Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6514278 Napisano: 29.07.2018 21:11:25 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

Rano wstaję 6.30 piję kawę, potem ubieram dzieci, daje im śniadanie,karmię, zmywania naczynia. Wychodzę z dziećmi na zakupy, gotuję zupę, między czasie wstawiam pranie, wywieszam, wnoszę pościele na balkon, bawię się z dziećmi. Karmie zupą i znów zmywa, zbieram pranie, prasuje,sprzątam dom i odkurzam,bawie się z dziećmi, gotuję obiad, karmię dzieci i zmywam. Jeszcze pomiędzy żywie kota i psa, wychodzę z nim na spacer. Pomiędzy tym wszystkim wysyłam papiery do szefa i dostaje kolejne do zrobienia. Bawię się z dziećmi, później kąpię je, usypiam. Prawie jest godzina 22, szybka kąpiel wyjście z psem i do spania. 

I jeszcze potrafię usłyszeć, że siedzę w domu i nic nie robię, no ku***. 
Pozdrawiam wszystkie teściowe.

Ps przepraszam musiałam to z siebie wyrzucić. 

Być może Twoja teściowa to samo kiedyś wiecznie słyszała od swojej teściowej i bezsensownie papuguje- nie przejmuj się i nadal rób swoje emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6514276 Napisano: 29.07.2018 21:03:26 w Paragony na trwające konkursy
kupię paragon Winiary Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6512366 Napisano: 23.07.2018 23:56:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
20 zł empik bon z panel Norstat Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6511810 Napisano: 21.07.2018 19:55:04 w Zjazd e-konkursowiczów
W tym tygodniu mam jeszcze urlop, więc jakby ktoś reflektował na Wrocław, mogę się spotkać także w ciągu dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6511800 Napisano: 21.07.2018 18:52:44 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się,że wróciłam wczoraj po 2 tygodniach z mamą i siostrzeńcem znad morza i mam jeszcze tydzień urlopu we Wrocławiu, a mama pojechała sobie na kilka dni nad jezioro, no więc w spokoju wypocznęemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6510989 Napisano: 18.07.2018 22:55:59 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że kiedy przeglądam nasze forum na telefonie, to aby coś przeczytać w wątku, to muszę bardzo wytezac wzrok, aby cokolwiek przeczytać, bo literki tak małe i niewyraźne jakby po ekranie lazily mrówki. Wprawdzie mam jeszcze tablet, ale nie zawsze mam go pod ręką na urlopie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6510078 Napisano: 17.07.2018 00:30:06 w SZUKAM....
Szukam jakiejkolwiek gazety z dnia 9 sierpnia 2008 roku.Tak,takiej sprzed dziesięciu lat.Znajomi wtedy mieli wesele i teraz zaprosili mnie na świętowanie ich 10 rocznicy i tak sobie pomyślałam, żeby dać im w prezencie gazetę,  która była drukowana w dniu ich slubu- może być nawet fakt czy tym podobne.Nasz wspólny kolega doradzil mi, abym kupiła im voucher na masaż tajski dla dwojga. Oni będą mieli wystawiona puszkę, do której ktoś, kto nie wie, co im dać,  to ma wrzucić jakąś kasę.Ile w takim razie powinnam tam wrzucić.  Zamówiłam też u znajomej specjalna ręcznie robiona kartkę z ich imionami, data slubu i życzeniami ode mnie, mam nadzieje, ze im się spodobatak się ciesże,  że od ich wesEla nadal mamy kontakt i że będę znowu ciesżyć sie ich szczesciem, choc sama go nie zaznalam Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6509631 Napisano: 15.07.2018 20:49:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

termitek99 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie na TYSKIE Tesco. Przyszła zwrotka i minutę po niej SMS z tego samego numeru: ,,Hej, mam ochotę na bzykanko, ale najpierw podeślę ci sexowne zdjęcia, zgoda?"  emotka emotka emotka emotka

Witaj w klubie.  
Na szczęście nie są wysyłane na nasz koszt . Ja mam od I etapu .
Niektórych to nawet lepiej nie czytać 

Ha ha mega

Teleaudio prowadzi chyba burdel. To jest ich wina, nie organizatora konkursu. Serwis chetne24 należy do Teleaudio właśnie.... Teraz będziesz dostawać 3-4 smsy dziennie i nawet zdjęcia.

Ha ha ha

Najgorsze jest to, że nasze zgłoszenia do konkursu Tyskie czytają osoby nie związane z organizatorem, a zatrudnione w branży seksualnej przez Teleaudio. Jedna z "panienek" nawiązywała do mojego zgłoszenia w odpowiedzi.

Ale może to czysty zbieg okoliczności z tym nawiązaniem do Twojego smsa konkursowego, bo tam w tych erotycznych liniach i serwisach tarota, to jakis automat odpowiada. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6509446 Napisano: 14.07.2018 18:37:35 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że  z pomocą siostrzena udało  mi się zsynchronizowac swój telefon i tablet w ten sposób,że  telefon sluzy mi jako Reuter i mogę przeglądać internet na wygranym tablecie mam tylko nadzieję,  że Plus nie naliczy mi za takie działanie dodatkowych kosztów.  Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

cudaczek121

#6509437 Napisano: 14.07.2018 18:22:36 w SZUKAM....
Szukam vouchera na masaż tajski dla dwóch osób w Warszawie- najlepiej z opcja wysyłki na maila Może zna ktoś  z Was może godny polecenia salon z masażem tego typu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6506626 Napisano: 06.07.2018 11:09:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła Pani z Avanti mi wysłała info mailem,że moja pufa nadana 28 czerwca dotrze w poniedziałek 9 lipca emotka No to ze spokojem czekam. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6506298 Napisano: 05.07.2018 15:44:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iszhara napisał(a):

nkba napisał(a):

A co to za akcja z baby dove, o której piszecie? Sloneczko mi chyba zbyt przygrzało bo znaleźć nie mogę emotka

https://www.smola...ocja-odkryj-babydove

Ja z kolei słyszałam,że jak się kupi 2 produkty Baby dove  w Rossmannie bodajże, to dostaje się w prezencie jakiegoś misia. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

cudaczek121

#6506296 Napisano: 05.07.2018 15:42:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Szanowni Państwo,  Uprzejmie informujemy, iż w dniu 28.06.2018 r.  została nadana do Państwa nagroda
dzienna II stopnia w postaci pufy – piłki, wygrana w Loterii „Loteria
Lay`s Football 2018?”. Druga część nagrody w postaci zapasu Lay’s
(karton zawierający 11 paczek 285g, różne smaki) zostanie przesłana do
Państwa osobną przesyłką  (kurierem DPD), o wysyłce poinformujemy drogą
mailową. Nagroda zostanie dostarczona przesyłką kurierską. Prosimy oczekiwać kuriera.

Dostałam takie coś, u mnie najpierw dotarły Laysy i w mailu nie było info o 2 tygodniach, no,ale teraz już będę wiedziała,że mam aż tyle czekać na pufę emotka Dzięki nataszka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6506279 Napisano: 05.07.2018 15:26:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBilona napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Myślicie,że jak napisałam do Avanti odnośnie tego,że nie dotarła do mnie pufa z Lays rzekomo nadana 28 czerwca 2018 roku, to oni mi cokolwiek odpiszą- jakiś numer nadania przesyłki na przykład, czy raczej mnie oleją. Niby mail dziś odczytany,ale ciekawe czy doczekam się jakiejkolwiek odpowiedzi.

Nigdy nie zaszkodzi napisać. Laysy dostałaś? Bo ja dzisiaj a pufy jeszcze niet

No właśnie rzekomo pufa została do mnie nadana 28 czerwca i jeszcze nie dotarła, a chipsy tego samego dnia-28 czerwca i już dotarły 29 czerwca i zaczynam się zastanawiać, czy ktoś mi nie zajumał pufy Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6506270 Napisano: 05.07.2018 15:21:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślicie,że jak napisałam do Avanti odnośnie tego,że nie dotarła do mnie pufa z Lays rzekomo nadana 28 czerwca 2018 roku, to oni mi cokolwiek odpiszą- jakiś numer nadania przesyłki na przykład, czy raczej mnie oleją. Niby mail dziś odczytany,ale ciekawe czy doczekam się jakiejkolwiek odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6506171 Napisano: 05.07.2018 12:00:00 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

CHAMSKIE WYGODNICTWO emotka emotka emotka
"Ej, weźcie za mnie przeczytajcie regulamin (tu link) i powiedzcie mi, czy... TYLKO SZYBKO, BO NIE MAM CZASU!!!"

Ale czasami zwykła ludzka życzliwość wystarczy zamiast wypisywać na forum,że ktoś jest zbyt leniwy,aby przeczytać regulamin.Po prostu takie zwyczajne ludzkie odruchy- dzielenie się wiedzą, którą już się samemu posiadło- to przecież nie boli tak samo zresztą jak przeczytanie regulaminu we własnym zakresie. To tak w zasadzie analogicznie ja się pytam- Po co w ogóle zostało stworzone to Forum konkursowe? Przecież niech sobie każdy SAM szuka tych wszystkich konkursów w sieci. Bywa,że nawet jeśli ktoś przeczytał regulamin, mógł nieświadomie coś przeoczyć albo regulamin został tak skonstruowany,że czasem nie wiadomo o co chodzi- nawet sam Organizator zdaje się nie znać zapisów we własnym regulaminie. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6505277 Napisano: 03.07.2018 13:53:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak był poprzedni etap tego konkursu Blendamed 3 d white lux, to po jakim czasie informowali o wygranejemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6505273 Napisano: 03.07.2018 13:50:46 w Lay's
Ok, dziękuję Wam cb656 i tygrysek82bu za odpowiedzi. Mam nadzieję,że dotrze do końca tygodnia emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6505261 Napisano: 03.07.2018 13:42:11 w Lay's
28 czerwca dostałam od Avanti info zarówno o wysyłce do mnie chipsów jak i pufy Lays tego samego dnia. No i tak zapas chipsów dotarł przed weekendem, a pufy nadal brakuje. Dzwoniłam do kuriera i twierdził, że ani dziś ani wczoraj nic dla mnie nie miał. Czy też tak mieliście,że np. najpierw dotarły chipsy, a pufa dopiero po jakimś czasieemotka Czy to ta sama firma kurierska wysyła pufy co i chipsyemotka Zaczynam się niepokoić o swoją przesyłkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6504618 Napisano: 01.07.2018 14:11:19 w SZUKAM....
iszhara napisał(a):

wesola napisał(a):

iszhara napisał(a):

petunija1 napisał(a):

czy dochodza Wam na  linki potwierdzajace udzial w konkursie Wyslij usmiech w podróż? emotka

Niestety od jakiś dwóch dni nie przychodzą - przynajmniej na Interię.   emotka

na interię też mi nie przyszedł, dopiero na wp ;/

W pierwszym etapie z Interią nie było żadnych problemów - linki błyskawicznie przychodziły - nie wiem co oni tam znów pokombinowali.  emotka  Na wp dziś przyszedł link? 

iszhara napisał(a):

wesola napisał(a):

iszhara napisał(a):

petunija1 napisał(a):

czy dochodza Wam na  linki potwierdzajace udzial w konkursie Wyslij usmiech w podróż? emotka

Niestety od jakiś dwóch dni nie przychodzą - przynajmniej na Interię.   emotka

na interię też mi nie przyszedł, dopiero na wp ;/

W pierwszym etapie z Interią nie było żadnych problemów - linki błyskawicznie przychodziły - nie wiem co oni tam znów pokombinowali.  emotka  Na wp dziś przyszedł link? 

Ja wczoraj- tj. 30 czerwca wysyłałam zgłoszenie i link aktywacyjny na poczcie wp znalazłam w folderze Oferty Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0