Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6523155 Napisano: 28.08.2018 17:01:03 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

cb656 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Odnośnie konkursu Kiory w Lidlu czy postacią Disneya jest Kubuś Puchatek? Już sama nie wiem jak do tego podchodzić emotka

emotka z głową!
Tak trudno znaleźć?! emotka

Obecnie prawa wydawnicze do książek o Kubusiu posiada na całym świecie The Walt Disney Company, który także zarejestrował jego wizerunek i imię jako znak towarowy w wielu krajach świata.  

Często tracę głowę, to fakt - ale na szczęście Ty masz zawsze na karku! Dziękuję!

ja to bym pomyślała raczej o tych bardziej współczesnych bohaterach Disneya,a nie o kultowym Kubusiu Puchatku emotka W dzisiejszych czasach to raczej dzieciaki się "jarają" bohaterami np. Frozen niż Kubusia Puchatka. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6522749 Napisano: 27.08.2018 16:08:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bc142 napisał(a):

czy wszyscy już otrzymali z Redbulla potwierdzeniezgloszen z wczoraj?

ja dostałam wczoraj po 22-giej potwierdzenie ze zgłoszenia wczorajszego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6522446 Napisano: 26.08.2018 19:01:02 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

Słuchajcie, podam Wam mój sposób na to porażające chamstwo, na to, że dzwonią na komórkę i mówią, że dzwonią do mieszkańców danego miasta (po nr komórki wiedzą:))
ponieważ są to działania bezprawne, nękające, a dzwoniących uważam za przestępców, ostatnie dwa razy jak zaczęli gadać jak katarynka, z całej mocy krzyknęłam do nich : SPIER....J!!  i rozłączyłam
I nie chwaląc się, cisza jak makiem zasiał emotka
jak zadzwonią to dostaną to na co zasługują, bo jak ktoś jest chamem,oszustem i łamie prawo to zasługuje tylko na SP........, może dorzucę nowe epitety.
Na swoje usprawiedliwienie dodam, że próbowałam grzecznie - pytając o NIP firmy, skąd mają dane i że mają mnie usunąć, niestety, bez efektów, a jedno magiczne słowo do tych chamów działa cuda.

*Tylko najpierw się wsłuchajcie czy to np. nie Smolar dzwoni:)

Mój kolega mi mówił,że zawsze jak oni dzwonią, to podaje zmyślone dane,a i tak tam nigdy nie chodzi.Ja tam jak nie pracowałam jeszcze, to chodziłam u siebie w Długołęce na różne takie pokazy i zdarzało mi się dostać jakieś gadżety typu wełniana poduszka pod głowę do samochodu,ale nigdy nie zostałam naciągnięta.Moi rodzice kiedyś na takim pokazie kupili wełniane koce i jesteśmy z nich zadowoleni- ładnie wyglądają i są miłe w dotyku. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6522352 Napisano: 26.08.2018 12:33:41 w Lotto i inne
U mnie w piątek 47,60 w Eurojackpot Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6521693 Napisano: 23.08.2018 20:53:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

deva napisał(a):

trochę dziwne pytanie w nivea Którego produktu Nivea używasz najczęściej w swoim domu i dlaczego

przecież nivea nie ma produktów do domu, np. odświeżacza powietrza, tylko kosmetyki pielęgnacyjne, to gdzie mam ich używac jak nie w domu? na podwórku?, wiadomo, że szamponu itd używam w domu

Myślę, że przez w swoim domu rozumieli w swojej rodzinie. Innego rozwiązania nie widzę. Choć i tak to jest dość dziwne pytanie.

A może po prostu wyszli z założenia,że im bardziej rozbudowane/dłuższe pytanie konkursowe, tym poważniej i dostojniej brzmi emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, ZetZ 0

cudaczek121

#6521239 Napisano: 22.08.2018 15:16:16 w Kupię...
mm.ii napisał(a):

mm.ii napisał(a):

Witam czy ktoś chciałby sie pozbyć za symboliczną kwotę lub piękny uśmiech emotka biletu na Żużel w Gorzowie ? ( 25-08-2018)

napisz może do użytkowniczki taalvikki.Wczoraj po 16-tej pisała na forum,że ma takowe na sprzedaż emotka Wyświetl w wątku >>
1 mm.ii 0

cudaczek121

#6520988 Napisano: 21.08.2018 23:28:43 w Dziś cieszę się z.....
W zasadzie to nie wiem czy bardziej nadaje się do tego topu czy też raczej do zgoła przeciwnego czyli Wkurza mnie.Mam konto w ING Bank Śląski. Ostatnio wyczytałam gdzieś w sieci, że ów bank zwraca ludziom pieniądze za nienależne pobranie 7 zł za to,że nie wykonywali oni transakcji bodajże na kwotę 300 zł i dlatego naliczono im opłatę.W artykule było napisane,że sprawa dotyczy transakcji od 1 lutego 2017 do marca 2018 roku.Jako że mogę sprawdzić wykaz transakcji na stronie banku do pół roku wstecz, poszłam do oddziału banku z zapytaniem czy mogę złożyć wniosek,aby się upewnić,że jakaś kasa za okres, którego nie mogę sprawdzić mi nie przepadnie.Na to pani w oddziale ING poprosiła o mój dowód osobisty, coś tam niby sprawdzała, po czym stwierdziła,że ta kwestia mnie nie dotyczy, "bo wie pani, coś się pani pomyliło i to dotyczy okresu przejściowego pomiędzy lutym a marcem bieżącego roku.A jak widzę, to pani w tym roku robiła transakcje kartą powyżej 200 zł".No dobra, myślę sobie,że faktycznie coś pomieszałam.Ale potem weszłam w wiadomości w profilu swoim w ING i uzmysłowiłam sobie,że tam jednak jest faktycznie okres od 1 lutego 2017, od kiedy można ubiegać się o zwrot kasy.Niewiele myśląc napisałam w odpowiedzi na tą wiadomość systemową grzeczną prośbę o sprawdzenie czy aby mi się coś nie należy od banku.Wprawdzie  nie otrzymałam odpowiedzi na maila,ale dziś miłe zaskoczenie i zwrot 28 zł na konto ING, w tytule przelewu uznanie reklamacji za usługi bankowe czy coś w ten deseń.Czyli wynika z tego,że za 4 miesiące mi zwrócili nienależnie pobraną opłatę.Nie rozumiem tylko dlaczego pani w banku mniej lub bardziej świadomie wprowadziła mnie w błąd twierdząc,że to kwestia lutego-marca tego roku.Ktoś pomyśli: Ech, cudaczkowa czego się czepiasz, to tylko głupie 28 zł, o co w ogóle kaman.No jasne,ale jak ktoś jest niedoinformowany albo wprowadzony w błąd i np. nie zrobił przez dajmy na to cały rok transakcji kartą na te 200-300 zł, to jakby nie było 144 zł (7x12) idzie sobie na spacer,a bank zaciera ręce i sobie zarabia.Takie nienależne opłaty to według mnie bank powinien zwracać niejako "z automatu", a nie,że Klient musi jeszcze do jaśnie państwa pisać o zwrot.Ja to jestem taka,że jak mi się coś należy, to zawsze po to wyciągam łapyemotka A za 28 zł to jednak można już sobie coś kupić emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6520268 Napisano: 20.08.2018 10:41:17 w Gratulacje! Dla wygranych!
taaga20- gratulacjeemotka Nawet nie wiedziałam,że masz już męża emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#6519780 Napisano: 17.08.2018 12:34:47 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
W hebe z ich kartą zapłaciłam za 2 szampony Schauma na loterię 9.48 zł (po 1.60 rabatu na każdy szampon z kartą Hebe). Ale w sumie nie wiem, co tam najtaniej wychodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6519507 Napisano: 16.08.2018 14:20:18 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bruce napisał(a):

Jak mnie ciężko wpienia to, co się dzieje ostatnio nad polskim morzem... Ewakuacja setek ludzi, bo nagle znaleziono niewypały z... czasów II wojny światowej emotka , standard - mnóstwo utonięć i brak rozwagi oraz zdrowego rozsądku podczas kąpieli, teraz znowu te dzieci z Darłówka oraz ich matka, opiekująca się jeszcze czwartym, dwuletnim... Masakra i koszmar po prostu...  emotka emotka

właśnie czytam że dwójki nie odnaleziono A 14 letni niestety umarł. współczuję tej kobiecie . wkurzaja takie informacje gdy człowiek jest bezsilny

Czytałam gdzieś,że ta matka poszła z najmłodszym dzieckiem do toalety.W tym czasie powinna nakazać pozostałym dzieciom, aby nie wchodziły do wody.Mam 8 letniego siostrzeńca i gdy on przebywa w morzu/jeziorze, zawsze ktoś dorosły z rodziny wchodzi z nim do wody, by w razie gdyby się zachłysnął czy topił, natychmiast zareagować.Ale to trzeba mieć oczy dookoła głowy, czasem nie upilnujesz.Bardzo współczuję tej pani.

a ja jakoś nie współczuję. najłatwiej zrobić sobie liczną gromadkę dzieci, nie mając możliwości, by zapewnić im opiekę. to raz. nie wspominam już o tym, że to nie były jakieś małe dzieciątka, tylko osoby w takim wieku, w którym tylko niedouczony ktoś wbiega do wody, gdy są bardzo złe warunki. przeraża mnie więc i wkurza fakt, że dzieci mają ludzie, którzy nie tylko nie potrafią ich otoczyć opieką, ale nawet nie potrafią przekazać im podstawowych zasad bezpieczeństwa. mówię to jako osoba uwielbiająca pływać od dziecka (w morzu kąpałam się mając dużo mniej niż 14 lat), ale osoba, którą rodzice nauczyli, kiedy się wchodzi w morze, a kiedy nie. a poza tym mieli mnie na widoku (och, może dlatego, że nie mieli jeszcze całej chmary rodzeństwa, bo patrzą na życie realnie i odpowiedzialnie). 

bo, gdy masz jedno dziecko, a nie czworo, czy pięcioro, wcale nie musisz mieć oczu dookoła głowy. zwłaszcza, gdy to jedno mądrze wychowujesz. 

taalvikki, jak tak czytam Twoje posty,to przecieram oczy ze zdumienia, że istnieją osoby, które myślą podobnie jak Ty.Inna też może być kwestia,że Ty tak faktycznie nie myślisz jak piszesz na forum, a jedynie swoimi postami próbujesz włożyć kij w mrowisko. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6519387 Napisano: 16.08.2018 09:46:47 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bruce napisał(a):

Jak mnie ciężko wpienia to, co się dzieje ostatnio nad polskim morzem... Ewakuacja setek ludzi, bo nagle znaleziono niewypały z... czasów II wojny światowej emotka , standard - mnóstwo utonięć i brak rozwagi oraz zdrowego rozsądku podczas kąpieli, teraz znowu te dzieci z Darłówka oraz ich matka, opiekująca się jeszcze czwartym, dwuletnim... Masakra i koszmar po prostu...  emotka emotka

właśnie czytam że dwójki nie odnaleziono A 14 letni niestety umarł. współczuję tej kobiecie . wkurzaja takie informacje gdy człowiek jest bezsilny

Czytałam gdzieś,że ta matka poszła z najmłodszym dzieckiem do toalety.W tym czasie powinna nakazać pozostałym dzieciom, aby nie wchodziły do wody.Mam 8 letniego siostrzeńca i gdy on przebywa w morzu/jeziorze, zawsze ktoś dorosły z rodziny wchodzi z nim do wody, by w razie gdyby się zachłysnął czy topił, natychmiast zareagować.Ale to trzeba mieć oczy dookoła głowy, czasem nie upilnujesz.Bardzo współczuję tej pani.

a ja jakoś nie współczuję. najłatwiej zrobić sobie liczną gromadkę dzieci, nie mając możliwości, by zapewnić im opiekę. to raz. nie wspominam już o tym, że to nie były jakieś małe dzieciątka, tylko osoby w takim wieku, w którym tylko niedouczony ktoś wbiega do wody, gdy są bardzo złe warunki. przeraża mnie więc i wkurza fakt, że dzieci mają ludzie, którzy nie tylko nie potrafią ich otoczyć opieką, ale nawet nie potrafią przekazać im podstawowych zasad bezpieczeństwa. mówię to jako osoba uwielbiająca pływać od dziecka (w morzu kąpałam się mając dużo mniej niż 14 lat), ale osoba, którą rodzice nauczyli, kiedy się wchodzi w morze, a kiedy nie. a poza tym mieli mnie na widoku (och, może dlatego, że nie mieli jeszcze całej chmary rodzeństwa, bo patrzą na życie realnie i odpowiedzialnie). 

bo, gdy masz jedno dziecko, a nie czworo, czy pięcioro, wcale nie musisz mieć oczu dookoła głowy. zwłaszcza, gdy to jedno mądrze wychowujesz. 

Moi rodzice wychowali trzy córki- niby ten sam dom rodzinny, ci sami rodzice,ale każda z nas jest inna.Dzieci to sobie można wychowywać, wpajać im od małego różne zasady, przekazywać takie czy inne wartości,ale czasem bywa tak,że dzieci i tak zrobią po swojemu, na przekór rodzicom/opiekunom.Tak jak już wcześniej wspomniałam, rodzice moi wychowali 3 dzieci,każdej z nas zapewnili godne warunki do nauki i zabawy i żadna z nas nie czuje się mniej kochana, mniej "zaopiekowana" tylko poprzez fakt,że nie byłyśmy jedynaczkami.Osobiście dzieci nie mam,ale tak sobie myśli,że czy ma się jedno czy kilkoro do wychowania/opieki, tak samo trzeba mieć oczy dookoła głowy.A jeszcze 14 latek wespół z trzynastoletnim bratem to najgorsza mieszanka wybuchowa.Niby już prawie dorośli- tak im się naiwnie wydaje,ale tak praktycznie to taki "głupi wiek", kiedy do głowy przychodzą najgorsze pomysły. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6519255 Napisano: 15.08.2018 12:12:03 w SZUKAM....
Chciałam doładować numer w plusie za 50 zł i przy okazji skorzystać z tej promocji plecak za doładowanie.Orientuje się ktoś, czy te plecaki są jeszcze dostępne? Jeśli tak, to po jakim czasie dostanę na telefon ten kod do odbioru plecaka? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6519233 Napisano: 15.08.2018 10:48:44 w Wkurza mnie...
agakaz2 napisał(a):

bruce napisał(a):

Czytałam gdzieś,że ta matka poszła z najmłodszym dzieckiem do toalety.W tym czasie powinna nakazać pozostałym dzieciom, aby nie wchodziły do wody.Mam 8 letniego siostrzeńca i gdy on przebywa w morzu/jeziorze, zawsze ktoś dorosły z rodziny wchodzi z nim do wody, by w razie gdyby się zachłysnął czy topił, natychmiast zareagować.Ale to trzeba mieć oczy dookoła głowy, czasem nie upilnujesz.Bardzo współczuję tej pani. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6519228 Napisano: 15.08.2018 10:05:47 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

taalvikki napisał(a):

jola29k napisał(a):

Wkurza mnie zdradziecka  świnia mąż , zastanawiam się czy ze względu na dzieci  mam męczyc się z tym kur.... . Nie wiem co mam robić , najchętniej wyszłabym z domu i już nie wróciła .

a mnie wkurza, że czytam takie rzeczy. partnerów bowiem sami sobie wybieramy. zwłaszcza, gdy mamy z nimi dzieci. i nie, proszę mi nie pisać, że partner, za pomocą magicznej różdżki, zmienił się po ślubie. bo zwątpię. 

nim wyjdziesz, przygotuj sobie na niego takie dowody ,żeby sąd uznał rozwód z jego winy. Wtedy na Ciebie (do końca życia będzie płacił alimenty , bo rozwód z jego winy ) a na dzieci do końca ich nauki , podobno zemsta jej słodka 

tak jest, puść gada w samych skarpetkach.Zdradził raz, zdradzi i kolejny,szkoda życia na takiego człowieka.Egoistycznie pomyśl o sobie i zawalcz o swoją i dzieci przyszłość bez niego! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6518968 Napisano: 14.08.2018 12:22:15 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

This type of document is not supported yet

Chyba chodzi o to, że masz źle zapisane zdjęcie paragonu. Musi być jpg lub png. 

o rety, to zupełnie nie wiem jak to się zmienia emotka

A jak klikniesz na plik z paragonem prawym przyciskiem myszy i wejdziesz we właściwości to jaki masz wpisany typ pliku?

ok już mi ktoś pomoże to pprzemienić emotka

Wystarczy tu wrzucić zdjęcie i wybrać, że chcesz na jpg zmienić https://www.konwerter.net/pl/grafika/ emotka

Ja to nawet bym nie wiedziała, co tam wpisać w tej rubryce szerokość w pikselach itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6518941 Napisano: 14.08.2018 11:07:28 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

o rety, to zupełnie nie wiem jak to się zmienia emotka

A jak klikniesz na plik z paragonem prawym przyciskiem myszy i wejdziesz we właściwości to jaki masz wpisany typ pliku?

ok już mi ktoś pomoże to pprzemienić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6518929 Napisano: 14.08.2018 10:22:45 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

o rety, to zupełnie nie wiem jak to się zmieniaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6518917 Napisano: 14.08.2018 09:57:03 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że przed chwilą chciałam dodać paragon na zwrot za Dove i mi wyskoczył komunikat: This type of document is not supported yetemotka Czyżby te zwroty się już skończyłyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6518726 Napisano: 13.08.2018 15:12:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wysyłałam zgłoszenie na RedBull w Biedronce w dniu 7 sierpnia 2018 roku. Czy informowali już za ten okresemotka Wyświetl w wątku >>
0 0