Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delfinka101

delfinka101

#6403664 Napisano: 15.09.2017 07:06:16 w Popraw sobie humor...
DLA TESTERÓW;
Znalezione w sieci 

Bardzo się ucieszyłem, kiedy pewna firma zaproponowała mi testowanie swojego najnowszego produktu - inteligentnej szczoteczki do zębów. Ucieszyłem się, bo będąc człowiekiem nowoczesnym i na bieżąco z technologią, miałem już inteligentną pralkę, inteligentną zmywarkę, lodówkę, inteligentną suszarkę do włosów, papier toaletowy, inteligentny prysznic, żel do włosów oraz inteligentną pastę do zębów z certyfikatem MENSY. Brakowało mi tylko szczoteczki. Zgodziłem się więc na wykonanie testów, podałem swój adres producentowi i zaczaiłem pod moimi inteligentnymi drzwiami na inteligentnego kuriera.
Kurier niestety okazał się nie tylko inteligentem, ale też intelektualistą. Zanim wydał mi przesyłkę, musiałem zdekonstruować z nim dyskurs poststrukturalnego teizmu, prowadzący do rozwarstwienia jednolitej skały wypowiedzi współczesnych krytyków posoborowego manicheizmu. Zajęło mi to ponad dwie godziny. W końcu podpisałem rysikiem tablet z potwierdzeniem odebrania paczki ze szczoteczką i zamknąłem się w sraczu.
Szczoteczka rzeczywiście była inteligentna. Jak dla mnie, nawet zbyt inteligentna. Żeby ją uruchomić, musiałem najpierw ściągnąć aplikację na telefon. Ściągnąłem. Aplikacja się zainstalowała i rozesłała wszystkim moim znajomym z Facebooka wiadomość, że zacząłem właśnie myć zęby. Dostałem sześćset lajków, sto dwadzieścia komentarzy z gratulacjami i dwieście pięćdziesiąt z tekstem „Pics or it didn’t happen”. Bardzo mnie rozbawiła myśl, że miałbym robić sobie zdjęcia z mycia zębów i wysyłać je znajomym, ale wtedy kamera zainstalowana w główce szczoteczki trzasnęła mi serię selfies i opublikowała je na Instagramie i Snapchacie z linkiem do strony producenta.
Potem było tylko gorzej. Moja szczoteczka sama nastawiała alarm, informujący mnie o konieczności umycia zębów. Nastawiła go na godzinę siódmą rano, dwunastą w południe, piętnastą i dwudziestą. Cztery razy dziennie odtwarzała piosenki Coldplay ze Spotify i nie byłem w stanie ich wyłączyć, póki nie włożyłem szczoteczki do pyska. Jeśli przez ponad dziesięć minut od pory mycia zębów nie zacząłem ich myć, szczoteczka automatycznie zmieniała repertuar na zespół Nickelback. Zrywałem się więc rano z łóżka, myłem zęby, potem zrywałem się w południe, zrywałem się po południu i wieczorem. Zaczynałem mieć już tego dosyć. Myślałem, że już nic straszniejszego mnie nie spotka w życiu.
Ale potem moja szczoteczka zapisała mnie do jakiejś internetowej Ligi Zęboczyścioszków, czy jak to tam się nazywało. Były rankingi. Dostawało się punkty i odblokowywało osiągnięcia. Sto punktów za mycie zębów ponad dziesięć minut. Dwieście za mycie osiem razy dziennie. Pięćset za mycie w środku nocy. Nie dało rady się z tego wypisać. Co chwila dostawałem powiadomienia, że „Jagódka umyła dzisiaj ząbki sześćdziesiąt osiem razy i wyprzedziła cię w zestawieniu Czyścioszków Tygodnia”, albo że „Marcel zadbał o uśmiech o 3:44 nad ranem, kiedy ty zjadłeś kebaba i poszedłeś spać”. To był koszmar.
Z czasem moja szczoteczka zyskała większą świadomość. Kazała nazywać się iWona. Zaczęła do mnie mówić, używając głośniczka do odtwarzania alarmów dźwiękowych. Zaktualizowała się i poszerzyła swoją funkcjonalność o alkomat. Kiedy wracałem z imprezy i myłem zęby, iWona mówiła: „Piłeś”. „Dwa piwa”, odpowiadałem. „Masz 1,5 promila”, mówiła iWona. „Dobra, cztery piwa”, odpowiadałem, „to jakiś problem?”. „Nie. Żaden problem”, mówiła moja szczoteczka. I wyłączała się na całą noc.
A kiedy spałem u jakiejś dziewczyny i brałem ze sobą swoją szczoteczkę, iWona darła się z łazienki na full volume: „Kim jest ta d***a? Może niech ona umyje ci zęby”. Nie wiedziałem, jak się tłumaczyć. Nie chciałem się kłócić ze szczoteczką do zębów. Zamknęliby mnie w szpitalu wariatów. Postanowiłem to skończyć. Zapakowałem iWonę do pudełka i odesłałem do producenta. Wieczorem dostałem od niej wiadomość: „Ty złamasie ze śmierdzącym pyskiem, myślisz, że nie stać mnie na nikogo lepszego?”, a od producenta dostałem maila z informacją, że zaprzyjaźniona firma wysyła mi inny produkt do testów.
Nieopatrznie odebrałem kolejną przesyłkę. Przysłali mi inteligentny wibrator. Zanim spakowałem go z powrotem do pudełka i wystawiłem za drzwi, zdążył zrobić zdjęcie, jak trzymam go w ręku i rozesłać je znajomym z informacją, że „Karol śmiało wkroczył do krainy analnych rozkoszy”. Skasowałem Facebooka, odciąłem nożyczkami do paznokci kabel od internetu i wyjechałem w Bieszczady żyć jako koza. I to był ostatni raz, kiedy testowałem nowy, inteligentny produkt." Wyświetl w wątku >>

delfinka101

#6402949 Napisano: 13.09.2017 13:54:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nic...kompletnie nic...już tyle dni Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6401095 Napisano: 08.09.2017 16:09:15 w SZUKAM....
Szukam osób które tez wygrały w konkursie Łowicz rowery. Mam pytanie bo dostalam telefon, pani mi na maila podała co mam wysłac i gdzie ale adres mailowy mi się nie zgadza z tym z regulaminu i do tego już mam podpisać i zeskanować potwierdzenie przyjęcia i przekazania nagrody. Skoro odbiera się to osobiście to chyba mogę przy odbiorze to podpisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6400834 Napisano: 08.09.2017 09:47:25 w Wkurza mnie...
shell napisał(a):

Dzień Dobry! (oby lepszy od poranka)Mój mega wqrw na paragony z Żabki, gdzie nie widać dwóch cyfr numeru paragonu W OGÓLE!!! emotka
Produktów nie kupowałam osobiście inaczej od razu bym zareagowała.
Co robić ludzie?  emotka   Kasa wydana na świństwa emotka , a paragon ma iść do kosza?! emotka

Iść po fakturę imienną:) Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

delfinka101

#6400402 Napisano: 07.09.2017 12:11:00 w Informują
Telefon z rowerami Łowicz w C4- Torun  Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6400398 Napisano: 07.09.2017 12:06:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
ROWER z Łowicz w C4 - Toruń emotka Wyświetl w wątku >>

delfinka101

#6400393 Napisano: 07.09.2017 11:58:20 w SZUKAM....
Szukam treści jakie musi być w oświadczeniu na Kaufland.Nie mam  nic po wejściu na stronę i nie mogę do regulaminu wejść ( ten z Persil i silan) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6400316 Napisano: 07.09.2017 09:42:10 w Połączenia nieodebrane
530741245?  zna ktoś ten numer? Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6400138 Napisano: 06.09.2017 17:08:11 w Platformy dla testerów- trnd itp.
Potwierdzenie zwrotu kosztów za jogurty Zott jutro TRND Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6399996 Napisano: 06.09.2017 12:31:55 w Platformy dla testerów- trnd itp.
Drugie potwierdzenie chęci udziału w kampanii Guinness Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6399510 Napisano: 05.09.2017 11:48:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wysłanych tyle kodów najpierw na lays później na lays max i co?Ani jednej nagrody ani jednej...emotka  Nic od poczatku loterii nic nie wpadło...czy tam są jakieś bramki?? Pewnie i tak nikt nie zdradzi tajemnicy Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6399100 Napisano: 04.09.2017 16:23:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nic,nic..totalnie nic..jedyne pocieszenie to i osoby którym pomogłam wygrały w Auchan. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6398795 Napisano: 04.09.2017 09:35:25 w Auchan
mama2006 napisał(a):

awi napisał(a):

basku napisał(a):

awi napisał(a):

Już wszystkie miasta obdzwonili?

właśnie? czy z krakowa dostał ktoś @?

a z torunia?

też Toruń mnie interesuje emotka

Toruń powiadomione wszystko zaraz w piątek ostatnie o 18,45:) Co by nie było,wygrały koleżanki.Ja im nie pisałam,tylko  podpowiedź o wierszyku i co ja dałam..same napisały a nigdy nie grały. Wyświetl w wątku >>
0 1 mama2006

delfinka101

#6397868 Napisano: 01.09.2017 16:13:45 w Auchan
Oj no to czekam czy uda się kolejny. Trafność jak na razie 3/4 Wyświetl w wątku >>
1 Halszka 0

delfinka101

#6397817 Napisano: 01.09.2017 15:00:11 w Auchan
nikos napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

basku napisał(a):

jak myślicie kiedy auchan będzie informował za ostatni etap?

W poniedziałek.

Mają 72 godziny od zakończenia etapu, więc ciekawe, bo termin mija w niedzielę w nocy.

Ale wolnych dni nie liczą, nam też nie liczą wolnych dni do odbioru nagrody Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

delfinka101

#6397809 Napisano: 01.09.2017 14:53:12 w Auchan
basku napisał(a):

jak myślicie kiedy auchan będzie informował za ostatni etap?

W poniedziałek. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6397807 Napisano: 01.09.2017 14:51:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
jakieś bony z Kaufland GSL 2x 50 zl ( ja już Kauflanda nie ogarniam który to konkurs) Wyświetl w wątku >>

delfinka101

#6397773 Napisano: 01.09.2017 13:53:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
50 zl do Kauflanda Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6397407 Napisano: 31.08.2017 20:16:58 w SZUKAM....
SZUKAM POMOCY; wysyłam na łowicz i mam błąd stale.Wie ktoś do ilu znaków tam jest? numer 4321? Nie wiem co ja źle robie,w regulaminie nic nie znalazłam na temat ilości znaków Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6396919 Napisano: 31.08.2017 09:53:59 w Wkurza mnie...
xooxooxoo napisał(a):

izkak napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

osoby na olx. Pani kupiła u mnie rzecz. pisze o 14:30 czy mogę podać numer nadawczy bo cisza z paczką . sprawdzam na e-monitoring paczka dostarczona o 13:30 eh

Mnie też wkurzają "klienci" z OLX  emotka Ja wiem, że ceny są umowne. Można negocjować, czasem nawet trzeba. No ale na litość boską jak wystawiam coś za 1000 zł i dostaję kilka propozycji w stylu "dam 600", "zamienisz się za...", "ja widziałam taniej w sklepie...", "kupię dziś, ale mam tylko 500" to po którejś z kolei wiadomości nie wiem czy się śmiać czy płakać. Zawsze odpowiadam grzecznie, staram się być uprzejma, jednak i tak często po nieprzyjęciu tych  "super propozycji" dostaję wiadomości z treścią niecenzuralną. emotka  Ciężko coś wygrać, a jeszcze ciężej sprzedać. Wnoszę o więcej konkursów pieniężnych...  emotka

To co się dzieje na OLX to jest naprawdę żenujący poziom.. Jasne, nie wszystkie wiadomości takie są ale ostatnio większość. Czasami można się pośmiać ale czasami to już tylko załamuję ręce. Tak jak piszesz tysiące wiadomości w stylu "dam 100 zł", "kupię za 10 zł z wysyłką".. Albo jeszcze lepiej "aktualne?" i później już zero wiadomości... Nie wiem naprawdę o co niektórym chodzi.

Ja na takie propozycje nie odpowiadam wcale. Za to miałam przypadek, ze wystawiłam  Roombe na sprzedaż, specjalnie jakieś 50 zł drożej by "łaskawie" cenę opuścić a babka mi kasę wpłaciła za wszystko i..zamilkła. Przestała na telefony i smsy opowiadać.Nić.Gdyby nie informacja sms od kuriera to nie wiedziałabym czy dostała cy nie, czy jest zadowolona itd. Wyświetl w wątku >>
0 0