Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delfinka101

delfinka101

#6252107 Napisano: 09.09.2016 12:30:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
ITM Olimpiada. 
Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6251661 Napisano: 08.09.2016 15:35:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Torba Oreo x 2 mam już do kompletu 1x Milka..czyli trzeba 4 zgłoszenie wysłać i..wygrać milkową  by było równo Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6249714 Napisano: 04.09.2016 10:27:02 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Całkowicie się nie wyeliminuje, bo każdy ma swoich znajomych i załatwi sobie okrężną drogą. ale skończy się,ze ktoś kto 5 lat jest na forum ma 3 dodatkowe konta i tylko z nich szuka paragonów.Paragony prosi o wysłanie na adresy rodziny a najlepiej płaciłby nie przelewem tylko doładowaniem.

A czym de facto rozni sie w kontekscie paragon-gate kupowanie paragonu z konta x i konta y, wysylanie go na siebie, czy na kota, placenie przelewem lub doladowaniem? W mojej ocenie niczym.
Mysle, ze Ci, ktorzy licza na pojawienie sie wiekszej rezerwy, rozczaruja sie szybko.
A jesli admini, ktorych prace szanuje bardzo, licza, ze poprawi sie reputacja e-konkow, to mysle, ze rozczarowanie bedzie jeszcze wieksze. Bo mugole nie kojarza nas z graniem bez paragonu, a z udzialem w duzej liczbie konkursow i czestym wygrywaniem, a to juz jest dla nich samo zlo.

Ja jednak liczę iż  więcej nagród wpadnie tym którzy do tej pory uczciwie kupowali produkty na konkurs.  Wyświetl w wątku >>

delfinka101

#6249705 Napisano: 04.09.2016 09:39:18 w Wkurza mnie...
Całkowicie się nie wyeliminuje, bo każdy ma swoich znajomych i załatwi sobie okrężną drogą. ale skończy się,ze ktoś kto 5 lat jest na forum ma 3 dodatkowe konta i tylko z nich szuka paragonów.Paragony prosi o wysłanie na adresy rodziny a najlepiej płaciłby nie przelewem tylko doładowaniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6248927 Napisano: 01.09.2016 21:48:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
Torba MILKI...jednym zgłoszeniem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6248659 Napisano: 01.09.2016 13:51:10 w Kaufland konkursy
delvitto napisał(a):

Pitach napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pitach napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

nataszka napisał(a):

Konkurs z Audi i dopisek na stronie konkursowej:

UWAGA: warunkiem odebrania nagrody jest okazanie oryginału paragonu 
i jego poprawna weryfikacja w systemie sprzedaży Kaufland.

Bardzo podoba mi się ten dopisek!!!

Mnie również ale widziałam za to jak kasjerki chowają paragony sobie...

A ja kompletnie nie rozumiem "hejtowania" kasjerów za to,że zabierają paragony - co z tego? Dlaczego konkursowicz,który przetrzepuje wszystkie wózki i całą powierzchnię marketu w poszukiwaniu paragonów jest cacy,a kasjerka be ?

Może temu: (mnie osobiście to nie przeszkadza, ale może innym już tak)

1. W Konkursie nie mogą brać udziału osoby zatrudnione przez Organizatora, a także członkowie ichrodzin, tj. wstępni i zstępni w pierwszym stopniu pokrewieństwa (tj. rodzice i dzieci) orazmałżonkowie i rodzeństwo. 

A w którymś punkcie jest napisane że organizatorem jest kaufland... Czyli kasjerka jest pracownikiem Kauflandu emotka  

Tak - to tyle,jeśli chodzi o teorię,która - jak wszyscy wiemy - rzadko chodzi w parze z praktyką.

Myślę,że dla znacznej większości kasjerów,te paragony są szansą na odebranie bonów,które na pewno w jakiś sposób pomagają podreperować domowy budżet.Wynagrodzenia na takich stanowiskach nie są oszałamiające i rozumiem stosowanie zasady - każdy orze jak może emotka

Prawda jest taka,że świadomie pozostawiony paragon staje się własnością niczyją,a w nabyciu praw do niego obowiązuje stara zasada - kto pierwszy,ten lepszy emotka

a może nie do końca jest tak, jak myślicie? chociaż, może wszystko zależy od sklepu...
kiedy były w biedrze konkursy na piwo, to zazwyczaj robiąc zakupy, zabierałam z koszyków zostawione paragony, bo piwa nie lubię i nie kupuję, a że był to towar popularny, więc była szansa że zagram na znalezione emotka  
kiedyś będąc w biedronce w innej części miasta spotkałam tam (pracującą) swoją znajomą, sąsiadkę prawie, z którą miałam kiedyś wręcz kumpelskie układy, co mi szkodziło zapytać...
Otóż, nie ma mowy, by kasjerki zabierały paragony, wszystko co ląduje do ich kosza, jest zbierane, trafia do jednego worka, do pojemnika pod klucz, i jest prasowane (cokolwiek to znaczy). Podobno nawet papierka żadna nie wyniesie. 
Nie wiem, czy mówiła prawdę, ale jesli tak jest, to w innych sklepach może są też jakieś wytyczne dotyczące paragonów, może my - grając -myślimy, że wszyscy inni też dookoła grają? 

Mój paragon za 15 zł pani wyrzuciła a paragon za ok 120 schowała do notesu...ale prędzej na bony tak jak mówią inni.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6248645 Napisano: 01.09.2016 13:43:48 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

joan napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

(...) Mój pomysł póki co jest taki, żeby zamknąć "Paragony", wprowadzić poprawki w regulaminie, dozwolić na kupowanie i sprzedawanie paragonów w wątku "Zakupy na konkursy - usługi" wyłącznie na trwające konkursy i, cóż, dowalić mi i ziółkowej roboty w ręcznym weryfikowaniu aktualności konkursów licząc przy tym na Waszą pomoc przy zgłaszaniu nieuczciwych postów.

Na mnie możecie zawsze liczyć emotka

brawoemotka

emotka

HURAAAA....:)  Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6248638 Napisano: 01.09.2016 13:37:56 w Kaufland konkursy
Pitach napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

nataszka napisał(a):

A ja kompletnie nie rozumiem "hejtowania" kasjerów za to,że zabierają paragony - co z tego? Dlaczego konkursowicz,który przetrzepuje wszystkie wózki i całą powierzchnię marketu w poszukiwaniu paragonów jest cacy,a kasjerka be ?Chyba Ci się pomyliło co to znaczy hejtowanie..

Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6248635 Napisano: 01.09.2016 13:33:20 w Kaufland konkursy
No z tymi bonami moze być prawda ,nie pomyślałam o bonach hihihi Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6248591 Napisano: 01.09.2016 12:51:16 w Kaufland konkursy
nataszka napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6248505 Napisano: 01.09.2016 11:06:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
Naszyjnik Yes z superpharm  Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6248499 Napisano: 01.09.2016 10:57:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony 200 zł do ITM z Familijnych...kurier włożył kopertę do skrzynki..nawet już nie dzwonił hihihi Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6248353 Napisano: 31.08.2016 22:37:29 w Wkurza mnie...
bridget napisał(a):

Monika11 napisał(a):

A ja powiem tak -nie jestem święta -sytuacje są różne ( KOT..PIES.. )-są różne zdarzenia losowe emotka )) .. mi też się zdarzyło szukać paragonu-tylko najśmieszniejsze jest to że Ci co gadają dużo.. sami się ogłaszają w Top-ie paragonów po każdym konkursie... wystarczy zrobić małe podchody ..Ci ---- których tak wkurza TOP -Paragony -SAMI SIĘ OGŁASZAJĄ W TYM TOPIE:)))) i to jest zabawne emotka ))

Monia nikt nie jest święty  , każdemu może zdarzyć się coś sporadycznie, ale  są osoby które notorycznie poszukują paragonów. Czasem można usprawiedliwić nadprogramową wygraną - wszak  paragon swój mamy, ale grac z  góry bez?, bo coś kosztuje?

Ja się nie ogłaszam a jak ktoś chce kupić to cena jest taka,że mu się odechciewa. Wyświetl w wątku >>

delfinka101

#6248347 Napisano: 31.08.2016 22:28:50 w Wkurza mnie...
O to właśnie chodzi. Kiedys ten top był sporadycznie odwiedzany..teraz  przestali robić zakupy i wolą kupić paragonz a grosze jak już wygrają i jest to notoryczne Wyświetl w wątku >>

delfinka101

#6248204 Napisano: 31.08.2016 18:10:54 w Wkurza mnie...
Ciekawe czemu tyle problemów? Kto na tym straci a kto zyska za dużo? Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6248170 Napisano: 31.08.2016 17:17:33 w Wkurza mnie...
Słaby argument,że  nie wiadomo czy konkurs zakończony..Będzie wiadomo zaraz po wpisie będzie informacja;konkurs zakończony  paragon niech ci odda ten chomik co go pożarł.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6247724 Napisano: 30.08.2016 17:27:56 w Wkurza mnie...
Ci "nowi" to starzy wyjadacze....Kiedyś konkursowicze szli na jakość teraz idą na ilość. Ostatnio uświadomiła mnie pewna soba ile ludzie wysyłają zgłoszeń. Wiec jak coś wygrywam moim 1 zgłoszeniem to i tak wielki sukces Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6247563 Napisano: 30.08.2016 12:06:52 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

kalka napisał(a):

I nie wątpię w przerabianie cyferek na paragonie, ale w drukowanie fiskalnych paragonów - za co grozi bezwzględna kara więzienia- dla zdobycia jednej, czy kilku pralek, a nawet samochodu nie mogę uwierzyć. Chyba, że ktoś ma niezbite dowody na takie praktyki, to chętnie sama zgłoszę to do prokuratury emotka  

Bo przecież nie można mieć ot tak kasy fiskalnej i ot tak sobie drukować paragonów. Chyba, że ktoś ma sklep i robi sobie fikcyjny obrót na cele konkursowe ... to inna sprawa. Ale stwierdzenie, że ktoś "sobie drukuje" paragony wprowadza w błąd, bo przecież nie można wejść w posiadanie kasy fiskalnej do celów bliżej niesprecyzowanych. 

Przeglądnij allegro..kupisz kasę fiskalną bez problemu. Zawsze zastanawłaaim sie dlaczego takim powodzeniem cieszą sie rolki do kasy tesco itd..

Może dlatego, że sklepikarze, są bardzo dużą grupą społeczną, a drukowanie i wydawanie paragonów jest prawnym obowiązkiem, więc rolki szybko się zużywają i wciąż mają popyt  emotka   
Mam pytanie Delfinka: to drukowanie fałszywych paragonów fiskalnych w Stokrotce, to Twoje podejrzenia, czy niezbity fakt, na który masz dowody? Jaka agencja robiła tę loterię? Chętnie zajmę się tą sprawą, bo jeśli to prawda, co piszesz, to prokuratura chętnie się tym zajmie. Poza tym,jeśli agencja wiedziała o drukowaniu fałszywych paragonów fiskalnych i nie zgłosiła tego, to też prawnie ponosi odpowiedzialność .
Podaj proszę te szczegóły Delfinka - bo nie ma co bić piany na forum-trzeba czym prędzej zgłosić to do prokuratury! Chętnie zaraz to zrobię  emotka

To było już sporo czasu temu..chyba nawet 2- 3 lata.Pamiętam ,ze do wygrania był samochód  opel adam. Niestety szczegółów już nie pamiętam ale to informacja  z agencji.Mówili wtedy o zgłoszeniu sprawy do odpowiednich instytucji.Czy zgłosili..nie mam pojęcia. Co do rolek..naprawdę uważasz ,ze sklepikarz kupuje rolkę z nadrukowanym napisem TESCO? To było całkiem dawno i dziwiłam się,ze rolka został a wylicytowana za kwotę ok 200 zł.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6247549 Napisano: 30.08.2016 11:50:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Czerwony kubek z M&M. Co śmieszniejsze  kupiłam zestaw z czerwonym kubkiem..i taki sam mi wysłali hihihi Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#6247528 Napisano: 30.08.2016 11:18:34 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

kalka napisał(a):

I nie wątpię w przerabianie cyferek na paragonie, ale w drukowanie fiskalnych paragonów - za co grozi bezwzględna kara więzienia- dla zdobycia jednej, czy kilku pralek, a nawet samochodu nie mogę uwierzyć. Chyba, że ktoś ma niezbite dowody na takie praktyki, to chętnie sama zgłoszę to do prokuratury emotka  

Bo przecież nie można mieć ot tak kasy fiskalnej i ot tak sobie drukować paragonów. Chyba, że ktoś ma sklep i robi sobie fikcyjny obrót na cele konkursowe ... to inna sprawa. Ale stwierdzenie, że ktoś "sobie drukuje" paragony wprowadza w błąd, bo przecież nie można wejść w posiadanie kasy fiskalnej do celów bliżej niesprecyzowanych. 

Przeglądnij allegro..kupisz kasę fiskalną bez problemu. Zawsze zastanawłaaim sie dlaczego takim powodzeniem cieszą sie rolki do kasy tesco itd.. Wyświetl w wątku >>
0 0