Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delfinka101

delfinka101

#5364080 Napisano: 15.09.2012 01:24:05 w Oddam za darmo
Mam do oddania bajki,które były dołączone do gazet.Oddam za zwrot kosztu znaczka.Proszę na pw pisać które,bo pewnie nie wszystkie bajki dzieci lubią.
- Rumcajs
- Tabaluga, 3 różne płyty
- Popeye
- Świnka Porky
- Hulk 4 płyty różne

Pisac na pw z podaniem tytułów, bo potem mówie innym że zarezerwowane.Najlepiej wszystkie do jednej osoby Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#5363225 Napisano: 14.09.2012 03:45:35 w Wkurza mnie...
Depresja konkursowa..chyba ktoś urok rzucił i ja domyślam się kto....Mam laleczkę voodoo i nie zawaham się jej użyć Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#5363176 Napisano: 14.09.2012 02:53:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wszystko na nie.Saga-nie, wszystkie konkursy paragonowe - nie..teraz jeszcze nic w konkursie cinema city..a takie mieliśmy fajne zaklęcie..To co wygrało też jest fajne.No i fajniejsze:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#5363051 Napisano: 14.09.2012 01:08:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper napisał(a):

Mi zasady Joan bardzo się podobają emotka
Ja już i tak biorę udział tylko w konkurach w których trzeba podać numer paragonu. No chyba, że akurat tak się zdarzy, że trzeba kupić coś, co i tak bym kupiła, to jak mam paragon, to biorę udział w konkursie, ale z zasady omijam konkursy bez weryfikacji paragonów, żeby nie denerwować się wątkiem paragony, po ogłoszeniu wyników.

Może jestem naiwna, ale mam zasadę- liczba zgłoszeń= liczba paragonów, a w konkursach bezparagonowych gram tylko na siebie (czasem męża namówię, żeby też zagrał), a nie gram na całą rodzinę, psa + chomika.

Jestem w szoku jak czytam o drukowaniu paragonów emotka nie wpadłabym na to.
Ciekawe, czy osoby które kupują paragony na nadprogramowe wygrane nie boją się, że najlepszą ofertę dostaną właśnie od kogoś, kto sobie w domu drukuje paragony i, że agencja sprawdzi paragon i konkursowicz będzie miał mega siarę emotka

Ja byłam zdziwiona dlaczego tasma do drukowania paragonów z Tesco miała takie wziecie na allegro Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#5361090 Napisano: 13.09.2012 06:25:05 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

a propos tego zdarzenia rowerowego:

http://www.tvn24....za-pas,276460,s.html

no i rowerzysta dostał mandat, a dane dziecka nieznane... szkoda, że nie mogą dać dziecku mandatu za przejście nie na pasach emotka

Wiedzialam ze musiał dostać mandat..tam jest tyle znaków ostrzegawczych i zakaz jazdy rowerem:) Dzieciaka jakby chcieli to by znalexli wbiegł do rbamy i tam powinni szukać.Mama też powinna zostać pouczona a dziecko przeszkolone.
Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#5360414 Napisano: 12.09.2012 02:43:41 w Wkurza mnie...
Ps ;ja nie napisałam to tylko dziecko ja napisałam dziecko to dziecko co w wolnym tłumaczeniu miało oznaczać;wiadomo może byc roztargione i głupoty robić ale dorosły?? Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#5360406 Napisano: 12.09.2012 02:41:01 w Wkurza mnie...
Wybacz kalisto ale dorosły rowerzysta łamiący tyle przepissów sam jest sobie winien.Zakaz wjazdu, ograniczenie prędkosci i ostrzezenie uwaga dzieci...to znaki które tam stoją i nie stoja po to by stac.Dzieciak wbiegł i tego nie kwestionuje ale rowerzysta nie jest tu bez winy.Jako dorosły powinien wykazać się większym rozumem.Zreszta jest tak jak piszecie,starsi wchodzą na czerwonym i pokazuja to dzieciom, babcie wchodzą i jeszcze laską potrafią pogrozić.Pewnie policji nie wezwał bo sam by dostał mandat. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#5360376 Napisano: 12.09.2012 02:22:28 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

isiulka napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

http://www.youtub.../watch?v=18kqfTd0rAE

Potrącenie dziecka przez rowerzystę - to mnie wkurza.
Facet powinien jechać ścieżką rowerową, ale tytuł powinien być „Rowerzysta potrącony przez dziecko”.
emotka

No nie żartuj, dzieciak wybiega prosto pod koła i jeszcze wina rowerzysty? Niech się cieszy że to nie był samochód bo raczej nie było by z niego co zbierać. Chociaż obstawiam, że rodzice i tak za to bekną. Jeszcze gówniarz uciekł.

Dziecko to dziecko a on miał tam zakakaz jazdy rowerem.Jest znak..Miał ścieżką rowerową jechac i w dodatku jest ograniczenie szybkosci a on gnał jak na złamanie karku..Moze nauczy się ten rowerzysta,że tam jest duzo dzieci bo wracaja z 2 szkół podstawowych.Dziecko wbiegło fakt ale on złamał przepisy ruchu a jest dorosły

Sorki Delfinka ale nie trawie jak ktos pisze dziecko to dziecko, tutaj nie ma co szukać winnego. Dobrze, że się skończyło jak się skończyło i tyle. Ostatnio szłam z psem podbiegło do niego dziecko, i poprosiłam mamusie aby go pilnowała, to też usłyszałam że to jest przecież dziecko... a później wszyscy winni tylko nie rodzice.

Ty idąć z psem miałaś go na smyczy więc winna by była matka.Ale tutaj kolarz urzadzał sobie wyśig pokoju albo spront rowerem a obok była scieżka.Jezeli ktoś ma tu ponisić winę to napewno nie tylko dziecko.Dzieciak wybiegł i to nie na przejsciu.Znam to miejsce i tam nawet auta jezdzą wolniej.Tam sa speclajne progi i ostrzezenie,ze dzieci i zakaz wjazdu dla rowerów.Tam są w pobliżu 2 szkoły podstawowe!!Czym byś nie jechała czy rowerem czy autem musisz zachować bezpieczenstwo.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#5360359 Napisano: 12.09.2012 02:13:20 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

http://www.youtub.../watch?v=18kqfTd0rAE

Potrącenie dziecka przez rowerzystę - to mnie wkurza.
Facet powinien jechać ścieżką rowerową, ale tytuł powinien być „Rowerzysta potrącony przez dziecko”.
emotka

No nie żartuj, dzieciak wybiega prosto pod koła i jeszcze wina rowerzysty? Niech się cieszy że to nie był samochód bo raczej nie było by z niego co zbierać. Chociaż obstawiam, że rodzice i tak za to bekną. Jeszcze gówniarz uciekł.

Dziecko to dziecko a on miał tam zakakaz jazdy rowerem.Jest znak..Miał ścieżką rowerową jechac i w dodatku jest ograniczenie szybkosci a on gnał jak na złamanie karku..Moze nauczy się ten rowerzysta,że tam jest duzo dzieci bo wracaja z 2 szkół podstawowych.Dziecko wbiegło fakt ale on złamał przepisy ruchu a jest dorosły Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#5360277 Napisano: 12.09.2012 01:08:29 w Twoja najcenniejsza nagroda:D
OJ kilka mam takich cennych;gotówka 4800, Ipad 64gbz wifi,Plazma 51',3x pralka,lodówka,wycieczka do Turcji..Najbardziej cieszyła mnie wycieczka do Turcji a najbardziej zaskoczył Ipad, bo było mało nagród i akurat ja 1 wygrałam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#5358741 Napisano: 11.09.2012 09:07:19 w Oddam za darmo
Oddam kupon rabatowy-30% na mleko Gerber w rossmanie.Pierwsza osoba na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#5358569 Napisano: 11.09.2012 05:39:54 w Połączenia nieodebrane
Wieczorem ok 20 telefon z numeru 23222279081 kiedy próbowałam oddzwonić usłyszałam,ze nie mam wystarczajacych srodków aby zadzwonić..na szczeście:)Na koncie było tylko 90 groszy..czyli jakiś telefon naciągaczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#5358134 Napisano: 10.09.2012 04:08:26 w Oddam za darmo
delfinka101 napisał(a):

Mam do oddania bajki,które były dołączone do gazet.Oddam za zwrot kosztu znaczka.Proszę na pw pisać które,bo pewnie nie wszystkie bajki dzieci lubią.
- Rumcajs
- Pomysłowy Dobromir
- Tabaluga, 3 rózne płyty
- Popeye
- Świnka Porky
- Hulk 4 płyty różne

delfinka101 napisał(a):

- Rumcajs
- Pomysłowy Dobromir
- Popeye
- Świnka Porky
- Hulk 4 płyty różne

Te są już zarezerwowane.Czekam an dane do wysyłki.Mam jeszcze kilka płyt ze szlagierami ślaskimi..też dodatki do gazety:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#5358016 Napisano: 10.09.2012 02:31:20 w Oddam za darmo
- Rumcajs
- Pomysłowy Dobromir
- Popeye
- Świnka Porky
- Hulk 4 płyty różne Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#5357425 Napisano: 10.09.2012 07:59:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

turli napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Tak, niby tyle nagród, losowania dzień po dniu... i jeszcze do tego, ktoś już samochód wygrał, który ma być losowany na koniec loterii (info z tego forum prawnego) PORAŻKA emotka

jakiego forum prawnego?? naprawdę auto już ma właściciela? a ja chciałam tam kilka zgłoszeń posłać, o czymś nie wiem?

nikt nie wygrał autka, to było pytanie teoretyczne emotka

emotka emotka emotka

Aaa chyba że tak, przeglądałam wcześniejsze posty i była jakaś spina, że jakaś firma wygrała auto w delicjach i pytają się kogo to auto teraz jest ... czy tego co kupił, tego co wysypał ciastka, czy tego co zjadł emotka ale nic nie było, że to teoretyczne
Ale ogólnie, coś mi śmierdzi tym, że w przeciągu 2 tyg nikt z forum ani 1! bransoletki nie drapnął...

Moze będą informować na koniec konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#5355907 Napisano: 08.09.2012 07:49:43 w Zakupy na konkursy - usługi
Codziennie mogę zrobić zakupy w: REALU, Piotr i Paweł, Rossmann, SuperPharm, Lidlu, Biedronce, Stokrotce. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#5355842 Napisano: 08.09.2012 05:58:57 w Połączenia nieodebrane
Zna ktos ten numer; 60749..22? Wczoraj miałam ineodebrany telefon z tego numeru,dzisiaj nikt nie odbiera i włancza sie jakis pisk..po dłuzszym czasie Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#5355671 Napisano: 07.09.2012 08:16:09 w Wkurza mnie...
nocti napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Że wzięłam wypłatę chyba ciut za mała jak na wkład pracy włożony w tamtym miesiącu emotka

Jestem absolutnie wściekła i ... emotka emotka

zmienię ją jeszcze w tym roku !!!!! emotka emotka

Nie będę za...lać za taką kasę!!!!!!!!! emotka emotka emotka emotka emotka

Powodzenia w poszukiwaniach! Teraz w dobie takiego bezrobocia pracodawcy myślą, że mogą robić co chcą i płacić jak chcą. Ale i sami poszukujący pracy trochę obniżają próg wypłaty... ostatnio u mojej znajomej były przyjęcia i na pytanie ile Pani chce zarabiać padła odpowiedź... na okresie próbnym 600 zł... emotka emotka emotka

W życiu..Ja teraz pracuję 2 godziny dziennie przez 15 dni w miesiącu i mam 500.Moja koleżanka stwierdziła,ze za tyle to by jej się malować do wyjścia nie chciało..mi się chce bo jadę rowerkiem i mam bliziutko a praca bardzo fajna.Szkoda tylko,że to ostatni miesiąc Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#5355663 Napisano: 07.09.2012 08:13:22 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ,ze Multimedia naprawiają awarię i jakoś naprawić nie mogą.Kablówka też nie działa..niby mają do 23 zrobić ale ja miałam wysłać skan paragonu i jak wyślę?Przez telefon mam słać?

Co do zakupów, może jak jest polecamy do wymiany to polecam do robienia zakupów i tych którzy robią zlecają zakupy.Ja tylko raz się nacięłam i do tej pory nie dostałam zapłaty..mimo,ze oficjalnie na forum ta osoba pisała aby wszyscy do niej napisali..potem znowu zamilkła i kasy mi nie oddała. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#5354916 Napisano: 07.09.2012 10:33:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ani dzisiaj ani wczoraj,ani tydzien temu..a nawet można powiedziec chyba prawie miesiąc.Ostatnia nagroda to ten badziewiacki zestaw z super pharm.Chyba czas konczyćz konkursami.. Wyświetl w wątku >>
0 0