Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delfinka101

delfinka101

#6350791 Napisano: 27.04.2017 11:58:24 w Wkurza mnie...
akaska napisał(a):

A mnie wkurza to, że mi nie przyjęli synka do przedszkola. Powód? Chciałam go zapisać do miasta 6 km od domu, ale mieszkamy na WSI! Mamy szkołę 1,5 km od domu, ale co z tego, kiedy od września ma być rozwiązana?!? Paranoja.

Może wystarczy odwołanie napisać i świstek dołączyć o likwidacji szkoły od września. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6350709 Napisano: 27.04.2017 11:01:26 w Wkurza mnie...
Ponieważ nie pijam 3 w 1 miałam nie grać..ale wsypię do słoiczka.... Koszt niewielki. koledzy syna i on sam chętnie wypiją:P 
Ps; wkurza mnie ingerowanie w to co kto może a co nie i co powinien zrobić z konkursowymi produktami. skoro ktoś to wypije to produkt nie zmarnowany Wyświetl w wątku >>

delfinka101

#6350643 Napisano: 27.04.2017 08:58:39 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

moskala22 napisał(a): Wkurza mnie NESCAFE  emotka emotka emotka emotka emotka

Mnie też emotka
Bo ta 3w1 jest ohydna a szkoda mi wysypywać  emotka

Do słoiczka odsypywać można. Później gości tym uraczysz emotka  

No brawo, brawo emotka Dużo słyszałem o "słynnej na cały świat polskiej gościnności", tylko nie wiedziałem, że potrafi tak wyglądać emotka

Ale dlaczego? Ja bardzo lubię 3w1 i byłabym zachwycona, gdyby ktoś mnie nią poczęstował, więc nie uważam, że częstowanie nią gości (jeżeli sobie tego życzą) jest czymś złym  emotka

Ja nie kwestionuję tego, że gość może być zachwycony smakiem, tylko potępiam intencje!
"Jest ohydna, dajmy ją gościom".

Och doprawdy? Dla jednej osoby jest ohydna dla inny jest rewelacyjna. Przesypana do słoiczka może poczekać na osobę której będzie smakowało. Ja nie widzę w tym nic złego.Intencje? Jakie intencje? Czyli twoim zdaniem skoro nie lubi to;
1.nie powinna grac 
2. jeżeli jednak gra to powinna pić
3.jeżeli jednak ośmieliła się grac, nie chce pic to powinna wyrzucać? 
Na szczęście nikt nie musi się ciebie pytać co ma robić z produktem konkursowym. Wiesz...a dobrymi intencjami to jest piekło wybrukowane...więc nie doszukuj się tu intencji.tylko zwykłej logiki. Ja nie wypiję ale chcę wygrać ale może komuś będzie smakowało i nie muszę wyrzucać Wyświetl w wątku >>

delfinka101

#6350548 Napisano: 26.04.2017 21:32:25 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Wkurza mnie NESCAFE  emotka emotka emotka emotka emotka

Mnie też emotka
Bo ta 3w1 jest ohydna a szkoda mi wysypywać  emotka

Do słoiczka odsypywać można. Później gości tym uraczysz emotka   Wyświetl w wątku >>

delfinka101

delfinka101

#6350082 Napisano: 25.04.2017 21:44:43 w Wkurza mnie...
gosia16 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Mnie wkurza Heineken 31 kapselków z kodami wysłałam i nic...... emotka emotka Próbowałam o każdej porze i nic emotka

Dopiero  31 ,ja 500 i dopiero kega parę dni temu trafiłam

500 emotka emotka emotka serio?

nooo   emotka niestety emotka

no to lipa, że tak powiem ale może coś jeszcze wpadnie życzę powodzenia...a ja sobie po jednym kapselku co jakiś czas wbijam i chce coś ugrać,  to się ubawiłam sama z siebie... emotka

wbijaj ,ja w poprzedniej odsłonie trafiłam PS4 i miałam znacznie mniej kapsli

13 kapslem wygrałam bilet na półfinał:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6349825 Napisano: 25.04.2017 12:16:04 w Wkurza mnie...
Wkurzam sie bo własnie otrzymałam smsa ze danych nie podałam. TESCO Palma a odesłałam i co teraz? Niby mam wysłać ale nie wiem czy to jakiś prefix czy co Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6349815 Napisano: 25.04.2017 12:05:56 w SZUKAM....
Odesłałam dane na Palmę w tesco i  właśnie dostałam smsa iż nie odesłałam danych. Może mi ktoś  powiedzieć czy jakiś prefix sie daje czy wystarczy tylko napisać i doesłać? Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6349806 Napisano: 25.04.2017 11:55:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Chyba limit odkurzaczem i biletem wyczerpałam Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6349599 Napisano: 24.04.2017 19:41:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ani ja ani młody w laysach nie trafił a ja to nawet z szymanowskiej nic.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6349296 Napisano: 23.04.2017 21:59:41 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

...uparłam się i wycofali mi nieszczęsna kawę i nabili ponownie a ja guła zapomniałam, ze tam też miałam mlekowitę nabitą. Niech mi ktoś powie, ze  dobrze ze się uparłam a pani była w błędzie? Czy to może jednak ja źle rozumie regulamin i ich by wydruk by wystarczył. 

A jakie to ma znaczenie teraz, po fakcie? Masz paragon i wyluzuj.

Bo teraz jak już lezę w łóżku zastanawiam się czy przypadkiem niepotrzebnie zrobiłam zamieszanie a one i tak mają tam urwanie glowy Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6349286 Napisano: 23.04.2017 21:25:17 w Wkurza mnie...
Syn wygnał mnie na zakupy do intermarche i..nie dosyć,ze chora jestem i znowu mam temperaturę po tej wyprawie, kasjerka mój paragon na pół potargała a właściwie to kasa i wmawiano mi iż wydruk elektroniczny z komputera wystarczy. Oczywiście uparłam się i wycofali mi nieszczęsna kawę i nabili ponownie a ja guła zapomniałam,ze tam też miałam mlekowitę nabitą. Niech mi ktoś powie,ze  dobrze ze się uparłam a pani była w błędzie? Czy to może jednak ja źle rozumie regulamin i ich by wydruk by wystarczył.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6349179 Napisano: 23.04.2017 12:07:12 w WC - rozmowy o wszystkim
kalka napisał(a):

ziolko napisał(a):

Mam pytanie natury prawnej, ale też moralnej...
Dziś byłam świadkiem jak jedna pani pod centrum handlowym (kilkanaście sklepów, w tym PiP, Rossmann i inne), parking z 3 stron otoczony sklepami - zaparkowała na miejscu dla niepełnosprawnego. Jak jej zwróciłam uwagę, że zaparkowała na takim miejscu, to ona na to "wiem". Ja zdumiona, mówię, że jak nie ma uprawnień, to może zapłacić za to karę. A ona na to, że ma kartę  emotka
I skomentowała jeszcze, że przecież na czole nie ma napisanego, że jest inwalidką, a karta jest męża. I tu jest problem. Czy ona, jako osoba pełnosprawna, jeżdżąca sama, bez męża, może posługiwać się jego kartą i parkować na miejscach wydzielonych dla niepełnosprawnych?? Z tego co wiem, to karta jest wydawana na osobę a nie na samochód.
Dodam, że lala ok 60, na około 12 cm szpilce, bez okularów, poruszająca się normalnie. 

Zresztą... z tego co widziałam, to na 3 miejsca specjalne każde było zastawione "zwykłym" samochodem bez uprawnień  emotka emotka  A Straż miejska ma to gdzieś.. a tak by wzbogacili kasę miejską... wystarczyłoby tylko postać godzinę na parkingu  emotka

Dokładnie, problem tkwi w uczciwości ludzi, ale też w braku egzekwowania prawa przez Straż Miejską, czy Policję  emotka   
Ostatnio przed Lidlem wszystkiej dwa miejsca dla rodzin z dziećmi były zajęte przez samotne młode paniusie (choć dalej były wolne miejsca park. tylko trzeba by było przejść pół parkingu). Akurat jedna parkowała, gdy wjeżdżałam na parking, a druga podeszła do swego autka, gdy już wchodziłam do sklepu.(nawet nie miały fotelików dziecięcych)  Miałam ochotę podejść i zwrócić uwagę, ale byłam właśnie z "wyrywającym" mi się dzieckiem, które ciągnęło mnie po upragnionego rogaliczka  emotka   
Zauważyłam, że ten parkingowy proceder jest niestety praktykowany notorycznie (podobne sytuację widziałam przed Leclerkiem i na parkingach w dużych CH), no ale niestety, o ile można prawnie egzekwować nie zajmowanie miejsc inwalidom, o tyle w przypadku miejsc dla rodzin z dziećmi to tylko kwestia kultury, wrażliwości i zwykłej przyzwoitości emotka

Jeżeli chodzi o miejsca dla niepełnosprawnych jestem niestety podła, podchodzę i informuję że ma  nie parkować w tym miejscu albo zadzwonię na straż miejską.  Wyświetl w wątku >>

delfinka101

#6349085 Napisano: 22.04.2017 20:06:23 w Lay's
Mam jeszcze na 2 hasła jedno ja drugie syn puści. Musi się uczyć, bo ktoś musi przejąć pałeczkę.Mam nadzieję, ze będzie pisał lepiej niż ja. Będą jeszcze 2 szansy:)  Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6349064 Napisano: 22.04.2017 17:37:41 w Lay's
Wy tak na poważnie? Ja w całym konkursie łącznie z synem puściłam może 11 zgłoszeń. Muszę go uświadomić,ze walczy nie tylko z osobami które rewelacyjnie piszą ale też z hurtownikami Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delfinka101

#6349005 Napisano: 22.04.2017 12:27:24 w Lay's
tytomaszszczescie napisał(a):

szukam małej pomocy w Laysach, co oni lubią...........?

Lay'sy lubią Pepsi..z wzajemnością:)  Wyświetl w wątku >>

delfinka101

#6348843 Napisano: 21.04.2017 16:59:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ani vox ani heineken ani nescafe ani mokate..nic totalnie nic Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6348610 Napisano: 21.04.2017 10:03:43 w Lay's
aurorcia napisał(a):

To tak w ramach mobilizacji dla was, bo ja już pasuje w tym konkursie emotka

Miałam już nie grać...ale zmotywowałaś mnie. Kiedy wygrywa osoba z forum która na forum jest długo anie robi konto by napisać iż telewizor wygrała to aż chce się znowu próbować.  Wyświetl w wątku >>

delfinka101

#6348514 Napisano: 20.04.2017 23:01:42 w Lay's
stokrotka238 napisał(a):

po ile sprzedajecie te koszulki?

Ja wystawie na bazarku charytatywnym bo nie wiem jak ją wycenić Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6348407 Napisano: 20.04.2017 17:33:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ani laysy ani heineken nic, nic ,nic Wyświetl w wątku >>
0 0