Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delfinka101

delfinka101

#6362372 Napisano: 31.05.2017 15:12:15 w Lay's
No ja to jestem dobra haha.Syn wysłał zgłoszenie w drugim etapie ja też jedno i oczekuję 2 walizek hahaha. Dobre..Lepsi puszczali po kilka i nic nie wygrali a mi się walizka marzy haha Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6361685 Napisano: 30.05.2017 11:59:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Szlak mnie trafia o ile w Auchan miałam tylko kilka paragonów to w mlekovicie naprawdę spore szanse i co..jak zwykle zero Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6361630 Napisano: 30.05.2017 11:05:51 w Lay's
cb656 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Potwierdzam, że są i małe promocyjne. Kupiłem całą tasiemkę 10szt cebulkowych po 1,79 emotka Więcej nie zamierzam w tę loterie inwestować emotka bo znając Lidkę przed trafieniem do loterii będzie jeszcze pewno selekcja kto na pewno do puli zgłoszeń trafi, a kto pierwszej selekcji nie przejdzie emotka Nazwiska dla materaca nie zmienie, choć ten Paryż mi się marzy! emotka

mariolakal napisał(a): Czy ktoś wyhaczył już gdzieś te nowe paczki z latem /czy jakoś tak/ ? Czy małe paczki też biorą udział?  emotka

edit: "pierwszej selekcji" nie przejdzie ta gapa, która do nowej promocji wyśle kody z zakończonej promocji emotka
CEBULKOWE to nie ta bajka. emotka Mowa o trzech NOWYCH, eksperymentalnych smakach:

Też mi się tak wydaje,że tylko te nowe 3 smaki.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6361482 Napisano: 29.05.2017 23:07:31 w Dziś cieszę się z.....
bethan napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

ale sos beszamelowy robi sam

To akurat prościzna emotka

ja nigdy nie zrobiłam dobrego Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6361478 Napisano: 29.05.2017 23:00:30 w Dziś cieszę się z.....
mczarna napisał(a):

aurorcia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Cieszę się ,ze w czasie mojej choroby mój 15 latek codziennie gotuje mi obiady i codziennie inny i  nie używa gotowców ani zupek w proszku itd..nawet nie używa kostek rosołowych..same zdrowe produkty....do tego robi zakupy konkursowe opisuje paragony , kazdy konkurs w inną koszulkę z opisem do segregatora. Mój syn to moja największa wygrana

Nie ciesz się, rośnie konkurencja emotka

hmm, 15 lat to chyba coś powinien umieć?

Coś na pewno ale obiady które gotuje to nie są proste dania. On mi serwuje dania których ja  nigdy nie robiłam, chociaż jego popisowe to lazania ( płaty kupujemy ale sos beszamelowy robi sam) Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delfinka101

#6361477 Napisano: 29.05.2017 22:57:48 w Dziś cieszę się z.....
aurorcia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Cieszę się ,ze w czasie mojej choroby mój 15 latek codziennie gotuje mi obiady i codziennie inny i  nie używa gotowców ani zupek w proszku itd..nawet nie używa kostek rosołowych..same zdrowe produkty....do tego robi zakupy konkursowe opisuje paragony , kazdy konkurs w inną koszulkę z opisem do segregatora. Mój syn to moja największa wygrana

Ale moja własna..pierwsze sukcesy już ma. tablet za  projekt kalendarza uczniowskiego, 100 z Lays, bony do Apart - lokalny  z marszu odpowiadał na pytania i pokonał dorosłych

Moje chłopaki też super, zakupy zrobią konkursowe itp, ale wszyscy to umysły ścisłe, więc konkurencja żadna a jak proszę ich o pomoc to patrzą na mnie jak na zjawę emotka

Mój tez umysł ścisły do tego asperger więc całkiem inne spojrzenie na zadanie do wykonania. Do tego  zawsze krótko i na temat Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delfinka101

#6361468 Napisano: 29.05.2017 22:51:32 w Dziś cieszę się z.....
aurorcia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Ale moja własna..pierwsze sukcesy już ma. tablet za  projekt kalendarza uczniowskiego, 100 z Lays, bony do Apart - lokalny  z marszu odpowiadał na pytania i pokonał dorosłych Wyświetl w wątku >>

delfinka101

#6361460 Napisano: 29.05.2017 22:47:41 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się ,ze w czasie mojej choroby mój 15 latek codziennie gotuje mi obiady, codziennie inny i  nie używa gotowców ani zupek w proszku itd.Nawet nie używa kostek rosołowych, same zdrowe produkty. Do tego robi zakupy konkursowe opisuje paragony , każdy konkurs w inną koszulkę z opisem do segregatora. Mój syn to moja największa wygrana Wyświetl w wątku >>

delfinka101

#6361184 Napisano: 29.05.2017 13:33:42 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Mysia napisał(a):

mam sporo plików na kompie, ale teraz mniej z niego korzystam, dlatego większość tworzę na kartkach i czasem ciężko mi to przepisać...

emotka Nie przejmuj się. Mój poziom nieogarnięcia zatacza coraz szersze kręgi... ostatnio nawet pisać na karteczkach mi się nie chce, "złapałem się" na tym, że z lenistwa uruchamiam dyktafon w smartfonie i nagrywam emotka
Jest taka funkcjonalność Google, która wypowiedziane słowa zamienia na tekst pisany, można skopiować... emotka

Ja wysyłam do siebie samej wiadomość na messenger , kopiuje tekst i wysyłam jako sms:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6361183 Napisano: 29.05.2017 13:31:51 w Wkurza mnie...
edzia3 napisał(a):

A mnie wkurza mój pech.Jeśli tylko wygram jakąś nagrodę to się okazuje:że mój sklep nie brał udziału albo lista sklepów jest inna niż w regulaminie,a dzisiaj wysyłam na Bic Natura scan a tam jest data miesiąca tak mało widoczna że prawie wcale rok w porządku,dzień też a miesiąc prawie wcale tak jakby palcem tłustym dotknięte i co wielka d..  A już myślałam że mój pech przeszedł na męża i nic.

Mam podobnie za to moje dziecko ma istne szczęście. Nie czytał regulaminu a zakupił laysy w jedynym Tesco w Toruniu które bierze udział w konkursie. Wyświetl w wątku >>

delfinka101

#6360507 Napisano: 26.05.2017 13:45:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czemu na tyle szans w mlekowicie ani jednej małej nagrody, w auchan nic, w nestle nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6360495 Napisano: 26.05.2017 13:24:49 w Lay's
aurorcia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

joan napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Nie żebym była pazerna, ale we dwoje zawsze raźniej dlatego chciałabym 2 słoneczne walizki emotka

Dwa telewizory, dwie walizki... się z Lay'sami szykujesz na rozwód, czy jak? emotka

Wręcz przeciwnie, 2 walizki na wakacje z mężem, będziemy pięknie wyglądali z takimi samymi walizkami emotka  A rozwodu nie muszę brać, bo podczas ślubu zawarliśmy umowę małżeńską, czas trwania 20 lat i po tym czasie jak nie przedłużymy to sama wygaśnie i te 20 lat mija za niecałe 3 miesiące emotka

Poważnie?? Jest coś takiego? Czy daje się wkręcić?? emotka

Chyba nie ma, ale ja od tylu lat o tym mówię, że już prawie w to uwierzyłam emotka

O ja naiwna..no tak tego Aspergera po kimś to moje dziecko ma emotka   Ps; ciekawe czy w jednym etapie nagrodzą rodzinnie, bo ja mam swój paragon a dziecko ma swój Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6360485 Napisano: 26.05.2017 13:08:50 w Lay's
aurorcia napisał(a):

joan napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Nie żebym była pazerna, ale we dwoje zawsze raźniej dlatego chciałabym 2 słoneczne walizki emotka

Dwa telewizory, dwie walizki... się z Lay'sami szykujesz na rozwód, czy jak? emotka

Wręcz przeciwnie, 2 walizki na wakacje z mężem, będziemy pięknie wyglądali z takimi samymi walizkami emotka  A rozwodu nie muszę brać, bo podczas ślubu zawarliśmy umowę małżeńską, czas trwania 20 lat i po tym czasie jak nie przedłużymy to sama wygaśnie i te 20 lat mija za niecałe 3 miesiące emotka

Poważnie?? Jest coś takiego? Czy daje się wkręcić??emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6360201 Napisano: 25.05.2017 20:34:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Do kiedy mają wysyć nagrody z POCIĄG DO NAGRÓD?  Ciekawe czy zdążę przed wakacjami na bazarek wystawić?  No i ciekawe jakiej wartości są te smartwatch'e Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6359888 Napisano: 25.05.2017 09:20:37 w Wkurza mnie...
Aby było sprawiedliwie kropelkarosy  też dostała  blokadę za wysyłanie linków do rejestracji na jakimś *** tajnym forum Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6359822 Napisano: 24.05.2017 23:22:02 w Wkurza mnie...
pawol napisał(a):

Wkurza mnie donosicielstwo i samolubstwo wielu osób na tym forum.

Nie życzę sobie wiadomości od ciebie dlatego cie zablokowałam..tak jestem samolubem i nie rejestruje się na durnych portalach Wyświetl w wątku >>

delfinka101

#6359656 Napisano: 24.05.2017 16:41:28 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

...bardzo lubiłam Wodeckiego ale w dniu jego śmierci musiałam uśpić mojego 14 letniego psa i powiem wam przed samą sobą było mi wstyd bo bardziej mnie obchodził mój pies niż to, że odszedł człowiek znany.
Dla mnie jego śmierć nic nie zmieniła a uśpienie mojego psa zmieniło dla nas dużo więcej

emotka Z czego się "tłumaczysz"? To takie naturalne przecież. "Wkurzyłbym się", a przynajmniej skrzywił z niesmakiem, gdybyś wtedy miotała się na lewo i prawo, pomstując "co wy mi tu o jakimś obcym człowieku, który mnie nic nie obchodzi, kiedy ja tu osobisty dramat przeżywam". Takiego czegoś bym nie zniósł. Bo to jest obszar osobistej wrażliwości, którego nie należy kalać. Nikomu nie wolno. emotka

Nie przyszłoby mi to do głowy, zresztą obolałej głowy bo nadal wyje.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delfinka101

#6359595 Napisano: 24.05.2017 14:08:50 w Wkurza mnie...
Wiecie co bardzo lubiłam Wodeckiego ale w dniu jego śmierci musiałam uśpić mojego 14 letniego psa i powiem wam przed samą sobą było mi wstyd bo bardziej mnie obchodził mój pies niż to,że odszedł człowiek znany. Dla mnie jego śmierć nic nie zmieniła a uśpienie mojego psa zmieniło dla nas dużo więcej...
ps; wkurza mnie użytkownik;pawol  ...człowieku przestań mi spamować na pw. Nigdzie się nie zarejestruję Wyświetl w wątku >>

delfinka101

#6358573 Napisano: 22.05.2017 13:20:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
100 zł do DUKA -karta z Tesco Palmy. LISTEM ZWYKŁYM ! Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6358046 Napisano: 19.05.2017 17:56:51 w SZUKAM....
Develey  gdzie odsyła się oświadczenie do smolara  pocztą czy mail? Nie mogę otworzyć regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0