Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delfinka101

delfinka101

#4947015 Napisano: 10.01.2012 05:42:23 w Rossmann
kamisiek napisał(a):

sidolux z konka sprzątam odebrany, całkiem sympatyczny zestawik..

Napisz co w nim jest:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4946822 Napisano: 10.01.2012 03:56:42 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się ze kandydat którego zgłosiłam do honorowego lwa został wybrany do finałowej 3.Teraz wszystkoz ależy od glosujących ale już jestem szczęśliwa,ze tym razem zostały wybrane osoby które naprawdę na to zasłużyły a nie te które mają najwiecej fikcyjnych kont Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4946305 Napisano: 10.01.2012 11:36:29 w Rossmann
kamisiek napisał(a):

zestaw sidolux z akcji sprzątam, ktoś już odbierał?
chyba od 10 mozna..

Dzisiaj pojdę zobaczyc ale podejrzewam,ze odbiore dopiero razem z laleczkami.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4940139 Napisano: 06.01.2012 09:01:19 w Wkurza mnie...
Niby rozumieją ale nadal ich to szokuje...mnie zresztą też.Zespół Aspergera to dziwna choroba-nie choroba. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4940129 Napisano: 06.01.2012 08:50:00 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie moj mały szkodnik.Za kanapą tabletki, za moim łóżkiem tabletki,w łazience w toalecie pływała inne tabletki.Udaje,ze łyka i wywalaW dodatku ostatnio w szkole popisał się tak,ze az mi się ryczeć chce.Ciezkie jest zycie z inteligentnym aspergerowcem.
Na lekcji przyrody nauczycielka omawia szkodliwy wpływ palenia papierosów na co mój syn;jo jo a pani sama pali emotka

po tygodniu rozmów i tłumaczeniu,że to nie jego sprawa,ze nie wolno tak się odzywać w ramach złagodzenia konfliktu mówi;
Chyba pani mniej już pali bo tak nie śmierdzi... emotka
Czy jak go uduszę to mnie uniewinnią??

On naprawdę tak powiedział do nauczycielki
emotka Niezły jest,hehe. U mnie w klasie w liceum na lekcji polskiego nauczycielka powiedziała do mojej koleżanki-palaczki,że nie będzie jej dziś odpytywać,kiedy ta podeszła do biurka, bo polonistka stwierdziła: dziecko,jedzie od Ciebie na kilometr emotka Koleżance było to akurat na rękę,bo jak zwykle była nieprzygotowana emotka

Ja to raczej jestem załamana..ile ja się nie natłumaczę a i tak często ryczę z powodu tego,ze zawsze mówi prawdę i nie rozumie,ze nie zawsze prawda jest dobra..To co widzi to co czuje to mówi..Czasami jest wesoło z tego powodu ale często mam doła.
Jeszcze jeden tekst który miał byc komplementem;

Ja wiem dlaczego pani jest taka gruba,bo pani takie smaczne ciasta piecze... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4938537 Napisano: 05.01.2012 10:47:31 w Pomoc potrzebującym!
Jak w poprzednim roku będę wdzieczna za każdy 1% który przekazecie dla Natanaela. Kto chce dane proszę o pw.:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4938536 Napisano: 05.01.2012 10:46:34 w Pomoc potrzebującym!
kachna1111 napisał(a):

http://danielmiecznikowski.pl/

to mój kuzyn
właśnie jest we Francji 3 miesiące po przeszczepie płuc, który się udał

musi tam na własny koszt przebywać jeszcze kilka miesięcy

jeśli ktoś chciałby oddać 1% podatku to bardzo bym prosiła

pozdrawiam

Pozdrów Daniela..:) Znamy sie doskonale:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4936235 Napisano: 04.01.2012 12:22:36 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie moj mały szkodnik.Za kanapą tabletki, za moim łóżkiem tabletki,w łazience w toalecie pływała inne tabletki.Udaje,ze łyka i wywalaW dodatku ostatnio w szkole popisał się tak,ze az mi się ryczeć chce.Ciezkie jest zycie z inteligentnym aspergerowcem.
Na lekcji przyrody nauczycielka omawia szkodliwy wpływ palenia papierosów na co mój syn;jo jo a pani sama pali emotka

po tygodniu rozmów i tłumaczeniu,że to nie jego sprawa,ze nie wolno tak się odzywać w ramach złagodzenia konfliktu mówi;
Chyba pani mniej już pali bo tak nie śmierdzi... emotka
Czy jak go uduszę to mnie uniewinnią?? Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4932484 Napisano: 02.01.2012 07:01:46 w Rossmann
Mi w sklepie kazali napisać na; redakcja@rossnet.pl
Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4931761 Napisano: 02.01.2012 02:29:30 w Rossmann
fryteczka napisał(a):

wiecie jak to jest .. okazja czyni zlodzieja.
Skoro byl juz konk w ktorym dzialo sie podobnie bo kody byly identyczne to dziwne,ze powtorzyli swoj blad. Wystarczylo poswiecic troche czasu i zrobic rozne kody

Wystarczyło,że można by było odebrać tylko tam gdzie deklarowałaś za okazaniem dowodu osobistego Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4931684 Napisano: 02.01.2012 01:58:41 w Rossmann
Wkurzyłam się dzisiaj na ludzi którzy nie znają umiaru.Poszłam do rossmanna odebrac WYGRAN¡ farbę i..kod zablokowany.Okazało sie,ze zablokowali wszystkie kody gdyż farb odebrano juz 2 czy 3 razy więcej niż można było wygrać..Teraz trzeba pisac do nich i wyjaśniać sprawę indywidualnie Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4931680 Napisano: 02.01.2012 01:57:45 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się dzisiaj na ludzi którzy nie znają umiaru.Poszłam do rossmanna odebrac WYGRAN¡ farbę i..kod zablokowany.Okazało sie,ze zablokowali wszystkie kody gdyż farb odebrano juz 2 czy 3 razy więcej niż można było wygrać..Teraz trzeba pisac do nich i wyjaśniać sprawę indywidualnie Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4929408 Napisano: 31.12.2011 11:33:59 w Rossmann
agamaty napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

agamaty napisał(a):

dzasmina napisał(a):

ha emotka wysyłam właśnie energizer a tam nr paragonu emotka wcześniej chyba nie było?
no, ręce opadają. ciekawe jak rozwiążą tą sprawę emotka

jeśli chodzi o ten konk z Miłomłynem to był numer paragonu, grałam na samym początku i wpisywałam

to chyba nie dochodziłam ( emotka ) do tego momentu.
ale ok emotka bardzo dobrze, idę wysyłać. emotka

nr paragonu był od początku
a ja właśnie skończyłam konki brise i energizer
heh nawet na koniec roku biorę się za konkursy za pięć dwunasta emotka emotka emotka

Szczęśliwego NOWEGO ROKU emotka emotka emotka

no i oby nagrodowo było! emotka

kochani szczęsliwego Nowego Roku....... Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4928880 Napisano: 31.12.2011 02:58:01 w Dziś cieszę się z.....
wiki1985r napisał(a):

Dziś cieszę się,że ten rok się już kończy...
Wspominam go dziś ostatni raz.
2011 rok był dla mnie pełen bólu i łez, choroba i rozstanie...Na początku przyszłego może będą się jeszcze zakańczać stare sprawy, ale żyję nadzieją, że będzie już tylko lepiej.
Życzę Wam i sobie duuuużo zdrowia,szczęścia i wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym NOWYM 2012 ROKU. emotka emotka

Będzie lepszy... emotka Wszystko się wyprostuje a Ty zaznasz dużo szczescia:) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4928797 Napisano: 31.12.2011 02:16:24 w Rossmann
baxter napisał(a):

gracet napisał(a):

ruda88 napisał(a):

Chodzi wam stronka Rossnet? Chciałam dodać odpowiedź z Brise ale nie chce mi się nawet zmienić ta pierwsza plansza... Strona ogólnie chodzi, tylko konkursy mulą... czyżby wszyscy się zabrali za wysyłanie odpowiedzi na ostatnią chwilę? emotka

u mnie działa
poczekaj z godzinke może Ci sie coś zawiesiło

u mnie przed chwila bylo ok.

Codzi i dziękuję za przypomnienie.Miałam paragon i zapomniałabym wysłac:)Szanse małe ale lepiej wyslać i nie wygrać niż marudzić;mialam paragon a nie zagrałam..:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4928696 Napisano: 31.12.2011 01:28:51 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę sie za za pośrednictwem Wściekłego Mikołaja i tych osób które podarowały nagrody moje znajome (mamych chorych dzieci) otrzymały prezenty wpostaci kaloszy,zestawów kosmetyków..Bardzo serdecznie za to DZIÊKUJÊ..Jesteście kochani i macie serducho we własciwym miejscu:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4926464 Napisano: 30.12.2011 07:28:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kurier Kolporter przywiózł ok 8 zestaw z konkursu elite model look Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4925703 Napisano: 29.12.2011 05:11:01 w Rossmann
delfinka101 napisał(a):

mia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

mia napisał(a):

Właśnie z maila się dowiedziałam, że mąż wygrał w Ajaxie! emotka emotka emotka emotka

Czy może ktoś ma link do wyników, bo nie mogę znaleźć, i co tam było do wygrania? emotka

Oni do wszystkich chyba te maile wysłali kto grał.Ja też mam ze zmiana odbioru a przeciez nie wygrałam..Napewno nie dostaniemy nagrody:0

No u mnie jest mail tylko u męża, a próbowałam na całą rodzinkę... A pamiętam, że wtedy jak patrzyłam w wyniki, to zastanawiałam się, czy to zbieżność imion, czy on...

Proszę nie odbierać mi więc nadziei emotka

No ja nie wygrałam w ajaxie a maila mam

Właśnie tania...czyli 2 nagroda-zestaw sidolux...:) Tam jednak wygrałam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4925681 Napisano: 29.12.2011 05:01:55 w Rossmann
mia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

mia napisał(a):

Właśnie z maila się dowiedziałam, że mąż wygrał w Ajaxie! emotka emotka emotka emotka

Czy może ktoś ma link do wyników, bo nie mogę znaleźć, i co tam było do wygrania? emotka

Oni do wszystkich chyba te maile wysłali kto grał.Ja też mam ze zmiana odbioru a przeciez nie wygrałam..Napewno nie dostaniemy nagrody:0

No u mnie jest mail tylko u męża, a próbowałam na całą rodzinkę... A pamiętam, że wtedy jak patrzyłam w wyniki, to zastanawiałam się, czy to zbieżność imion, czy on...

Proszę nie odbierać mi więc nadziei emotka

No ja nie wygrałam w ajaxie a maila mam Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4925655 Napisano: 29.12.2011 04:47:18 w Rossmann
mia napisał(a):

Oni do wszystkich chyba te maile wysłali kto grał.Ja też mam ze zmiana odbioru a przeciez nie wygrałam..Napewno nie dostaniemy nagrody:0 Wyświetl w wątku >>
0 0