Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6518483 Napisano: 12.08.2018 16:21:34 w Dziś cieszę się z.....
Pod koniec urlopu udało mi się przeczytać książkę, która ma 814 stron.Ale tak jakoś zawsze mi żal, gdy czytam jakąś fajną książeczkę, że ona się już skończyła. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6518396 Napisano: 11.08.2018 23:16:10 w Kupię...
taaga20 napisał(a):

Kupię pralkę - moja padła emotka
W życiu wygrałam ponad 10 pralek a teraz muszę kupować emotka

No tak, ale pomyśl, ile cennych i wówczas dla Ciebie przydatnych rzeczy mogłaś sobie wtedy kupić za pieniążki ze sprzedaży tychże pralek emotka No,ale fakt, mogłaś myśleć bardziej perspektywicznie i 1 pralkę sobie zostawić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6518395 Napisano: 11.08.2018 23:13:05 w Kupię...
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

I jaki to wniosek? Ma kupić pralkę w 1997? emotka

Nie to mialem na myśli emotka
Chodzi mi o to, że nie wszystkie wygrane trzeba zaraz sprzedawać. Warto myśleć o sobie. emotka

Ja tak właśnie egoistycznie myślę o sobie i dlatego coś ciężko mi się pogodzić z myślą o sprzedaży kina domowego z Lays, bo tak już oczyma wyobraźni widzę to obecnie nierozpakowane kino domowe w moim przyszłym mieszkaniu, w którym kiedyś zapewne sama zamieszkam.A znając życie, kolejnego takiego zestawu nie wygram,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6518394 Napisano: 11.08.2018 23:00:26 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

Zgubiłam dzisiaj kartę do Decathlonu na 3 stówki emotka  W samochodzie otworzyłam kopertę z kartą i tyle ją widziałam. Po całonocnej podróży jestem nie do życia i moje szare komórki nie odnotowały co z nią zrobiły  emotka

Poszukaj pod siedzeniami albo w tych takich szufladkach, które są w aucie na drzwiach albo może w jakiejś skrytce na szpargały albo w samochodach są takie chodniczki czy jak to się nazywa i może tam spadło.Grunt to przespać się z problemem. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6517308 Napisano: 08.08.2018 00:14:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Po bardzo dobrym jak na moje konkursowe możliwości czerwcu nastał mierny lipiec oraz niczego dobrego nie zapowiadający sierpień,ech. Nawet głupiego layzybag z Winiar nie potrafiłam wygrać, o huśtawce czy rowerach szkoda gadaćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6517304 Napisano: 07.08.2018 23:44:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy po dodaniu hasła do konkursu Red Bull Biedronka powinno przyjść jakieś powiadomienie na maila o przyjęciu zgłoszenia emotka Po jakim czasie od momentu wysłania zgłoszenia mogę go szukać w galerii?

Mail przychodzi po zaakceptowaniu zgłoszenia (czyli kiedy pojawi się w galerii) - myślę, że jutro powinno być.

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź, bo przed chwilą wysłałam zgłoszenie i już myślałam, że przegapiłam powiadomienie na stronie,że mi dziękują za dodanie zgł.

Kurczę, nie pamiętam (tylko jedno zgłoszenie wysyłałam), ale chyba jakiś komunikat na stronie był...

Tak, trzeba wrócić na górę strony i tam gdzieś jest informacja. 

No nic, to najwyżej jeśli w ciągu 2-3 dni nie dostanę maila z akceptacją, to puszczę zgłoszenie ponownie z tym samym numerem paragonu.Może mi system powie,że taki już był zgłoszony. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6517297 Napisano: 07.08.2018 23:10:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy po dodaniu hasła do konkursu Red Bull Biedronka powinno przyjść jakieś powiadomienie na maila o przyjęciu zgłoszenia emotka Po jakim czasie od momentu wysłania zgłoszenia mogę go szukać w galerii?

Mail przychodzi po zaakceptowaniu zgłoszenia (czyli kiedy pojawi się w galerii) - myślę, że jutro powinno być.

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź, bo przed chwilą wysłałam zgłoszenie i już myślałam, że przegapiłam powiadomienie na stronie,że mi dziękują za dodanie zgł. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6517286 Napisano: 07.08.2018 22:49:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy po dodaniu hasła do konkursu Red Bull Biedronka powinno przyjść jakieś powiadomienie na maila o przyjęciu zgłoszeniaemotka Po jakim czasie od momentu wysłania zgłoszenia mogę go szukać w galerii? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6517276 Napisano: 07.08.2018 22:12:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awi napisał(a):

paula9891 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

chyba mnie przegrzalo -  i mnie  emotka

A ja mysle, ze cos Cie pali i nie jest to slonce  emotka
Wyluzuj, po co sie tak gotowac od razu emotka
A co do sprzedazy, to moze wpadla hustawka, ale na tyle zgloszen, ze ktos sie zapozyczyl I musial ja sprzedac, zeby dlug oddac?  emotka  Wygral, jego sprawa, co z wygrana zrobi.

Naprawdę zapożyczacie się na niepewną w gruncie rzeczy wygraną? emotka

awi, no proszę Cię, to było ironiczne stwierdzenie!Ja to widzę tak: Iksiński/a cieszy się,że wygrał/a huśtawkę, która jest mu przydatna o tyle,że można ją opchnąć, a za pieniążki ze sprzedaży tejże Iksiński/a może nabyć inne dobra, na które w normalnych warunkach nie byłoby jego/jej stać. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6517062 Napisano: 07.08.2018 12:25:06 w Dziś cieszę się z.....
justfine napisał(a):

cudaczek121

Dzięki za wyczerpującą relację! Myślę, że Twoje zadanie było dosyć ambitne, biorąc pod uwagę to, że byłaś "tylko" statystką. My mamy wystąpić z mężem w serialu historycznym "Stulecie Winnych" w pobliskim skansenie. Mnie przypadnie przemarsz w procesji razem z innymi kobietami, a mąż ma być jednym z poborowych z 1917r. Zobaczymy, jak to się będzie różniło od typowego serialu obyczajowego, o którym pisałaś.

Stulecie winnych to zdaje się,że w Wawie kręcą, bo moja koleżanka jest właścicielką agencji statystów w stolicy i często udostępnia na fb zapotrzebowanie na statystów do tego serialu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6516670 Napisano: 06.08.2018 12:53:36 w Dziś cieszę się z.....
agakaz2 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Cieszę się, że na jutro zaprosili mnie do statystowania w serialu Pierwsza Miłość. Niby to tylko 40 zł, no,ale i tak mam urlop, a za sam fakt siedzenia w domu nikt mi 4 dyszek nie zapłaci emotka

Jak było?
Ja się cieszę że jutro moja córka znów w reklamie wystąpi super emotka
A ja w niedzielę w "trudne sprawy" he he

Agakaz, fajnie, też bym mogła pójść do Trudnych spraw. W zasadzie mogłabym zagrać także menela albo trupa w kostnicy,ale to jednak za więcej niż 40 zł emotka emotka

cudaczek121 za godzinę na planie trudnych spraw 100zł od razu po nagraniu i to jest super lubię takie szybkie plany

No to super jak dają kasę od razu po planie.W zeszłym roku byłam w weekend statystką z ramienia agencji, którą prowadzi w Warszawie moja przyjaciółka- akurat mieli plan we Wrocku i dostałam w sumie 120 zł, ale musiałam ponad 3 miesiące czekać na przelew.Ja to tam pal licho, nie jestem aż tak potrzebująca, ale dla kogoś innego, to może być różnica czy dostanie kasę od razu, a nie dajmy na to po 3 miesiącach. Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

cudaczek121

#6516665 Napisano: 06.08.2018 12:48:30 w Dziś cieszę się z.....
kermit napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

justfine napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Cieszę się, że na jutro zaprosili mnie do statystowania w serialu Pierwsza Miłość. Niby to tylko 40 zł, no,ale i tak mam urlop, a za sam fakt siedzenia w domu nikt mi 4 dyszek nie zapłaci emotka

Cudaczku, mogłabyś napisać, jak wygląda praca statysty? Też mam przed sobą debiut w tej roli - bardziej dla przygody niż dla kasy - i zastanawiam się, co mnie czeka. Z góry dziękuję!

Ja tam też poszłam w piątek w sumie nie dla kasy,a bardziej dlatego,że chciałam poczuć tę atmosferę, jak to wygląda od kuchni,że tak się wyrażę. W sumie na planie byłam od 9-13, mam dostać za to przelew 40 zł i to dopiero po 20 września, tak więc interes jakoś mało intratny,ale atmosfera na planie super.Grałam tam w kilku scenach jako klientka baru Barbarian z serialu Pierwsza miłość. Najpierw z jedną poznaną tam znajomą siedziałyśmy przy napoju i inscenizowałyśmy rozmowę dwóch osób, ale żadnemu statyście nie nie wolno było się odezwać na głos- w zasadzie tylko w niemy sposób ruszałyśmy ustami i gestykulowałyśmy. W drugiej scenie z inną dziewczyną ta sama akcja, tyle,że dali nam do jedzenia połowę hamburgera emotka Zawodowi aktorzy grający w tym serialu się czasem mylili, więc było kilka dubli. Dla mnie to też taka satysfakcja, bo raczej nie zaliczam się do urodziwych kobiet,a i tak jak im wysłałam swoją fotę na maila, to mnie chcieli. Jeśli przypadkiem będziecie akurat oglądali PM i będzie tam siedziała przy stoliku w barze taka garbata okularnica w granatowej sukience w kwiaty, to zapewne będę to ja emotka I tak mam teraz urlop we Wrocku, a za samo leżenie w łóżku to nawet nikt mi 4 dych nie da, no to se poszłam statystować emotka

Na pewno ciekawe przeżycie.  emotka  A który odcinek (nr)? Chętnie bym obejrzała naszą forumowiczkę w TV, a nie oglądam ogólnie Pierwszej Miłości... emotka

Niestety, nie powiedzieli, który odcinek. Wracam do domu o takiej godzinie, kiedy zazwyczaj jest po emisji odcinka,ech.Podejrzewam, że jak coś to najwyżej zrobią jakąś migawkę, nie sądzę,abym była jakoś długo i w sposób zauważalny widoczna na ekranie.Na takich statystów biorą osoby o różnym wyglądzie-gdy ja statystowałam, był tam także mężczyzna niewiele starszy ode mnie, bez ręki.Bardzo sympatyczną miał twarz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6516521 Napisano: 06.08.2018 09:50:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z winiary to już pozamiatane czy mogą jeszcze dziś dzwonić ewentualnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6516458 Napisano: 05.08.2018 21:57:51 w Dziś cieszę się z.....
agakaz2 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Jak było?
Ja się cieszę że jutro moja córka znów w reklamie wystąpi super emotka
A ja w niedzielę w "trudne sprawy" he he

Agakaz, fajnie, też bym mogła pójść do Trudnych spraw. W zasadzie mogłabym zagrać także menela albo trupa w kostnicy,ale to jednak za więcej niż 40 zł emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6516457 Napisano: 05.08.2018 21:54:03 w Dziś cieszę się z.....
justfine napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Cudaczku, mogłabyś napisać, jak wygląda praca statysty? Też mam przed sobą debiut w tej roli - bardziej dla przygody niż dla kasy - i zastanawiam się, co mnie czeka. Z góry dziękuję!

Ja tam też poszłam w piątek w sumie nie dla kasy,a bardziej dlatego,że chciałam poczuć tę atmosferę, jak to wygląda od kuchni,że tak się wyrażę. W sumie na planie byłam od 9-13, mam dostać za to przelew 40 zł i to dopiero po 20 września, tak więc interes jakoś mało intratny,ale atmosfera na planie super.Grałam tam w kilku scenach jako klientka baru Barbarian z serialu Pierwsza miłość. Najpierw z jedną poznaną tam znajomą siedziałyśmy przy napoju i inscenizowałyśmy rozmowę dwóch osób, ale żadnemu statyście nie nie wolno było się odezwać na głos- w zasadzie tylko w niemy sposób ruszałyśmy ustami i gestykulowałyśmy. W drugiej scenie z inną dziewczyną ta sama akcja, tyle,że dali nam do jedzenia połowę hamburgera emotka Zawodowi aktorzy grający w tym serialu się czasem mylili, więc było kilka dubli. Dla mnie to też taka satysfakcja, bo raczej nie zaliczam się do urodziwych kobiet,a i tak jak im wysłałam swoją fotę na maila, to mnie chcieli. Jeśli przypadkiem będziecie akurat oglądali PM i będzie tam siedziała przy stoliku w barze taka garbata okularnica w granatowej sukience w kwiaty, to zapewne będę to ja emotka I tak mam teraz urlop we Wrocku, a za samo leżenie w łóżku to nawet nikt mi 4 dych nie da, no to se poszłam statystowaćemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6516454 Napisano: 05.08.2018 21:35:21 w Paragony na trwające konkursy
madllen napisał(a):

Kupię paragon na Konkurs Cztery Łapy Biedronka 

ja tak samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6515713 Napisano: 02.08.2018 14:57:41 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że na jutro zaprosili mnie do statystowania w serialu Pierwsza Miłość. Niby to tylko 40 zł, no,ale i tak mam urlop, a za sam fakt siedzenia w domu nikt mi 4 dyszek nie zapłaci emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6514956 Napisano: 31.07.2018 17:28:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

https://www.e-kon...gu.html#.W2B8PsIyV1R
Do dzisiaj miała być lista wyników na stronie, niby jeszcze parę godzin im zostało... A może ktoś dostał maila o wygranej z tego konkursu?

Właśnie także miałam o to spytać emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

cudaczek121

#6514951 Napisano: 31.07.2018 17:22:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
karta 20 zł do empiku z panel Norstat na maila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6514639 Napisano: 30.07.2018 23:04:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wyslalam przed chwilą SMS na winiary. Pierwsza zwrot mi przyszła że ok i życzymy powodzenia, a druga,że bledna tresc. Napisałam Winiary.123456 i po ostatnim cyfrowe z nr paragonu nie dalam kropki tylko spacje, może to błąd.  Wyświetl w wątku >>
0 0