Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6504391 Napisano: 30.06.2018 18:01:58 w WC - rozmowy o wszystkim
jorunn2010 napisał(a):

Tak mnie naszły refleksje... Zdarza się wam czasami kłamać w konkursach? Nie mówię o oszustwie, gdy się kradnie cudze zdjęcia czy teksty. Chodzi mi o opisówki, np. napisz o swoich wakacyjnych przeżyciach i piszesz, jak to zwiedziłeś Kambodżę na rowerze, a najdalej to byłeś w Mikołajkach. Jak dbasz o swojego pupila? - piszesz o wyimaginowanym psie, a jedyny zwierz, jakiego  masz, to okazjonalnie gołąb na balkonie, którego  poganiasz. Ot, zwykłe fantazjowanie. Ja je popełniam i kiedy wygram, to mam straszne wyrzuty sumienia. 

W konkursach kłamię jak najęta, bo mam nieciekawe życie, to o czym tu opowiadać emotka Aczkolwiek ostatnio w konkursie Lidla opisałam swoją autentyczną historię z chorwackiej wyspy KRK i udało się wygrać fajny głośnik.
Btw. Mój ojciec dziś wrócił z tygodniowego urlopu. Gdy kurierzy przybywali z moimi nagrodami-  kino domowe, chipsy, głośnik, to  polecałam im, aby wstawiali te gadżety do ojca gabinetu. Gdy ojciec dziś wrócił do domu, to okazało się,że już zdążył być w biurze i od progu spytał: "Kto to wszystko ZAMAWIAŁ?! K...a, za jakie grzechy muszę to wszystko nosić. Jego mina, gdy  dowiedział się, że to wszystko moje konkursowe zdobycze- bezcennaemotka emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6504386 Napisano: 30.06.2018 17:33:06 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że dotarły chipsy Lays wygrane,ale wszystkie w niepromocyjnych opakowaniach emotka A tak poza tym to w mailu było napisane wysyłka pufy, a chipsy miały dotrzeć potem, więc ja się pytam, gdzie moja pufaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6503921 Napisano: 29.06.2018 12:35:31 w Lay's
No i dotarł kurier z dpd, bo wczoraj gdzieś im jakieś dokumenty przewozowe zaginęły odnośnie wygranego kina domowego. Przy okazji zagadałam do niego,że wiem, iż w dniu dzisiejszym z DPD miała dotrzeć do mnie inna przesyłka i czy przypadkiem kurier jej nie ma. Na to on do mnie,że faktycznie ma jeszcze jedną przesyłkę w tym budynku, ale z adresem 1/4 zamiast 1/1. To w takim razie zapytałam go o imię i nazwisko adresata tej przesyłki i okazało się,że to moja pufa Lays, a nadawca po prostu pomylił adres emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6503890 Napisano: 29.06.2018 11:44:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
głośnik Disney Kiora- kurier DHL emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6503824 Napisano: 29.06.2018 09:49:15 w Lay's
Dzisiaj koleżanka z pracy powiedziała mi: "Wiesz co, Kasiu, wczoraj podczas meczu z Japonią zjadłam całą paczkę pikantnych Laysów i wysłałam sobie ten kod.Może też coś wygram tak jak Ty." Fajnie,że mam w pracy swoich konkursowych naśladowców emotka Wczoraj dotarło kino domowe, to dziewczynki zrobiły wielkie oczy na widok tej paczki, a już dziś im zapowiedziałam,że wpadnie jeszcze kurier z pufąemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6503750 Napisano: 28.06.2018 22:58:10 w Wkurza mnie...
asiatko napisał(a):

zezarłam całe Pringlesy, 850 kalorii, iść spać czy to wybiegać?

ja mam podobnie z chipsami Lays. Natomiast chipsy Crunchips już mi tak nie za bardzo podchodzą. Dziś z kolei sama zjadłam całą czekoladę Wedla truskawkową, a w głowie zakołatała mi myśl: Poczuj dziecięcą radość z Wedlem emotka No rzeczywiście wróciły mi siły witalne i radość życia po zeżarciu całej tabliczki wspomnianej czekoladyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6503717 Napisano: 28.06.2018 22:10:42 w Lay's
No to też przesadzili z wagą tej pufy w takim razie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6503712 Napisano: 28.06.2018 22:00:45 w Lay's
Edzia21 dziękuję za odpowiedź emotka Już tak zwątpiłam, bo na e-monitoringu waga tej przesyłki krakowskiej niby 30 kg, a ten głośnik to pewnie tyle nie waży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6503706 Napisano: 28.06.2018 21:47:28 w Lay's
Czy pufy Lays przychodzą z Krakowaemotka Pytam, bo dziś dostałam sms o nadaniu do mnie przesyłki z Krakowa. Dzisiaj dotarło kino domowe z Lays, a czekam jeszcze na pufę, chipsy oraz od Kiory Disney na głośnik JBL emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6503442 Napisano: 28.06.2018 13:06:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kino domowe z Lays wygrane 3 czerwca- kurier DPD emotka Największa gabarytowo i kosztowo nagroda w tym rokuemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6503091 Napisano: 27.06.2018 16:15:05 w Lay's
Mysia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Mam w głębokim poważaniu rachunek prawdopodobieństwa emotka W loteriach liczy się głównie szczęście. Napisał do mnie forumowicz- jak Ty to zrobiłaś,że wygrałaś 1 zgłoszeniem kino domowe z Lays emotka "Bo ja wysłałem 100 kodów i nawet koszulki nie mam" Fata miałam i tyle emotka

Co to jest „fat”? Bo też chce mieć takie coś emotka  :P   emotka emotka

FAT to taki wskaźnik ile przytyłeś od Lay'sów przesyłasz AVANTI zaświadczenie, że masz taki fat i przyznają nagrodę! emotka

A propos tycia, przyniosłam dziś do pracy wafelki Familijne- no bo wiadomo, loteria jest, trzeba zagrać emotka Oj, nie musiałam długo namawiać moich koleżanek z biura na konsumpcjęemotka Wyświetl w wątku >>
2 pioge7, mysia 0

cudaczek121

#6503067 Napisano: 27.06.2018 15:26:48 w Lay's
cb656 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Z Cheetos na 1 osobę wysyłacie w ciągu jednego dnia na kilka nagród czy gracie raczej na 1 osobę każdego dnia celując w inny rodzaj nagrody? Wygrał ktoś za jeden dzień na siebie 2 nagrody? emotka

To zależy, czy konkurs, czy loteria emotka
Trzeba zapytać jakiegoś matematyka, który jest dobry w rachunku prawdopodobieństwa, czy lepiej do loterii codziennie po jednym, czy jednego dnia skumulować i wysłać więcej. Choć ja biorąc to zagadnienie na czuja, wybrałbym wersję w jednym dniu zmasowany atak - większa szansa, że jedno z tych zgłoszeń wylosują.
W przypadku kreatywnego sprawa wydaje się prostsza... Bo równie dobrze genialne hasełko można wysłać w dniu, kiedy konkurencja jest mocniejsza i wtedy przegra, albo takiego sobie gniota stworzonego na kolanie wysłać w słabszym dniu, kiedy konkurencja odpuszcza i nim wygrać. Co w zasadzie sprowadza się do refleksji, że... TO TEŻ JEDNA WIELKA LOTERIA emotka

Mam w głębokim poważaniu rachunek prawdopodobieństwa emotka W loteriach liczy się głównie szczęście. Napisał do mnie forumowicz- jak Ty to zrobiłaś,że wygrałaś 1 zgłoszeniem kino domowe z Laysemotka "Bo ja wysłałem 100 kodów i nawet koszulki nie mam" Farta miałam i tyle emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6501389 Napisano: 22.06.2018 22:14:00 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się, że udało mi się w końcu z telefonu wysłać zgłoszenie na loterię Crunchips, bo na laptopie z żadnej przeglądarki nie dałam rady.Fajnie też,że dotarł dzisiaj na maila bon za 40 zł do empiku, co w połączeniu z poprzednio wygranym bonem (a raczej jego pozostałościami) sprawiło,że mogłam nabyć kolejne płyty cd, a że zamówienie było na ponad 49 zł, to mogłam także nabyć szmacianą torbę za 2 grosze emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6501152 Napisano: 22.06.2018 13:43:10 w Lay's
wiesia30 napisał(a):

joan napisał(a):

cb656 napisał(a):

Uwaga, uwaga, nadaję komunikat!  emotka
Stworzyłem teorię spiskową i szukam argumentów na jej potwierdzenie emotka emotka
Czy zwycięzcy loterii LAYS mogą zdradzić, o jakiej porze dnia wysłali swoje zgłoszenie, które zaowocowało wylosowaniem ich do nagrody? Czy była to jakaś JEDNA I TA SAMA pora? Na przykład godziny poranne, popołudniowe? Czy zwycięskie zgłoszenia po prostu pochodzą z różnych pór doby i moja wycacana teoria bierze w łeb? emotka

U nas tylko dwie koszulki, ale zgłoszenia z zupełnie różnych pór dnia emotka Mam nadzieję, żeś dużo czasu na tworzenie tej teorii nie zmarnował emotka

w mojej rodzinie trzy koszulki,godziny różne emotka

Wiem, że cb656 sobie jaja robi, ale jeśli to komuś pomoże, wysłałam zgłoszenie o 21.24 i mam kino domowe emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6500602 Napisano: 21.06.2018 09:34:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
25 zł bon do empiku zlecony 6 czerwca już na mailu Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6500359 Napisano: 20.06.2018 15:22:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
40 bon do empiku z panelu smg krc- Po raz trzeci w tym roku emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6500053 Napisano: 19.06.2018 21:51:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Prad napisał(a):

Czy wszyscy dostali wiadomości z rodzajem nagrody od Kiory z Lidla? Z jakiego adresu szły maile?

info@konkursykiora.pl  Tak, dostałam z tego maila info o wygraniu głośnika JBL. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6499813 Napisano: 19.06.2018 12:27:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelew z BO panel na 32 zł zlecony 13 czerwca emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6498715 Napisano: 15.06.2018 16:23:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
wojteke-konkursy napisał(a):

Kiora głośnik

U mnie to samo Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6498695 Napisano: 15.06.2018 15:47:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

maverick napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

maverick napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kiedy się dowiemy, co wygraliśmy z Lidl Kiora Disney emotka

po otwarciu paczki od kuriera? emotka

Spoko, pytam, bo jak kiedyś wygrałam u nich 2 razy, to po odesłaniu danych pisali w mailu, co się wygrało emotka

już rozsyłają e-maila emotka czyli nie będzie niespodzianki, jak kurier przyjdzie, miałaś rację emotka

Maile ślą indywidualnie, czy grupami? W sensie - jak nie mam żadnego maila, tzn. że Gwiazdy śmierci juz na bank nie mam? emotka

Czy jeszcze ślą? U mnie nie ma maila?

Ja jeszcze czekam Wyświetl w wątku >>
0 0