Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6498641 Napisano: 15.06.2018 14:27:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kiedy się dowiemy, co wygraliśmy z Lidl Kiora Disney emotka

po otwarciu paczki od kuriera? emotka

Spoko, pytam, bo jak kiedyś wygrałam u nich 2 razy, to po odesłaniu danych pisali w mailu, co się wygrało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6498620 Napisano: 15.06.2018 13:55:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiedy się dowiemy, co wygraliśmy z Lidl Kiora Disneyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6498616 Napisano: 15.06.2018 13:44:52 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

cb656 napisał(a):

Mam podobnie. Ostatnio zwróciła mą uwagę pewna rodzinka (córcia z mamcią), które baaardzo często znajdują się na liście laureatów (i bardzo dobrze, tego akurat nie zazdraszczam, prace są niebanalne emotka ). Rzecz w czym innym... Już nawet nie o to chodzi, że mamcia jest pewnego rodzaju słupem (owszem, godzi się autoryzować teksty czy pozować do zdjęć, choć to córcia wszystkim zarządza i tworzy emotka ). Jest dla mnie żenująco słabe to, że mimo prawie codziennych wygranych, tam gdzie się nie udało, potrafi dokonać wpisu w rodzaju: "No kiedy mnie wreszcie zauważycie, tak się starałam". Jakoś tak zniesmaczony tym jestem emotka emotka emotka

Bez przesady, przecież znowu tak codziennie nie wygrywamy... emotka
emotka emotka
(edit - żart emotka )

Tak, wiem bruce, że żartowałaś i to nie o Ciebie chodzi,ale swoją drogą ładną masz scenerię z tymi egipskimi figurami na fotkach, gdy pozujesz sama lub z córką na fb przy okazji np. testów Zotarelli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6498606 Napisano: 15.06.2018 13:22:20 w Paragony na trwające konkursy
cudaczek121 napisał(a):

Kupię paragon Kasztelan na grilla oraz Biedronka Tyskie

Nieaktualne, dziękuję za odzew emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6498579 Napisano: 15.06.2018 12:17:53 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Kasztelan na grilla oraz Biedronka Tyskie Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6498561 Napisano: 15.06.2018 11:35:41 w Wkurza mnie...
Znajoma mojej przyjaciółki robi takie ładne, własnoręcznie robione karteczki na różne okazje.Poprosiłam ją więc za pośrednictwem koleżanki, aby wykonała dla mnie także taką fajną karteczkę na ślub mojej przyjaciółki. List zwykły priorytet wysłany spod Leszna do Długołęki w poniedziałek przed 12-tą z tą kartką w środku do tej pory nie dotarłemotka No nic, będę musiała awaryjnie kupić jakąś tradycyjną kartkę z okazji ślubu w sklepie, bo zapewne jak dotrę do domu przesyłki w skrzynce nie zobaczę, wrr. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6498096 Napisano: 14.06.2018 14:59:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jeśli wygrałam Longboard z Ptasiego Mleczka, to oni dają tam jeszcze jakieś produkty Wedla do środka opakowania czy sam ten longboardemotka Jestem w pracy i raczej dziś nie będę miała możliwości rozpakować tej paczki, a jak mi się w tym kartonie jakieś słodycze rozbabrają, to będzie masakra. Btw. Czy ma ktoś fotkę tego longboarda z Ptasiego Mleczka " na żywo, a nie na stronie konkursowej mam na myśli zdjęcie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6497931 Napisano: 14.06.2018 11:43:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Longboard z Wedla wygrany 25 maja 2018 roku- kurier Fedex Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6497750 Napisano: 13.06.2018 21:54:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
32 zł z panelu Bo Panel emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

cudaczek121

#6497387 Napisano: 13.06.2018 12:12:12 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się wciąż wczorajszym dniem. Najpierw wygrałam tajemnicze coś z Disney/Kiora. Po pracy byłam umówiona z siostrą i jej znajomymi na spektakl do teatru, a w tzw. międzyczasie poszłam sobie jeszcze do kawiarni na kawę, następnie do kina na "Pozycję obowiązkową" (podobał mi się nawet ten film), a jeszcze potem do wspomnianego wyżej teatru na absolutnie fantastyczny spektakl "Szalone nożyczki" (polecam po stokroć). Jestem astrologiczną ósemką i tak sobie ubzdurałam na początku roku,że skoro teraz mamy 2018 rok, czyli taki z ósemką na końcu, to musi być on jakiś wyjątkowy emotka Już sam fakt,że w pierwszym półroczu bieżącego roku wygrałam więcej niż w całym 2017 roku. Aż się "boję", co będzie dalej. Może jakaś wielka wygrana w zdrapkach lub lottoemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6497353 Napisano: 13.06.2018 11:37:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chciałam się upewnić. Wczoraj dostałam smsa z Disney Kiora Lidl. Czy ja dobrze zajarzyłam,że mam im na stronie internetowej wysłać ten formularz ze skanem paragonu, wygranym tekstem i swoimi danymiemotka Po przesłaniu tychże niby mam komunikat: Dziękujemy za udział w konkursie, ale odnoszę wrażenie jakbym wzięła udział w konkursie ponownie, a nie tylko odsyłała dane. A tak w ogóle to jeśli sms pisałam bez polskich znaków, to na tej stronie miałam wysłać też bez polskich znaków.BTW. Czy kupował ktoś na ten konk czekoladę  mleczną Disney za 3,99emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6497256 Napisano: 13.06.2018 09:42:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
sms z Kiora Lidl wczoraj Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6496598 Napisano: 11.06.2018 16:26:28 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że wczoraj na wrocławskim Placu Solnym uczestniczyłam w akcji "Daję głowę" i za symboliczne 20 zł dałam sobie obciąć trochę włosów, na specjalnym rowerze "wypedałowałam" sobie szklankę soku już po ścięciu włosów emotka Swoją drogą nigdy nie stałam w kolejce do fryzjera ponad 2 godzinyemotka No i chyba jakiś tam efekt jest, bo nawet moja siostra się pytała, czy u fryzjera byłam emotka Ogólnie akcję popieram i oceniam bardzo pozytywnie.
Rozdawali tam także za darmo butelki wody niegazowanej i parasole chroniące przed słońcem. W pewnym momencie tych parasoli już zabrakło, więc jedna z koordynatorek akcji poprosiła, aby osoby, które już będą bliżej sceny, na której 20 fryzjerów ścinało ludzi, po prostu oddało te parasole np. kobietom z dziećmi. Podeszła w tym celu do zadbanej kobiety i elegancko wyglądającego mężczyzny z prośbą o oddanie parasola, skoro ani pan ani pani nie stoją w kolejce w celu wsparcia akcji charytatywnej. Na co tamta pani stwierdziła,że ona zaraz wraca do kolejki, więc parasol jest jej niezbędny. Owa "dama" po kilku minutach, gdy już odeszła od niej dziewczyna pytająca o możliwość oddania parasola z powrotem, odeszła z tym parasolem w swoją stronę i najwidoczniej wcale nie miała zamiaru nikogo wspieraćemotka Ja i inne osoby stojące w kolejce byliśmy zniesmaczeni taką postawą.Naprawdę to niepojęte, że ktoś w tak bezczelny sposób chce się połakomić na parasol z logo jakiejś tam firmy wart parę złotych emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6496043 Napisano: 08.06.2018 22:32:59 w Lay's
1mariusz napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Wygrał ktoś z was kino jak tak to za którym podejściem jestem ciekawa i czy jest sens grać bo moglabymten misiaa wygrać A nie te koszulki. Mogli tac już piłki większy pozytek

Tak! Wygrałam pierwszego dnia JEDNYM zgłoszeniem wysłanym na mnie , drugie na męża było niestety pudłem.

Moja siostra wygrała kino domowe jednym zgłoszeniem 3 czerwca, a ja pufę i chipsy trafiłam 25 lub 26 maja wysyłając 7 zgłoszeń. Głównym czynnikiem jest zatem szczęście emotka Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

cudaczek121

#6495091 Napisano: 06.06.2018 13:14:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Odnośnie mojego dzisiejszego wpisu w mdw dotyczącego wygranego kina domowego z Lays, to w zasadzie namówiłam najmłodszą siostrę na wysłanie zgłoszenia i ona wygrała nagrodę 1 kodem! na swój adres mailowy oraz swoje dane.Ja wcześnie na swoje imię i nazwisko,ale innego maila wygrałam tylko pufę-piłkę i zestaw 11 paczek chipsów. Tak się z siostrą zastanawiamy, czy w takim razie, gdy ona poda taki sam jak mój adres do wysyłki nagrody, to oni nie będą robić problemów emotka Czy 2 osoby zamieszkałe pod tym samym adresem mogą wygrać nagrody w tej loterii emotka

a tam nie jest tak, ze nawet 1 osoba moze wygrac 3 nagrody, glowna, II stopnia i III stopnia?

Tak jest emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

cudaczek121

#6495058 Napisano: 06.06.2018 12:16:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odnośnie mojego dzisiejszego wpisu w mdw dotyczącego wygranego kina domowego z Lays, to w zasadzie namówiłam najmłodszą siostrę na wysłanie zgłoszenia i ona wygrała nagrodę 1 kodem! na swój adres mailowy oraz swoje dane.Ja wcześnie na swoje imię i nazwisko,ale innego maila wygrałam tylko pufę-piłkę i zestaw 11 paczek chipsów. Tak się z siostrą zastanawiamy, czy w takim razie, gdy ona poda taki sam jak mój adres do wysyłki nagrody, to oni nie będą robić problemówemotka Czy 2 osoby zamieszkałe pod tym samym adresem mogą wygrać nagrody w tej loteriiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6495031 Napisano: 06.06.2018 11:28:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Szanowni Państwo, W związku z Państwa udziałem w Loterii „Loteria Lay's Football 2018” mamy
przyjemność poinformować, iż w wyniku losowania, które odbyło się dnia
04.06.2018 zostali Państwo Zwycięzcami nagrody I Stopnia w Loterii, w
postaci zestawu kina domowego Samsung Blu Ray 3D HT-J5550W/EN.  Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6494956 Napisano: 05.06.2018 23:24:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

marzenie16 napisał(a):

cleo25 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Czy w Mleczku z Wedla mogą wysłać tylko część górna opakowania z kodem, czy całe?Wysyłał juz ktoś?

Ja odesłałam tylko górę z kodem. Ktoś już tu pisał, że tak wysyłał i było ok.

Ja tez tak odesłałam i na razie nic nie pisza,że żle.

Ja też tak wysłałam i na razie nie wiem, czy dobrze wszystko. W ogóle wysłałam poleconym priorytetem 29 maja rano po ósmej, a list dotarł do nich wg monitoringu pp po 20 1 czerwca. Deadline miałam na odsyłkę dokumentów do 1 czerwca właśnie- mam nadzieję,że mi uznają. Swoją drogą długo pracują te agencje emotka

To przeciez nie jest dokladny moment odbioru listu przez agencje... list mogli dostac nawet o 9 rano.

aha spoko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6494954 Napisano: 05.06.2018 23:18:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenie16 napisał(a):

cleo25 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Czy w Mleczku z Wedla mogą wysłać tylko część górna opakowania z kodem, czy całe?Wysyłał juz ktoś?

Ja odesłałam tylko górę z kodem. Ktoś już tu pisał, że tak wysyłał i było ok.

Ja tez tak odesłałam i na razie nic nie pisza,że żle.

Ja też tak wysłałam i na razie nie wiem, czy dobrze wszystko. W ogóle wysłałam poleconym priorytetem 29 maja rano po ósmej, a list dotarł do nich wg monitoringu pp po 20 1 czerwca. Deadline miałam na odsyłkę dokumentów do 1 czerwca właśnie- mam nadzieję,że mi uznają. Swoją drogą długo pracują te agencje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6494949 Napisano: 05.06.2018 23:13:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Po jakim czasie od momentu wysłania opakowania i formularza zwycięzcy przychodzi nagroda z Ptasiego Mleczka Wedel obecnej loteriiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0