyżej z czegoś zrezygnują. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6539893 Napisano: 18.10.2018 15:57:44 w Loterie bramkowe
ilonaxx5 napisał(a):

jusiaa napisał(a):

Może jest jakiś sposób na bramki? emotka

nawet jeśli by był to nikt nie powie a jedna osoba z forum która ma wyjątkowe szczęście zwłaszcza do milki nawet nie potrafi odpisac

Ludzie, bo tu nie ma żadnego sposobu.Szczęście, szczęście i jeszcze raz szczęście! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6539584 Napisano: 17.10.2018 22:11:04 w SZUKAM....
Może to trochę dziwne i naiwne pytanie,ale czy ktoś z Was może słyszał w ogóle o jakiejś akcji/promocji z okazji 100 lecia odzyskania przez Polskę niepodległości,że dajmy na to każda osoba urodzona 11 listopada obojętnie jakiego roku dostanie np.coś za darmo albo z dużym rabatem za okazaniem dowodu tożsamości emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6538571 Napisano: 15.10.2018 22:20:24 w Loterie bramkowe
maryam napisał(a):

U mnie 3 pudła ferrero, ale zagram jeszcze i wygram emotka

moja siostra za 4 podejściem zdała egzamin notarialny, więc do 4 razy sztuka emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6538568 Napisano: 15.10.2018 22:12:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Patrzę z przerażeniem na tak ogromne zainteresowanie loteriami z bramkami  emotka  agencje i sponsorzy zapewne zacierają ręce...a później każdy się dziwi, że same loterie i bramki - niczego dziwnego w tym nie ma emotka

Mimo, że trafiłam pińćset z Ferrero to z rozrzewnieniem wspominam konkurs Ferrero sprzed dwóch lat, gdzie do wygrania było Spa do Poziom 511. Szkoda, ze już takich konkursów nie ma emotka

Ja też z rozrzewnieniem wspominam tamten konkurs Ferrero- wygrany voucher podarowałam rodzicom.To był bodajże 2015 rok emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

cudaczek121

#6538381 Napisano: 15.10.2018 15:10:40 w Loterie bramkowe
alea napisał(a):

Loterie bramkowe źle , losowanie źle , na hasła źle , fotograficzne źle jak trudno dogodzić konkursowiczom. Ja jestem tego zdania że jak mi nagroda pisana wygram tak czy siak nawet jednym zgłoszeniem . 

Najlepiej to w ogóle przestać grać w konkursyemotka Jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6538361 Napisano: 15.10.2018 14:28:54 w Loterie bramkowe
staszek napisał(a):

Napisałam do IQ z pytaniem co robić z kodem z mleka Łaciatego, który ma 15 znaków, a nie 16. Zobaczymy co odpiszą. Ktoś próbował zgłaszać z 0 na początku?

Sprawdź, może jednak przeoczyłaś jedną cyferkę, to się zdarza emotka U mnie szef-ojciec kupił do biura mleko Łaciate,ale niestety paragon mam sprzed 15.10, wrr emotka Wyświetl w wątku >>
1 melissa 0

cudaczek121

#6538139 Napisano: 14.10.2018 20:06:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magalan83 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

superloser napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Ostatni drugi dziś kod wpisałam w Crunchips! Jestem zła, ze nie udało mi sie chociaż raz trafić w bramkę. Szkoda, ze inni traktują loterie jako zarobek na życie i nie dadzą szansy innym  emotka

A gdzie tam kody? Przegrywasz, bo źle wpisujesz.
Loteria oraz konkursy to EWIDENTNY zarobek - wystarczy jak wejdziesz "wygrane na sprzedaż".
A po co Ty grasz?  Nałóg - musisz wygrać dla samego wygrania? Czy by zarobić?
Zwyczajnie masz pecha. Jak masz wygrać, to wygrasz jednym zgłoszeniem. emotka   Zapytaj Cudaczka  emotka  

Poczułam się wywołana do tablicy- jak w szkole, normalnie emotka Ale fakt, w tym roku w czerwcu wygrałam w loterii Lays kino domowe z Lays 1 zgłoszeniem, a longboard z Ptasiego mleczka jedynie dwoma emotka
Można? Można!Liczy się szczęście emotka

wow! Gratuluję! Ja osobiście wole losowania a nie bramki minutowe w które trzeba wiedzieć kiedy wycelować... 

Jak dla mnie bramki i zwykłe losowania to jeden pies.I tu, i tu, trzeba mieć farta. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6538119 Napisano: 14.10.2018 18:49:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magalan83 napisał(a):

superloser napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Ostatni drugi dziś kod wpisałam w Crunchips! Jestem zła, ze nie udało mi sie chociaż raz trafić w bramkę. Szkoda, ze inni traktują loterie jako zarobek na życie i nie dadzą szansy innym  emotka

A gdzie tam kody? Przegrywasz, bo źle wpisujesz.
Loteria oraz konkursy to EWIDENTNY zarobek - wystarczy jak wejdziesz "wygrane na sprzedaż".
A po co Ty grasz?  Nałóg - musisz wygrać dla samego wygrania? Czy by zarobić?
Zwyczajnie masz pecha. Jak masz wygrać, to wygrasz jednym zgłoszeniem. emotka   Zapytaj Cudaczka  emotka  

Poczułam się wywołana do tablicy- jak w szkole, normalnie emotka Ale fakt, w tym roku w czerwcu wygrałam w loterii Lays kino domowe z Lays 1 zgłoszeniem, a longboard z Ptasiego mleczka jedynie dwoma emotka Można? Można!Liczy się szczęście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6537609 Napisano: 12.10.2018 15:14:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dziś odczytałam wczorajszego smsa o doładowaniu 25 zł z konkursu T-mobile emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6536889 Napisano: 10.10.2018 22:08:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przed chwilą zleciłam przelew na 20 zł na moje konto bankowe z serwisu poznaj.to emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6536726 Napisano: 10.10.2018 15:06:10 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się jutro i pojutrze mam wolne, bo szefostwo jedzie na konferencję i dzięki temu mogę jutro uczestniczyć jako statystka- pacjentka w zakładzie psychiatrycznym.Prosili,aby wziąć ze sobą na plan szlafrok i klapki albo dres.Może być ciekawie emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6536659 Napisano: 10.10.2018 12:02:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
40 złotych do empiku z panelu Ibis emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6536516 Napisano: 09.10.2018 22:57:02 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się,że moja siostra w końcu zdała egzamin notarialny emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 glena, olunka 0